Gezinsuitje Volendam

Boek het leukste uitje met het gezin voordelig online.

Bekijk gezinsuitjes
De leukste gezinsuitjes voor dé beste prijs
Meer dan 40 activiteiten
Origineel dagje weg met het gezin
Al meer dan 15 jaar uitjes specialist
Sterk in maatwerk

Gezinsuitje Volendam

Je bent vast op zoek naar een leuk gezinsuitje of een familiedag in Volendam. Leuk! En dagje uit met gezin of familie naar Volendam is een goed idee! Bij Volendam Events vind je de leukste ideeën voor een onvergetelijk dagje weg. Maar wat te doen in Volendam? Welke activiteiten zijn leuk voor iedereen? Populair is een actieve speurtocht of puzzeltocht. Zo ontdek je de leukste bezienswaardigheden. Of stap aan boord van onze rondvaartboot en maak een boottocht naar voormalig eiland Marken. Natuurlijk maak je ook een foto in klederdracht. Maar hoe vind je snel het juiste uitje? Gebruik daarvoor het filter. Selecteer thema, dagdeel, aantal personen en budget. Zo vind je het leukste uitje en ben je verzekerd van een origineel en voordelig gezinsuitje in Volendam of Noord-Holland. Welk gezinsuitje staat bij jullie binnenkort op de kalender?

Lees meer

45 activiteiten gevonden Filter resetten
Rondleiding Volendam

Rondleiding Volendam

Onze gids in Volendams kostuum neemt jullie mee voor een rondleiding langs de mooiste plekjes van Volendam.

Vanaf 6 pers
Duur 1 uur
9,3 zeer goed
10,00
7,00 p.p.
Lees verder
De Volendammer Dag [Zaterdag Actie]

De Volendammer Dag [Zaterdag Actie]

Compleet verzorgd arrangement inclusief Volendam Quiz, Escape Room, Puzzeltocht en Foto in Volendams kostuum.

Vanaf 4 pers
Duur 5,5 uur
9,0 zeer goed
59,50
49,50 p.p.
Lees verder
Dagarrangement Mooi Volendam

Dagarrangement Mooi Volendam

Een uniek uitje in Volendam met koffie en gebak, foto in kostuum, puzzeltocht, Experience Volendam en smakelijk diner aan de haven.

Vanaf 8 pers
Duur 6 uur
8,8 zeer goed
62,50 p.p.
Lees verder
Kinderfiets huren Volendam

Kinderfiets huren Volendam

Geniet samen met de kinderen van een heerlijk dagje fietsen.

Vanaf 1 pers
Duur 4 uur
15,00 p.p.
Lees verder
Kinderspeurtocht Help de Volendamse Visserman

Kinderspeurtocht Help de Volendamse Visserman

De leukste kinderspeurtocht door Volendam met filmpjes, geluidsfragmenten, puzzels en raadsels.

Vanaf 4 pers
Duur 2 uur
8,5 zeer goed
7,50 p.p.
Lees verder
Puzzeltocht De Geheimen van Volendam en Palingsound Popquiz

Puzzeltocht De Geheimen van Volendam en Palingsound Popquiz

Combineer een spannende puzzeltocht door Volendam met een gezellige Palingsound Popquiz. Inclusief twee drankjes.

Vanaf 10 pers
Duur 2,5 uur
25,00 p.p.
Lees verder
Escaperoom & Puzzeltocht de Geheimen van Volendam

Escaperoom & Puzzeltocht de Geheimen van Volendam

Lukt het jullie om binnen 45 minuten te ontsnappen aan de boze buurman? En zijn jullie in staat de Geheimen van Volendam te ontdekken tijdens de puzzeltocht?

Vanaf 8 pers
Duur 3 uur
8,0 zeer goed
40,00
25,00 p.p.
Lees verder
Fietspuzzeltocht Volendam

Fietspuzzeltocht Volendam

Ontdek Volendam en zijn omgeving met onze prachtige fietspuzzeltocht. Inclusief drankje.

Vanaf 10 pers
Duur 2,5 uur
8,5 zeer goed
15,00 p.p.
Lees verder
Originele boottocht: Borrelboot Volendam

Originele boottocht: Borrelboot Volendam

Boek de borrelboot en beleef het gezelligste uitje op zee.

Vanaf 10 pers
Duur 2 uur
8,5 zeer goed
50,00 p.p.
Lees verder
Puzzeltocht Volendam & Palingsound Popquiz

Puzzeltocht Volendam & Palingsound Popquiz

Een leuke combinatie van Puzzeltocht Volendam & Palingsound Popquiz. Welk team scoort de meeste punten?

Vanaf 12 pers
Duur 2,5 uur
9,0 zeer goed
29,50 p.p.
Lees verder

Wij werken ook voor.

Actief Dagje uit met gezin

In Volendam heb je veel mogelijkheden voor een actief dagje uit. Boek een leuke puzzeltocht of speurtocht langs de mooiste plekjes. Bewonder samen de prachtige haven met authentieke Volendamse kwakken. Dit zijn houten boten, waarmee de Volendamse vissers vroeger visten op de Noordzee en Zuiderzee.  Of maak een boottocht naar Marken met de rondvaartboot. Geniet van het prachtige uitzicht op de havens van Volendam en Marken, andere schepen en van de wind door je haren. Voor gezinnen met oudere kinderen is ook een Volendam Escape of een escape room een leuk idee. Kortom: Ook voor een actief dagje uit kom je met het gezin naar Volendam.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Hoe organiseer ik gemakkelijk een leuk gezinsuitje in Volendam en omgeving?

Bij Volendam Events boek je snel en eenvoudig een leuk dagje weg met het gezin. Kies een arrangement en reserveer direct. Je ontvangt binnen 24 uur een reservering. Zijn er wensen? Geef dat aan bij de bijzonderheden. Je ziet jouw wensen terug in het programma. Niks is te gek bij Volendam Events!

Wat te doen met kinderen in Volendam en Marken?

In Volendam en omgeving is genoeg te doen met kinderen. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen boek je eenvoudig een leuk dagje weg in Volendam. Je reserveert gemakkelijk een losse activiteit zoals een puzzeltocht voor Volendam. Zijn er jonge kinderen bij? Dan verzorgen wij ook kindervragen! Toch liever een rondleiding met gids? Ook dat kan. En natuurlijk houden onze gidsen rekening met de kinderen. Wil je liever een geheel verzorgd dagprogramma? Kies dan voor de populaire gezinsuitjes ‘Dagarrangement aan de Volendamse haven’ of ‘Volendam Marken in 1 dag. Zijn de kinderen wat ouder? Dan valt het ‘Escape Room Arrangement’ ook binnen de mogelijkheden. Andere populaire activiteiten met kinderen zijn: foto in Volendams kostuum, een bezoek aan Woltjes Backerij, Experience Volendam, Fietsen in Volendam en omgeving, zwemmen bij het Slobbeland en bowlen. Voor vragen of advies kan je natuurlijk altijd een e-mail sturen naar info@volendamevents.com of telefonisch contact opnemen met 0299 323217.

Kan ik een corona-proof gezinsuitje organiseren?

Ja, dat kan. Activiteiten in de buitenlucht zijn natuurlijk goed mogelijk. Bij binnenactiviteiten houdt Volendam Events rekening met de richtlijnen die het RIVM aangeeft. Dat geldt ook voor de horeca in Volendam. Kies je voor een boottocht naar Marken dan is aan boord bijvoorbeeld een mondkapje verplicht.

Wat kost een gezinsuitje?

Een gezinsuitje hoeft niet duur te zijn. Zo boek je vanaf € 7,50 p.p. al leuke activiteiten in Volendam, zoals een foto in Volendams kostuum. Combineer activiteiten van Volendam Events en profiteer van combinatiekorting. Ook dagarrangementen zijn voordelig bij Volendam Events. Zo boek je voor maar € 49,50 p.p. een geheel dagprogramma inclusief koffie met gebak, boottocht, lunch op Marken, foto in kostuum en puzzeltocht door Volendam. Bij Volendam Events profiteren alle kinderen t/m 11 jaar van kinderkorting.

Kan het gezinsuitje doorgaan bij slecht weer?

Een gezinsuitje kan bijna altijd doorgaan bij slecht weer. De meeste activiteiten tijdens een dagje weg vinden binnen plaats. Denk hierbij aan een lunch, foto in kostuum, diner, quiz of escape room. Ook activiteiten op het water kunnen doorgaan, omdat bijna alle boten overdekt zijn. Wij raden wel aan om je kleding aan te passen aan de weersomstandigheden. Zijn de weersomstandigheden extreem? Dan kunnen wij altijd een alternatief programma aanbieden.