Ik Hou van Holland Themafeest

9,0 zeer goed
Ik Hou van Holland Themafeest
Informatie.
Van 20 tot 200 pers
4 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW

De leukste Hollandse Feestavond in Volendam.

Wil jij je collega´s verrassen met het gezelligste feestprogramma in Volendam? Dat kan met de Hollandse feestavond. Bij de ontvangst heten wij iedereen van harte welkom met een glaasje bubbels en een heerlijke Hollandse bitterbal. De DJ staat klaar om de gezelligste hits te draaien. De Hollandse sfeer en gezelligheid staan centraal tijdens deze avond. Als iedereen aanwezig is, is het tijd voor de Holland quiz. In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. De quiz is ingedeeld in verschillende categorieën: geschiedenis, muziek, film & TV, sport, taal en algemene kennis. Aan de hand van beeld- en geluidsfragmenten stellen wij uiteenlopende vragen. Welk team heeft de meeste Holland-Kennis? Natuurlijk verdient het winnende team naast eer een passende prijs. Na de quiz gaat het feest door. Vele meezingers komen voorbij. Laat je horen! Tot het de hoogste tijd is om naar huis te gaan.

Stel je eigen Ik Hou van Holland Feestprogramma samen

Maak het feestprogramma nog spectaculairder met andere activiteiten. Je kunt het themafeest zoveel uitbreiden als je zelf wilt. Wij denken graag met je mee. Hieronder enkele opties waarmee je je feestavond in Volendam tot een groot succes maakt:

Accordeonist tijdens ontvangst

Een accordeonist ontvangt jullie met herkenbare en gezellige liedjes van Volendamse en Nederlandse bodem. Hierdoor zit de sfeer er gelijk in!

Karaoke

Zing samen het hoogste lied op de muzikaalste bodem van Nederland. De leukste liedjes hebben wij voor jullie verzameld. Van Jan Smit tot Billy Joel. En van Imca Marina tot John Denver. Iedereen kan meedoen. Laat je stem horen en zing mee vanaf een groot scherm.

Oud Hollandse spelletjes

Maak de Hollandse feestavond compleet door oud-Hollandse spellen te spelen. Denk hierbij aan sjoelen, boter-kaas-eieren, 4 op een rij en blikgooien.

Optreden Volendamse zangeres

De sympathieke Volendamse zangeres treedt regelmatig op in Volendamse kroegen op de dijk. Zingen zit in haar bloed. A night like this, Que Sara, Wie kan mij vertellen, Ome Jan en Morgen wordt alles anders. Het is eventueel mogelijk om enkele deelnemers een duet te laten zingen met de zangeres.

Hollandse muziekbingo

Bingo is nog nooit zo leuk geweest. Streep de muziek die je hoort door op de kaart en maak kans op leuke prijzen. BINGO! Is het een valse bingo? Je raadt het al. Dan zingt deze persoon een liedje.

Sing a Long

Zingen en Volendam zijn onlosmakelijke met elkaar verbonden. Een Volendamse zangeres deelt de boekjes uit en de deelnemers kiezen hun favoriete liedjes. We gaan van start! Jullie zingen samen de mooiste en gezelligste Volendamse en Hollandse liedjes. Maar het wordt nog leuker. Alle liedjes nemen we op met een voice recorder. Na afloop krijg je de opname mee op USB.

Dresscode

Wil je een extra twist aan de avond geven? Geef bij je collega's aan dat ze rekening moeten houden met de dresscode Hollands. Laat ze op zoek gaan naar een leuk Bavaria-jurkje of een rood-wit-blauw pak. Laat ze uitpakken en geef voor het meest originele pak een leuke prijs! 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Rutten 28-09-2019

We hebben t echt gezellig en leuk gehad. Voor herhaling vatbaar!

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Rutten 28-09-2019

We hebben t echt gezellig en leuk gehad. Voor herhaling vatbaar!