Rondleiding met step

Rondleiding met step
Informatie.
Van 12 tot 200 pers
1,5 uur
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Met een step de mooiste plekjes van Volendam verkennen? Dat is mogelijk bij Volendam Events. Samen met een enthousiaste gids bezoek je met step de mooiste bezienswaardigheden van Volendam. Enkele locaties die je samen gaat ontdekken zijn natuurlijk het Doolhof, de authentieke vissershaven, de Stolphoevekerk en het wereldberoemde Hotel Spaander. Onze gids heeft ook boeiende verhalen over het vissersleven van weleer. Na de steptocht met gids weet je dan ook meer van Volendam dan een gemiddelde Volendammer. 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

De Haan 28-08-2016

We hebben er vreselijk van genoten. De mensen van de organisatie zijn vriendelijke en gezellige mensen. Is zeker voor herhaling vatbaar !!!!

Anita Beljaars 20-03-2019

Groepsfoto zou leuk zijn. Prijs voor evenement redelijk. Linsey deed het heel goed.

Deborah Hendriks 19-04-2019

We hebben bij jullie een topdag gehad! Gezellige vrolijke gids en heel soepel qua regelen. Het was echt een super dag, de hele groep was over dit uitje erg tevreden. Ook het eten was heerlijk! Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen en deze gezellige dag!

Maas 28-03-2018

We hebben een hele leuke dag gehad. Goed georganiseerd en heel vriendelijk ontvangen.

Douglas 23-04-2018

Ik vond het ontzettend fijn om met jullie samen te werken!! Ik raad iedereen jullie aan. Ondanks grote groep en chaotische meiden bleven jullie vriendelijk, netjes en vooral wat mij aantrok zo makkelijk! Niets was teveel of te moeilijk. We hebben een hele top dag gehad en zeker door het weer ook. Nogmaals bedankt voor al jullie inzet! Liefs Kim en Tamara Douglas.

VVSmitshoek 22-06-2019

Was een super leuk uitje en dus erg geslaagd. Geen enkele klacht. Linsey heeft ons TOP geholpen!

Van der Swaluw 14-08-2016

De workshop was erg leuk. We hebben heerlijk bij de rookvaten in het zonnetje met een wijntje/biertje gezeten. Ik vond met name jullie snelle offerte, eenvoudige wijze van communiceren (digitaal) en betalen helemaal top!

Zwaanet Grit 28-03-2018

Het was een geweldige dag! Wij hebben erg genoten!

Spijkers 28-08-2016

Bedankt voor de leuke ontvangst en de verzorging van de dag was geheel naar onze zin. Ramon, bedankt voor het persoonlijk contact.

Lucas Koor 14-08-2016

Top dag gehad met leuke reisleider en heerlijk gegeten, was zeer de moeite Waard.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Liza Fieret 28-03-2018

Wij hebben een fantastische dag gehad!

Maas 28-03-2018

We hebben een hele leuke dag gehad. Goed georganiseerd en heel vriendelijk ontvangen.

Lisa de Boer 22-04-2020

Leuke workshop Volendams. Examen met stemkastje. Allemaal geslaagd.

Restaurant Koenders 28-08-2016

Goedemorgen, Wij hebben gisteren een ontzettend leuke dag gehad! We hebben er allemaal enorm van genoten! Het programma zat goed in elkaar en het eten en de hapjes waren voortreffelijk!!! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij ons in de omgeving! Groetjes Miranda Koenders

De Haan 28-08-2016

Leuke enthousiaste begeleiding en paling om van te smullen!

Klijn 28-03-2018

Wij zijn zeer te spreken over Volendam Events. Goede organisatie, klantvriendelijk. Klasse, ga zo door!

K Dekker Bouw & Infra 20-03-2019

Mooie dag gehad en we hebben ons prima vermaakt. Bedankt.

Nuon Energy 20-03-2019

Iedereen was super tevreden!! Dank voor de flexibiliteit en het meedenken.

Zelfstandigen Bouw 28-08-2016

Collega's waren zeer enthousiast over de steps. 1 Collega wil er zelfs 1 aanschaffen.

Lizzy 18-09-2020

Escape room was top!!