Uitje Volendam

De leukste uitjes en activiteiten voor een dagje Volendam

Bekijk uitjes
Dagje uit op maat
Het leukste uitje in Volendam
15 jaar Volendam specialist
300+ Volendam activiteiten
Uitje in één keer goed geregeld

Uitje Volendam

Je bent vast op zoek naar een leuk uitje in Volendam. Je wilt een familie-uitje, bedrijfsuitje, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje organiseren. Misschien heb je geen idee, wat je gaat doen. Of misschien denk je aan een dagje uit met populaire activiteiten zoals een foto in klederdracht, een wandeling over de dijk of een diner in restaurant met uitzicht op de haven. Maar hoe zorg je voor een uitje met een blijvende herinnering? Bij ons kies je uit meer dan 300 originele activiteiten en arrangementen voor een leuker dagje weg. Wat denk je van een rondleiding met gids in kostuum, een puzzeltocht, een boottocht over Markermeer, een scootertocht of een Escape room? Of kies voor een samengesteld dagje Volendam en boek een arrangement. Dan heb je gegarandeerd het leukste uitstapje voor de beste prijs. Welk uitje geeft jou een blijvende herinnering?

Lees meer

335 activiteiten gevonden Filter resetten
Dagarrangement Aan de Volendamse Haven

Dagarrangement Aan de Volendamse Haven

Een compleet en onvergetelijk dagje uit in Volendam met proeverij lunch, puzzeltocht, foto in klederdracht en diner.

Vanaf 4 pers
Duur 7 uur
9,3 zeer goed
62,50
55,00 p.p.
Lees verder
Escaperoom Arrangement [met diner]

Escaperoom Arrangement [met diner]

Geniet van een compleet verzorgd dagje Volendam inclusief Escape room, puzzeltocht, foto in Volendams kostuum en driegangendiner.

Vanaf 4 pers
Duur 4,5 uur
9,2 zeer goed
69,50
65,00 p.p.
Lees verder
Dagje Volendam Actie E Chopper

Dagje Volendam Actie E Chopper

Leuk dagje uit met Volendam Belevenis, lunch, foto in klederdracht en e chopper tour.

Vanaf 4 pers
Duur 6 uur
9,0 zeer goed
75,00
69,50 p.p.
Lees verder
Dagje Volendam Marken Actie

Dagje Volendam Marken Actie

Een heerlijk dagje uit inclusief Puzzeltocht De Geheimen van Volendam, boottocht naar Marken en foto in Volendams kostuum.

Vanaf 2 pers
Duur 4,5 uur
9,4 zeer goed
37,50
29,50 p.p.
Lees verder
Crazy Volendam Arrangement

Crazy Volendam Arrangement

Een heerlijk gek uitje aan de Volendammer dijk inclusief Crazy Volendam, foto in Volendams kostuum, diner en kroegentocht.

Vanaf 8 pers
Duur 8 uur
9,3 zeer goed
69,50 p.p.
Lees verder
Volendamse Avond

Volendamse Avond

Beleef een typisch Volendamse avond inclusief foto in Volendams kostuum, smakelijk diner en kroegentocht langs Volendams gezelligste kroegen.

Vanaf 4 pers
Duur 5,5 uur
9,5 zeer goed
55,00 p.p.
Lees verder
Happen Stappen & Varen Volendam

Happen Stappen & Varen Volendam

Combineer een bezoek aan Volendam met een bezoek aan voormalig eiland Marken inclusief lunch met de Volendam Belevenis, foto in klederdracht & puzzeltocht.

Vanaf 4 pers
Duur 7,25 uur
9,1 zeer goed
62,50 p.p.
Lees verder
De Geheimen van Volendam en Marken

De Geheimen van Volendam en Marken

Leuk dagje uit met puzzeltocht en boottocht. Ontdek de 'Geheimen van Volendam en Marken' tijdens een originele speurtocht. Kan je alle geheimen ontrafelen?

Vanaf 2 pers
Duur 3,75 uur
9,0 zeer goed
29,50
22,50 p.p.
Lees verder
Volendam Marken in 1 Dag

Volendam Marken in 1 Dag

Ontdek de mooiste plekjes van Volendam én Marken met dit leuke dagje uit. Inclusief koffie met gebak, rondvaart, lunch, foto en puzzeltocht.

Vanaf 2 pers
Duur 6,75 uur
9,2 zeer goed
59,50
49,50 p.p.
Lees verder
Puzzeltocht de Geheimen van Volendam

Puzzeltocht de Geheimen van Volendam

Ontdek de Geheimen van Volendam. Leuke speurtocht langs de mooiste plekjes van Volendam. Inclusief ontvangst met drankje.

Vanaf 2 pers
Duur 2 uur
9,2 zeer goed
15,00
9,50 p.p.
Lees verder
Google reviewGoogle reviews4.91081 reviews

Wij werken ook voor.

Welke uitjes organiseert Volendam Events?

Deze uitjes organiseert Volendam Events al 15 jaar met succes in Volendam:

  • Dagje uit Volendam
  • Bedrijfsuitje Volendam
  • Teamuitje Volendam
  • Vrijgezellenfeest Volendam
  • Vriendenuitje Volendam
  • Vriendinnenuitje Volendam
  • Familieuitje Volendam

Uitje in Mooi Volendam

Volendam is de perfecte locatie voor welk uitje dan ook. Volendam staat in de hele wereld bekend als het voormalige vissersdorp aan de Zuiderzee. Niet voor niets bezoeken jaarlijks meer dan één miljoen mensen vanuit de hele wereld Volendam. Ze maken foto’s van de prachtige dijk en de authentieke vissersbootjes in de haven, van Hotel Spaander en vanzelfsprekend van de schilderachtige, kleine vissershuisjes in de oudste woonwijk van Volendam, het Doolhof. In Nederland is Volendam vooral bekend als het dorp van Jan Smit, Nick & Simon, de 3js, the Cats en BZN. Al meer dan 50 jaar weten de artiesten en bands uit Volendam Nederland te vermaken met mooie liedjes en uitverkochte concerten in heel Nederland. Maar Volendam is natuurlijk ook gewoon heel gezellig. Rondom de altijd sfeervolle dijk bevinden zich tal van gezellige restaurants, kroegjes en terrassen waar je heerlijk kunt eten en borrelen. Kortom: Volendam is een uitje meer dan waard.

Uitje Volendam Marken

Volendam en het voormalige eiland Marken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is dan ook een leuk idee om tijdens je uitje met de boot naar Marken te varen. Vanuit de haven van Volendam brengt de rondvaartboot je in 30 minuten naar de haven van Marken. Volendam Events is al 15 jaar specialist in Volendam Marken arrangementen. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s. Verken de dorpen met een originele puzzeltocht of met een gids in Volendams kostuum. Of combineer een bezoek aan Marken met een foto in klederdracht, lunch of diner.

Bekijk hier de leukste Volendam Marken Arrangementen

Wordt het een rondleiding, puzzeltocht, escape room of compleet verzorgd dagprogramma?

Een uitje in Volendam kun je op vele manieren invullen. Dat hangt natuurlijk ook af van de wensen en interesses van de deelnemers. Sommige groepen kiezen voor een rondleiding met gids in Volendams kostuum en laten zich meenemen langs de mooiste plekjes van Volendam en nemen mooie verhalen mee naar huis. Veel groepen vinden het leuk om Volendam te verkennen met een puzzeltocht. Deze hebben wij in alle soorten en maten. Wat denk je bijvoorbeeld van onze Muzikale Puzzeltocht, waarbij je een puzzeltocht en popquiz combineert en het beste team na twee onderdelen wint. Andere gaan voor een compleet dagprogramma met lunch of diner, zoals het Dagarrangement aan de Volendamse haven, Gezellig Volendam of het rondvaartarrangement. Voor welk uitje je ook kiest, onze uitjes zijn met zorg samengesteld en van A tot Z verzorgd.

Goedkope uitjes: Voordelig naar Volendam

Een uitje naar Volendam hoeft niet duur te zijn. Waarom niet? Je boekt al voor minder dan € 10,00 een rondleiding, puzzeltocht of foto in klederdracht. Maar ook een compleet dagje uit kost niet ‘de wereld’. Zeker niet in Volendam. De prijzen voor een colaatje, biertje, lunch of diner zijn een stuk voordeliger dan in de grote stad. En ook de prijzen van activiteiten en arrangementen zijn voordeliger dan in de grote stad. Dus wil je een leuk en origineel dagje uit voor een scherpe prijs? Bekijk de activiteiten en arrangementen van Volendam Events.

Wat is er te doen dit weekend in Volendam? Boek last minute!

Wil je dit weekend iets leuks doen? Dan is een dagje Volendam een leuk idee! Volendam Events biedt al 15 jaar de leukste activiteiten aan. Bekijk onze uitjes en boek een uitje voor dit weekend. Wij zijn zeven dagen per week geopend. Boek een originele puzzeltocht, rondleiding of boottocht. Of boek een compleet verzorgd dagje uit. Alles is mogelijk. Dus wil je spontaan het gezelligste dorp van Nederland bezoeken? Wij heten je graag van harte welkom op de dijk in Volendam. Wat gaan jullie dit weekend doen?

Bekijk rondleidingen

Bekijk puzzeltochten

Bekijk boottochten

Vriendenuitje Volendam: Vind leuke activiteiten voor je vriendenuitje

Met je vrienden een dagje uit? Dat wil je natuurlijk goed organiseren. Natuurlijk speelt gezelligheid een belangrijke rol. Lekker samen eten en drinken in een typisch Volendams café of restaurant. Daarmee maak je alle vrienden blij. Maar hoe organiseer je een onvergetelijk en uniek vriendenuitje? Heel simpel: met originele activiteiten, waarbij je samen iets leuks of geks doet. Dat maakt je vriendenuitje écht bijzonder. Denk hierbij aan een escape room, puzzeltocht, workshop of boottocht. We bieden je een ruime keuze met 250 verschillende uitjes. Bekijk onze uitjes en laat je inspireren.

Lees hier meer over de leukste vriendenuitjes.

Bekijk vriendinnenuitjes in Volendam

Bedrijfsuitje in Volendam: Bezorg je collega’s het leukste dagje uit

Binnenkort een leuk bedrijfsuitje of teamuitje organiseren? Kom een dagje met collega’s naar Volendam. Wij bieden je de leukste bedrijfsuitjes en teamuitjes in Volendam en omgeving. Daarnaast helpen we je bij de organisatie. Tenminste als je dat wilt. Soms zoek je namelijk een creatieve oplossing voor je uitje. En creativiteit stroomt door ons bloed. Dus daag ons maar uit. Wat voor activiteiten zoek je voor je personeelsuitje? Is dat een rondleiding, een boottocht of een compleet verzorgd arrangement? En wat is je budget? Bekijk onze uitjes en vind het leukste bedrijfsuitje of afdelingsuitje voor dit jaar.

Bekijk bedrijfsuitjes

Bekijk teamuitjes

Teamuitje Volendam: de leukste teamuitjes

Lekker een dagje weg met de afdeling of het team? Soms moet je er even uit met collega’s. Plan dit jaar een teamuitje of afdelingsuitje naar Volendam. Want een ding is zeker: In Volendam hoef je je niet te vervelen. Sterker nog: In Volendam kan je veel leuke dingen doen. Verken de mooiste plekjes van Volendam en Marken, maak een boottocht over de Gouwzee of maak een foto in klederdracht. Wil je optimaal van Volendam genieten? Boek dan een leuk arrangement. Zo boek je snel, eenvoudig  én voordelig het leukste teamuitje in Volendam.

Bekijk hier alle teamuitjes in Volendam

Familie uitjes Volendam: Leuke activiteiten voor gezin, kinderen of de hele familie

Lekker een dagje uit met gezin, kinderen of de hele familie? Heerlijk toch? Het wordt nog leuker als je een dagje uit boekt, waarbij de activiteiten geschikt zijn voor alle familieleden. Op onze website vind je leuke uitjes die geschikt zijn voor elk familielid. Bovendien zijn alle uitjes aan te passen aan jullie persoonlijke wensen. Wil je later beginnen? Wil je een activiteit toevoegen of verwijderen uit een arrangement? Alles kan bij Volendam Events. Wij dragen graag bij aan een onvergetelijk dagje uit in Volendam. Heb je vragen over onze familie uitjes? Neem dan contact met ons op.

Bekijk familie uitjes

Uitje met overnachting

Wil je met familie, collega’s, vrienden of vriendinnen een uitje met overnachting in Volendam organiseren? Dat kan! Volendam heeft veel overnachtingsmogelijkheden. Ben je op zoek naar een slaapplek en hoeft het niet zo luxe te zijn? Kies dan voor een Bed and Breakfast. Toch liever overnachten in een hotel? Ook dat is mogelijk. Kies voor een verblijf van één of twee nachten. Het kan allemaal in Volendam. Wil je langer verblijven in Volendam? Dan is een verblijf bij Roompot Marinapark, Euro parcs, Landal Green Parks zeker een aanrader. In het hoogseizoen komen miljoenen toeristen van over de hele wereld naar Volendam. Ondanks de vele overnachtingsmogelijkeheden kan een overnachting schaars zijn. Daarom bevelen wij tijdig reserveren aan.

Bekijk hotelarrangementen in volendam

Uitje in Noord-Holland? Uitje in Volendam!

Ben je op zoek naar een leuk uitje in Noord-Holland? Kijk dan niet verder. Volendam is namelijk het meest bezochte dorp van Noord-Holland (en Nederland). En dat is natuurlijk niet zomaar. Volendam bruist altijd. Dit komt omdat veel mensen het leuk vinden, om over de dijk te wandelen, een terrasje te pakken of een visje te eten. Wil je een origineel dagje uit? Bekijk dan onze activiteiten en arrangementen en boek het leukste dagje weg voor je vrienden, familie of collega’s. Denk je aan Noord-Holland? Dan denk je aan Volendam.

Uitje op maat samenstellen

Het kan zijn dat je het uitje op maat wil samenstellen. Geen probleem, want Volendam Events maakt ook snel voor jouw groep een offerte die rekening houdt met alle wensen en het budget. Binnen 24 uur heb je een professionele offerte in je e-mail. Bel 0299 323217 om jullie wensen kenbaar te maken, of stuur een e-mail naarinfo@volendamevents.com.

Boek je dagje uit bij Volendam Events

Volendam Events is al 15 jaar dé uitjesspecialist in Volendam. Met Volendam Events boek je een leuker dagje uit. Op onze website vind je meer dan 300 leuke activiteiten en arrangementen, die garant staan voor een onvergetelijke dag in Volendam. Daarnaast denken we als evenementenbureau graag met je mee. We hebben aandacht voor jouw uitje. Deze aandacht begint bij de aanvraag of reservering en eindigt pas als jullie met een voldaan gevoel uit Volendam vertrekken. Ervaar het zelf.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Hoe boek je een uitje bij Volendam Events?

Het is eenvoudig om een uitje bij Volendam Events te boeken. Je vraagt een offerte aan van een arrangement naar keuze of je reserveert direct via de website. Bij een offerte-aanvraag ontvang je binnen 24 uur (vaak nog dezelfde dag) een vrijblijvende offerte per e-mail. Bij een reservering ontvang je binnen 24 uur (vaak nog dezelfde dag) een reservering met uitnodiging. Bij betaling per bank ontvang je 30 dagen van tevoren een factuur. Deze dient dan voor evenement te zijn voldaan. Betaal je liever contant? Dan neem je het bedrag cash mee op de dag zelf. Kortom: een uitje boeken bij Volendam Events gaat snel én eenvoudig.

Hoe weet je of een arrangement beschikbaar is?

Al onze arrangementen zijn 7 dagen per week beschikbaar. Wij raden jullie wel aan om tijdig te reserveren. Zo ben je verzekerd van een leuk dagje uit voor een voordelige prijs. Bij sommige last-minute boekingen moeten we soms uitwijken naar duurdere horecalocaties. Hierdoor betaal je soms iets meer voor een arrangement.

Welke uitjes boek je bij Volendam Events?

Volendam is al 15 jaar de nummer 1 van groepsuitjes in Volendam. Bij Volendam Events kan je met elk gezelschap een onvergetelijk uitje boeken. De meest geboekte uitjes zijn bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, vriendenuitjes, vrijgezellenuitjes en familie-uitjes.

Kan jij ook een 'Wie is de Mol?' uitje spelen bij Volendam Events?

Bij Volendam Events heb je een leuke variant: ‘Wie is de Gladde Aal?’. Samen met vrienden, familie of collega’s ga je op zoek naar de mol in jouw team. In teams los je leuke en uitdagende puzzels op. Welk team verzamelt de meeste punten? En Welk team laat zich compleet misleiden door de Gladde Aal?

Welke activiteiten zijn leuk voor kinderen?

Het Dagarrangement aan de Volendamse Haven en Volendam Marken in 1 Dag zijn leuke en voordelige arrangementen met kinderen. Ze zijn compleet verzorgd met puzzeltocht, foto in Volendams kostuum lunch of diner. Bij Volendam Marken in 1 Dag is ook een leuke boottocht naar Marken inbegrepen. We kunnen voor de kinderen speciale kindermenu’s serveren. Hierdoor wordt het uitje nog voordeliger.

Is een dagje Volendam duur?

Een dagje uit naar Volendam hoeft niet duur te zijn. Wil je voordelig genieten van Volendam? Kies dan voor een arrangement. Een arrangement bestaat uit meerdere activiteiten, zoals een lunch, foto, puzzeltocht of een diner. Je bent voordeliger uit , dan wanneer je alle onderdelen los boekt. Natuurlijk kan je het uitje zo duur maken als je wilt. Al onze arrangementen zijn uit te breiden met extra activiteiten en uitgebreidere diners.

Wat zijn leuke winteruitjes?

Al onze uitjes zijn ook in de winter boekbaar. In Nederland heb je milde winters. Hierdoor zijn alle arrangementen ook in de winter leuk om te doen. Alleen bij extreme weersomstandigheden is het niet mogelijk om te varen.

Kan ik een uitje boeken naar Volendam én Marken?

Ja het is mogelijk om Volendam en Marken in één dag te bezoeken. Volendam Events heeft originele arrangementen samengesteld waarbij je de leukste bezienswaardigheden van Volendam én Marken bezoekt. Dat betekent dat bij deze arrangementen een boottocht naar Marken is inbegrepen. Enkele voorbeelden van Volendam Marken arrangementen zijn: Volendam Marken in 1 Dag, Dagje Volendam Actie met E-chopper en het Dage Volendam Marken. Bekijk hier alle utjes met rondvaart.