Vriendenuitje? Volendam!

Originele activiteiten voor je vriendenuitje in Volendam

Bekijk vriendenuitjes
De beste vriendenuitjes voor de beste prijs
Ruim 15 jaar uitjesspecialist
300+ leuke activiteiten
Vriendenuitje op maat
Uitje in één keer goed geregeld

Vriendenuitje Volendam

Vriendenuitje organiseren? Wat dacht je van een dagje of weekendje naar Volendam? Met Volendam Events ben je een stap dichterbij het leukste dagje uit of weekendje weg met je vrienden. We zitten namelijk vol met leuke ideeën en we trekken graag een blik originele activiteiten voor je open. Je vindt bij ons meer dan 250 leuke en gekke activiteiten met verschillende thema’s: escape room, city game, rondleiding, boottocht, e-chopper tour, workshop en actief. Kortom: originele uitjes voor een te gek dagje weg met de vriendengroep.

Gebruik het filter om snel het juiste uitje of groepsuitje te vinden. Selecteer in het filter het aantal personen, het dagdeel en het budget. Dan ben je verzekerd van het leukste vriendenuitje in Volendam voor de beste prijs. Ook boek je bij ons eenvoudig activiteiten voor een avondje uit of een uitje met overnachting. Welke activiteiten bezorgen jouw vriendengroep het leukste vriendenuitje?

Lees meer

310 activiteiten gevonden Filter resetten
Cocktail Arrangement

Cocktail Arrangement

Combineer de leukste cocktailworkshop met een foto in Volendamse klederdracht en een uitstekend driegangendiner.

Vanaf 8 pers
Duur 5 uur
65,00 p.p.
Lees verder
Fietspuzzeltocht Dagarrangement Volendam

Fietspuzzeltocht Dagarrangement Volendam

Ontdek de leukste bezienswaardigheden van Edam en Volendam met een originele fietspuzzeltocht. Ga daarna samen op de foto en sluit af met een smakelijk driegangendiner.

Vanaf 12 pers
Duur 5,5 uur
62,50 p.p.
Lees verder

Inburgeringscursus Arrangement

Combineer een inburgeringscursus met een smakelijk diner en een kroegentocht vol leuke activiteiten.

Vanaf 8 pers
Duur 7 uur
72,50 p.p.
Lees verder
Volendam Marken Belevenis - Middageditie

Volendam Marken Belevenis - Middageditie

Dagje Volendam Marken inclusief lunch, boottocht, puzzeltocht de Geheimen van Volendam en Marken, foto in Volendams kostuum en bezoek stroopwafelmuseum.

Vanaf 2 pers
Duur 6 uur
8,5 zeer goed
42,50 p.p.
Lees verder
Dagje Marken Volendam met e-chopper

Dagje Marken Volendam met e-chopper

Een compleet uitje met e-chopper tour, lunch, puzzeltocht en foto.

Vanaf 2 pers
Duur 7,5 uur
69,50 p.p.
Lees verder
E-chopper Arrangement Marken Volendam

E-chopper Arrangement Marken Volendam

Compleet verzorgd uitje inclusief foto in kostuum, puzzeltocht, lunch, boottocht en e-chopper tour.

Vanaf 2 pers
Duur 7,25 uur
65,00 p.p.
Lees verder
Trappen Happen Varen

Trappen Happen Varen

Een leuk arrangement inclusief fietstocht naar Marken en driegangendiner in de havens van Volendam en Marken.

Vanaf 2 pers
Duur 4,5 uur
85,00 p.p.
Lees verder
E-bike Tour Marken Volendam

E-bike Tour Marken Volendam

Ontdek de mooiste plekjes van Marken, Volendam, Monnickendam & omgeving met een e-bike.

Vanaf 2 pers
Duur 8 uur
29,50 p.p.
Lees verder
Dagarrangement E-bike Marken Volendam

Dagarrangement E-bike Marken Volendam

Compleet dagje uit inclusief Watt e-bike, lunch, foto in kostuum, demonstratie Wotljes Backerij, boottocht en kijkhuisje.

Duur 7,5 uur
10,0 zeer goed
69,50 p.p.
Lees verder
De Geheimen van Volendam en Marken

De Geheimen van Volendam en Marken

Leuk dagje uit met puzzeltocht en boottocht. Ontdek de 'Geheimen van Volendam en Marken' tijdens een originele speurtocht. Kan je alle geheimen ontrafelen?

Vanaf 2 pers
Duur 3,75 uur
8,7 zeer goed
29,50
19,50 p.p.
Lees verder

Wij werken ook voor.

Vriendenuitje in Volendam: ontdek het gezelligste dorp van Nederland

Een vriendenuitje is dé manier om tijd door te brengen met de gezelligste mensen die je kent. Maar wat dit uitje nog beter zou maken? Een dagje of weekendje weg in het gezelligste dorp van Nederland: Volendam! Nationaal en internationaal staat het vissersdorp bekend om de oer-Hollandse klederdracht, muziek en natuurlijk de haven. Ontdek de rijke muziekgeschiedenis in het Palingsoundmuseum, verken de mooie omgeving per fiets of e-chopper, eet een lekker visje aan het water en sluit het vriendenuitje af met een fotoshoot in Volendammer klederdracht. Volendam Events zorgt ervoor dat jouw vriendengroep de beste herinneringen maakt!

Originele vriendenuitjes

Wij hebben het grootste aanbod aan verrassende en originele vriendenuitjes in Volendam. Wat dacht je bijvoorbeeld van Escape The Bar? Bij deze escape room zit je opgesloten in een Volendams café, omdat de kroegeigenaar jullie betrapt heeft op beelden van de bewakingscamera. Vervolgens is het aan jullie de taak om binnen 45 minuten te ontsnappen. Of houd je van gek doen? Dan is Crazy Volendam een aanrader. In teams proberen jullie zoveel mogelijk punten te scoren bij het uitvoeren van doldwaze opdrachten. Lijkt het je leuker om samen te gaan varen? Boek dan de RIB Belevenis Volendam Marken of een Dagje Volendam met Zeiltocht.

Ook 's avonds hoef je je in Volendam niet te vervelen. De Volendamse Avond is dé manier om kennis te maken met het Volendamse uitgaansleven. Dat is een gezellige combinatie van een foto in Volendams kostuum, een diner en een kroegentocht langs de gezelligste kroegen van Volendam! Welke originele activiteiten ga jij met je vrienden doen?

Stoere mannen uitjes

Op zoek naar een stoer mannen uitje? Misschien is het Mannen van het Markermeer arrangement dan jullie ding. Samen met je vrienden geniet je van de heerlijkste speciaalbieren met bijpassende hapjes in de havens van Volendam en Marken. Of ga samen aan boord van een authentiek zeilschip en beleef een waar zeilavontuur op het Markermeer. Houd je van wel wat meer actie? Kies dan voor een RIB belevenis en race met hoge snelheid over zee met je beste maten.

Actieve vriendenuitjes

Op zoek naar een actief vriendenuitje? Volendam Events biedt enkele superactieve uitjes aan. Wat denk je van het Outdoor Circuit Volendam? Een actief uitje voor sportieve vrienden waarbij je moet klimmen, boogschieten en kratstapelen. Ook actief zijn de activiteiten bubbelvoetbal, footdarts en poolvoetbal. Het winnende team is verzekerd van eeuwige roem. Je kunt ook actief zijn rondom de Volendammer dijk. Kies dan voor activiteiten als de Volendam Escape, Steptocht of Crazy Volendam.

Vriendenweekend

Als je tijdens je vriendenuitje langer van Volendam wilt genieten, kies je voor een vriendenweekend. In Volendam is veel te beleven. Het is dus eenvoudig om een meerdaags programma samen te stellen. Volendam Events helpt je graag bij het samenstellen van een vriendenweekend in Volendam. Laat ons weten welke activiteiten je leuk vindt en wij stellen vrijblijvend binnen 24 uur een offerte voor jullie op. Bijna alle combinaties zijn mogelijk. Je kunt ook kiezen uit één van onze hotelarrangementen. Het populairste hotelarrangement is het Hotelarrangement Volendamse avond. Hierbij combineer je de Volendamse Avond met een overnachting in een uitstekend hotel in Volendam.

Op zoek naar een gezellig vriendenuitje op maat? Volendam Events stelt geheel vrijblijvend een offerte op en zorgt ervoor dat jouw vriendenuitje onvergetelijk wordt. Stuur een e-mail naar info@volendamevents.com en geef aan welke activiteiten je leuk vindt. Je ontvangt dan binnen 24 uur een offerte per e-mail. Wil je meer informeren naar de mogelijkheden of heb je een vraag? Neem dan gerust contact op door het contactformulier te gebruiken of een e-mail te sturen, we helpen je graag verder.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Wat kost een vriendenuitje in Volendam?

Een vriendenuitje hoeft niet duur te zijn.  Zeker in Volendam kan je kosten besparen. De prijzen voor een biertje en een diner zijn een stuk lager dan in de grote steden.  Je kunt als vriendengroep kiezen voor één activiteit:

 • Rondleiding Volendam 
 • Volendam Escape
 • Muzikale Puzzeltocht
 • Diner op Zee
 • Workshop Volendams leren

Deze activiteiten zijn beschikbaar vanaf € 9,50 p.p. Je kunt ook kiezen voor een arrangement. Een greep uit ons arrangementenaanbod:

 • Volendamse Avond
 • Escaperoom Arrangement
 • Crazy Volendam Arrangement
 • Gezellig Volendam

Deze arrangementen inclusief originele activiteiten, foto en diner zijn al beschikbaar vanaf € 49,50 p.p. 

Wat kost een vriendenuitje met overnachting?

Een vriendenuitje in Volendam combineer je eenvoudig met een overnachting. De prijs hangt natuurlijk van de locatie af. De prijs van een overnachting in B&B is mogelijk vanaf € 30,00 p.p. Kies je voor een uitje met overnachting in een hotelkamer dan bedraagt de prijs voor de kamer ongeveer € 65,00 p.p. Deze prijzen zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting. 

Hoe organiseer je snel en eenvoudig een vriendenuitje in Volendam?

Bij Volendam Events boek je snel en eenvoudig de leukste activiteiten in Volendam. Je vraagt een offerte aan of reserveert direct een arrangement via de website. Je ontvangt dan binnen 24 uur een offerte of reservering in je e-mail. Wil je maatwerk? Dan stuur je een e-mail naar info@volendamevents.com. Wil je liever telefonisch contact? Bel dan 0299 323217.  

Wat zijn populaire activiteiten voor een vriendenuitje of vriendenweekend in Volendam?

Populaire activiteiten zijn:

 • Wie is de Gladde Aal?
 • Escape Room
 • Sing a long Volendam
 • Kroegentocht

Veel geboekte arrangementen zijn:

 • Volendamse Avond
 • Escape Room Arrangement
 • Crazy Volendam arrangement
 • E Chopper Arrangemen