Vriendinnenuitje Volendam

De leukste activiteiten voor een vriendinnenuitje, vriendinnendag of weekendje weg

Bekijk vriendinnenuitjes
Het leukste vriendinnenuitje in Volendam
300+ leuke dingen met vriendin of vriendinnen
15 jaar vriendinnen uitjes specialist
Actief, gek of creatief vriendinnenuitje
Vriendinnenuitje en uitje op maat

Vriendinnenuitje Volendam

Vriendinnenuitje in Volendam organiseren? Leuke dingen doen met vriendin of vriendinnen? Voor het leukste uitje, vriendinnenuitje of dagje weg kom je naar Volendam. De gezelligheid op de dijk geeft je vriendinnendag of vriendinnenweekend op voorhand een feestelijk tintje en dat kost je niets. Neem daarbij de talloze mogelijkheden om iets leuks, geks, actiefs of creatiefs te ondernemen en je hebt de ingrediënten voor een onvergetelijk vriendinnen uitje of dagje uit. Een ding staat vast: over een paar jaar denken jij en je vriendinnen met een grote glimlach terug aan dat ene vriendinnenuitje in Volendam. Ontdek Volendam met Puzzeltocht de Geheimen van Volendam of de Volendam Escape. Of ontsnap met vriendinnen uit onze Escaperoom bij Geries Café. Liever gek doen? Dat gaat jullie zeer lukken tijdens onze Crazy Volendam of Inburgeringscursus Volendam. Liever varen? Ga voor een Volendam Marken arrangement, een zeiltocht of een andere boottocht. Natuurlijk kan je ook al deze leuke dingen combineren in een arrangement. Onze activiteiten en arrangementen vind je in verschillende thema's: puzzeltochten, boottochten, quizzen, workshops, escaperooms en compleet verzorgde arrangementen. Eigenlijk hebben we alles al voor jullie geregeld. Alle uitjes en vriendinnenuitjes zijn direct aan te vragen. Binnen 5 minuten is de organisatie van je vriendinnenuitje in Volendam rond.     

Lees meer

314 activiteiten gevonden Filter resetten
Puzzeltocht de geheimen & Volendams museum

Puzzeltocht de geheimen & Volendams museum

Combineer Puzzeltocht de Geheimen van Volendam met een bezoek aan het Volendams museum.

Vanaf 2 pers
Duur 3,5 uur
15,50 p.p.
Lees verder
Ik Hou van Volendam Puzzeltocht

Ik Hou van Volendam Puzzeltocht

Leuke en uitgebreide puzzeltocht over Volendam in teamverband.

Vanaf 8 pers
Duur 3 uur
39,50 p.p.
Lees verder
Bier en Jenever Tour Volendam

Bier en Jenever Tour Volendam

Leuke en uitgebreide puzzeltocht over Volendam in teamverband.

Vanaf 15 pers
Duur 2 uur
39,50 p.p.
Lees verder
E chopper Tour Monnickendam Marken

E chopper Tour Monnickendam Marken

Leuke E Chopper Tour vanaf Volendam door Monnickendam en Marken.

Vanaf 2 pers
Duur 3 uur
39,50 p.p.
Lees verder
Mannen van de Volendammer dijk

Mannen van de Volendammer dijk

Leuke combinatie van speciaalbiertjes met barchallenge. Gaan jullie de uitdagingen aan?

Vanaf 4 pers
Duur 4,25 uur
9,0 zeer goed
39,50 p.p.
Lees verder
Lunch Quiz Lunch Volendam

Lunch Quiz Lunch Volendam

Combineer een leuke Volendam Quiz met een tweegangenlunch. Lunch Quiz Lunch!

Vanaf 8 pers
Duur 2,5 uur
32,50 p.p.
Lees verder
High Wine

High Wine

Op zoek naar de leukste High Wine?

Vanaf 4 pers
Duur 3 uur
9,0 zeer goed
39,50 p.p.
Lees verder
Ik Hou van Holland Themafeest

Ik Hou van Holland Themafeest

De leukste Hollandse Feestavond in Volendam.

Vanaf 20 pers
Duur 4 uur
9,0 zeer goed
29,50 p.p.
Lees verder
Ik Hou van Volendam Themafeest

Ik Hou van Volendam Themafeest

Op zoek naar een leuk Volendams themafeest?

Vanaf 20 pers
Duur 4 uur
29,50 p.p.
Lees verder
Escape the bar XXL

Escape the bar XXL

De spannendste Escape Game in Volendam. Welk team opent de kluis en pleit de kroegeigenaar vrij?

Vanaf 25 pers
Duur 1,5 uur
25,00 p.p.
Lees verder
Google reviewGoogle reviews4.91081 reviews

Wij werken ook voor.

Leuke tips & ideeën voor een dagje weg met vriendinnen

Op zoek naar leuke en originele ideeën voor je vriendinnendag of vrouwendag? Volendam Events heeft de leukste activiteiten voor jullie vriendinnenuitje in Volendam. Wat denk je van onze Escaperoom Escape Geries Café? Samen met je vriendinnen zit je opgesloten in een Volendams café. Lukt het jullie om binnen 45 minuten uit het café te ontsnappen? Een ander origineel idee is onze workshop Volendams leren. Hierbij leer je Volendams praten als een echte Volendamse. Houden jullie van zingen? Boek dan onze Sing a long Volendam en zing samen met een Volendamse zangeres de gezelligste Hollandse en Volendamse krakers. Liever met de vrouwen ’s avonds op stap? Kies dan voor de Volendamse Avond. Dat is een compleet verzorgd avondprogramma inclusief foto in Volendams kostuum, diner en kroegentocht langs Volendams gezelligste kroegen. Liever een ander vriendinnenuitje? Ook prima! Op onze website vind je meer dan 300 leuke en te gekke ideeën voor jullie vriendinnenuitje in Volendam. Welk idee spreekt jullie het meeste aan?

Goedkope vriendinnenuitjes: leuk en origineel hoeft niet duur te zijn

Een voordelig vriendinnenuitje boek je snel en eenvoudig bij Volendam Events. Wij bieden namelijk al onze activiteiten aan voor een scherpe prijs. Een foto in klederdracht bieden wij aan voor € 7,50 p.p. Een Foto in klederdracht in combinatie met Puzzeltocht de Geheimen boek je samen voor € 15,00 p.p. Onze workshop Volendams leren, boek je voor € 17,50 per persoon inclusief begeleiding, drankje en officieel diploma. Maar ook arrangementen zijn niet duur. Volendam Marken in 1 Dag bedraagt: € 49,50 p.p. Dit uitje boek je compleet verzorgd met inclusief koffie met gebak, boottocht naar Marken (en retour), lunch op Marken, foto in klederdracht en puzzeltocht. Wat denk je van het Crazy Volendam Arrangement? Al voor € 62,50 p.p. boek je dit compleet verzorgde dagprogramma inclusief Crazy Volendam, foto in kostuum, diner en kroegentocht. Kortom: Een leuke en originele vriendinnendag in Volendam hoeft niet duur te zijn.

Bekijk voordelige vriendinnenuitjes

Escape Rooms en Escape Games voor vrouwen

Houden jullie van puzzelen en raadsels oplossen. Volendam Events biedt de leukste escape rooms en escape games aan. Probeer onder tijdsdruk zo snel mogelijk puzzels en raadsels op te lossen.

Escape Geries Café

Jullie zitten met vriendinnen met de eigenares aan de borrel in een gezellig bruin café. Er klinkt gezellige muziek en iedereen heeft het naar de zin. Het is al een tijdje erg gezellig. En jullie zijn door het feestje de tijd helemaal vergeten. Het is al laat. Of kunnen we beter zeggen: vroeg. Dan krijgt de bareigenares een telefoontje van één van de buren. De buurman heeft zelfs een persoonlijke videoboodschap voor jullie. Hij is erg boos en heeft door het feestje niet kunnen slapen. Hij is het echt helemaal zat. Hij geeft jullie nog 45 minuten de tijd om het café te verlaten.De tijd begint te tikken. Lukt het jullie om de sleutel te vinden en te ontsnappen voordat de buurman actie onderneemt? 

Escape Game Kraak de Kluis

Jullie krijgen in het komende uur uitdagende raadsels en puzzels aangereikt. De eerste puzzel ligt op tafel. Wat moeten jullie hiermee? Communiceer met elkaar en vooral belangrijk: lees goed wat er staat. Soms is een deel van de puzzel aanwezig en soms gelijk de hele puzzel. Welk team houdt zijn hoofd cool en combineert de opdrachten op de juiste manier? Dan horen we een enthousiast geluid. Het eerste team heeft de code ontdekt. Zij gaan proberen de kluis te kraken. Maar helaas! Ze hebben niet alle cijfers goed. De spanning stijgt, want de andere teams zijn ook in de buurt van de eindcode. Meerdere teams doen een poging, maar het is lastig. Want de kluis is nog steeds niet geopend. En dan is het moment daar. Één van de teams weet het nu zeker. Dit is de eindcode. De code wordt ingevuld, het slot omgedraaid en JA! De kluis is gekraakt. Natuurlijk verdient het winnende vriendinnenteam een passende prijs.

Volendam Escape 

Vannacht heeft er een zware storm gewoed en de dijk heeft het op meerdere plaatsen begeven. Heel Volendam dreigt te overstromen. De Volendamse bevolking is ten einde raad.  De meeste ontsnappingsroutes zijn niet meer te bereiken door het snel stijgende water. Sterker nog: Er is nog maar één ontsnappingsroute mogelijk. Jullie hebben de taak deze ontsnappingsroute te vinden. Alle deelnemers worden in teams ingedeeld en gaan op zoek. De route kan je alleen vinden door raadsels en puzzels op te lossen rondom de Volendammer dijk. Maar de tijd dringt en de dijk verzwakt meer en meer.  Welk team vindt als eerste de geheime route en redt daarmee niet alleen zichzelf, maar ook de gehele Volendamse bevolking? Inclusief begeleiding, drankje en prijs winnende team.

Bekijk alle escape rooms en escape games

Actieve vriendinnenuitjes in Volendam

Ben je op zoek naar actieve uitjes in Volendam? Dan heeft Volendam Events een passend aanbod voor jullie. Wat denk je van Outdoor Volendam? Samen met je vriendinnen ben je superactief bezig met klimmen, boogschieten, krat stapelen en vlotbouwen. Andere actieve uitjes zijn Footdarts, Poolvoetbal en Bubbel voetbal. Samen met je vriendinnen ga je de strijd aan. Welk team wint? Of wat denk je van een steptocht door Volendam? Met de step verken je in teams de allermooiste plekjes van Volendam, zoals het Doolhof, de haven, de visafslag en Hotel Spaander. Natuurlijk wint het team met de meeste punten een passende prijs.

Bekijk actieve vriendinnenuitjes

Vriendinnenuitje Volendam

Actviteiten voor dagje weg met city game of puzzeltocht

Puzzeltocht Volendam [in teams] 

Onze begeleider deelt jullie vriendinnengroep in teams in en elk team krijgt een puzzelboekje. Dan gaan jullie op pad langs tien bezienswaardigheden rondom de Volendammer dijk, zoals de visafslag, het Doolhof en het wereldberoemde Hotel Spaander. Bij al deze locaties gaan de deelnemers op zoek naar één of meerdere woorden. Daarvoor moet je goed om je heen kijken, gebruik maken van je gezonde verstand en natuurlijk puzzelen. Wanneer je de juiste woorden op de juiste plaats schrijft, verdien je punten. Bovendien bevat het puzzelboekje leuke wetenswaardigheden en kunnen de teams extra punten verdienen bij de bonusvraag. Na een uur verzamelen de teams weer bij hetzelfde café en worden de punten geteld. Vervolgens bespreekt de gids de antwoorden en maakt deze het winnende team bekend. Natuurlijk verdient het team naast eeuwige roem ook een passende prijs. 

Crazy Volendam - lekker gek uitje

Bij aankomst starten we eerst maar even met een drankje. Want wat er gaat komen dat is niet mis. Jullie gaan in teams de strijd aan om de meeste punten bij het uitvoeren van doldwaze opdrachten rondom de Volendammer dijk. De opdrachten zijn ingedeeld in crazy, crazier, craziest. Elk team krijgt een camera mee om deze hilarische momenten vast te leggen. Ook kan je extra punten verdienen met de bonusopdrachten en de Crazy bag. Die zijn nóg uitdagender. Welke opdrachten kiezen jullie? Na een uur verzamelen de teams in een gezellig café. Het is tijd om de filmpjes te bekijken. Welke opdrachten heeft het andere team uitgevoerd? En voldoen deze aan de eisen? Samen met de jury bekijken jullie de filmpjes. De strenge maar rechtvaardige jury bepaalt uiteindelijk het team met de grootste dwazen. En ook niet onbelangrijk: jullie krijgen alle filmpjes toegestuurd via een downloadlink. 

Wie is de Gladde Aal?

Speel met je vrienden of vriendinnen de Volendamse variant van 'Wie is de Mol?'. In teams proberen jullie zoveel mogelijk punten te scoren. Maar in elk team zit een Gladde Aal. En deze persoon zal er alles aan doen om het team zoveel mogelijk tegen te werken. Het spel bestaat uit diverse doe- en denkopdrachten op verschillende locaties in Volendam. De teams kunnen extra punten verzamelen door tijdens het spel de juiste naam van de Gladde Aal door te geven aan de spelleiding. Wie Is De Gladde Aal is spannende teambuilding, waarbij je geen enkele vriend of vriendin kunt vertrouwen. Of toch wel? 

Bekijk alle city games en puzzeltochten

 

Leuke, bijzondere en creatieve workshops voor vrouwen

Bij Volendam Events kan je ook terecht voor de meest uiteenlopende workshops voor dames.

Workshop Klompen Schilderen 

Samen met je vriendinnen beschilder je de mooiste klomp. Tijdens de workshop wordt gezellig gekletst en natuurlijk zijn we kritisch over het werk van de anderen. Alle deelnemers krijgen een houten klomp. Vervolgens gaat iedereen aan de slag om deze naar eigen wijze zo mooi en origineel mogelijk te beschilderen. Je zult versteld staan van je eigen creativiteit! Aan het eind van de workshop krijgt iedereen zijn creatie mee naar huis. De eigen creatie is een prachtig souvenir uit Volendam en zorgt voor een vrolijke decoratie in huis of tuin.

Inburgeringscursus Volendam 

Word een echte Volendamse! Ga met je vriendinnen verkleed in de originele Volendamse kostuums en probeer samen aan de Volendamse inburgeringseisen te voldoen. Onder het toeziend oog van vele honderden toeristen zullen verschillende inburgeringsopdrachten moeten worden uitgevoerd. Jullie krijgen een camera mee om deze opdrachten vast te leggen. De sensationele opnamen zullen door een strenge maar rechtvaardige jury van Volendam Events worden beoordeeld. Als aan de eisen is voldaan ontvangen jullie het officiële inburgeringsdiploma Volendam.  

Workshop Cocktail Shaken

Heb je altijd al willen weten hoe je nou de lekkerste cocktails maakt? Volendam Events heeft de beste cocktail workshop voor jou en je vriendinnen. De workshop is een gezellig en leerzaam samenzijn voor elke vrienden of vriendinnengroep. Dankzij de fraai ingerichte bar, lekkere cocktails en gezellige muziek zit de sfeer er meteen goed in! Na deze workshop weet je wat het geheim van een lekkere cocktail is. Dan zal je ook bij andere gelegenheden in staat zijn voor iedereen die het wil een heerlijke cocktail te presenteren. Inclusief welkomstborrel en twee zelfgemaakte cocktails.

Workshop Volendams leren

Het Volendams is een geheel eigen taal met eigen woorden en uitdrukkingen. Volendammers spreken onderling alleen deze taal. In deze unieke workshop leren jullie met een aantal praktische oefeningen al snel een aantal typische Volendammer woorden en uitdrukkingen. Deze zouden nog wel eens goed van pas kunnen in gesprek met Volendammers op de dijk. Deze workshop bevat de volgende onderdelen: Het ontstaan van het Volendammer dialect, tellen in het Volendams, oefening met woorden en uitdrukkingen, oefeningen met Volendammer kermisliedjes, en het voordragen van een tekst of gesprek. Bij een goede inzet ontvangt iedereen na afloop het officiële diploma Volendams leren. Inclusief begeleiding, drankje en officieel diploma.

Workshops zijn natuurlijk gemakkelijk te combineren met andere activiteiten in Volendam, zoals een foto in Volendams kostuum of een compleet verzorgde Volendamse Avond.

Bekijk alle workshops in Volendam

Vriendinnenuitje Volendam

Muzikale activiteiten met vriendinnen

Volendam en muziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom heeft Volendam Events leuke activiteiten ontwikkeld, die te maken hebben met muziek.

Palingsound Karaoke 

Al vele jaren staan de Volendamse artiesten bands hoog in de hitparade en treden zij op in bomvolle stadions. Tijdens de Palingsound Karaoke treden jullie in de voetsporen van onze Volendamse muziekhelden. We hebben de allergrootste hits verzameld van The Cats, BZN, Jan Smit, Nick & Simon, de 3js en vele anderen. In een gezellig café direct aan de Volendamse haven staat de microfoon klaar. Iedereen zingt de grootste Palingsoundkrakers mee vanaf groot scherm. Zing een duet of solo. Alles kan en mag!

Sing a Long Volendam

Treed samen met vriendinnen, vrienden, familie of collega’s in de voetsporen van Volendams bekendste sterren tijdens onze ‘Sing a Long Volendam’. Onder begeleiding van een Volendamse zangeres zingen jullie de mooiste Volendamse en Hollandse liedjes van onder andere Jan Smit, Nick & Simon, Wolter Kroes en Bonnie St. Claire. Bij aankomst deelt de zangeres de boekjes uit en de deelnemers kiezen hun favoriete liedjes. Vervolgens zingen jullie samen het hoogste lied. Maar het wordt nog leuker. Alle liedjes worden opgenomen met een voice recorder. Na evenement krijgen jullie de opname toegestuurd via een downloadlink. De 'Sing a Long Volendam` is een gezellig en muzikaal samenzijn voor elke groep.

Bekijk alle activiteiten in Volendam

Vriendinnenuitje Volendam

Dagje uit met zeilschip, sloep of rondvaartboot

Wil je een leuk dames uitje op het water? Wij bieden je vele mogelijkheden voor een onvergetelijke boottocht of een compleet verzorgd vaararrangement.

Volendam Marken in 1 Dag

Samen met de vrouwen Volendam én Marken ontdekken? Kies dan voor Volendam Marken in één Dag. Dit is een compleet verzorgd dagje uit met koffie en gebak, rondvaart naar Marken, lunch, foto in kostuum en Puzzeltocht De Geheimen van Volendam.

Geheimen van Volendam en Marken: Ontdek puzzelend Volendam en Marken

Ontdek de mooiste plekjes van Volendam én Marken tijdens deze puzzeltocht. De tour start in Volendam. Tijdens de tour door Volendam ontdek je de leukste bezienswaardigheden van Volendam. Denk hierbij aan de Klokkenpaal, de visafslag, de vissershuisjes in het Doolhof en de standbeelden van de Bap (Opa) en Ootje (Oma). Bij alle locaties ga je op zoek naar woorden. Deze woorden vind je alleen wanneer je goed om je heen kijkt en de letters op de juiste plaats schrijft. En alleen wanneer je de juiste woorden vindt, vind je ook alle geheimen. Dan stappen jullie aan boord van de rondvaartboot. De vaartocht duurt 30 minuten naar het voormalige eiland. Geniet onderweg van het prachtige uitzicht over het water. Wanneer jullie aankomen in de haven van Marken stappen jullie weer van boord. Nu is het tijd voor de verkenning op Marken. Speur langs plaatsen waar toeristen nooit komen. Ontdek de huizen op palen en de werven. Werven zijn heuvels, die door de bewoners zelf zijn aangelegd. Voor de bouw van de Afsluitdijk werden de bewoners namelijk vaak onaangenaam verrast door overstromingen. Ontdek ook de kleine vissershaven met traditionele vissersschepen en het ‘Kijkhuisje’. In dit huisje zie je hoe een Marker gezin leefde in tijden van de visserij. Na de verkenning stappen jullie weer aan boord om terug te gaan naar Volendam. Hebben jullie alle woorden gevonden? Dan is het nu tijd om de Geheimen van Volendam én Marken te ontdekken. Lukt het jullie om de geheimen te ontrafelen? 

Zeiltocht Markermeer

Geniet van een heerlijke zeiltocht over het Markermeer. We nodigen je graag uit op een van onze prachtige authentieke zeilschepen. In de beroemde vissershaven van Volendam heet de kapitein jullie van harte welkom aan boord. Natuurlijk vertelt hij jullie graag over het reilen en zeilen aan boord. Dan neemt de kapitein de groep mee voor een prachtige rondvaart over de Gouwzee en het Markermeer. Vanaf het water heb je een uniek uitzicht op de wereldberoemde vissershavens van Volendam en Marken en andere schepen. 

Bekijk hier alle boottochten voor een vriendinnenuitje

Vriendinnenuitje Volendam

Ontdek Volendam & omgeving met fiets, e-bike, fatbike of e-chopper

Wil je met de fiets Volendam en omgeving verkennen? Ook dan ben je hier goed. We hebben namelijk een paar leuke fietsarrangementen voor jullie samengesteld. Met deze arrangementen verken je met e-bike, fatbike, tandem of een e-chopper de mooiste plekjes van Volendam en omgeving. Bij sommige arrangementen is ook een lunch, boottocht en foto in klederdracht inbegrepen. Wel lekker als een fietstocht van A tot Z voor je geregeld is. Zo kan je zorgeloos (en dubbel) van de omgeving genieten.

Bekijk fietsverhuur Volendam voor de leukste fietsrarrangementen

Avondje uit met vriendinnen: met de vrouwen op stap

Wil je ’s avonds lekker op stap je vriendinnen? Bij Volendam Events vind je de leukste avondarrangementen. 

Kroegentocht Volendam

Volendam telt veel verschillende en gezellige kroegen. De Volendam Events Kroegentocht is het gezelligste avondprogramma in Volendam. We nemen je graag mee naar twee leuke borrelplekken aan de Volendamse haven. In elke kroeg krijgen jullie een heerlijke welkomstshooter van ons cadeau! Tijdens de avond organiseren wij drie leuke activiteiten, waarbij je prijzen kunt winnen. In het eerste café organiseren wij een leuke en originele Bar Challenge. Dit is een kroegspel, waarbij je zo snel mogelijk twee Volendamse uitspraken moet ontrafelen. Daarvoor moet je uitdagende raadsels en puzzels oplossen. Lukt het jullie om alle dranksoorten te vinden? Verder beantwoord je pittige vragen bij een videoclip en ga je op zoek naar bekende en onbekende shotjes die cryptisch zijn omschreven. Welke team wint de Bar Challenge In de tweede kroeg beginnen we met een Party Pop Quiz. De quizmaster deelt de teams in. Aan de hand van muziekfragmenten stellen we verschillende vragen. Dit zorgt voor een vrolijke en gezellige sfeer. Maar het wordt nóg leuker. Elk team stemt met een telefoon als stemkastje. Geef je snel het juiste antwoord? Dan scoor je veel punten. Druk je fout? Dan verlies je kostbare punten. Spannend toch? Welk team wint de Party Pop Quiz? Na de Party Pop Quiz is het tijd voor de karaoke! Zing samen het hoogste lied op de muzikaalste bodem van Nederland. We hebben de allerbeste karaokeliedjes voor jullie verzameld: van Jan Smit tot Caro Emerald. En van Imca Marina tot John Denver. Iedereen kan dus meedoen. Iedereen zingt de liedjes mee vanaf groot scherm, dus niemand kan zijn tekst vergeten. Zing solo of zing een duet. Alles is mogelijk.

Volendamse Avond

Ook de Volendamse Avond is een zeker een aanrader. Dit compleet verzorgde avondarrangement is een origineel en uniek uitje, waarbij je helemaal los kunt gaan. Het arrangement bestaat uit een foto in klederdracht, een diner en een kroegentocht langs twee gezellige kroegen.  De Volendamse Avond is geschikt als vriendinnenuitje, maar ook leuk als onderdeel van een vriendinnendag, nichtendag of een vriendinnenweekend.

Bekijk alle avondarrangementen

Vriendinnenuitje Volendam

Vriendinnenuitje met overnachting 

Wil je met vriendinnen een uitje plannen inclusief overnachting? Volendam Events organiseert je vriendinnenweekend van A tot Z. Al onze arrangementen zijn aan te vragen inclusief een hotelovernachting aan de Volendamse dijk. Zo kan je de Volendamse Avond boeken met een overnachting: Hotelarrangement Volendamse Avond. Maar ook bij andere arrangementen kan je bij een offerte-aanvraag aangeven dat je interesse hebt in een uitje met overnachting. Liever een vriendinnenuitje op maat samenstellen? Stuur een e-mail naar info@volendamevents.com of bel met 0299 323217 en laat ons weten, hoe jullie ideale vriendinnenweekend eruit ziet.

Bekijk alle vriendinnenuitjes met overnachting

Vriendinnenuitje Volendam

Vriendinnenweekend: Weekendje weg met vriendinnen

Wil je een heel weekend verblijven met vriendinnen? Ook dat is mogelijk. Je kunt namelijk ook meerdere nachten in een hotel, bungalowhuisje of B&B blijven slapen. Maar het betekent ook dat je goed moet nadenken over de activiteiten die je dat weekendje weg wilt organiseren. De hele dag in het huisje rondhangen wordt op den duur ook vervelend. Volendam Events heeft gelukkig een groot aanbod activiteiten voor een heel vriendinnenweekend. Je kunt meerdere activiteiten bij ons aanvragen en zelf bepalen hoe laat je een activiteit wilt gaan doen. Is dat niet makkelijk? Bovendien profiteer je ook nog eens van combinatiekorting. Reken maar dat jouw vriendinnen blij zijn met dit extra voordeel.

Uitjes voor kleine vriendinnengroepen: Ook met 2, 3 of 4 personen een onvergetelijk uitje

Volendam organiseert al vanaf 2 personen leuke vriendinnenuitjes in Volendam. Maar je kunt natuurlijk ook met drie of vier personen naar Volendam komen. Wij hebben een leuk en groot aanbod voor kleine vriendinnengroepen.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan Puzzeltocht de Geheimen van Volendam, een e-chopper tour of een e - bike tour. Ook compleet verzorgde arrangementen zijn mogelijk met kleinere vriendinnengroepen. Volendam Marken in 1 Dag en het Dagarrangement Aan de Volendamse haven zijn populaire arrangementen voor een select clubje vriendinnen.

Vriendinnenuitje Volendam

Met je vriendinnen relaxen op het strand

Volendam heeft ook meerdere strandjes, waar je lekker met je vriendinnen kan chillen. Dus een bezoek aan het strand kan een leuke afwisseling zijn voor een deel van de dag. Wanneer je een weekend in Volendam bent, kan je misschien wel meer tijd op het strand doorbrengen. De strandjes zijn allemaal in de buurt van het centrum en dus erg makkelijk met onze activiteiten te combineren.

Vriendinnen uitje in Noord-Holland? Kom naar Volendam! Verrassend & Voordelig

Volendam is de leukste locatie voor een leuk of actief vriendinnenuitje. Volendam bevindt zich op 20 minuten rijden van Amsterdam. Wat Volendam zo bijzonder maakt? In Volendam kan je met vriendinnen veel ondernemen. Van een puzzeltocht door Volendam tot een Volendamse kroegentocht en van een foto in Volendams kostuum tot een 50 Tinten Challenge. Volendam is veel voordeliger dan Amsterdam. In Volendam betaal je veel minder voor een drankje, lunch of diner dan in Amsterdam. Ook de activiteiten zijn voordeliger. Zo boek je het compleet verzorgde Dagarrangement Aan de Volendams Haven inclusief lunch, puzzeltocht, foto in kostuum en diner voor € 55,00 p.p. Dus wil je een vriendinnenuitje in Noord-Holland organiseren? Kom naar Volendam!

Zussendag Volendam

Zussendag organiseren in Volendam? Kies dan voor een leuk arrangement. Volendam Marken in 1 Dag is een populair arrangement voor zussen. Hierbij verken je samen de allerleukste plekjes van Volendam en Marken. Wil je met je zussen lekker feesten in Volendam? Boek dan de Volendamse Avond. Dit arrangement begint met een foto in Volendams kostuum. Daarna ga je aan tafel in een gezellig eetcafé in Volendam. Ten slotte gaan jullie helemaal los tijdens de kroegentocht. Tijdens de kroegentocht ontvang je in elk café een welkomstshooter, organiseren wij een party popquiz en dagen wij jullie uit om de Barchallenge zo snel mogelijk op te lossen. Beleef een onvergetelijke zussendag in Volendam.

Bekijk alle activiteiten voor een zussendag

Volendam Events organiseert jullie vriendinnendag

Volendam Events organiseert al meer dan 15 jaar de leukste vriendinnenuitjes en vriendenuitjes in Volendam. Bij Volendam Events ontvang je altijd binnen 24 uur - vaak nog dezelfde dag - een vrijblijvende offerte of reservering. We zijn flexibel en denken graag met jullie mee. Je kunt je reservering kosteloos aanpassen tot 24 uur voor evenement. Heb je al betaald? Dan kan je na evenement een creditnota aanvragen en storten we het teveel betaalde bedrag terug. Zo betaal je alleen voor de dames die ook aanwezig waren. Verder houden we graag rekening met persoonlijke wensen van alle deelnemers. Zijn er deelnemers zwanger of zijn er vriendinnen minder goed ter been? Wij maken het alle vrouwen naar de zin!

Vriendinnendag op maat

Liever een uitje op maat? Maak jullie wensen kenbaar. Stuur een e-mail naar info@volendamevents.com of bel 0299 323217. Volendam Events maakt voor jouw vriendinnengroep geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Meer informatie over een bijzonder vriendinnenuitje in Volendam?

Bel nu 0299 323217 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Met hoeveel personen kan je een vriendinnenuitje organiseren?

Volendam Events organiseert bijzondere vriendinnenuitjes van 2 tot 30 - maakt niet uit hoeveel -  vriendinnen. Alle damesgroepen zijn dus van harte welkom voor een onvergetelijke vriendinnendag. Zo kan je met vier personen het Dagarrangement Aan de Volendamse Haven of de Volendamse avond boeken. De Volendamse Avond is ook  populair bij grotere groepen. Andere populaire arrangementen zijn het Crazy Volendam arrangement, de Volendam Escape en de Sing a long Volendam.

Hoe organiseer je een vriendinnenuitje met overnachting?

Een vriendinnenuitje met overnachting organiseren is eenvoudig. Je kunt namelijk alle arrangementen combineren met een overnachting in hotel, bungalow of Bed & Breakfast. Wanneer je een arrangement wilt aanvragen of reserveren geef dan bij ‘bijzonderheden’ aan dat je ook een overnachting wilt. Je ontvangt dan een offerte of reservering inclusief overnachting.

Wat kost een dagje Volendam?

Je bepaalt zelf welke activiteiten binnen het budget passen. Een vriendinnenuitje of vriendinnendag of groepsuitje is al mogelijk vanaf € 7,50 p.p. Voor dit bedrag boek je een foto in Volendamse klederdracht. Maar écht leuk wordt je vriendinnenuitje met meerdere originele activiteiten of een arrangement. Tip: Bekijk onze activiteiten en arrangementen en selecteer het budget. Je vindt nu alle uitjes voor jullie vriendinnenuitje in Volendam.

 

Kan je het aantal personen van een vriendinnenuitje wijzigen na reservering?

Bij Volendam Events pas je het aantal personen kosteloos aan. Geef via 0299 323217 of info@volendamevents.com de wijzigingen door en wij passen de reservering aan.

Hoe vraag ik een activiteit of arrangement aan?

Vraag een activiteit of arrangement aan via www.volendamevents.com/vriendinnenuitje-volendam en ontvang binnen 24 uur een offerte. Is de offerte akkoord? Dan bevestig je de offerte eenvoudig online. 

Hoe reserveer je een vriendinnenuitje?

Je kiest een activiteit en reserveert direct via de website. Je ontvangt dan direct een uitnodiging per e-mail. Vervolgens  maakt Volendam Events alles in orde voor jullie komst. Betaling van het uitje gaat vooraf per factuur of contant op de dag zelf. 

Hoe vraag ik een vriendinnen uitje op maat aan?

Wil je een uitje op maat samenstellen? Stuur dan een e-mail naar info@volendamevents.com met de gewenste activiteiten. Per e-mail ontvang je binnen 24 uur - vaak nog dezelfde dag - een vriendinnenuitje op maat.

Kan een vriendinnendag doorgaan bij slecht weer?

Een vriendinnendag kan bij minder goed weer altijd doorgaan. Het regent nooit de hele dag. Bij slecht weer is het vaak mogelijk om buitenactiviteiten iets eerder of later te starten. Het is verstandig om je kleding aan te passen aan de weersomstandigheden. Neem bij dreigend noodweer contact op met Volendam Events om een alternatief binnenprogramma te bespreken.

Is Volendam leuk op zondag?

Volendam is héél leuk op zondag. Op zondag is het namelijk extra gezellig op de dijk. Ook veel Volendammers komen naar de bruisende haven. Wil je een origineel dagje uit beleven met je vriendinnen? Boek dan een leuke activiteit zoals een puzzeltocht door Volendam, een escape room of een foto in klederdracht. Wil je voordelig naar Volendam? Boek dan een arrangement. Hierbij boek je meerdere activiteiten in één keer. Zo is je vriendinnendag niet alleen snel en goed geregeld, maar ook voordelig.

Waar kan ik gratis parkeren in Volendam?

In Volendam is parkeren gratis. Tenminste als je weet waar je gratis kunt parkeren. Er zijn drie grote gratis parkeerplaatsen in Volendam. Je vindt deze parkeerplaatsen bij het Marinapark (lang parkeren), Slobbeland en bij de Parallelweg. Bekijk hier alle informatie over (gratis) parkeren in Volendam.

Op welke dag is er markt in Volendam?

Elke zaterdag is er markt in Volendam. Deze markt bevindt zich op het Europaplein en in de Zeestraat. Je kunt een bezoek aan de markt eenvoudig combineren met andere leuke activiteiten in Volendam. Wat denk je van originele puzzeltocht, een quiz of een boottocht. Of nog leuker: een compleet verzorgd arrangement

Wat te doen bij slecht weer? (en goed weer)

Het donder en het bliksemt en het regent … Ook in Volendam regent het wel eens. Nee echt? Ja echt waar. Wanneer je een arrangement boekt ben je er zeker van dat je niet de hele dag door de regen loopt. Onze vriendinnen uitjes zijn namelijk een ideale mix van binnen- en buitenactiviteiten. En je hebt van die dagen dat de zon de dijk bijna laat smelten. Ja echt? Nee natuurlijk niet. Ook dan biedt een arrangement voordelen. Je loopt (fietst of vaart) niet de hele dag in de zon. Een afwisselende dag biedt dus voordelen bij slecht en mooi weer. Bekijk onze arrangementen en organiseer de leukste dag voor je vriendinnengroep. Een ding staat vast: de weergoden doen sowieso wat ze willen.

Bekijk de leukste binnenactiviteiten voor je vriendinnenuitje