Fietstocht de Geheimen van Volendam en Edam

Informatie.
Van 4 tot 200 pers
2,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

27,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Stap op de fiets en ontdek de leukste plekjes van Edam en Volendam met een originele puzzeltocht. 

Wij heten jullie van harte welkom in een Volendams café. Voor alle deelnemers schenken wij een drankje naar keuze in. Volendam Events legt het programma uit. Dan is het tijd om de fietsen op te halen. Jullie gaan op pad langs de mooiste bezienswaardigheden in Edam en Volendam. In Volendam fietsen jullie onder andere langs de haven, de visafslag, Het Doolhof en het Stolphoevekerkje. In Edam bezoeken jullie onder andere de dam, de Speeltoren, de Kaaswaag en de Grote Kerk. In het puzzelboekje zijn leuke wetenswaardigheden te lezen over de bezienswaardigheden. Maar jullie moeten ook nog aan de slag, want bij elke locatie stellen we uitdagende vragen. Zijn jullie in staat de vragen juist te beantwoorden en alle geheimen te ontdekken

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Roland van den Berg 12-10-2019

Allemaal super goed geregeld, wij waren met 11 personen en iedereen was op en top tevreden, Bedankt!

OBS de Wissel 28-08-2016

We hebben een superleuke, heel relaxte dag gehad. Nooit verwacht dat het zo zou lopen, lekker vlot tempo, leuke puzzeltocht. Hele leuke gids, SUPER!!! Bedankt voor de ontvangst in het gezellige en mooie Volendam!! De Haagse groetjes van het team van OBS De Wissel, uit Den Haag.

Sandra Feijen 11-09-2020

We gaan jullie zeker aanbevelen!

Marjo Horst 28-03-2018

Alles tot in de puntjes verzorgd, fijne gids, helemaal leuk!!!

Vrije Universiteit Amsterdam 18-12-2020

Spannende online escape game. Verrassende opdrachtne. We hebben het gehaald! Dat maakte het nog eens extra leuk! 

Kaylee Raeimakers 07-03-2020

Top echte aanrader!

 

Corenso Edam 28-09-2019

Het was prima georganiseerd. Wij hebben een leuke avond gehad. Bedankt.

Familie de Winter 12-09-2020

Jullie krijgen van de 10 personen van fam de Winter een hele dikke 10. Ze hebben al deze 3 dagen het geweldig naar hun zin gehad. Hartelijke dank hier voor namens ons allen.

Streefkerk 26-09-2020

Wij kijken terug op een zeer geslaagd vrijgezellenfeest! Het was een strak en afwisselend programma. Vooral de contacten vooraf worden als zeer positief ervaren. Ook de cocktailworkshop was erg leuk! Wat een enthousiasme heeft deze man!

De Ruiter 17-09-2021

Ga zo door het was een superdag.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Stadscafé de Basiliek 26-09-2020

We hebben een geweldige dag gehad, mede dankzij jullie! groet, Jacqueline

Rochdale 19-03-2019

Zeer leuke dag gehad!

Kinnaer 27-08-2016

Goed geregeld. Eten was prima bij Van den Hogen. Topactiviteit.

Miranda Hoogland 17-06-2021

De e-car tour was top eveneens als degene die ons alles uit heeft gelegd. Erg leuk gehad!

Fred Lautenbach 18-07-2020

We hebben een fijne dag gehad.

Alyssa Krijger 12-09-2020

We hebben een hele gezellige dag gehad!

Helke Spoelstra 01-06-2019

Bedankt nog voor de super leuke dag!

Vriendengroep uit Vinkel 09-11-2019

Beste Ramon en Vanessa, Wij vonden het een super weekend in Volendam. Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid. Groeten de vriendengroep uit Vinkel (NB)

Ilse Oude Griep Munsterhuis 19-03-2019

Super geregeld allemaal Jammer dat er op marken niets open was!

Restaurant Campman 26-09-2020

Wij hebben gisteren een super geslaagde dag gehad. Onze dank hiervoor.