Vriendinnenuitje Volendam

De leukste tips & ideeën voor een vriendinnenuitje in Volendam

Bekijk vriendinnenuitjes
Het leukste vriendinnenuitje in Volendam voor dé beste prijs
250 leuke vriendinnenuitjes
15 jaar uitjes specialist
uitje in één keer goed geregeld
vriendinnenuitje op maat

Vriendinnenuitje Volendam

Vriendinnenuitje Volendam: leuk, origineel of actief

Vriendinnenuitje organiseren? Lekker een dagje weg met je vriendinnen? Voor het leukste uitje met je vriendinnen kom je naar Volendam. Hier is het elke dag weekend. De gezelligheid op de dijk geeft je vriendinnendag op voorhand een feestelijk tintje en dat kost je niets. Neem daarbij de talloze mogelijkheden om iets leuks, origineels, actiefs of creatiefs te ondernemen en je hebt de ingrediënten voor een onvergetelijk dagje Volendam. Een ding staat vast: over een paar jaar denken jullie met een grote glimlach terug aan dat ene vriendinnenuitje in Volendam. Eigenlijk hebben we alles al voor jullie geregeld. Onze arrangementen, workshops, feesten, boottochten, puzzeltochten en Escape Room zijn direct aan te vragen. Binnen 5 minuten is de organisatie van je vriendinnenuitje in Volendam rond.     

Lees meer

300 activiteiten gevonden Filter resetten
Hotelarrangement Volendam en Marken

Hotelarrangement Volendam en Marken

Geniet van een dagje Volendam en Marken inclusief overnachting aan de Volendammer dijk.

Vanaf 2 pers
10,0 zeer goed
124,50 p.p.
Lees verder
Prive rondvaart met sloep

Prive rondvaart met sloep

Geniet van een privé vaartocht op het water inclusief kapitein.

Vanaf 10 pers
Duur 1,5 uur
35,00 p.p.
Lees verder
Fietstocht de Geheimen van Volendam en Edam

Fietstocht de Geheimen van Volendam en Edam

Stap op de fiets en ontdek de leukste plekjes van Edam en Volendam met een originele puzzeltocht.

Vanaf 4 pers
Duur 3 uur
29,50 p.p.
Lees verder
Rondleiding Volendam & Holland Quiz Diner

Rondleiding Volendam & Holland Quiz Diner

Combineer een boeiende rondleiding door Volendam met een gezellig Hollands Quiz Diner.

Vanaf 15 pers
Duur 4,25 uur
52,00 p.p.
Lees verder
Rondleiding Volendam & Escape Diner

Rondleiding Volendam & Escape Diner

Ontdek de leukste bezienswaardigheden van Volendam & Kraak de kluiscode tijdens een smaakvol én spannend Escape Diner.

Vanaf 12 pers
Duur 3,5 uur
52,50 p.p.
Lees verder
Rondleiding & Volendam Quiz Diner

Rondleiding & Volendam Quiz Diner

Combineer een rondleiding langs de leukste plekjes van Volendam met een Volendam Quiz Diner.

Vanaf 12 pers
Duur 4 uur
52,50 p.p.
Lees verder
Rondleiding Volendam & Top 2000 Quiz Diner

Rondleiding Volendam & Top 2000 Quiz Diner

Ontdek eerst met een gids de leukste plekjes van mooi Volendam. Schuif daarna aan voor het Top 2000 Quiz Diner.

Vanaf 12 pers
Duur 4 uur
52,50 p.p.
Lees verder
Escape Game Arrangement

Escape Game Arrangement

Geniet van een compleet verzorgd arrangement inclusief Escape Game: Kraak de kluis, puzzeltocht, foto in klederdracht en driegangendiner.

Vanaf 4 pers
Duur 6 uur
9,3 zeer goed
57,50 p.p.
Lees verder
E-bike Tour Volendam - Marken

E-bike Tour Volendam - Marken

Huur voor drie uur een e-bike en ontdek Volendam en Marken.

Vanaf 2 pers
Duur 8 uur
29,50 p.p.
Lees verder
E-bike Arrangement Volendam Marken

E-bike Arrangement Volendam Marken

Geniet van een dagje uit in Volendam en Marken inclusief kopje koffie of thee, huur e-bike en boottocht Marken - Volendam.

Vanaf 2 pers
Duur 3,5 uur
44,50
39,50 p.p.
Lees verder

Wij werken ook voor.

Ideeën voor een dagje uit met vriendinnen

Op zoek naar leuke en originele ideeën voor je vriendinnendag of vrouwendag? Volendam Events heeft de leukste activiteiten voor jullie vriendinnenuitje in Volendam. Wat denk je van onze Escape the Bar? Samen met je vriendinnen zit je opgesloten in een Volendams café. Lukt het jullie om binnen 45 minuten uit het café te ontsnappen? Een ander origineel idee is onze workshop Volendams leren. Hierbij leer je Volendams praten als een echte Volendamse. Houden jullie van zingen? Boek dan onze Sing a long Volendam en zing samen met een Volendamse zangeres de gezelligste Hollandse en Volendamse krakers. Liever met de vrouwen ’s avonds op stap? Kies dan voor de Volendamse Avond. Dat is een compleet verzorgd avondprogramma inclusief foto in Volendams kostuum, diner en kroegentocht langs Volendams gezelligste kroegen. Liever een ander vriendinnenuitje? Ook prima! Op onze website vind je meer dan 250 leuke en originele ideeën voor jullie vriendinnenuitje in Volendam. Welk idee spreekt jullie het meeste aan?

Workshops voor vrouwen  

Bij Volendam Events kan je ook terecht voor de meest uiteenlopende workshops voor dames. Wat denk je van klompen schilderen? Samen met je vriendinnen beschilder je de mooiste klomp. Tijdens de workshop wordt gezellig gekletst en natuurlijk zijn we kritisch over het werk van de anderen. Ook populair is de workshop Cocktails shaken. Bij Volendam Events leer je van een professional hoe je de allerlekkerste cocktails maakt. En natuurlijk mag je ze ook zelf opdrinken. Altijd al willen weten waarom die Volendammers zo raar praten? Dat komt door het Volendamse dialect. Tijdens de workshop Volendams leren leer je met je vriendinnen praten als een echte Volendamse. Altijd leuk als je Volendammers in hun eigen taal kunt aanspreken tijdens een borrelmoment. Workshops zijn natuurlijk gemakkelijk te combineren met andere activiteiten in Volendam, zoals een foto in Volendams kostuum of een compleet verzorgde Volendamse Avond.

Vriendinnenuitjes op het Markermeer

Wil je een leuk dames uitje op het water? Wij bieden je vele mogelijkheden voor een onvergetelijke boottocht op het Markermeer. Wat denk je van een zeiltocht op een authentiek zeilschip met hapjes en drankjes? Op zoek naar een compleet verzorgde dag met loungeboot? Dan is het arrangement Dagje Volendam met Loungeboot een goed idee. Dit is een arrangement inclusief petit lunch, foto in Volendams kostuum, boottocht met loungeboot en diner. Samen met de vrouwen Volendam én Marken ontdekken? Kies dan voor Volendam Marken in één Dag. Dit is een compleet verzorgd dagje uit met koffie en gebak, rondvaart naar Marken, lunch, foto in kostuum en Puzzeltocht De Geheimen van Volendam.

Goedkope uitjes

Een voordelig uitje boek je snel en eenvoudig bij Volendam Events. Wij bieden namelijk al onze activiteiten en arrangementen aan voor een scherpe prijs. Onze workshop Volendams leren boek je al voor € 14,00 per persoon inclusief begeleiding, drankje en officieel diploma. Ook een puzzeltocht door Volendam in teamverband boek je al vanaf € 17,50 per persoon. Wat denk je van het Crazy Volendam Arrangement? Al voor € 55,00 p.p. boek je dit compleet verzorgde dagprogramma inclusief Crazy Volendam, foto in kostuum, diner en kroegentocht. Kortom: Een leuke en originele vriendinnendag in Volendam hoeft niet duur te zijn.

Vriendinnen uitje in Noord-Holland? Kom naar Volendam! Verrassend & Voordelig

Volendam is de leukste locatie voor een leuk of actief vriendinnenuitje. Volendam bevindt zich op 20 minuten rijden van Amsterdam. Wat Volendam zo bijzonder maakt? In Volendam kan je met vriendinnen veel ondernemen. Van een puzzeltocht door Volendam tot een Volendamse kroegentocht en van een foto in Volendams kostuum tot een 50 Tinten Challenge. Volendam is veel voordeliger dan Amsterdam. In Volendam betaal je veel minder voor een drankje, lunch of diner dan in Amsterdam. Ook de activiteiten zijn voordeliger. Zo boek je al een compleet verzorgd dagarrangement inclusief lunch, puzzeltocht, foto in kostuum en diner voor € 55,00 p.p. Dus wil je een vriendinnenuitje in Noord-Holland organiseren? Kom naar Volendam!

Uitjes voor kleine vriendinnengroepen 

Volendam organiseert al vanaf 2 personen leuke vriendinnenuitjes in Volendam. Maar je kunt natuurlijk ook met drie of vier personen naar Volendam komen. Wij hebben een leuk en groot aanbod voor kleine vriendinnengroepen.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan karaoke, puzzeltocht de Geheimen van Volendam, e-chopper tour of een workshop Volendams leren. Ook compleet verzorgde arrangementen zijn mogelijk met kleinere vriendinnengroepen. Volendam Marken in 1 Dag en het Dagarrangement Aan de Volendamse haven zijn populaire arrangementen voor een select clubje vriendinnen.

Het leukste uitje met veel vriendinnen: Hoe meer vrouwen hoe meer vreugde

Ben je met (heel) veel vriendinnen? Natuurlijk ben je dan van harte welkom in Volendam. Volendam Events organiseert al meer dan 15 jaar de leukste vriendinnenuitjes in Volendam. Volendam Events zorgt ervoor dat jullie vriendinnendag een ongekend succes wordt. Ben je met een vriendinnengroep van 15 tot 20 meiden? Dan kom je ook nog eens in aanmerking voor groepskorting.

Muzikaal dagje uit: Van DVD opname tot Sing a long en Palingsound Karaoke

Volendam en muziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom heeft Volendam Events ook veel activiteiten ontwikkeld die te maken hebben met muziek. Wat denk je van Palingsound Karaoke? Samen met vriendinnen zing je het hoogste lied. Er is een ruime keuze. En natuurlijk zing je  niet alleen de Volendamse krakers, maar ook de grootste Hollandse hits. Toch kan bij Volendam Events nog veel meer. Zo boek je met vriendinnen ook een Sing a Long. Samen met vriendinnen zing je de grootste Hollandse en Volendamse hits. En daarbij nemen wij jullie zang op. Natuurlijk krijg je de opname na afloop mee op een USB. Het is ook mogelijk om een unieke karaoke DVD te maken. Samen met vriendinnen zing je de gezelligste hits. Deze optredens worden allemaal opgenomen en zo ontwikkel je simpel en voordelig een uniek en muzikaal aandenken aan jullie vriendinnenuitje in Volendam.

Fietsen in Volendam & omgeving

Wil je met de fiets Volendam en omgeving verkennen? Ook dan ben je hier goed. We hebben namelijk een paar leuke fietsarrangementen voor jullie samengesteld. Met deze arrangementen verken je met een Watt e-bike - hippe fiets met een zadel waar je bijna niet vanaf wilt -  de mooiste plekjes van Volendam en Marken. In dit arrangement is ook een lunch, boottocht en foto in klederdracht inbegrepen. Wel lekker als een fietstocht van A tot Z voor je geregeld is. Zo kan je zorgeloos (en dubbel) van de omgeving genieten.

50 Tinten Challenge 

Soms wil je een uitje dat een beetje fout en ondeugend is. Ook daarvoor heeft Volendam Events leuke ideeën. Zo kan je helemaal los tijdens de 50 Tinten Challenge. Een lekker gek meidenuitje, waarbij mannen, seks en erotiek centraal staan. Welke meiden zijn vandaag echt super ‘hot’. Nu we toch al een beetje fout begonnen zijn, kunnen we net zo goed het feestje nog leuker maken.  Combineer deze challenge met de Volendamse Avond en jullie oortjes kleuren minimaal 50 tinten rood.

Avondje uit met vriendinnen

Wil je ’s avonds lekker op stap je vriendinnen? Dan is de Volendamse Avond zeker een aanrader. Dit compleet verzorgde avondarrangement is een origineel en uniek uitje, waarbij je los kunt gaan. Het arrangement bestaat uit een foto in klederdracht, een diner en een kroegentocht langs de gezelligste kroegen. Tijdens deze feestelijke avond organiseren we gezellige kroegactiviteiten, zoals een party pop quiz, bar challenge en karaoke. Ook krijg je in elke kroeg een welkomstshooter cadeau. De Volendamse Avond is geschikt als vriendinnenuitje, maar ook leuk als onderdeel van je vriendinnenweekend.

Vriendinnenuitje met overnachting

Wil je met vriendinnen een uitje plannen inclusief overnachting? Volendam Events organiseert je vriendinnenweekend van A tot Z. Al onze arrangementen zijn aan te vragen inclusief een hotelovernachting aan de Volendamse dijk. Zo kan je de Volendamse Avond boeken met een overnachting: Hotelarrangement Volendamse Avond. Maar ook bij andere arrangementen kan je bij een offerte-aanvraag aangeven dat je interesse hebt in een uitje met overnachting. Liever een vriendinnenuitje op maat samenstellen? Stuur een e-mail naar info@volendamevents.com of bel met 0299 323217 en laat ons weten, hoe jullie ideale vriendinnenweekend eruit ziet.

Vriendinnenweekend: Weekendje weg met vriendinnen

Wil je een heel weekend verblijven met vriendinnen? Ook dat is mogelijk. Je kunt namelijk ook meerdere nachten in een hotel, bungalowhuisje of B&B blijven slapen. Maar het betekent ook dat je goed moet nadenken over de activiteiten die je dat weekendje weg wilt organiseren. De hele dag in het huisje rondhangen wordt op den duur ook vervelend. Volendam Events heeft gelukkig een groot aanbod activiteiten voor een heel vriendinnenweekend. Je kunt meerdere activiteiten bij ons aanvragen en zelf bepalen hoe laat je een activiteit wilt gaan doen. Is dat niet makkelijk? Bovendien profiteer je ook nog eens van combinatiekorting. Reken maar dat jouw vriendinnen blij zijn met dit extra voordeel.

Op het strand in Volendam

Volendam heeft ook meerdere strandjes, waar je lekker met je vriendinnen kan chillen. Dus een bezoek aan het strand kan een leuke afwisseling zijn voor een deel van de dag. Wanneer je een weekend in Volendam bent, kan je misschien wel meer tijd op het strand doorbrengen. De strandjes zijn allemaal in de buurt van het centrum en dus erg makkelijk met onze activiteiten te combineren.

Actieve vriendinnenuitjes

Ben je op zoek naar actieve uitjes in Volendam? Dan heeft Volendam Events een passend aanbod voor jullie. Wat denk je van Outdoor Volendam? Samen met je vriendinnen ben je superactief bezig met klimmen, boogschieten, krat stapelen en vlotbouwen. Andere actieve uitjes zijn Footdarts, Poolvoetbal en Bubbel voetbal. Samen met je vriendinnen ga je de strijd aan. Welk team wint? Of wat denk je van een steptocht door Volendam? Met de step verken je in teams de allermooiste plekjes van Volendam, zoals het Doolhof, de haven, de visafslag en Hotel Spaander. Natuurlijk wint het team met de meeste punten een passende prijs.

Zussendag in Volendam

Zussendag organiseren in Volendam? Kies dan voor een leuk arrangement. Volendam Marken in 1 Dag is een populair arrangement voor zussen. Hierbij verken je samen de allerleukste plekjes van Volendam en Marken. Wil je met je zussen lekker feesten in Volendam? Boek dan de Volendamse Avond. Dit arrangement begint met een foto in Volendams kostuum. Daarna ga je aan tafel in een gezellig eetcafé in Volendam. Ten slotte gaan jullie helemaal los tijdens de kroegentocht. Tijdens de kroegentocht ontvang je in elk café een welkomstshooter, organiseren wij een party popquiz en dagen wij jullie uit om de Barchallenge zo snel mogelijk op te lossen. Beleef een onvergetelijke zussendag in Volendam.

Wat te doen bij slecht weer? (En goed weer)

Het donder en het bliksemt en het regent … Ook in Volendam regent het wel eens.

Nee echt? Ja echt waar.

Wanneer je een arrangement boekt ben je er zeker van dat je niet de hele dag door de regen loopt. Onze vriendinnen arrangementen zijn namelijk een ideale mix van binnen- en buitenactiviteiten.

En je hebt van die dagen dat de zon de dijk bijna laat smelten.

Ja echt? Nee natuurlijk niet.

Ook dan biedt een arrangement voordelen. Je loopt (fietst of vaart) niet de hele dag in de zon. Een afwisselende dag biedt dus voordelen bij slecht en mooi weer. Bekijk onze arrangementen en organiseer de leukste dag voor je vriendinnengroep. Een ding staat vast: de weergoden doen sowieso wat ze willen.

Volendam Events organiseert jullie vriendinnendag

Volendam Events organiseert al meer dan 15 jaar de leukste vriendinnenuitjes in Volendam. Bij Volendam Events ontvang je altijd binnen 24 uur - vaak nog dezelfde dag - een vrijblijvende offerte of reservering. We zijn flexibel en denken graag met jullie mee. Je kunt je reservering kosteloos aanpassen tot 24 uur voor evenement. Heb je al betaald? Dan kan je na evenement een creditnota aanvragen en storten we het teveel betaalde bedrag terug. Zo betaal je alleen voor de dames die ook aanwezig waren. Verder houden we graag rekening met persoonlijke wensen van alle deelnemers. Zijn er deelnemers zwanger of zijn er vriendinnen minder goed ter been? Wij maken het alle vrouwen naar de zin!

Vriendinnendag op maat

Liever een uitje op maat? Maak jullie wensen kenbaar. Stuur een e-mail naar info@volendamevents.com of bel 0299 323217. Volendam Events maakt voor jouw vriendinnengroep geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Meer informatie over een bijzonder vriendinnenuitje in Volendam?

Bel nu 0299 323217 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Met hoeveel personen kan je een vriendinnenuitje organiseren?

Volendam Events organiseert bijzondere vriendinnenuitjes van 4 tot 30 - maakt niet uit hoeveel -  vriendinnen. Alle damesgroepen zijn dus van harte welkom voor een onvergetelijke vriendinnendag. Zo kan je met vier personen het Dagarrangement Aan de Volendamse Haven of de Volendamse avond boeken. De Volendamse Avond is ook  populair bij grotere groepen. Andere populaire arrangementen zijn het Crazy Volendam arrangement, de Volendam Escape en de Sing a long Volendam.

Kan je het aantal personen van een vriendinnenuitje wijzigen na reservering?

Bij Volendam Events pas je het aantal personen kosteloos aan. Geef via 0299 323217 of info@volendamevents.com de wijzigingen door en wij passen de reservering aan.

Hoe organiseer je een vriendinnenuitje met overnachting?

Een vriendinnenuitje met overnachting organiseren is eenvoudig. Je kunt namelijk alle arrangementen combineren met een overnachting in hotel, bungalow of Bed & Breakfast. Wanneer je een arrangement wilt aanvragen of reserveren geef dan bij ‘bijzonderheden’ aan dat je ook een overnachting wilt. Je ontvangt dan een offerte of reservering inclusief overnachting.

Met welk budget is een vriendinnenuitje mogelijk?

De vraag is: welk budget is per persoon beschikbaar? Je bepaalt zelf welke activiteiten bij jouw budget passen. Een vriendinnenuitje is al mogelijk vanaf € 9,50 p.p. Voor dit bedrag boek je een boeiende rondleiding langs de mooiste plekjes van Volendam door een gids in Volendams kostuum. Natuurlijk hebben we ook de Puzzeltocht Volendam, de Crazy Volendam of de Volendam Escape. Deze zijn boekbaar vanaf € 17,50 p.p. Ben je op zoek naar een compleet verzorgde vriendinnendag? Kies dan voor de Volendamse Avond, het E-chopper arrangement of het Crazy Volendam arrangement. Kortom: Volendam Events houdt rekening met het budget van jouw vriendinnengroep.

Hoe vraag ik een offerte aan?

Vraag een activiteit of arrangement aan via www.volendamevents.com/vriendinnenuitje-volendam en ontvang binnen 24 uur een offerte. Is de offerte akkoord? Dan bevestig je de offerte eenvoudig online.

Hoe reserveer je een vriendinnenuitje?

Je kiest een activiteit en reserveert direct via de website. Je ontvangt dan direct een uitnodiging per e-mail. Vervolgens  maakt Volendam Events alles in orde voor jullie komst. Betaling van het uitje gaat vooraf per factuur of contant op de dag zelf. 

Hoe vraag ik een vriendinnenuitje op maat aan?

Wil je een uitje op maat samenstellen? Stuur dan een e-mail naar info@volendamevents.com met de gewenste activiteiten. Per e-mail ontvang je binnen 24 uur - vaak nog dezelfde dag - een vriendinnenuitje op maat.

Kan een vriendinnenuitje doorgaan bij slecht weer?

Een vriendinnendag kan bij minder goed weer altijd doorgaan. Het regent nooit de hele dag. Bij slecht weer is het vaak mogelijk om buitenactiviteiten iets eerder of later te starten. Het is verstandig om je kleding aan te passen aan de weersomstandigheden. Neem bij dreigend noodweer contact op met Volendam Events om een alternatief binnenprogramma te bespreken.