Personeelsuitje Volendam

Het leukste personeelsuitje in Volendam

Bekijk personeelsuitjes
De leukste personeelsuitjes tegen dé beste prijs
Professioneel én enthousiast
Uitje in één keer goed geregeld
Meer dan 15 jaar uitjes specialist
Personeelsuitje op maat

Personeelsuitje

Personeelsuitje of bedrijfsuitje met overnachting organiseren? Wat een leuk idee! Toch valt de organisatie van een uitje vaak niet mee. Je vraagt je af: wat te doen met het personeel? Hoe wordt het uitje voor je collega´s echt leuk en origineel? Het antwoord is eenvoudig: Volendam Events. We bieden je een keuze uit meer dan 250 leuke en originele activiteiten. Deze activiteiten hebben verschillende thema's, zoals rondleiding, actief, sportief, avondje uit, workshop of city game. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden van een dagje of een weekendje weg.

Lees meer

318 activiteiten gevonden Filter resetten
Escaperoom Arrangement

Escaperoom Arrangement

Geniet van een compleet verzorgd personeelsuitje inclusief Escape room, puzzeltocht en foto in Volendams kostuum.

Vanaf 4 pers
Duur 4,5 uur
9,0 zeer goed
62,50
57,50 p.p.
Lees verder
Dagarrangement Aan de Volendamse Haven

Dagarrangement Aan de Volendamse Haven

Een compleet en onvergetelijk personeelsuitje inclusief lunch, puzzeltocht, foto in klederdracht en diner.

Vanaf 4 pers
Duur 7 uur
9,4 zeer goed
62,50
52,50 p.p.
Lees verder
Volendam Marken in 1 Dag

Volendam Marken in 1 Dag

Ontdek met collega's de mooiste plekjes van Volendam én Marken. Inclusief koffie met gebak, rondvaart, lunch, foto en puzzeltocht.

Vanaf 2 pers
Duur 6,75 uur
8,7 zeer goed
59,50
49,50 p.p.
Lees verder
Volendamse Avond

Volendamse Avond

Een origineel én feestelijk uitje met het personeel. Inclusief groepsfoto in klederdracht, buffettafel en kroegentocht.

Vanaf 4 pers
Duur 5,5 uur
9,1 zeer goed
52,50 p.p.
Lees verder
Happen Stappen & Varen

Happen Stappen & Varen

Geniet met collega's van een uitgebreid driegangendiner in de havens van Volendam en Marken. Inclusief boottocht.

Vanaf 2 pers
Duur 5,25 uur
8,3 zeer goed
62,00 p.p.
Lees verder
Steptocht Volendam

Steptocht Volendam

Activiteit Volendam? Ga met de step op pad en ontdek Volendam! Inclusief begeleiding, twee drankjes en prijs winnende team.

Vanaf 10 pers
Duur 2,5 uur
9,7 zeer goed
37,50
29,50 p.p.
Lees verder
Wie is de Gladde Aal?

Wie is de Gladde Aal?

Speel de Volendamse versie van 'Wie is de Mol'. Welke collega's kan je vertrouwen? Of toch niet?

Vanaf 6 pers
Duur 3 uur
9,0 zeer goed
29,50
22,50 p.p.
Lees verder
Volendam Escape

Volendam Escape

Vind de geheime ontsnappingsroute en red de Volendamse bevolking. Inclusief begeleiding, een drankje en prijs winnende team.

Vanaf 8 pers
Duur 2,5 uur
8,5 zeer goed
29,50
22,50 p.p.
Lees verder
Gezellig Volendam

Gezellig Volendam

Een compleet uitje inclusief rondleiding palingrokerij, lunch, Muzikale Puzzeltocht, karaoke, foto in kostuum en smakelijke buffettafel.

Vanaf 10 pers
Duur 6 uur
8,0 zeer goed
92,50
85,00 p.p.
Lees verder
Zeiltocht vanuit de haven van Volendam

Zeiltocht vanuit de haven van Volendam

Geniet van een prachtige zeiltocht vanuit de haven van Volendam inclusief kapitein.

Vanaf 15 pers
Duur 4 uur
8,5 zeer goed
60,00 p.p.
Lees verder

Wij werken ook voor.

Personeelsuitje organiseren

Met een teamuitje laat je aan je personeel zien dat je dankbaar bent voor wat ze doen. Ondanks dat een personeelsuitje gezien wordt als een leuk extraatje, brengt een teamuitje daadwerkelijk voordelen met zich mee. Zo kan een uitje met het personeel zorgen voor een boost aan de onderlinge relaties, maar tegelijkertijd ook de productiviteit op kantoor verhogen. En wist je dat collega’s die op verschillende afdelingen werken en elkaar daarom niet zo vaak spreken, door een personeelsuitje juist wel met elkaar in contact komen? Op deze manier kunnen nieuwe ideeën ontstaan. Uiteraard is een teamuitje ook gewoon ontzettend leuk en gezellig. Doordat er veel mogelijkheden zijn, is het organiseren van een uitje met alle collega’s soms best een opgave.

Personeelsuitje

Complete ontzorging

We organiseren al meer dan 15 jaar de meest uiteenlopende bedrijfsuitjes en personeelsuitjes en nemen de organisatie graag uit handen. Allemaal in de sfeervolle omgeving van Volendam. Met onze ervaring en onze diepgewortelde connecties kriskras door Volendam maken we er iedere keer weer een feestje van. Wij organiseren het personeelsuitje in Volendam van A tot Z, waardoor jullie alleen maar hoeven te genieten.

Met Volendam Events beleef je een personeelsuitje, teamuitje of afdelingsuitje op de manier zoals je dat vooraf gewenst had. Met onze passie, expertise en creativiteit maken we van jullie personeelsuitje een onvergetelijke belevenis. Onze passie en betrokkenheid voel je direct wanneer je ons belt of mailt.

Personeelsuitje

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden van de personeelsuitjes die wij aanbieden zijn eindeloos. Wat denk je van Escape the bar? Hierbij word je opgesloten in een Volendams café en heb je 45 minuten de tijd om te ontsnappen. Of wat denk je van het Dagarrangement aan de Volendamse haven? Een compleet dagarrangement inclusief lunch, foto, puzzeltocht en diner direct aan de Volendamse haven. Of misschien wil je dit keer varen. Kies dan voor Dagarrangement Mooi Volendam - Mooi Marken, de Borrelboot of het Diner op Zee. Kortom: Bij Volendam Events ben je verzekerd van een originele invulling van het jaarlijkse personeelsuitje.

Personeelsuitje

Teambuilding activiteiten

Op zoek naar leuke teambuildingsactiviteiten? Wij bieden een groot aantal originele teambuildingsprogramma's aan. Een leuke teambuildingsactiviteit is de Expeditie Volendam. Bij deze activiteit word je in teams ingedeeld. Elk team probeert zo goed mogelijk zes proeven uit te voeren. De proeven bestaan uit een puzzelproef, muziekproef, Volendamse taalproef, Volendam kennisproef, geheugenproef en geheime proef. Het team met de meeste punten verdient natuurlijk een passende prijs. Wil je een keer je collega's uit hun comfortzone halen? Boek dan de Sing a long Volendam of het Sing a long diner. Hierbij zing je samen met collega's de grootste hits uit Volendam en Holland.

Personeelsuitje

Inclusief overnachting

Lijkt het je leuk om een personeelsuitje te combineren met een overnachting? Wij zijn specialist in het organiseren van personeelsuitjes inclusief overnachting. Je kunt al onze arrangementen combineren met een hotelovernachting. Zo kan je het Escape Room Arrangement of het Rondvaartarrangement eenvoudig combineren met een overnachting in een uitstekend hotel aan de Volendamse haven. Natuurlijk is het ook mogelijk om een personeelsuitje met overnachting op maat samen te stellen. Kies uit ons ruime aanbod de leukste activiteiten en stuur een e-mail naar info@volendamevents.com.

Personeelsuitje

Personeelsfeest

Op zoek naar een leuke invulling voor jullie personeelsfeest? Wji helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijk personeelsfeest. Een leuk idee voor een personeelsfeest is het Holland Quiz Diner. Hierbij combineer je een smakelijk driegangendiner met een spannende Holland Quiz. Een enthousiaste quizmaster stelt tussen de gangen door de meest uiteenlopende vragen over ons mooie Holland. Natuurlijk verdient het team met de meeste punten een passende prijs.

Wil je samen feestvieren op de Volendamse dijk? Dan is de Koegentocht Volendam een goed idee. Samen met je collega's bezoek je de leukste kroegen van Volendam. Tijdens de tocht organiseren we een leuke party popquiz en een barchallenge. Het is eventueel ook mogelijk om andere activiteiten toe te voegen, zoals een Sing a long Volendam of een Workshop Volendams leren. Volendam Events heeft een groot aanbod en denkt graag met je mee.

Personeelsuitje

Actief personeelsuitje

Soms wil je een actief uitje voor het personeel organiseren. Volendam Events biedt talrijke activiteiten aan die geschikt zijn voor een actief personeelsuitje. Wat denk je van Outdoor Volendam. Samen met collega's ben je actief bezig met verschillende outdooractiviteiten als boogschieten, klimmen en kratstapelen. Lekker actief de omgeving verkennen? Kies dan voor een spannende fietspuzzeltocht door Edam en Volendam.

In teams speur je naar de leukste plekjes van Volendam en Edam. Natuurlijk is er een leuke prijs voor het winnende team. Wil je actief zijn rondom de Volendammer dijk. Dan is de Volendam Escape een leuke optie. Hierbij moet je de Volendamse bevolking redden van de verdrinkingsdood. In teams moet je zo snel mogelijk diverse vraagstukken oplossen. Lukt het jullie team om de Volendamse bevolking binnen de tijd te redden?

Vraag een offerte aan voor een personeelsuitje

Heb je interesse in een personeelsuitje op maat? Vraag een offerte aan of neem contact op. We sturen binnen 24 uur (vaak nog dezelfde dag) een vrijblijvende offerte. Stuur je wensen naar info@volendamevents.com of bel naar 0299 323217 om de mogelijkheden te bespreken. We dragen graag bij aan een memorabel teamuitje.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Wat zijn leuke personeelsuitjes?

Populaire personeelsuitjes zijn spelprogramma’s, rondleidingen, boottochten en compleet verzorgde uitjes. Bij Volendam Events vind je niet alleen de leukste personeelsuitjes. We helpen je ook graag bij de organisatie van je evenement. Door ons aanbod, creativiteit en service bezorgen we jou en je collega’s een onvergetelijk dagje uit in Volendam.

Bekijk personeelsuitjes 

Hoe organiseer ik gemakkelijk een personeelsuitje?

Bij het organiseren van een personeelsuitje komt veel kijken. Allereerst weer die vraag: hoe overtref je het vorige uitje? Het kost veel tijd en energie. Daarom is het slim om samen te werken met een professioneel en creatief evenementenbureau. Zij weten wat écht belangrijk is tijdens een uitje. Daarnaast kunnen zij helpen bij het realiseren van jouw creatieve ideeën. Evenementenbureaus hebben vaak connecties op locaties, waardoor zij jouw ideale uitje kunnen realiseren. Wil je gebruik maken van de expertise en creativiteit van Volendam Events? Bel dan: 0299 323217 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com.

Wat is een pv uitje?

Een PV uitje is een uitje met de personeelsvereniging. De pv organiseert een (of meerdere keren) per jaar leuke activiteiten voor het personeel. Soms kiest de PV voor een dagje of weekendje weg. Dan is Volendam de ideale bestemming. Bij Volendam Events vind je meer dan 300 leuke activiteiten voor een onvergetelijk pv uitje. Origineel en betaalbaar.

Wat te doen met een teamuitje?

Teamuitje organiseren? Volendam Events organiseert de leukste teamuitjes in Volendam en omgeving. Of je nu op zoet bent naar een leuke rondleiding, puzzeltocht, boottocht of een teamuitje met diner en overnachting. Het kan allemaal bij Volendam Events. Bekijk onze activiteiten laat je inspireren.

Bekijk teamuitjes