Teamuitje Volendam

De leukste teamuitjes in Volendam

Bekijk teamuitjes
De leukste teamuitjes voor de beste prijs
Origineel bedrijfsuitje met elk budget
Uitje in één keer goed geregeld
Meer dan 15 jaar uitjes specialist
Sterk in maatwerk

Teamuitje Volendam

De leukste teamuitjes in Volendam

Teamuitje of bedrijfsuitje organiseren? Op zoek naar leuke tips en ideeën voor een uniek teamuitje in Volendam? Volendam Events organiseert al meer dan 15 jaar de leukste en origineelste teamuitjes, bedrijfsuitjes en teambuildingsuitjes. Wij staan in de startblokken om jou en je collega’s een onvergetelijk dagje uit te bezorgen. Bekijk onze uitjes en laat je inspireren. Onze activiteiten hebben verschillende thema’s zoals rondleiding, boottocht, city game, teambuilding, escape room en outdoor. Ook een teamuitje met overnachting behoort de mogelijkheden. Gebruik het filter om snel de juiste activiteiten voor je teamuitstapje te vinden. Bepaal ook de groepsgrootte en het budget. Met welk uitje bezorg jij je collega’s een onvergetelijke dag? Liever een teamuitje of personeelsuitje op maat ? Bel 0299 323217 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com.

Lees meer

320 activiteiten gevonden Filter resetten
Dagarrangement Aan de Volendamse Haven

Dagarrangement Aan de Volendamse Haven

Een compleet en onvergetelijk dagje uit in Volendam met proeverij lunch, puzzeltocht, foto in klederdracht en diner.

Vanaf 4 pers
Duur 7 uur
9,3 zeer goed
62,50
55,00 p.p.
Lees verder
Happen Stappen & Varen

Happen Stappen & Varen

Combineer een bezoek aan het voormalig eiland Marken inclusief lunch met de Volendam Belevenis, foto in klederdracht & puzzeltocht.

Vanaf 4 pers
Duur 7,25 uur
9,1 zeer goed
62,50 p.p.
Lees verder
Volendam Escape

Volendam Escape

Vind de geheime ontsnappingsroute en red de Volendamse bevolking. Inclusief begeleiding, een drankje en prijs winnende team.

Vanaf 8 pers
Duur 2,5 uur
9,4 zeer goed
29,50
22,50 p.p.
Lees verder
Volendam Marken in 1 Dag

Volendam Marken in 1 Dag

Ontdek de mooiste plekjes van Volendam én Marken met dit leuke dagje uit. Inclusief koffie met gebak, rondvaart, lunch, foto en puzzeltocht.

Vanaf 2 pers
Duur 6,75 uur
9,2 zeer goed
59,50
49,50 p.p.
Lees verder
Volendam Marken in 1 Dag (middag)

Volendam Marken in 1 Dag (middag)

Compleet dagje Volendam Marken inclusief lunch, puzzeltocht, foto in kostuum, boottocht en driegangendiner in de haven van Marken.

Vanaf 4 pers
Duur 8 uur
9,2 zeer goed
79,50
69,50 p.p.
Lees verder
Wie is de Gladde Aal?

Wie is de Gladde Aal?

Speel de Volendamse versie van 'Wie is de Mol'. Een spel waarbij je niemand kunt vertrouwen. Of toch wel?

Vanaf 8 pers
Duur 3 uur
9,3 zeer goed
29,50
22,50 p.p.
Lees verder
Expeditie Volendam

Expeditie Volendam

Welk team voert zes proeven rondom de Volendammer dijk het beste uit? Inclusief Kaasproef, Klompenproef, Volendamse Taalproef, Volendam Kennisproef, Puzzelproef én Muziekproef.

Vanaf 20 pers
Duur 3 uur
9,0 zeer goed
39,50 p.p.
Lees verder
Escape the Bar: Escaperoom Geries Café

Escape the Bar: Escaperoom Geries Café

Ontsnap uit Geries café voordat de boze buurman de politie inschakelt.

Vanaf 4 pers
Duur 1 uur
9,2 zeer goed
22,50 p.p.
Lees verder
Dagarrangement Mooi Volendam

Dagarrangement Mooi Volendam

Een uniek uitje in Volendam met Volendam Belevenis, proeverij lunch, puzzeltocht de Geheimen van Volendam en foto in Volendams kostuum.

Vanaf 4 pers
Duur 4,5 uur
9,3 zeer goed
45,00 p.p.
Lees verder
Rondleiding Mooi Volendam - Mooi Marken

Rondleiding Mooi Volendam - Mooi Marken

Rondleiding door Volendam inclusief boottocht Marken? Boek dit complete dagarrangement inclusief Volendam Belevenis, rondleiding Volendam, proeverij lunch, foto en boottocht.

Vanaf 8 pers
Duur 6 uur
9,0 zeer goed
59,50 p.p.
Lees verder
Google reviewGoogle reviews4.91010 reviews

Wij werken ook voor.

Originele teamuitjes

Dit jaar moet het teamuitje echt origineel zijn. Een teamuitje dat je collega’s totaal niet zien aankomen. Wij denken graag met je mee om dat unieke uitje voor jullie samen te stellen. In het aanbod van Volendam Events vind je een groot aantal originele activiteiten die je nergens anders kunt vinden. Wat denk je van Escape the Bar? Hierbij moet je proberen binnen de tijd uit een café te ontsnappen. En niet te vergeten onze Sing a Long Volendam. Samen met een Volendamse zangeres zing je de leukste Volendamse en Hollandse krakers. Of ontdek de mooiste plekjes van Volendam en Marken in het arrangement Volendam Marken in 1 Dag. Wat een teamuitje ook origineel maakt is hoe je het uitje indeelt. Bij Volendam Events kan je alle activiteiten combineren tot een uniek teamuitje. Combineer bijvoorbeeld een zeiltocht over het Markermeer met een foto in Volendams kostuum, diner en kroegentocht. Een ding is zeker: bij Volendam Events ben je verzekerd van een origineel en onvergetelijk teamuitje.

Teamuitjes met teambuilding

Ben je op zoek naar leuke teambuildingsactiviteiten? Wat denk je van onze Escape Room 'Escape the Bar'. Bij deze Escape Room word je samen met collega’s opgesloten in een Volendams café. De tijd tikt en jullie moeten binnen 45 minuten de bar ontvluchten. Of kies voor Expeditie Volendam. Bij dit teambuildingsuitje bezoek je samen met collega’s diverse locaties rondom de wereldberoemde dijk en voer je samen originele en uitdagende opdrachten uit. Liever een actief teamuitje? Kies dan voor onze steptocht of fietspuzzeltocht door Volendam en omgeving. Ook ’s avonds zijn er mogelijkheden voor teambuilding. Neem bijvoorbeeld het Quiz Diner. Hierbij combineer je een smakelijk driegangendiner met een gezellige Ik Hou Van Holland Quiz.

Teamuitje met muziek

Volendam en muziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dus voor een muzikaal teamuitje kom je natuurlijk naar Volendam. En vanzelfsprekend bieden wij muzikale activiteiten aan. Zo hebben wij een Sing a long. Hierbij zing je de allergrootste hits uit Volendam en Holland met een Volendamse zangeres. Of wat denk je van het Holland Quiz Diner? Hierbij combineer je een driegangendiner met een gezellige Ik Hou Van Holland Quiz. Deze quiz bevat super veel leuke beeld- en geluidsfragmenten. Wil je dansen? Dan is de workshop Salsa dansen een echte aanrader. Andere muzikale activiteiten zijn de Muzikale Puzzeltocht, de Kroegentocht Volendam en het Sing a long Diner. Muziek = Volendam.

Teamuitje Escape Room: Escape the Bar

Volendam Events heeft een zeer originele Escape Room in Volendam: Escape Geries Café. Stel je voor: jullie zitten samen met Geer aan een lekker drankje. Maar opeens vertelt Geer dat ze net is gebeld door haar buurman. En die is niet blij. Maar dan gebeurt het. De boze buurman verschijnt op TV. Hij is er helemaal klaar mee. Hij is nog niet zo lang geleden aan de deur geweest om te vragen of het allemaal wat minder kon. Hij herkent jullie direct en weet zelfs nog wat jullie allemaal hebben uitgespookt en dat is niet mis. Hij geeft jullie nog 45 minuten de tijd om het café ongezien te verlaten. Dat betekent dat jullie het café moeten verlaten door de zijdeur. Maar die zit helemaal op slot. Zijn jullie in staat om binnen de tijd het slot te openen en het café te verlaten zonder dat de buurman jullie ziet? De Escaperoom is te boeken vanaf 4 personen. Een leuk dagarrangement is het Escaperoom Arrangement. Hierbij combineer je de Escape Room met een puzzeltocht, foto in Volendams kostuum en een heerlijk diner.

Ik Hou van Holland Quiz met het hele team of bedrijf

Een Holland Quiz zorgt altijd voor veel gezelligheid. De Ik Hou van Holland Quiz van Volendam Events is een echte aanrader. We heten jullie van harte welkom in een gezellig Volendams café. Alle deelnemers krijgen direct een lekker drankje. Dan legt onze quizmaster de quiz uit en deelt de teams in. Alle teams krijgen een stemkastje. Vervolgens stellen wij de meest uiteenlopende vragen over ons mooie Holland. Alle vragen zijn ingedeeld in verschillende vragenronden: topografie, geschiedenis, muziek, TV, sport en Nederlandse taal. De teams proberen zo snel mogelijk de vragen te beantwoorden. Hoe sneller je drukt, des te meer punten scoor je. Welk team verzamelt de meeste punten en wint de Ik Hou van Holland Quiz? De Ik hou van Holland Quiz is ook leuk te combineren met een diner, foto in Volendams kostuum of Expeditie Volendam. Liever een andere quiz? Ook dat kan. Bij Volendam Events boek je voor dezelfde prijs een Volendam Quiz of Slimste Mens Quiz.

Actieve bedrijfsuitjes

Zoek je een actief bedrijfsuitje? Dan kunnen wij je verder helpen. Zo bieden wij diverse outdooractiviteiten aan. Bij het Outdoor Circuit Volendam wordt het écht superactief. Onderdelen van het circuit zijn klimmen, krat stapelen en boogschieten. Ben je meer op zoek naar een actief bedrijfsuitje met spelelement? Dan bevelen wij de activiteiten bubbelvoetbal, footdarts en poolvoetbal aan. Je kunt ook kiezen voor actieve uitjes op de Volendammer dijk. Denk dan bijvoorbeeld aan een verrassende steptocht, Crazy Volendam of Volendam Escape.

Indoor teamuitjes

Op zoek naar een indoor teamuitje? Volendam Events biedt uitstekende mogelijkheden voor een indoor teamuitje. Lijkt het je leuk om een Escape Room te doen? Kies dan voor Escape the bar en probeer binnen 45 minuten uit een Volendams café te ontsnappen. Of ben je op zoek naar een leuke quiz? Ga dan met elkaar de strijd aan tijdens onze Ik hou van Holland of Ik hou van Volendam Quiz. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een leuke workshop. Wat denk je van klompen schilderen, Volendams leren of cocktails shaken?

Originele Avondarrangementen

Ga met elkaar de strijd aan tijdens een spannend Escape Diner. Alle deelnemers worden in teams ingedeeld. Het is de bedoeling om zo snel mogelijk de juiste code te kraken. Hiervoor moet je in teamverband verschillende uitdagende puzzels en raadsels oplossen. Welk team werkt het beste samen en wint de inhoud van de kluis? Een ander leuk avondarrangement is de Volendamse Avond. Dit is een compleet verzorgd avondarrangement inclusief foto in kostuum, diner en kroegentocht langs de gezelligste kroegen van Volendam.  

Personeelsfeest

Wil je voor je team een personeelsfeest organiseren? In Volendam heb je talrijke mogelijkheden voor een onvergetelijk personeelsfeest. Onze arrangementen zijn uitermate geschikt als bedrijfsfeest. Je boekt dan direct een compleet verzorgd arrangement. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Dagarrangement Mooi Volendam of de Volendamse Avond. Dit zijn beide feestelijke programma’s die garant staan voor een onvergetelijk uitje met het personeel. Ook kan je het personeelsfeest een thema geven zoals het thema Holland. Dan is het Ik Hou van Holland Quiz Diner een aanrader. Dit is een verrassende combinatie van onze Ik hou van Holland Quiz met een smakelijk driegangendiner. Of wat denk je van een muzikaal thema? Dan is het Sing a long Diner of de Kroegentocht Volendam een geschikt arrangement. Liever een personeelsfeest op maat? Dat is vanzelfsprekend ook mogelijk. Bel of mail ons en laat weten, hoe jullie ideale personeelsfeest eruit ziet.

Leuke workshops

Ook een workshop kan een leuke invulling zijn voor het teamuitje. Wat denk je van een workshop Volendams leren? Dit is een boeiende en hilarische workshop over het unieke Volendamse dialect. In de workshop leer je onder andere hoe het dialect is ontstaan en welke typische Volendamse woorden en uitdrukkingen er bestaan. Ook zijn er oefeningen met gezellige Volendamse kermisliedjes en ontvang je na afloop het officiële diploma Volendams leren. Ben je op zoek naar een creatieve workshop? Dan is de workshop klompen schilderen een uitstekende keuze. Andere populaire workshops zijn de workshop cocktail shaken, workshop bonbons maken en de workshop kaasmaken.

Bedrijfsuitje met klein team

Bij Volendam Events boek je snel en eenvoudig het leukste teamuitje voor een kleine groep. Al vanaf vier personen boek je het Escape Room Arrangement of het Dagarrangement Aan de Volendamse Haven. Volendam Events past het teamuitje ook nog naar wens en budget aan. Wil je een ander diner of een activiteit weglaten? Dat kan bij Volendam Events.  Ook bij kleine groepen denken we graag met je mee en bedenken we creatieve oplossingen voor het leukste teamuitje.

Teamuitje met groot team

Natuurlijk kan je ook met een groot team een leuk dagje uit beleven. Of het nu om 20, 50 of 200 personen gaat, Volendam Events organiseert creatief en deskundig jullie teamuitje in Volendam. Bijna alle activiteiten zijn mogelijk met veel deelnemers. Denk hierbij aan de Muzikale Puzzeltocht, Volendam Escape of Holland Quiz. Ook complete dagprogramma’s zijn geschikt voor grote groepen. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld het Dagarrangement Mooi Volendam of het Dagarrangement Aan de Volendamse haven. Sommige bedrijven organiseren liever een keuzeprogramma voor hun personeel. Hierbij maakt het personeel een keuze vooraf voor een activiteit. Een voorbeeld van een keuzeprogramma is een middagprogramma dat bestaat uit meerdere activiteiten zoals een puzzeltocht, rondleiding, boottocht of e-chopper tour.

Teamuitje of Afdelingsuitje voor elk budget

Een dagje uit met collega's hoeft niet duur te zijn en is mogelijk met elk budget. Een boeiende rondleiding door Volendam is al beschikbaar vanaf € 10,00 per persoon. Natuurlijk is het ook mogelijk een compleet verzorgd teamuitje te organiseren inclusief teambuildingsactiviteit, boottocht, lunch en diner. Door ons uitgebreide aanbod is er altijd een activiteit of uitje dat past binnen het budget. Voordelige arrangementen zijn onder andere Dagarrangement Aan de Volendamse Haven en Volendam Marken in 1 Dag.

Teamuitje met overnachting

Teamuitje met overnachting organiseren? Geen probleem. Het is eenvoudig om een verrassend en origineel teamuitje te combineren met een overnachting in één van onze hotels direct aan de Volendamse haven. Bij een programma met overnachting heb je ook de mogelijkheid de teamactiviteiten te verdelen over meerdere dagen. Het is mogelijk om een hotelarrangement te boeken of een teamuitje met overnachting op maat samen te stellen.

Teamuitje of teamdag op maat

Volendam Events organiseert al meer dan 15 jaar leuke en originele teamuitjes in Volendam. Wij zijn professioneel, creatief en betrokken. Daarnaast hebben wij het grootste aanbod aan teamuitjes in Volendam. Ook  besparen wij je veel tijd bij de organisatie door onze supersnelle service. Het succes van het volgende teamuitje begint, wanneer je bij ons een arrangement aanvraagt of reserveert. Wij zijn de beste partner voor jouw teamuitje in Volendam. Ervaar het zelf.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Hoeveel kost een voordelig teamuitje?

Een teamuitje hoeft niet veel geld te kosten. Een leuke rondleiding door Volendam boek je al voor € 9,50 per persoon. Als je langer van Volendam wilt genieten boek je voordelig een dagarrangement. Zoals bijvoorbeeld 'Dagarrangement Aan de Volendamse Haven'. Dit compleet verzorgde arrangement kost € 55,00 p.p. inclusief lunch, puzzeltocht, foto in klederdracht en diner. Ook teambuildingsactiviteiten zijn bij Volendam Events voordelig. De Puzzeltocht Volendam kost slechts € 17,50 per persoon. Hierbij verdeelt de begeleider alle deelnemers in teams. Vervolgens proberen de teams zo veel mogelijk punten te scoren bij uitdagende opdrachten. 

Wat houdt een teamuitje in?

Een teamuitje is een uitje met collega’s. Samen bezoeken jullie leuke steden of dorpen. Daar ondernemen jij en je collega´s leuke en uitdagende activiteiten, zoals Escape Room, Puzzeltocht Volendam of een Quiz Diner.

Waarom teamuitje?

Een teamuitje organiseren kan meerdere doelen hebben. Zo kan een bedrijf het belangrijk om activiteiten te organiseren die zorgen voor een betere samenwerking op de werkvloer. Een ander doel is natuurlijk vermaak. Het maakt vaak niet zoveel uit, wat je met elkaar doet. Als het maar voor iedereen leuk is en goed georganiseerd.

Wat is een leuk teamuitje?

Wat willen je collega's? Willen ze op een originele manier de omgeving verkennen of willen ze samen actief bezig zijn? Volendam Events biedt teamuitjes aan in alle richtingen. Van een zeiltocht over het Markermeer tot Expditie Robinson. Populaire teamuitjes zijn de Volendam Escape, Dagarrangement Aan de Volendamse Haven, Gezellig Volendam en de Volendamse Avond. Bij grotere groepen kan je ook een keuzeprogramma aanbieden. Een deel van het team doet de Volendam Escape en de andere teamgenoten maken een zeiltocht over het Markermeer. Wil je meer informatie over een leuk teamuitje? Bel dan 0299 323217. Ons team helpt je graag!

Waarom een outdoor teamuitje?

Een outdoor uitje is natuurlijk leuk voor collega's die actief willen zijn. Neem nu bubbelvoetbal, footdarts of Outdoor Volendam. Wil je actief zijn en ook de omgeving verkennen? Dan zijn de Volendam Escape, Steptocht Volendam en Wie is de Gladde Aal leuke ideeën. Bekijk hier alle outdoor uitjes.

Kan ik een arrangement aanpassen?

Kan ik een arrangement aanpassen? Al onze arrangementen zijn naar wens en budget aan te passen. Zo kan je dus bij alle arrangementen activiteiten toevoegen of weglaten. Geef bij de aanvraag bij ‘bijzonderheden’ aan welke activiteiten je wilt toevoegen of weglaten.

Kan ik een teamuitje op maat samenstellen?

Volendam Events is specialist in het organiseren van bedrijfsuitjes en teamuitjes op maat. Stuur een e-mail naar info@volendamevents.com. Geef hierbij aan welke activiteiten je leuk vindt. Hierbij kan je eventueel ook een budget aangeven. Volendam Events stelt vervolgens binnen 24 uur een vrijblijvende offerte toe. Deze offerte is vervolgens weer naar wens en budget aan te passen. Wil je het teamuitje telefonisch bespreken? Ook dat kan. Bel 0299 323217 en bespreek je wensen. Wij helpen je graag bij de organisatie van het leukste teamuitje in Volendam.