Gezinsuitje Volendam

Boek het leukste uitje met het gezin voordelig online.

Bekijk gezinsuitjes
De leukste gezinsuitjes voor dé beste prijs
Meer dan 50 activiteiten
Origineel dagje weg met het gezin
Al meer dan 15 jaar uitjes specialist
Sterk in maatwerk

Gezinsuitje Volendam

Je bent vast op zoek naar een leuk gezinsuitje of een familiedag in Volendam. Leuk! En dagje uit met gezin of familie naar Volendam is een goed idee! Bij Volendam Events vind je de leukste ideeën voor een onvergetelijk dagje weg. Maar wat te doen in Volendam? Welke activiteiten zijn leuk voor iedereen? Populair is een actieve speurtocht of puzzeltocht. Zo ontdek je de leukste bezienswaardigheden. Of stap aan boord van onze rondvaartboot en maak een boottocht naar voormalig eiland Marken. Natuurlijk maak je ook een foto in klederdracht. Maar hoe vind je snel het juiste uitje? Gebruik daarvoor het filter. Selecteer thema, dagdeel, aantal personen en budget. Zo vind je het leukste uitje en ben je verzekerd van een origineel en voordelig gezinsuitje in Volendam of Noord-Holland. Welk gezinsuitje staat bij jullie binnenkort op de kalender?

Lees meer

60 activiteiten gevonden Filter resetten
Dagje Volendam Actie E Chopper

Dagje Volendam Actie E Chopper

Leuk dagje uit met Volendam Belevenis, lunch, foto in klederdracht en e chopper tour.

Vanaf 4 pers
Duur 6 uur
9,0 zeer goed
75,00
69,50 p.p.
Lees verder
Volendam Marken Belevenis

Volendam Marken Belevenis

Dagje Volendam Marken inclusief Volendam Belevenis, smakelijke petit-lunch, puzzeltocht, foto in klederdracht en bezoek Marken.

Vanaf 4 pers
Duur 6,75 uur
8,3 zeer goed
57,50 p.p.
Lees verder
Escape the Bar: Escaperoom Geries Café

Escape the Bar: Escaperoom Geries Café

Ontsnap uit Geries café voordat de boze buurman de politie inschakelt.

Vanaf 4 pers
Duur 1 uur
9,2 zeer goed
22,50 p.p.
Lees verder
E-bike Arrangement Gouwzee

E-bike Arrangement Gouwzee

Compleet verzorgd arrangement inclusief koffie met gebak, e-bike tour, boottocht, lunch, foto in kostuum en puzzeltocht.

Vanaf 2 pers
Duur 7,5 uur
9,3 zeer goed
77,50 p.p.
Lees verder
Volendam Escape

Volendam Escape

Vind de geheime ontsnappingsroute en red de Volendamse bevolking. Inclusief begeleiding, een drankje en prijs winnende team.

Vanaf 8 pers
Duur 2,5 uur
9,4 zeer goed
29,50
22,50 p.p.
Lees verder
Dagje Volendam Palingsound

Dagje Volendam Palingsound

Beleef ons Palingsound Arrangement. Een compleet dagje Volendam inclusief start met Volendam Belevenis, drankje, puzzeltocht, foto in klederdracht en buffettafel.

Vanaf 8 pers
Duur 6 uur
9,0 zeer goed
60,00 p.p.
Lees verder
Experience Volendam

Experience Volendam

Beleef het Volendam van 1916.

Vanaf 2 pers
Duur 0,5 uur
9,3 zeer goed
8,75 p.p.
Lees verder
Compleet Dagje Uit Volendam met Escape Room

Compleet Dagje Uit Volendam met Escape Room

Compleet verzorgd Dagarrangement inclusief Petit Lunch, Escape Room, Foto in Volendams kostuum, Puzzeltocht en Diner.

Vanaf 4 pers
Duur 7 uur
8,0 zeer goed
75,00
69,50 p.p.
Lees verder
Volendam Marken in 1 Dag (middag)

Volendam Marken in 1 Dag (middag)

Compleet dagje Volendam Marken inclusief lunch, puzzeltocht, foto in kostuum, boottocht en driegangendiner in de haven van Marken.

Vanaf 4 pers
Duur 8 uur
9,2 zeer goed
79,50
69,50 p.p.
Lees verder
E bike huren Volendam

E bike huren Volendam

E-Bike huren in Volendam? Huur snel en voordelig een luxe e-bike bij Volendam Events.

Vanaf 2 pers
Duur 8 uur
9,3 zeer goed
32,50 p.p.
Lees verder
Google reviewGoogle reviews4.91081 reviews

Wij werken ook voor.

Actief Dagje uit met gezin

In Volendam heb je veel mogelijkheden voor een actief dagje uit. Boek een leuke puzzeltocht of speurtocht langs de mooiste plekjes. Bewonder samen de prachtige haven met authentieke Volendamse kwakken. Dit zijn houten boten, waarmee de Volendamse vissers vroeger visten op de Noordzee en Zuiderzee.  Of maak een boottocht naar Marken met de rondvaartboot. Geniet van het prachtige uitzicht op de havens van Volendam en Marken, andere schepen en van de wind door je haren. Voor gezinnen met oudere kinderen is ook een Volendam Escape of een escape room een leuk idee. Kortom: Ook voor een actief dagje uit kom je met het gezin naar Volendam.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Hoe organiseer ik gemakkelijk een leuk gezinsuitje in Volendam en omgeving?

Bij Volendam Events boek je snel en eenvoudig een leuk dagje weg met het gezin. Kies een arrangement en reserveer direct. Je ontvangt binnen 24 uur een reservering. Zijn er wensen? Geef dat aan bij de bijzonderheden. Je ziet jouw wensen terug in het programma. Niks is te gek bij Volendam Events!

Wat te doen met kinderen in Volendam en Marken?

In Volendam en omgeving is genoeg te doen met kinderen. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen boek je eenvoudig een leuk dagje weg in Volendam. Je reserveert gemakkelijk een losse activiteit zoals een puzzeltocht voor Volendam. Zijn er jonge kinderen bij? Dan verzorgen wij ook kindervragen! Toch liever een rondleiding met gids? Ook dat kan. En natuurlijk houden onze gidsen rekening met de kinderen. Wil je liever een geheel verzorgd dagprogramma? Kies dan voor de populaire gezinsuitjes ‘Dagarrangement aan de Volendamse haven’ of ‘Volendam Marken in 1 dag. Zijn de kinderen wat ouder? Dan valt het ‘Escape Room Arrangement’ ook binnen de mogelijkheden. Andere populaire activiteiten met kinderen zijn: foto in Volendams kostuum, een bezoek aan Woltjes Backerij, Experience Volendam, Fietsen in Volendam en omgeving, zwemmen bij het Slobbeland en bowlen. Voor vragen of advies kan je natuurlijk altijd een e-mail sturen naar info@volendamevents.com of telefonisch contact opnemen met 0299 323217.

Kan ik een corona-proof gezinsuitje organiseren?

Ja, dat kan. Activiteiten in de buitenlucht zijn natuurlijk goed mogelijk. Bij binnenactiviteiten houdt Volendam Events rekening met de richtlijnen die het RIVM aangeeft. Dat geldt ook voor de horeca in Volendam. Kies je voor een boottocht naar Marken dan is aan boord bijvoorbeeld een mondkapje verplicht.

Wat kost een gezinsuitje?

Een gezinsuitje hoeft niet duur te zijn. Zo boek je vanaf € 7,50 p.p. al leuke activiteiten in Volendam, zoals een foto in Volendams kostuum. Combineer activiteiten van Volendam Events en profiteer van combinatiekorting. Ook dagarrangementen zijn voordelig bij Volendam Events. Zo boek je voor maar € 49,50 p.p. een geheel dagprogramma inclusief koffie met gebak, boottocht, lunch op Marken, foto in kostuum en puzzeltocht door Volendam. Bij Volendam Events profiteren alle kinderen t/m 11 jaar van kinderkorting.

Kan het gezinsuitje doorgaan bij slecht weer?

Een gezinsuitje kan bijna altijd doorgaan bij slecht weer. De meeste activiteiten tijdens een dagje weg vinden binnen plaats. Denk hierbij aan een lunch, foto in kostuum, diner, quiz of escape room. Ook activiteiten op het water kunnen doorgaan, omdat bijna alle boten overdekt zijn. Wij raden wel aan om je kleding aan te passen aan de weersomstandigheden. Zijn de weersomstandigheden extreem? Dan kunnen wij altijd een alternatief programma aanbieden.