Kinder Escape Room: Help de Volendamse Visserman

Kinder Escape Room: Help de Volendamse Visserman
Informatie.
Van 4 tot 200 pers
1 uur
Download als PDF

19,50
12,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Escape room: Help de Volendamse Visserman

De Volendamse visser Jan Botter is sinds vanmorgen vermist. Jan Botter is de laatst overgebleven Volendamse visser. Bijna elke dag vaart hij uit op zoek naar paling, snoekbaars en bot. Maar de laatste tijd vangt hij bijna niets.

De laatste persoon die Jan Botter heeft gesproken, is de havenmeester Kees Kwakman. Jan vertelt de havenmeester dat hij een lek in het dek moet repareren. De havenmeester zegt hem dat hij snel naar huis moet gaan. Vannacht trekt er een zware storm over Volendam en het IJsselmeer.

Deze morgen ontdekt de havenmeester dat de boot van Jan Botter niet meer in de haven ligt. De Volendamse bevolking is in rep en roer. Want iedereen kent de sympathieke visser Jan Botter.

Maar dan opeens ontvangen jullie een bericht van de vermiste visserman. Hij is ten einde raad. Wat is er precies gebeurd? Waarom is hij op zee gegaan? En waar is hij nu?

Lukt het jullie om Jan Botter te vinden? Zodat hij weer snel en veilig terug kan keren naar de Volendamse haven.

Extra informatie

- De Escaperoom speel je met je gezin, vriendengroep of collega’s aan tafel.
- De Escaperoom is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar.
- De Escape room kan ook gespeeld worden als wedstrijd.  
- De Escaperoom is geschikt voor elke groep van 4 tot 25 personen

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Boekweit 15-06-2019

Leuk dat het ons gelukt was

Samantha Keukens 20-03-2019

Ontzettend attent dat jullie ook een presentje voor mijn jarige moeder hadden geregeld! Het was een geslaagde dag. Dank daarvoor.

Linda 27-08-2016

Super geslaagde dag gehad!

Liza Fieret 28-03-2018

Wij hebben een fantastische dag gehad!

Ben van Dongen 20-03-2019

De gehele groep heeft zich prima vermaakt afgelopen zaterdag. Alles was goed geregeld.

Leemans 28-08-2016

Beste Ramon, Bij deze willen wij U van harte bedanken voor het geweldig weekend dat we gehad hebben. Groeten Peter & Marion

Deborah Hendriks 19-04-2019

We hebben bij jullie een topdag gehad! Gezellige vrolijke gids en heel soepel qua regelen. Het was echt een super dag, de hele groep was over dit uitje erg tevreden. Ook het eten was heerlijk! Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen en deze gezellige dag!

Van Halderen 28-08-2016

Alles perfect. Nogmaals bedankt.

Restaurant Koenders 28-08-2016

Goedemorgen, Wij hebben gisteren een ontzettend leuke dag gehad! We hebben er allemaal enorm van genoten! Het programma zat goed in elkaar en het eten en de hapjes waren voortreffelijk!!! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij ons in de omgeving! Groetjes Miranda Koenders

Haaring 26-10-2019

Echt super, Kim kanjer. Ben nog schor.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Nuon 08-11-2012

Alles prima, wij bevelen jullie bij iedereen aan ! Groet, Nuon team

Marielle Heemskerk 19-03-2019

We hebben een erg fijne dag gehad. Goede service en begeleiding. Nogmaals bedankt!

Ineke Schaap 27-03-2018

Erg Leuk! We hebben een leuke dag gehad! De Escaperoom was moeilijk, maar wel leuk om te doen. Hartelijk dank voor de leuke dag.

Dahlberg 20-03-2019

Het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Ik ben dus zeer tevreden over de algehele dag.

AB Garagedeuren 19-03-2019

We hebben een top weekend gehad! Bedankt, het was super geregeld!

Boneveld 19-03-2019

Leuke kwis! Gat van Nederland: nostalgie

Lucas Koor 14-08-2016

Top dag gehad met leuke reisleider en heerlijk gegeten, was zeer de moeite Waard.

Macha Jansen 19-03-2019

Ik vond het een top weekend

Sandra van Megen 14-08-2016

Super georganiseerd. We waren te laat door file, maar was geen enkel probleem. Toen we de weg vroegen naar Jan Cas Sombroek zei Ramon gelijk, dat is hier in de buurt, ik loop wel even mee. 't zijn de kleine dingen... Super leuke dag gehad!

Sarlemijn 28-08-2016

We hebben een ontzettend leuke avond gehad en namens ons hele team - hartelijk bedankt!