Escape room: Moord in het Café

Escape room: Moord in het Café
Informatie.
Van 6 tot 200 pers
1 uur
Download als PDF

25,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Escape Room: Moord in het café

Wie is de moordenaar van Kees Kil? Vanmorgen is het lichaam gevonden van bareigenaar Kees Kil. Kees is op brute wijze vermoord in zijn eigen café. Er zijn meerdere verdachten, maar natuurlijk is er maar één moordenaar. Wie is deze moordenaar? En waarom maakte de dader een einde aan het leven van deze hardwerkende kroegbaas? Jullie zijn aangesteld om de zaak op te lossen. Het is tijd om de kroeg in te gaan en de zaak tot in de puntjes uit te zoeken. Op de plek van het lijk ligt een jas, een hoed en een brief met bloedsporen. Ook klinkt er geheimzinnige muziek. Zijn dit belangrijke aanwijzingen of brengen deze aanwijzingen jullie op een dwaalspoor?

Nog een dingetje: De moordenaar keert terug naar het café om zijn laatste sporen uit te wissen.

Inclusief een drankje

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Azzouz Penninger 20-03-2019

Heel leuk op superkorte termijn geregeld programma, gelachen leuke begeleiding en een grappige locatie!

Grijpma 14-08-2016

Was erg leuk. Hilarisch hoe onze buitenlandse toeristen denken dat echt is " en maar foto 's maken" Dank voor de leuke ervaring.

Vriendengroep uit Vinkel 09-11-2019

Beste Ramon en Vanessa, Wij vonden het een super weekend in Volendam. Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid. Groeten de vriendengroep uit Vinkel (NB)

Anita den Ouden 14-08-2016

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding !

Huberts 27-08-2016

Een zeer geslaagde dag. We dit uitje zeker bij anderen aanbevelen.

Floreka 19-03-2019

Ramon heeft het top geregeld zeker doordat de boot een dag van tevoren stuk ging super alternatief. Heerlijke dag gehad

De Wee 15-08-2016

Erg leuke dag beleefd in Volendam. Uiteraard waren wij eerder in Volendam doch nu was het toch weer anders. Onze complimenten!

De Knipperij 19-03-2019

Echt super geregeld!!

Judith 27-08-2016

We hebben een super dag gehad. Bedankt voor de organisatie.

Maud, CoolProfs 24-11-2012

Het was allemaal top geregeld. Een goede en gezellige bemanning... We hebben erg genoten. Bedankt voor de goede organisatie.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Antonie Huibers 20-03-2019

Was een top dag met uitstekend eten...

Marieth Groot 27-08-2016

Was gezellig!!! En zeker aan te bevelen voor anderen.

Marjo Horst 28-03-2018

Alles tot in de puntjes verzorgd, fijne gids, helemaal leuk!!!

Macha Jansen 19-03-2019

Ik vond het een top weekend

Marijke Vermeeren 03-10-2020

Wij hebben een topweekend in Volendam gehad in Volendam met als aanvulling jullie activiteiten. Ga jullie zeker aanprijzen bij anderen. Groeten, Marijke Vermeeren.

Liza Fieret 28-03-2018

Wij hebben een fantastische dag gehad!

Mirjam Putter 27-03-2018

Super geregeld! Lekker strak gepland en we komen we zeker nog eens naar Volendam!!

Smulders 10-09-2020

Wat een gaaf spel. De Gladde Aal had ons goed te pakken!

Ben van Dongen 20-03-2019

De gehele groep heeft zich prima vermaakt afgelopen zaterdag. Alles was goed geregeld.

ABN AMRO 20-03-2019

Zeer geslaagde middag. Jullie denken goed mee en zijn zeer flexibel als er ad hoc wijzigingen in het programma doorgevoerd moeten worden. Zal jullie zeker aanraden bij anderen die een bezoekje brengen of een evenement in Volendam willen gaan houden.