Bedrijfsuitje Volendam

De leukste bedrijfsuitjes en personeelsuitjes in Volendam

Bekijk bedrijfsuitjes
Het leukste bedrijfsuitje in Volendam
300+ Bedrijfsuitjes en personeelsuitjes
Uitje in één keer goed geregeld
Meer dan 15 jaar uitjes specialist
Bedrijfsuitje Volendam op maat

Bedrijfsuitje in Volendam

Leuk en origineel bedrijfsuitje in Volendam

Ben jij op zoek naar een bedrijfsuitje in Volendam? Ben jij deze keer aan de beurt om een leuk én origineel bedrijfsuitje te organiseren? Een ding staat vast: het organiseren van een personeelsuitje, teamuitje of afdelingsuitje valt vaak niet mee. Maar je weet ook wat je wilt: je collega’s een onvergetelijke dag bezorgen. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je collega’s je na afloop bedanken voor de perfecte organisatie. De oplossing is simpel: Organiseer het jaarlijkse bedrijfsuitje bij Volendam Events. Volendam Events organiseert al meer dan 15 jaar de leukste bedrijfsuitjes met verschillende thema’s: rondleiding, boottocht, escape room, quiz, workshop of actief. Ook zijn wij de ideale partner voor teambuilding, compleet verzorgde bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten en uitjes met overnachting. Je vindt hier meer dan 250 activiteiten en arrangementen die garant staan voor een blijvende herinnering. Welke activiteiten kies jij voor het leukste bedrijfsuitje in Volendam?

Lees meer

316 activiteiten gevonden Filter resetten
E-Chopper Tour Volendam

E-Chopper Tour Volendam

Ontdek Volendam en omgeving op een stoere e-chopper.

Vanaf 2 pers
Duur 3 uur
9,4 zeer goed
39,50 p.p.
Lees verder
Escape Game Arrangement

Escape Game Arrangement

Geniet van een compleet verzorgd arrangement inclusief Escape Game: Kraak de kluis, puzzeltocht, foto in klederdracht en driegangendiner.

Vanaf 8 pers
Duur 6 uur
9,1 zeer goed
65,00 p.p.
Lees verder
Rondleiding Volendam

Rondleiding Volendam

Ontdek de mooiste plekjes van Volendam met een gids in Volendams kostuum.

Vanaf 6 pers
Duur 1 uur
9,5 zeer goed
10,00
7,00 p.p.
Lees verder
Happen Stappen & Varen Volendam

Happen Stappen & Varen Volendam

Geniet met collega's van een smakelijke lunch in combinatie met een boottocht over het Markermeer.

Vanaf 4 pers
Duur 7,25 uur
9,1 zeer goed
62,50 p.p.
Lees verder
Rib Belevenis Volendam Arrangement

Rib Belevenis Volendam Arrangement

Geniet van snelheid op het water en de gezelligheid aan de Volendammer dijk.

Vanaf 8 pers
Duur 4 uur
9,4 zeer goed
87,50 p.p.
Lees verder
Rondleiding Mooi Volendam - Mooi Marken

Rondleiding Mooi Volendam - Mooi Marken

Rondleiding door Volendam inclusief boottocht Marken? Boek dit complete dagarrangement inclusief Volendam Belevenis, rondleiding Volendam, proeverij lunch, foto en boottocht.

Vanaf 8 pers
Duur 6 uur
9,0 zeer goed
59,50 p.p.
Lees verder
E-bike Arrangement Gouwzee

E-bike Arrangement Gouwzee

Compleet verzorgd arrangement inclusief koffie met gebak, e-bike tour, boottocht, lunch, foto in kostuum en puzzeltocht.

Vanaf 2 pers
Duur 7,5 uur
9,3 zeer goed
77,50 p.p.
Lees verder
Ik hou van Holland Puzzeltocht

Ik hou van Holland Puzzeltocht

Welk team heeft de grootste Holland-Kennis? De Ik Hou Van Holland Puzzeltocht geeft antwoord. Inclusief drie drankjes, hapje haring en bittergarnituur.

Vanaf 15 pers
Duur 3 uur
9,3 zeer goed
39,50 p.p.
Lees verder
Dagje Volendam Marken

Dagje Volendam Marken

Geniet van een compleet dagje Volendam en Marken inclusief rondleiding door Volendam, Volendam Belevenis, smakelijke petit lunch, foto in Volendamse klederdracht en boottocht Marken.

Vanaf 8 pers
Duur 6 uur
9,1 zeer goed
57,50 p.p.
Lees verder
Escaperoom Arrangement [met diner]

Escaperoom Arrangement [met diner]

Geniet van een compleet verzorgd bedrijfsuitje inclusief Escape room, puzzeltocht en foto in Volendams kostuum.

Vanaf 4 pers
Duur 4,5 uur
9,2 zeer goed
69,50
65,00 p.p.
Lees verder
Google reviewGoogle reviews4.91081 reviews

Wij werken ook voor.

Bedrijfuitje of bedrijfsfeest in sfeervol decor

Volendam staat natuurlijk bekend als voormalig vissersdorp. In de haven vind je nog de visafslag, de Klokkenpaal en enkele authentieke Volendamse kwakken. Even verderop vind je de kleine vissershuisjes in het Doolhof. Nabij het Doolhof staat de indrukwekkende Vincentiuskerk die de Volendamse vissers uit eigen middelen lieten bouwen. Het stolphoevekerkje onder aan de dijk is één van de oudste gebouwen in Volendam. Dit protestante kerkje werd door de protestantse Edammers neergezet om de katholieke Volendamse vissers te bekeren. Maar natuurlijk staat Volendam ook bekend om zijn prachtige dijk met uitstekende restaurants, winkels en terrasjes. Op deze terrassen kan je tijdens een kop koffie of een glas wijn genieten van het adembenemende uitzicht op voormalig eiland Marken. Volendam biedt dus een prachtig decor voor een geslaagd bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje.

Teamuitje met leuke teambuilding, rondleidingen en workshops 

De mogelijkheden voor een origineel, actief of sportief bedrijfsuitje in Volendam zijn onbegrensd. Verken Volendam met een gids in Volendams kostuum en ontdek de hoogtepunten van Volendam. Wil je Volendam liever verkennen in spelvorm? Boek dan een verrassende activiteit zoals de Muzikale Puzzeltocht, ‘Wie is de Gladde Aal?’ of Expeditie Volendam. Op zoek naar een leuke quiz? Ga dan met elkaar de competitie aan in een gezellig Volendams café tijdens een spannende Ik hou Van Holland Quiz met stemkastjes. Combineer leren met plezier en boek een verrassende workshop. Wat denk je van onze workshop Volendams leren, waarbij je leert praten als een echte Volendammer. Of ontdek je eigen creativiteit bij onze workshop klompen schilderen en neem een prachtig gedecoreerde klomp mee naar huis als souvenir. Kortom: Bij Volendam Events vind je leuke en originele groepsactiviteiten voor elk gezelschap.

Boottochten: Leukste bedrijfsuitjes inclusief varen

Volendam kent dankzij de ligging aan het Markermeer uitstekende mogelijkheden om een dag of dagdeel door te brengen op het water. Bezoek met een gids het voormalig eiland Marken en geniet van het uitzicht op de havens van Volendam en Marken. Ontdek de werven op Marken, de huizen op palen en de kleurrijke klederdracht.  Of stap aan boord op een authentiek zeilschip en geniet van een zeiltocht over het Markermeer. 

Bekijk alle boottochten

Sportief bedrijfsuitje: Actief uitje met collega's

Wil je een sportief uitje in Volendam beleven? Bij Volendam Events boek je snel en eenvoudig een sportief uitje. Wat denk je van een steptocht door Volendam? Samen met collega’s ontdek je op een step de mooiste plekjes van Volendam. Het kan nog sportiever: Speel met collega’s bubbelvoetbal, footdarts of poolvoetbal. Wil je klimmen, vlot bouwen en boogschieten? Dan is Outdoor Circuit Volendam een goed idee.

Bekijk sportieve uitjes

Originele teambuilding: teambuildingsuitjes in Volendam

Teambuilding is natuurlijk extra leuk als er originele activiteiten geboekt worden. Wat denk je van de Sing a long Volendam? Samen met collega’s zing je gezellige Volendamse en Hollandse krakers. De activiteit wordt begeleid door een Volendamse zangeres. Je kunt de Sing a long Volendam ook combineren met een smakelijk driegangendiner: Het Sing a long Diner. Andere leuke teambuildingsuitjes zijn de Ik hou van Volendam Quiz,  Wie is de Gladde Aal, Escape the Bar en Escaperoom het Geheim van Spaander.

Bekijk teambuilding in Volendam

Spellen en Quizzen: Daag je collega's uit

Wil je een spel of quiz organiseren tijdens je bedrijfsuitje in Volendam? Denk hierbij aan een Holland Quiz, een escape room of een Muzikale Puzzeltocht. Bij ons vind je snel het leukste spel voor je bedrijfsuitje in Volendam. Volendam Events heeft enthousiaste gidsen en presentatoren. Die maken het verschil. Want de presentatie is vaak de succesbepalende factor voor een geslaagd spelprogramma. Maar natuurlijk hebben we ook -veel - aandacht besteed aan het spel zelf. Een spel moet uitdagend en spannend zijn – voor iedereen. Wanneer je een spel boekt bij Volendam Events weet je dan ook zeker dat de presentatie én het spel prima zijn. Net als de prijs.

Bekijk alle spellen

Bekijk alle quizzen

Binnenactiviteiten: De leukste indoor activiteiten

Escape rooms, quizzen, proeverijen en workshops. Het zijn de ideale binnen activiteiten. Bij Volendam Events vind je een groot aanbod binnenactiviteiten voor je bedrijfsuitje in Volendam. Soms wil je tijdens je uitje met het personeel leuke binnenactiviteiten organiseren. Het kan zijn omdat je regenachtig of koud weer verwacht. Maar het kan ook zijn dat je een dag met afwisselende activiteiten wilt organiseren. Onze binnenactiviteiten zijn ook prima te combineren met andere activiteiten, zoals een boottocht, foto in klederdracht of een diner. Ook kan je meerdere binnen activiteiten met elkaar combineren, zoals een escape room en een workshop cocktail shaken.

Binnenactiviteiten

Bedrijfsuitje met 100 personen (of meer)

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje voor een grote groep? Volendam Events heeft meer dan 15 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes voor grote (en kleine) groepen. Dat biedt jullie veel voordelen. Een voordeel is dat je kunt kiezen uit een groot aanbod originele activiteiten. Daarnaast kunnen wij snel en effectief een programma bedenken dat bij jullie bedrijf, team of afdeling past. Laten we eerlijk zijn: dat valt vaak echt niet mee. Gelukkig vinden wij het leuk om met jullie over de invulling van het bedrijfsuitje na te denken. En dat niet alleen. Wij zorgen er ook voor dat het uitje verloopt, zoals afgesproken. Kortom: Organiseer je uit met een grote groep bij Volendam Events. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje voor 50, 100, 200 of 500 personen. Wij staan altijd direct voor je klaar.

Brainstormen over de invulling van jullie bedrijfsuitje? Bel 0299 323217.

Bedrijfsuitje met kleine groepen

Wil je met een kleine groep een uitje naar Volendam plannen? Leuk! Bij ons vind je meer dan 250 activiteiten en arrangementen voor een onvergetelijk dagje uit met je collega’s. Vooral de arrangementen zijn geschikt voor kleine groepen. Neem het Dagarrangement ‘Aan de Volendamse Haven’ of ‘Volendam Marken in 1 Dag’. Hierbij verken je niet alleen de leukste bezienswaardigheden met een originele puzzeltocht, maar maak je ook een foto in klederdracht en schuif je aan voor een smakelijke lunch. Maar je kunt ook met je collega’s kiezen voor een feestelijk programma zoals de ‘Volendamse Avond’. Hierbij ga je eerst samen op de foto in klederdracht en vervolgens aan tafel voor een diner. Ten slotte mag het dak eraf tijdens een oergezellige kroegentocht langs de gezelligste kroegen van Volendam.

Bekijk arrangementen

Bedrijfsuitje met overnachting: het leukste uitje inclusief overnachting

Wil je een bedrijfsuitje combineren met een overnachting? Volendam Events biedt talrijke hotelarrangementen aan. Een populair hotelarrangement is het Hotelarrangement Volendamse Avond. Dit is een unieke combinatie van foto in Volendams kostuum, buffettafel, kroegentocht Volendam en hotelovernachting in een uitstekend hotel in het centrum van Volendam. Andere populaire bedrijfsuitjes met overnachting zijn het Hotelarrangement Ontdek Volendam, Weekendje Volendam Marken en Hotelarrangement Palingsound. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje met overnachting op maat samen te stellen. Bel met 0299 323217 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com. Binnen 24 uur onvang je een geheel vrijblijvende offerte.

Bedrijfsweekend: Weekendje Volendam met collega's

Volendam is ook zeer geschikt voor een weekendje weg: Een bedrijfsweekend in Volendam. Klinkt goed toch? In Volendam en omgeving is genoeg te doen. Je kunt kiezen voor activiteiten in Volendam en Marken. Maar je kunt ook kiezen voor activiteiten in combinatie met activiteiten in Edam, Monnickendam of Amsterdam. Volendam Events helpt je graag bij het samenstellen van een weekendje weg met collega’s. Vrijblijvend stellen wij een uitje met één of meerdere overnachtingen op. We kunnen ook een gedeelte van de organisatie op ons nemen. Dan laat je bijvoorbeeld ons de activiteiten organiseren, maar je regelt zelf de overnachting en het diner. Het maakt ons niet uit. Voor welke samenwerking je kiest, wij zijn de ideale partner in Volendam. Profiteer nu ook van 15 jaar ervaring.

Bedrijfsfeest of personeelsfeest op maat

Op onze website vind je vele mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje of bedrijfsuitje met overnachting in Volendam. Het is mogelijk om met al deze mogelijkheden een uniek bedrijfsuitje samen te stellen. Volendam Events  maakt graag en geheel vrijblijvend een offerte op maat. 

Bedrijfsuitje met Volendam Events: optimaal genieten

Volendam Events is al meer dan 15 jaar de specialist in het organiseren van originele bedrijfsuitjes. We zijn creatief en flexibel en denken graag met je mee. Wij sturen je binnen 24 uur (vaak nog dezelfde dag) een vrijblijvende offerte. Het is altijd mogelijk om de offerte naar wens en budget aan te passen. Op de dag zelf heten wij jullie van harte welkom. Alles is perfect geregeld. Zo kunnen jullie zelf optimaal van het bedrijfsuitje of teamuitje genieten.

Meer informatie over onze unieke bedrijfsuitjes?

Heb je vragen over een bedrijfsuitje, personeelsuitje of uitje met de PV in Volendam? Neem dan contact op met Volendam Events. Bel 0299 – 323217 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com. Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste bedrijfsuitje in Volendam.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Kan ik een bedrijfsuitje op maat samenstellen?

Wil je een bedrijfsuitje op maat? Bel dan naar 0299 323217 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com. Nadat jullie wensen in kaart zijn gebracht, sturen wij jullie geheel vrijblijvend een passende offerte voor een origineel bedrijfsuitje.

Wat is het maximaal aantal personen voor een bedrijfsuitje?

Volendam Events organiseert bedrijfsuitjes voor groepen van 4 t/m 400 personen. Volendam Events is al meer dan 15 jaar specialist in het organiseren van bijzondere bedrijfsuitjes voor grote groepen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een keuzeprogramma of roulatieprogramma samen te stellen. Volendam Events stuurt je binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat.

Kunnen jullie bij het organiseren van een bedrijfsuitje rekening houden met bijzondere wensen?

Volendam Events houdt graag rekening met alle wensen van deelnemers aan een bedrijfsuitje. Het is bijvoorbeeld mogelijk om alle dieetwensen door te geven aan het restaurant. Zijn er mensen slecht ter been? Volendam Events past het programma hierop aan. Maken deelnemers gebruik van een rolstoel? Dan selecteert Volendam Events een rolstoelvriendelijke locatie voor jullie diner.

Kan je voor elk budget een leuk bedrijfsuitje organiseren?

Ja het is mogelijk om met elk budget een leuk bedrijfsuitje of personeelsuitje te organiseren. Je kunt al een foto in kostuum boeken voor € 7,50 p.p. of een rondleiding door Volendam voor € 10,00 p.p. Als je met collega’s langer in Volendam wilt verblijven, boek dan een arrangement. Bij een arrangement profiteer je altijd van combinatiekorting. Je kunt dus met elk budget een leuk uitje organiseren.

Kan een bedrijfsuitje doorgaan bij slecht weer?

Een bedrijfsuitje kan ook met slecht weer doorgaan. De meeste activiteiten van een bedrijfsuitje vinden meestal binnen plaats zoals een workshop, quiz, escape room, lunch of diner. Bij een rondleiding of puzzeltocht is het vaak mogelijk om iets eerder of later te beginnen. Ook is het vaak mogelijk om een rondleiding of puzzeltocht te vervangen door een indoor- of binnenactiviteit. 

Kan ik 'Wie is de Mol?' ook spelen in Volendam?

Het is ook mogelijk om 'Wie is de Mol?' te spelen in Volendam. Bij Volendam Events heet deze spelactiviteit: 'Wie is de Gladde Aal?' Bij deze activiteit verdelen we deelnemers in meerdere teams. In elk team selecteren we een Gladde Aal. Wij nemen in de week voor het uitje contact op met de Gladde Alen. Dit zorgt ervoor dat zij op de hoogte zijn van alle goede antwoorden én sabotagetrucs. Meer informatie over de Volendamse Variant van 'Wie is de Mol?' ? Lees dan nu meer over 'Wie is de Gladde Aal?'.   

Hoe organiseer je een bedrijfsuitje met meer dan 100 personen?

Bij het organiseren van een personeelsuitje komt veel kijken. Allereerst weer die vraag: hoe overtref je het vorige uitje? Het kost veel tijd en energie. Daarom is het slim om samen te werken met een professioneel en creatief evenementenbureau. Zij weten wat écht belangrijk is tijdens een uitje. Daarnaast kunnen zij helpen bij het realiseren van jouw creatieve ideeën. Evenementenbureaus hebben vaak connecties op locaties, waardoor zij jouw ideale uitje kunnen realiseren. Wil je gebruik maken van de expertise en creativiteit van Volendam Events? Bel dan: 0299 323217 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com.

Hoe organiseer ik gemakkelijk een personeelsuitje?

Bij het organiseren van een personeelsuitje komt veel kijken. Allereerst weer die vraag: hoe overtref je het vorige uitje? Het kost veel tijd en energie. Daarom is het slim om samen te werken met een professioneel en creatief evenementenbureau. Zij weten wat écht belangrijk is tijdens een uitje. Daarnaast kunnen zij helpen bij het realiseren van jouw creatieve ideeën. Evenementenbureaus hebben vaak connecties op locaties, waardoor zij jouw ideale uitje kunnen realiseren. Wil je gebruik maken van de expertise en creativiteit van Volendam Events? Bel dan: 0299 323217 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com.