Kinderspeurtocht Help de Volendamse Visserman

Kinderspeurtocht Help de Volendamse Visserman
Informatie.
Van 4 tot 200 pers
2 uur
Download als PDF

3,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Kinderspeurtocht Help de Volendamse Visserman!

De kinderspeurtocht ‘Help de Volendamse Visserman’ is een verrassende speurtocht langs de mooiste plekjes van Volendam. Hierbij leer je niet alleen het bekende vissersdorp écht kennen, maar probeer je ook de vermiste visser Jan Botter te vinden.

Volendamse visser Jan Botter vermist

De Volendamse visser Jan Botter is sinds vanmorgen vermist. Hij is de laatst overgebleven Volendamse visser. In Volendam kent iedereen de vriendelijke en hardwerkende visserman. Elke dag vaart hij uit op zoek naar paling, snoekbaars en bot. Veel Volendammers weten ook: de laatste tijd vangt hij niets meer.

“Ik moet het dek repareren’

De laatste persoon die Jan Botter heeft gesproken, is de havenmeester Kees Kwakman. Jan Botter vertelde de havenmeester dat hij een lek in het dek moest repareren. De havenmeester zei tegen hem: ‘Ga na naar huis! Er komt een zware storm aan’.

Waar is Jan Botter?

Vanmorgen ontdekte de havenmeester dat de boot van Jan Botter niet meer in de haven ligt. Inmiddels is de hele Volendamse bevolking in rep en roer. Waar is Jan Botter? Wat is er gebeurd? Waarom ligt zijn schip niet in de haven? Niemand weet het. Jullie opdracht is om de Volendamse visser op te sporen. De Volendamse Visser bevindt zich ergens op zee. Maar de zee is groot. Jullie moeten de exacte locatie van de visserman vinden. Alleen dan kunnen jullie hem redden.

Speur door Volendam en ontdek waar de visser is

Je wandelt tijdens deze speurtocht langs alle bijzondere plekjes van Volendam. Je vindt bij elke locatie leuke weetjes en opdrachten. Maar belangrijker: Elk goed antwoord helpt jullie om de visserman te vinden. Lukt het jullie om Jan Botter te vinden? Dan kan hij weer snel en veilig terugkeren naar de Volendamse haven.

Originele opdrachten voor kinderen én ouders

Onze kinderspeurtocht zit boordevol leuke en uitdagende opdrachten. De opdrachten zijn zowel voor volwassenen als de kinderen leuk. Opdrachten waarbij jullie al je zintuigen moeten gebruiken. Want dan alleen dan kan je de visser vinden.

De opdrachten bestaan uit:

  • Puzzel Play – Originele puzzels
  • Music Maestro – Muziekfragmenten ingezongen door Volendamse zangeres
  • Foto & Fun - Originele foto-opdrachten
  • Go Crazy - Even lekker gek doen mag ook
  • Film & Fun - opdrachten met leerzame filmpjes

Prijs en eeuwige roem voor kinderen

Hebben jullie de visserman gevonden? Dan verdienen jullie naast eeuwige roem een fantastische prijs. Volendam en de visserman zijn jullie eeuwig dankbaar.

Veel gestelde vragen over onze kinderspeurtocht

Voor wie is de speurtocht geschikt?

De tocht is een gezellige en leerzame activiteit voor gezin, familie of schoolkinderen

Voor welke groepen is deze speurtocht geschikt?

De speurtocht is geschikt voor alle groepen met kinderen. Dat betekent dat de tocht geschikt is voor een kinderfeestje, gezinsuitje, schooluitje of ander groepsuitje met kinderen.

Is de speurtocht ook uitdagend voor het hele gezin?

De tocht is gezellig en leerzaam voor het hele gezin. Bij alle locaties zijn er zowel opdrachten voor de volwassenen als voor de kinderen. Onze Volendam tour daagt dus het hele gezin uit. Dat betekent twee keer zoveel plezier!

Kan je de speurtocht combineren met een bezoek aan Marken?

Ook de speurtocht inclusief bezoek aan Marken is voordelig. De prijs voor volwassenen bedraagt: € 15 p.p. en de prijs voor kinderen t/m 12 jaar bedraagt € 8,75 per persoon. Je betaalt dus niets extra voor de speurtocht op Marken.

Kan je de kinderspeurtocht combineren met andere activiteiten?

Onze speurtocht is eenvoudig uit te breiden met een foto in Volendams kostuum, lunch bezoek aan Marken, quiz of escaperoom.

Met hoeveel personen kan je de kinderspeurtocht boeken?

Je kunt de kinderspeurtocht boeken vanaf 3 personen. Dus ook een alleenstaande ouder met twee kinderen kan deze speurtocht boeken.

Kan de tocht doorgaan bij regen?

Ja dat kan. Natuurlijk is het belangrijk om je bij minder zonnige dagen wat beter aan te kleden. Uit ervaring weten wij dat het succes van een leuk dagje uit niet alleen van het weer afhangt. Het regent ook nooit de gehele dag.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Annestiene Borgh 07-03-2020

Erg leuke dag gehad, mede door de fantastische gids die met ons mee was! Ze wist erg veel en bracht het op een leuke manier met leuke anekdotes. Wij bleven van begin tot eind geboeid. Bedankt!

De Wering 28-08-2016

Volendam events had alles goed geregeld! Goede organisatie, goede rondleidingen door de gids. Het was een afwisselend programma. Tevens was het leuk dat wij zelf ook nog wat eigen tijd konden inplannen. Volendam events was steeds goed te bereiken, zelfs op de dag van het uitje was telefonisch contact nog mogelijk om het e.e.a. goed af te stemmen. Het eten was overigens ook prima en van zeer goede kwaliteit. We hebben genoten en vanuit de groep kregen wij vele goede reacties over het goed georganiseerde uitje, bedankt hiervoor!

jolandaenanabelle 22-05-2021

We hebben een geweldige dag gehad onwijs bedankt voor alles! Zeker voor herhaling vatbaar!

Mirjam Putter 27-03-2018

Super geregeld! Lekker strak gepland en we komen we zeker nog eens naar Volendam!!

Peleman 25-07-2020

We danken U voor alles . We zijn zeer tevreden over de organisatie . We zullen U zeker verder aanbevelen. Mvg Pierre Peleman

Bob van der Haak 28-03-2018

Alles was top geregeld. We hebben een geweldige dag gehad en het eten was verrassend en erg lekker.

Scherpenzeel 19-03-2019

Super goed geregeld. Wij wilden eenaangepast programma qua tijd. jullie hebben het zo omgegooid dat iedereen mee kon doen.

Gerrie Toller 19-03-2019

We vonden het allemaal een gezellige dag en we hebben heerlijk gegeten. ik heb voor 49 personen betaald, het waren er uiteindelijk 45. ik zie het bedrag tegemoet. Bedankt voor alles. Groet Gerrie

Stork 27-08-2016

We hebben allemaal volop genoten waarvoor onze dank !!

Van Halderen 28-08-2016

Alles perfect. Nogmaals bedankt.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Jan Schilder 22-04-2020

Ik vond het heel leuk. Spannend. Het was net als op TV. Leuke uitdagende vragen. En nog zelf gewonnen ook... TOP!

Dijk en Duin Team 20-03-2019

Erge leuke dag gehad, als unanieme tip vanuit het team, mannen kostuums erbij zouden erg leuk zijn.

De Boer 16-08-2020

De leukste plekjes van Volendam en Marken ontdekt en lekker geluncht in leuk café op Marken! Aanrader!

Jansen 14-08-2016

Het was een superleuke dag!

Van Winden 28-08-2016

We hebben het echt fantastisch gehad!!! Heeeel veel dank. Komen zeker keertje terug, Groet Marleen.

Familie Ween 08-11-2012

Wij hebben allemaal een geslaagde dag in Volendam gehad, vonden het echt heel erg leuk. Bedankt!

Brasker 28-03-2018

Alles prima verzorgd!

Rochdale 19-03-2019

Zeer leuke dag gehad!

Martin de Bruin 20-03-2019

We hebben een leuke dag gehad en vonden de fotosessie het leukst. Met vriendelijke groet, Familie de Bruin

Anita Beljaars 20-03-2019

Groepsfoto zou leuk zijn. Prijs voor evenement redelijk. Linsey deed het heel goed.