Afdelingsuitje Volendam

De leukste tips & ideeën voor een afdelingsuitje in Volendam

Bekijk afdelingsuitjes
15 jaar uitjes specialist
250+ leuke afdelingsuitjes
Uitje in één keer goed geregeld
Afdelingsuitje op maat

Afdelingsuitje Volendam

Het leukste afdelingsuitje in Volendam

Afdelingsuitje organiseren? Op zoek naar tips en ideeën voor een onvergetelijk afdelingsuitje of teamuitje in Volendam? Volendam Events heeft een onverslaanbaar aanbod activiteiten voor een leuk en origineel uitje met de afdeling. Je vindt hier unieke afdelingsuitjes met verschillende thema´s: boottocht, rondleiding, escape room, quiz, city game of workshop. Op zoek naar teambuilding? Verras je collega’s met een leuk teambuildingsuitje en verbeter de teamgeest. Wat denk je van onze Escape Room? Hierbij word je samen met het team opgesloten in een Volendams café. Lukt het de afdeling om de geheime weg te vinden en uit het café te ontsnappen? Of speel samen met collega’s ‘Wie is de Gladde Aal’, de Volendamse variant van ‘Wie is de Mol?’. Liever een workshop? Kies dan voor een Workshop Volendams en maak kennis met het Volendamse dialect. Of leer hoe je de lekkerste cocktails maakt in onze workshop cocktail shaken. Kortom: Voor de leukste afdelingsuitjes kom je naar Volendam. Welk uitje vind jij het leukste?

Lees meer

336 activiteiten gevonden Filter resetten
Volendam Marken in 1 Dag

Volendam Marken in 1 Dag

Een compleet uitje met de afdeling inclusief koffie met gebak, boottocht, lunch, foto in klederdracht en puzzeltocht.

Vanaf 2 pers
Duur 6,75 uur
9,2 zeer goed
59,50
49,50 p.p.
Lees verder
Dagarrangement Aan de Volendamse Haven

Dagarrangement Aan de Volendamse Haven

Een compleet en onvergetelijk dagje uit in Volendam met proeverij lunch, puzzeltocht, foto in klederdracht en diner.

Vanaf 4 pers
Duur 7 uur
9,3 zeer goed
62,50
55,00 p.p.
Lees verder
E-bike Arrangement Gouwzee

E-bike Arrangement Gouwzee

Compleet verzorgd arrangement inclusief koffie met gebak, e-bike tour, boottocht, lunch, foto in kostuum en puzzeltocht.

Vanaf 2 pers
Duur 7,5 uur
9,3 zeer goed
77,50 p.p.
Lees verder
Happen Stappen & Varen Volendam

Happen Stappen & Varen Volendam

Combineer een bezoek aan Volendam met een bezoek aan voormalig eiland Marken inclusief lunch met de Volendam Belevenis, foto in klederdracht & puzzeltocht.

Vanaf 4 pers
Duur 7,25 uur
9,1 zeer goed
62,50 p.p.
Lees verder
Escaperoom Arrangement [met diner]

Escaperoom Arrangement [met diner]

Geniet van een compleet verzorgd dagje Volendam inclusief Escape room, puzzeltocht, foto in Volendams kostuum en driegangendiner.

Vanaf 4 pers
Duur 4,5 uur
9,2 zeer goed
69,50
65,00 p.p.
Lees verder
Volendam Escape

Volendam Escape

Vind de geheime ontsnappingsroute en red de Volendamse bevolking. Inclusief begeleiding, een drankje en prijs winnende team.

Vanaf 8 pers
Duur 2,5 uur
9,4 zeer goed
29,50
22,50 p.p.
Lees verder
Rondleiding Volendam - Palingrokerij - Palingsound Museum

Rondleiding Volendam - Palingrokerij - Palingsound Museum

Combineer een rondleiding door Volendam met een rondleiding palingrokerij en bezoek aan het Palingsound Museum.

Vanaf 8 pers
Duur 2 uur
9,5 zeer goed
16,50 p.p.
Lees verder
Volendamse Avond

Volendamse Avond

Lekker avondje stappen met collega's. Inclusief foto in klederdracht, diner en kroegentocht.

Vanaf 4 pers
Duur 5,5 uur
9,5 zeer goed
55,00 p.p.
Lees verder
Dagje Volendam Palingsound

Dagje Volendam Palingsound

Beleef ons Palingsound Arrangement. Een compleet dagje Volendam inclusief start met Volendam Belevenis, drankje, puzzeltocht, foto in klederdracht en buffettafel.

Vanaf 8 pers
Duur 6 uur
9,0 zeer goed
60,00 p.p.
Lees verder
Diner op Zee

Diner op Zee

Smaakvolle combinatie van een zeiltocht vanuit de haven van Volendam en een BBQ aan boord.

Vanaf 20 pers
Duur 3 uur
9,3 zeer goed
99,50 p.p.
Lees verder
Google reviewGoogle reviews4.91081 reviews

Wij werken ook voor.

City game als afdelinguitje

Wil je een citygame als uitje? Bij Volendam Events vind je de leukste city games voor jouw teamuitje of afdelingsuitje. Wat denk je van de Volendam Escape? Hierbij probeer je in teams binnen de tijd de Volendamse bevolking te redden. Daarvoor moeten jullie wel pittige opdrachten uitvoeren bij diverse locaties rondom de Volendammer dijk. Welk team kraakt als eerste de code en redt de Volendamse bevolking? Natuurlijk belonen wij het winnende team met een passende prijs. Of wat denk je van de Muzikale Puzzeltocht? Dit is een originele combinatie van puzzeltocht en palingsound popquiz. Het team met de meeste punten na twee onderdelen gaat er met de hoofdprijs vandoor.

Escape room met de afdeling

Een escape room is al vele jaren populair als afdelingsuitje of als teamuitje. Dit komt natuurlijk door de spanning die het spel met zich meebrengt. Ben je als team in staat om binnen de tijd de code te kraken? En je weet: het valt vaak niet mee. De puzzels en raadsels zijn pittig. Alleen wanneer je met je collega’s een goede teamprestatie levert, ben je in staat om te ontsnappen. Bij Volendam Events vind je originele escaperooms. Zowel binnen als buiten. Onze escape rooms zijn ook prima te combineren met andere activiteiten. Zo combineer je bij het Escape room Arrangement een escape room, een foto in klederdracht, een puzzeltocht én een diner. Zo organiseer je in één keer een leuk uitje met escape room.

Bekijk Escape Rooms

Binnen activiteiten: De leukste indoor activiteiten

Binnen activiteiten organiseren voor je collega’s? Volendam Events heeft het grootste aanbod indoor activiteiten in Volendam. Populaire indoor activiteiten zijn escape rooms, quizzen en workshops. Maar ook proeverijen en kroegentochten zijn geschikt als binnenactiviteit. Ook kan je bij ons binnenactiviteiten combineren met andere binnenactiviteiten.  Combineer bijvoorbeeld een workshop met een escape room of een quiz met een overdekte boottocht. Kortom: je bepaalt zelf hoeveel tijd je binnen bent.

Outdoor activiteiten: Activiteiten in de buitenlucht

Afdelingsuitje in de Volendamse buitenlucht? We bieden je de leukste activiteiten om Volendam en omgeving te verkennen.

Voorbeelden van buitenactiviteiten:

  • Puzzeltochten
  • Fietstochten
  • Steptochten
  • Boottochten

Hierbij bezoek je samen of in teams de leukste bezienswaardigheden. Denk hierbij aan de haven, de visafslag, de vissershuisjes in het Doolhof en de Vincentius Kerk. Alle buitenactiviteiten zijn weer eenvoudig te combineren met onze indoor activiteiten. Bekijk onze arrangementen en vind de ideale mix tussen binnen- en buitenactiviteiten.

Bekijk dagarrangementen in Volendam

Boottocht met de afdeling

Volendam heeft een prachtige ligging aan de Gouwzee en het Markermeer. Dat betekent dat je veel mogelijkheden hebt om het water op te gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boottocht naar Marken. Deze boottocht komt ook terug in ‘Volendam Marken in 1 Dag’.  Hierbij combineer je de boottocht naar Marken met koffie en gebak, lunch, foto in klederdracht en een puzzeltocht. Maar je kunt ook kiezen voor een afdelingsuitje met zeilschip. Samen met collega’s stap je aan boord van een authentiek zeilschip. Tijdens de rondvaart ontdek je Volendam vanaf het water en geniet je van de frisse zeewind en het uitzicht op havens en andere schepen. Houden jullie van snel varen? Dan is de RIB Belevenis een aanrader. Hierbij raas je op hoge snelheid over de golven. Voel je de adrenaline al door je lijf stromen?

Bekijk boottochten

Afdelingsuitje met BBQ

Ben je op zoek naar een afdelingsuitje met BBQ? Leuk! In Volendam zijn er talrijke mogelijkheden om een BBQ te organiseren. Alles kan bij Volendam Events. Zoek je een combinatie van teambuildingsactiviteiten en BBQ? Dan kunnen wij dit voor jou organiseren. Start de dag bijvoorbeeld met een boottocht, een puzzeltocht of een foto in klederdracht. En ga vervolgens aan tafel tijdens een uitstekende barbecue met de lekkerste vlees- en visgerechten. Natuurlijk met heerlijke salades, stokbrood en bijbehorende sausjes.

Bekijk Barbecue Volendam

Afdelingsuitje tot € 50

Een afdelingsuitje hoeft niet duur te zijn. Je kunt al een compleet verzorgd afdelingsuitje organiseren voor € 50,00 p.p. Neem het arrangement Volendam Marken in 1 Dag. Dit is een compleet verzorgd arrangement inclusief koffie met gebak, boottocht naar Marken, lunch, foto in klederdracht en foto in Volendams kostuum. Tijdens het arrangement ontdek je de mooiste plekjes van Volendam én het voormalige eiland Marken. Het kan nog goedkoper. Voor nog geen € 10,00 p.p. boek je een leuke puzzeltocht of een foto in klederdracht. Dus ook met een low budget organiseer je in Volendam een leuk afdelingsuitje of teamuitje.

Bekijk goedkope afdelingsuitjes

Sportief uitje met de afdeling

Zoek je een actief of sportief afdelingsuitje? Dan is het ‘E-bike arrangement Gouwzee' een echte aanrader. Dit is een compleet verzorgd fietsarrangement van Volendam naar Marken inclusief koffie met gebak, huur e-bike, boottocht en foto in klederdracht.  Zo ontdek je niet alleen de leukste plekjes van Volendam en Marken, maar ben je ook nog lekker actief. Je vindt hier de leukste fietsarrangementen voor een sportief afdelingsuitje in Volendam.

Bekijk sportieve uitjes

Creatief afdelingsuitje

Ook voor een creatieve teamdag kan je bij ons terecht. Neem bijvoorbeeld onze workshop klompen schilderen. Hierbij decoreer en beschilder je een houten klomp zoals jij dat mooi vindt. Bewonder ook het werk van je collega’s. Zijn ze net zo creatief als jij? Wil je de klompen liever zelf maken? Dat kan tijdens een workshop klompen maken. Hierbij leer je klompen maken op traditionele wijze. Dus met een bok en schaaf. Je zal ontdekken dat het nog niet zo gemakkelijk is. Wil je creatief zijn in een café? Dan is de workshop cocktail shaken een echte aanrader. Leer van een professionele cocktailshaker de kneepjes van het vak. Ontwerp ook je eigen cocktail. Dus wees creatief en origineel en maak je eigen recept.

Bekijk workshops

Afdelingsuitje met overnachting

Lijkt het je leuk om het uitje te combineren met een overnachting? Ook dat kan! Al onze afdelingsuitjes combineer je eenvoudig met een overnachting in een hotel. Iedereen op een aparte kamer? Geen probleem. Een voordeel van een afdelingsuitje met overnachting is dat je na een feestelijke avond niet naar huis hoeft te rijden. In plaats daarvan wandel je in enkele minuten naar je hotelkamer voor een welverdiende nachtrust. Een ander voordeel is, dat je op de tweede dag ook nog een activiteit kunt organiseren. Er is in Volendam genoeg te doen. Dus plan bijvoorbeeld voor de eerste dag een programma met een teambuildingsactiviteit, foto in klederdracht en diner. En voor de tweede dag een boottocht naar het voormalig eiland Marken of een zeiltocht.

Bekijk bedrijfsuitjes met overnachting

Teambuilding met bedrijf of team

In Volendam heb je veel mogelijkheden voor een teambuildingsuitje. Bij ons vind je originele ideeën voor een uitje of teambuildingsdag. Fiets samen naar het voormalige eiland met een e-bike. Of kies voor een puzzeltocht met fiets of step. In teams strijden jullie om de meeste punten. Reken maar dat het er fanatiek aan toe gaat. Want zeg nou zelf: die prijs wil jij toch ook? Ook kan je kiezen voor relaxte teambuilding. Kies bijvoorbeeld voor het Dagarrangement Aan de Volendamse Haven. Hierbij is een lunch, puzzeltocht, foto in klederdracht én diner inbegrepen. Heb je vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag bij de organisatie van het leukste teambuildingsuitje in Volendam.

Bekijk teambuildingsactiviteiten

Bedrijfsuitje met grote groep

Ben je op zoek naar een afdelingsuitje voor een grote groep? Volendam Events heeft meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes en afdelingsuitjes. Bijna al onze activiteiten en arrangementen zijn geschikt voor grote groepen. Ook zijn we in staat om creatieve oplossingen te bedenken voor een uitje met veel deelnemers. Je kunt ervoor kiezen om gezamenlijk activiteiten te doen, maar je kunt er ook voor kiezen om deelnemers zich te laten inschrijven voor bepaalde activiteiten. Dan organiseer je bijvoorbeeld de lunch en het diner gezamenlijk. Maar elke deelnemer schrijft zich in voor een keuze-activiteit. Heb je hulp nodig bij het organiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op! Kom maar op met die grote afdeling!

Afdelingsuitje met een kleine groep

Ook voor kleine groepen kunnen we leuke activiteiten en arrangementen aanbieden. Onze activiteiten en arrangementen zijn namelijk geschikt voor kleine en grote groepen. Al vanaf 4 personen boek je bij ons een origineel afdelingsuitje. Denk bijvoorbeeld aan Dagarrangement Aan de Volendamse haven of Volendam Marken in één dag. Dit zijn compleet verzorgde afdelingsuitjes voor een scherpe prijs. Wil je met de afdeling ’s avonds op stap? Dan is de Volendamse Avond een leuk avondarrangement. Hierbij kan je met je collega’s - helemaal - los.

Afdelingsuitje op maat?

Het is ook mogelijk om met al onze activiteiten en uitjes een afdelingsuitje of teamuitje op maat samen te stellen. Bel 0299 323217 of stuur een e-mail met jullie wensen naar info@volendamevents.com. Binnen 24 uur ontvang je van ons een vrijblijvende offerte per e-mail.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Hoe boek je een afdelingsuitje?

Een afdelingsuitje boek je snel, gemakkelijk en voordelig bij Volendam Events. Je bekijkt ons aanbod en vraagt binnen enkele muisklikken een vrijblijvende offerte aan voor het arrangement naar keuze. Het is ook mogelijk om direct een afdelingsuitje te reserveren. Selecteer een uitje naar keuze, kies een datum en vul het reserveringsformulier in. Je ontvangt nog dezelfde dag een reservering en uitnodiging per e-mail. Dat is nog eens gemakkelijk. Je hebt direct weer tijd voor andere belangrijke werkzaamheden.

Is een afdelingsuitje duur?

Een afdelingsuitje is al mogelijk vanaf 9,50 p.p. Hiervoor boek je een rondleiding door Volendam met een enthousiaste gids in Volendams kostuum. Extra voordelig zijn onze arrangementen. Door slim activiteiten te combineren boek je voordelig een compleet verzorgd dagje uit met collega’s. Denk hierbij aan het Dagarrangement Aan de Volendamse Haven. Dit programma bedraagt slechts € 55,00 p.p. Hiervoor beleef je met het team een onvergetelijk dagje uit inclusief lunch, puzzeltocht, foto en diner in uitstekend restaurant. 

Welke actieve afdelingsuitjes zijn mogelijk?

Het is ook mogelijk snel en voordelig een actief afdelingsuitje te boeken. Volendam Events heeft een groot aanbod aan originele actieve afdelingsuitjes. Wat denk je van ons outdoor circuit? Een leuk en superactief uitje met onder andere klimmen, vlotbouwen en kratstapelen. Of neem Bubbel voetbal. Hierbij beleef je met collega’s hilarische momenten bij het voetballen in een grote plastic bal, waarbij je elkaar zo nu en dan omver kegelt. 

Vanaf hoeveel personen organiseer je een afdelingsuitje?

Je organiseert al vanaf 4 personen een leuk en origineel afdelingsuitje. Maar een afdelingsuitje is ook mogelijk met grotere groepen. Volendam Events is een creatief en professioneel evenementenbureau. We bedenken ook unieke concepten voor bedrijfsuitjes met een groot aantal deelnemers. Volendam Events denkt graag met je mee.