Personeelsuitje Volendam

De leukste uitjes, personeelsuitjes en bedrijfsuitjes in Volendam

Bekijk personeelsuitjes
Het leukste personeelsuitje Volendam
300+ activiteiten met bedrijf, team of personeel
Uitje in één keer goed geregeld
15 jaar uitjes en personeelsuitjes specialist
Personeelsuitje en bedrijfsuitje op maat

Personeelsuitje Volendam

Personeelsuitje Volendam? Of een bedrijfsuitje met overnachting organiseren in Volendam? Dat zijn leuke ideeën. Toch valt de organisatie van een uitje in het gezelligste vissersdorp van Nederland vaak niet mee. Je vraagt je af, 'Hoe wordt het uitje voor je collega’s echt leuk en origineel?’ Het antwoord is eenvoudig: Volendam Events! We bieden je een keuze uit meer dan 300 activiteiten voor een actief, creatief en bijzonder personeelsuitje. Deze activiteiten vind je in verschillende thema's, zoals  rondleidingen, boottochten, escape rooms, workshops, quizzen en actief. Bekijk onze activiteiten en compleet verzorgde arrangementen inclusief lunch of diner. Vraag een offerte aan of reserveer direct. Heb je vragen over een personeelsuitje of ben je op zoek naar een bedrijfsuitje of maat? Bel of mail ons. Dan bekijken we direct de mogelijkheden voor een onvergetelijk dagje of weekendje weg met jullie team, bedrijf of personeel. 

Lees meer

332 activiteiten gevonden Filter resetten
Dagarrangement Aan de Volendamse Haven

Dagarrangement Aan de Volendamse Haven

Een compleet en onvergetelijk personeelsuitje inclusief lunch, puzzeltocht, foto in klederdracht en diner.

Vanaf 4 pers
Duur 7 uur
9,3 zeer goed
62,50
55,00 p.p.
Lees verder
Expeditie Volendam

Expeditie Volendam

Welk team voert zes proeven rondom de Volendammer dijk het beste uit? Inclusief Kaasproef, Klompenproef, Volendamse Taalproef, Volendam Kennisproef, Puzzelproef én Muziekproef.

Vanaf 20 pers
Duur 3 uur
9,0 zeer goed
39,50 p.p.
Lees verder
Volendam Marken in 1 Dag

Volendam Marken in 1 Dag

Ontdek met collega's de mooiste plekjes van Volendam én Marken. Inclusief koffie met gebak, rondvaart, lunch, foto en puzzeltocht.

Vanaf 2 pers
Duur 6,75 uur
9,2 zeer goed
59,50
49,50 p.p.
Lees verder
Dagarrangement Mooi Volendam

Dagarrangement Mooi Volendam

Een uniek uitje in Volendam met Volendam Belevenis, proeverij lunch, puzzeltocht de Geheimen van Volendam en foto in Volendams kostuum.

Vanaf 4 pers
Duur 4,5 uur
9,5 zeer goed
45,00 p.p.
Lees verder
Escaperoom Arrangement [met diner]

Escaperoom Arrangement [met diner]

Geniet van een compleet verzorgd personeelsuitje inclusief Escape room, puzzeltocht en foto in Volendams kostuum.

Vanaf 4 pers
Duur 4,5 uur
9,2 zeer goed
69,50
65,00 p.p.
Lees verder
Wie is de Gladde Aal?

Wie is de Gladde Aal?

Speel de Volendamse versie van 'Wie is de Mol'. Welke collega's kan je vertrouwen? Of toch niet?

Vanaf 8 pers
Duur 3 uur
9,3 zeer goed
29,50
22,50 p.p.
Lees verder
Escape the Bar: Escaperoom Geries Café

Escape the Bar: Escaperoom Geries Café

Ontsnap uit Geries café voordat de boze buurman de politie inschakelt.

Vanaf 4 pers
Duur 1 uur
9,2 zeer goed
22,50 p.p.
Lees verder
E-Chopper Tour Volendam

E-Chopper Tour Volendam

Ontdek Volendam en omgeving op een stoere e-chopper.

Vanaf 2 pers
Duur 3 uur
9,4 zeer goed
39,50 p.p.
Lees verder
Volendamse Avond

Volendamse Avond

Een origineel én feestelijk uitje met het personeel. Inclusief groepsfoto in klederdracht, buffettafel en kroegentocht.

Vanaf 4 pers
Duur 5,5 uur
9,5 zeer goed
55,00 p.p.
Lees verder
Happen Stappen & Varen Volendam

Happen Stappen & Varen Volendam

Geniet met collega's van een uitgebreid dagje uit in de havens van Volendam en Marken. Inclusief boottocht.

Vanaf 4 pers
Duur 7,25 uur
9,1 zeer goed
62,50 p.p.
Lees verder
Google reviewGoogle reviews4.91081 reviews

Wij werken ook voor.

Personeelsuitje in Volendam voor de leukste herinneringen

Met een teamuitje laat je aan je personeel zien dat je dankbaar bent voor wat ze doen. Ondanks dat een personeelsuitje gezien wordt als een leuk extraatje, brengt een teamuitje daadwerkelijk voordelen met zich mee. Zo kan een uitje met het personeel zorgen voor een boost aan de onderlinge relaties, maar tegelijkertijd ook de productiviteit op kantoor verhogen.

Ook komen collega’s die op verschillende afdelingen werken en elkaar daarom niet zo vaak spreken, met elkaar in contact. Op deze manier ontstaan er nieuwe ideeën en ontwikkelingen in het bedrijf die je verder laten groeien. Uiteraard is een teamuitje ook gewoon ontzettend leuk en gezellig. Maar doordat er veel mogelijkheden zijn, is het organiseren van een personeelsuitje soms best een opgave.

Personeelsuitje Volendam

Compleet verzorgde uitjes

Met Volendam Events beleef je een personeelsuitje, teamuitje of afdelingsuitje op de manier zoals je dat vooraf gewenst had. We organiseren al meer dan 15 jaar de meest uiteenlopende bedrijfsuitjes en nemen de organisatie graag uit handen, dat allemaal in de sfeervolle omgeving van Volendam! Met onze ervaring en onze diepgewortelde connecties kriskras door Volendam maken we er iedere keer weer een feestje van. Wij organiseren het personeelsuitje in Volendam van A tot Z, waardoor jullie alleen maar hoeven te genieten. Met onze passie, expertise en creativiteit maken we van jullie personeelsuitje een onvergetelijke belevenis!

Personeelsuitje Volendam

Eindeloze mogelijkheden voor je personeelsuitje

De mogelijkheden van de personeelsuitjes die wij aanbieden zijn eindeloos. Wat denk je van Escape The Bar? Hierbij word je opgesloten in een Volendams café en heb je 45 minuten de tijd om te ontsnappen. Of wat denk je van het Dag Arrangement aan de Volendamse haven? Een compleet arrangement inclusief lunch, foto, puzzeltocht en diner direct aan de Volendamse haven. Of misschien wil je het water op met je collega’s. Kies dan voor Dagarrangement Mooi Volendam - Mooi Marken, de Borrelboot of het Diner op Zee. Kortom: bij Volendam Events ben je verzekerd van een originele invulling van het jaarlijkse personeelsuitje.

Personeelsuitje Volendam

Teambuilding activiteiten: De leukste uitjes met teambuilding 

Op zoek naar leuke teambuildingsactiviteiten om de samenwerking tussen het team te versterken? Wij bieden een groot aantal originele teambuildingsprogramma's aan. Een leuke teambuildingsactiviteit is de Expeditie Volendam. Elk ingedeelde team probeert zo goed mogelijk zes proeven uit te voeren. De proeven bestaan uit een puzzelproef, muziekproef, Volendamse taalproef, Volendam kennisproef, geheugenproef en geheime proef. Heeft je team gewonnen? Dan hoort daar natuurlijk een passende prijs bij! Liever een keer je collega's uit hun comfortzone halen? Boek dan de Sing a Long Volendam of het Sing a Long diner. Hierbij zing je samen met collega's de grootste hits uit Volendam en Holland.

Personeelsuitje Volendam

Personeelsuitje of bedrijfsuitje inclusief overnachting

Met een ruim aanbod aan activiteiten zijn meerdere dagen in Volendam ideaal om zo veel mogelijk herinneringen te maken. Lijkt het je leuk om een personeelsuitje te combineren met een overnachting? Wij zijn specialist in het organiseren van personeelsuitjes inclusief overnachting. Al onze arrangementen zijn te combineren met een hotelovernachting. Zo kan je het Escape Room Arrangement of het Rondvaart arrangement eenvoudig combineren met een overnachting in een hotel aan de Volendamse haven. Natuurlijk is het ook mogelijk om een personeelsuitje met overnachting op maat samen te stellen.

Personeelsuitje Volendam

Personeelsfeest

Op zoek naar een leuke invulling voor jullie personeelsfeest? Wij helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijk personeelsfeest. Een leuk idee voor een personeelsfeest is het Holland Quiz Diner. Hierbij combineer je een smakelijk driegangendiner met een spannende Holland Quiz. Een enthousiaste quizmaster stelt tussen de gangen door de meest uiteenlopende vragen over het mooie Holland. En natuurlijk verdient het team met de meeste punten een prijs. Houden je collega’s wel van een feestje op de Volendamse dijk? Dan is de Kroegentocht Volendam een goed idee. Samen met je collega's bezoek je de leukste kroegen van Volendam. Tijdens de tocht organiseren we een leuke party popquiz en een barchallenge.

Personeelsuitje Volendam

Actief personeelsuitje

Soms wil je een actief uitje voor het personeel organiseren. Volendam Events biedt talrijke activiteiten aan die geschikt zijn voor een actief personeelsuitje, zoals Outdoor Volendam. Samen met collega's ben je actief bezig met verschillende outdooractiviteiten als boogschieten, klimmen en kratstapelen.

Lekker actief de omgeving verkennen? Kies dan voor een spannende fietspuzzeltocht door Edam en Volendam. In teams speur je naar de leukste plekjes van Volendam en Edam. Ook is de Volendam Escape een leuke optie. Hierbij moet je de Volendamse bevolking redden van de verdrinkingsdood. In teams moet je zo snel mogelijk diverse vraagstukken oplossen. Lukt het jullie team om de Volendamse bevolking binnen de tijd te redden?

Vraag een offerte aan voor een personeelsuitje

Heb je interesse in een personeelsuitje op maat? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op. We sturen binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Stuur je wensen naar info@volendamevents.com om de mogelijkheden te bespreken. We dragen graag bij aan een memorabel teamuitje. Ook in het geval je vragen hebt, staan wij voor je klaar. Neem gerust contact op door ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Wat zijn leuke personeelsuitjes?

Populaire personeelsuitjes zijn spelprogramma’s, rondleidingen, boottochten en compleet verzorgde uitjes. Bij Volendam Events vind je niet alleen de leukste personeelsuitjes. We helpen je ook graag bij de organisatie van je evenement. Door ons aanbod, creativiteit en service bezorgen we jou en je collega’s een onvergetelijk dagje uit in Volendam.

Bekijk personeelsuitjes 

Hoe organiseer ik gemakkelijk een personeelsuitje?

Bij het organiseren van een personeelsuitje komt veel kijken. Allereerst weer die vraag: hoe overtref je het vorige uitje? Het kost veel tijd en energie. Daarom is het slim om samen te werken met een professioneel en creatief evenementenbureau. Zij weten wat écht belangrijk is tijdens een uitje. Daarnaast kunnen zij helpen bij het realiseren van jouw creatieve ideeën. Evenementenbureaus hebben vaak connecties op locaties, waardoor zij jouw ideale uitje kunnen realiseren. Wil je gebruik maken van de expertise en creativiteit van Volendam Events? Bel dan: 0299 323217 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com.

Wat is een pv uitje?

Een PV uitje is een uitje met de personeelsvereniging. De pv organiseert een (of meerdere keren) per jaar leuke activiteiten voor het personeel. Soms kiest de PV voor een dagje of weekendje weg. Dan is Volendam de ideale bestemming. Bij Volendam Events vind je meer dan 300 leuke activiteiten voor een onvergetelijk pv uitje. Origineel en betaalbaar.

Wat te doen met een teamuitje?

Teamuitje organiseren? Volendam Events organiseert de leukste teamuitjes in Volendam en omgeving. Of je nu op zoet bent naar een leuke rondleiding, puzzeltocht, boottocht of een teamuitje met diner en overnachting. Het kan allemaal bij Volendam Events. Bekijk onze activiteiten laat je inspireren.

Bekijk teamuitjes