Vriendenuitje Volendam

Originele activiteiten voor het leukste vriendenuitje en groepsuitje in Volendam

Bekijk vriendenuitjes Volendam
Het leukste vriendenuitje Volendam
Dagje Volendam Marken
300+ leuke en originele activiteiten
15 jaar uitjes en groepsuitjes specialist
Vriendenuitje en arrangementen op maat

Vriendenuitje Volendam

Vriendenuitje organiseren? Vriendenuitje Volendam! Bij Volendam vind je het leukste dagje uit of weekendje weg met je vrienden. We zitten vol met leuke ideeën en bieden jouw vriendengroep het grootste aanbod originele vriendenuitjes in Volendam. Je vindt bij ons meer dan 300 leuke, actieve, gekke en hilarische vriendenactiviteiten met verschillende thema’s: escape room, quizzen, city game, rondleiding, boottocht, e-chopper tour, workshop en actief. Kortom: originele uitjes voor een te gek dagje weg met de vrienden. Gebruik het filter om snel het ideale uitje of groepsuitje te vinden. Selecteer het aantal vrienden, het dagdeel en het budget. Dan ben je verzekerd van de leukste vriendendag in Volendam voor de beste prijs. Ook boek je bij ons eenvoudig activiteiten voor een avondje uit of een vriendenuitje met overnachting. Welke activiteiten en arrangementen bezorgen jouw vrienden het leukste vriendenuitje? Volendam Events houdt van tevreden groepen. Bekijk onze reviews

Lees meer

319 activiteiten gevonden Filter resetten
Escape room: Het Geheim van Hotel Spaander

Escape room: Het Geheim van Hotel Spaander

Kunnen jullie het Geheim van Hotel Spaander ontrafelen?

Vanaf 8 pers
Duur 1 uur
25,00 p.p.
Lees verder
Top 2000 Quiz Diner

Top 2000 Quiz Diner

Combineer een Top 2000 Quiz met een smaakvol driegangendiner in een gezellig eetcafé aan de Volendamse haven.

Vanaf 15 pers
Duur 3,25 uur
49,50 p.p.
Lees verder
Weekendje Volendam Feest en Cultuur

Weekendje Volendam Feest en Cultuur

Op zaterdag een feestelijk programma met buffettafel en kroegentocht. Op zondag verken je met gids in traditioneel Volendams kostuum Volendam en Marken.

Vanaf 8 pers
Duur 11,5 uur
8,0 zeer goed
195,00 p.p.
Lees verder
Dagarrangement Sing a Long Volendam

Dagarrangement Sing a Long Volendam

Een muzikaal middagarangement in Volendam met Sing a long Volendam, Puzzeltocht en foto in Volendams kostuum

Vanaf 8 pers
Duur 3,5 uur
8,7 zeer goed
45,00
39,50 p.p.
Lees verder
Een Dag Fotomodel - Arrangement

Een Dag Fotomodel - Arrangement

Laat je fotograferen als een echt fotomodel en ga 's avonds los in Volendam in dit unieke arrangement.

Vanaf 8 pers
Duur 7 uur
80,00 p.p.
Lees verder
Mannen van het Markermeer - wintereditie

Mannen van het Markermeer - wintereditie

Dagje uit voor mannen inclusief proeverij van speciaalbieren en bijpassende hapjes.

Vanaf 4 pers
Duur 5 uur
62,50 p.p.
Lees verder
Workshop Salsa Dansen

Workshop Salsa Dansen

De meest swingende workshop in Volendam.

Vanaf 15 pers
Duur 2 uur
45,00 p.p.
Lees verder
RIB Adventure Markermeer

RIB Adventure Markermeer

Compleet Dagje Uit met rondleiding palingrokerij met lunch, RIb Racen, Foto in Volendams kostuum, Borreluurtje, Holland Quiz en Diner.

Vanaf 8 pers
Duur 7,5 uur
8,8 zeer goed
135,00 p.p.
Lees verder
Drie Maal Volendam

Drie Maal Volendam

Een heerlijke combinatie van Volendam verkennen, Workshops Volendams en een gezellige kroegentocht langs Volendamse kroegen.

Vanaf 8 pers
Duur 9 uur
105,00
95,00 p.p.
Lees verder
Voetbal Quiz Diner

Voetbal Quiz Diner

Combineer een smakelijk driegangendiner met een spannende voetbalquiz.

Vanaf 20 pers
Duur 3,25 uur
10,0 zeer goed
49,50 p.p.
Lees verder
Google reviewGoogle reviews4.91081 reviews

Wij werken ook voor.

Vriendenuitje in Volendam: ontdek het gezelligste dorp van Nederland

Een vriendenuitje is dé manier om tijd door te brengen met de gezelligste mensen die je kent. Wat dit uitje nóg leuker maakt?  Een dagje of weekendje weg in het gezelligste dorp van Nederland: Volendam! Nationaal en internationaal staat het vissersdorp bekend om de oer-Hollandse klederdracht, muziek en natuurlijk de haven. Ontdek de rijke muziekgeschiedenis in het Palingsoundmuseum, verken de mooie omgeving per fiets of e-chopper, eet een lekker visje aan het water en sluit het vriendenuitje af met een fotoshoot in Volendammer klederdracht. Volendam Events zorgt ervoor dat jouw vriendengroep de beste herinneringen maakt!

Originele vriendenuitjes en groepsuitjes in Volendam

Wij hebben het grootste aanbod aan verrassende en originele vriendenuitjes in Volendam. Wat denk je bijvoorbeeld van Escape Geries Café? Bij deze escape room zit je opgesloten in een Volendams café, omdat de kroegeigenares de sleutel is kwijtgeraakt. Vervolgens is het aan jullie om binnen 45 minuten te ontsnappen. Of houd je van gek doen? Dan is Crazy Volendam een aanrader. In teams proberen jullie zoveel mogelijk punten te scoren bij het uitvoeren van doldwaze opdrachten. Lijkt het je leuker om samen te gaan varen? Boek dan de RIB Belevenis Volendam Marken of een Dagje Volendam met Zeiltocht. Ook 's avonds hoef je je in Volendam niet te vervelen. De Volendamse Avond is dé manier om kennis te maken met het Volendamse uitgaansleven. Dat is een gezellige combinatie van een foto in Volendams kostuum, een diner en een kroegentocht langs de gezelligste kroegen van Volendam! Welke originele activiteiten ga jij met je vrienden doen?

Stoere mannen uitjes

Op zoek naar een stoer mannen uitje? Misschien is het Mannen van het Markermeer arrangement dan jullie ding. Samen met je vrienden geniet je van de heerlijkste speciaalbieren met bijpassende hapjes in de havens van Volendam en Marken. Of ga samen aan boord van een authentiek zeilschip en beleef een waar zeilavontuur op het Markermeer. Houd je van wel wat meer actie? Kies dan voor een RIB belevenis en race met hoge snelheid over zee met je beste maten.

Actieve vriendenuitjes in Volendam

Op zoek naar een actief vriendenuitje? Volendam Events biedt enkele superactieve uitjes aan. Wat denk je van het Outdoor Circuit Volendam? Een actief uitje voor sportieve vrienden waarbij je moet klimmen, boogschieten en kratstapelen. Ook actief zijn de activiteiten bubbelvoetbal, footdarts en poolvoetbal. Het winnende team is verzekerd van eeuwige roem. Je kunt ook actief zijn rondom de Volendammer dijk. Kies dan voor activiteiten als de Volendam Escape, Steptocht of Crazy Volendam.

Bekijk alle actieve vriendenuitjes

Volendam Marken in 1 Dag: originele arrangementen voor vrienden

Wil je de bezienswaardigheden van Volendam en Marken ontdekken? Dan is het arrangement Volendam Marken in 1 Dag een leuk idee. Dit compleet verzorgde dagarrangement begint in een gezellig eetcafé aan de haven. Hier serveren wij een kopje koffie of thee met gebak. Aansluitend wandelen jullie naar de rondvaartboot, die klaar staat voor vertrek. Dan vertrekt de comfortabele (en overdekte) boot naar het voormalig eiland Marken. Na 30 minuten kom je aan in de Marker haven. Natuurlijk wil je dit schiereiland verkennen. Dit doe je aan de hand van een verkenningstocht. Je ontdekt de huizen op palen, de buurtjes op werven (terpen) en de prachtige authentieke vissershaven. Na een smaakvolle lunch vaar je weer terug naar de haven van Volendam. In Volendam maak je dan nog een foto in klederdracht en ontdek je de geheimen van Volendam tijdens een boeiende tour langs de hoogtepunten van Volendam.

Bekijk Volendam Marken in 1 Dag

Bekijk alle Volendam Marken arrangementen voor vriendengroepen

Escape rooms en Escape games met vriendengroep

Houden jullie van puzzelen, raadsels oplossen én spanning? Je vindt hier de leukste escaperooms en escape games voor een dagje of weekendje weg.

Escape Geries Café

Jullie zitten met vrienden aan de borrel met de bareigenares. Het is eigenlijk best wel gezellig. Maar hoe laat is het eigenlijk? Oeps! Jullie tijdsbesef is door het feestje compleet zoek. Dan krijgt de bareigenares een telefoontje van één van de buren. Deze buurman heeft zelfs een persoonlijke videoboodschap voor jullie. En één ding staat vast: Hij is jullie helemaal zat en heeft door het lawaai geen oog dicht gedaan. Hij geeft jullie nog wel 45 minuten om het café ongezien te verlaten. Er is nog maar één probleem: Gerie is de sleutel kwijt. Lukt het jullie om binnen de tijd de sleutel te vinden én te ontsnappen?

Escape room Geries café met de vriendengroep

Kraak de Kluis

Kraak de Kluis is een escape game, waarbij je in teams zo snel mogelijk de kluiscode moet kraken. Maar dit is natuurlijk niet zo eenvoudig. Want de raadsels en puzzels zijn uitdagend voor iedereen. En ook al heb je alle raadsels en puzzels opgelost. Dan heb je nog niet automatisch de juiste code. Ons advies luidt: Blijf rustig, werk samen en leg de juiste verbanden. Welk team kraakt als eerste de kluiscode? Natuurlijk verdient dit team - naast eeuwige roem - een passende prijs.

Volendam Escape

Stel je voor: Vannacht heeft er een zware storm gewoed en de Volendamse dijk heeft het op meerdere plaatsen begeven. Heel Volendam dreigt te overstromen. De Volendamse bevolking is ten einde raad. De meeste ontsnappingsroutes zijn niet meer te bereiken door het snel stijgende water. Sterker nog: Er is nog maar één ontsnappingsroute mogelijk. Alle vrienden worden in teams ingedeeld en gaan op zoek. De route kan je alleen vinden door raadsels en puzzels op te lossen rondom de Volendammer dijk. Maar de tijd dringt en de dijk verzwakt meer en meer. Welk team vindt als eerste de geheime route en redt daarmee niet alleen zichzelf, maar ook de gehele Volendamse bevolking? Boek de Volendam Escape met jouw vrienden of vriendinnen en red de Volendamse bevolking.

Bekijk alle escape rooms en escape games voor vrienden en vriendinnen

Vriendenuitje Volendam
Vriendenuitje Volendam

City Games en Puzzeltochten als vriendenuitje of groepsuitje

Ben je op zoek naar een leuk spel of een originele puzzeltocht? Je vindt hier het grootste aanbod spelactiviteiten en puzzeltochten in Volendam.

Puzzeltocht de Geheimen van Volendam

Ontdek met vrienden of vriendinnen de ‘Geheimen van Volendam’. Deze puzzeltocht is een leuke en originele tour langs 12 bezienswaardigheden, zoals de Visafslag, het Stolphoevekerkje, de vissershaven en de kleine vissershuisjes in het Doolhof. Bij elke bezienswaardigheid vind je leuke wetenswaardigheden en ga je op zoek naar woorden. Deze woorden vind je alleen, wanneer je goed om je heen kijkt, samenwerkt en puzzelt. Per locatie vind je vragen op drie verschillende niveaus. Dat maakt de puzzeltocht geschikt voor iedereen.

Puzzeltocht Volendam - in teams

Wil je een puzzeltocht in teamverband organiseren? Dan is Puzzeltocht Volendam een leuk idee. Deze activiteit wordt begeleid door een event manager of gids. Deze deelt jullie bij aanvang in teams in. Vervolgens krijg je een duidelijke instructie én een eindtijd mee. Alle teams proberen - zo snel mogelijk - bij elke bezienswaardigheid de juiste woorden te vinden. Wanneer je de juiste woorden bij elke locatie vindt, vind je ook typische Volendamse bijnamen. Na 75 minuten verwachten wij jullie weer terug bij de startlocatie. We tellen de punten, bespreken de antwoorden en belonen het winnende team met een passende prijs.

Wie is de Gladde Aal?

Beleef het spannende spel 'Wie is de Gladde Aal?' in het wereldberoemde Volendam. Verken de Volendamse haven, terwijl je uitdagende opdrachten uitvoert bij de indrukwekkende bezienswaardigheden. Maar let op de Gladde Aal in je team, die alles zal doen om je te dwarsbomen. Verdien bonuspunten door de Gladde Aal op strategische momenten te ontmaskeren en verzamel na 120 minuten voor onthullingen en prijzen in een gezellig Volendams café. 

Muzikale Puzzeltocht Volendam

Beleef een avontuurlijk en gezellig vriendenuitje in Volendam met onze Muzikale Puzzeltocht! Test je kennis van de Volendamse muziek tijdens de Palingsound Popquiz en ontdek de leukste hotspots met een Puzzeltocht langs tien bezienswaardigheden. Los uitdagende puzzels op en vind verborgen woorden om punten te verdienen. Na een uur komen alle teams samen in een gezellig café, waar de punten worden geteld en het winnende team wordt bekendgemaakt. Win eeuwige roem en een passende prijs. Durven jullie de uitdaging aan te gaan en de kampioen van de Muzikale Puzzeltocht te worden? 

Crazy Volendam 

Houden jullie van lachen én gek doen? Dan is Crazy Volendam een échte aanrader. Jullie starten met een drankje in een café aan de haven. Want wat er komen gaat, dat is niet mis! Jullie gaan de strijd aan om de meeste punten bij het uitvoeren van doldwaze opdrachten rondom de Volendammer dijk. De opdrachten zijn ingedeeld in crazy, crazier, craziest. Elk team krijgt een camera mee om deze hilarische momenten vast te leggen. Ook kan je extra punten verdienen met de bonusopdrachten en de Crazy Bag. Na afloop bekijken we op groot scherm jullie doldwaze acties. In welk team zitten de grootste dwazen? Natuurlijk belonen wij dit team met een passende prijs. Crazy Volendam wordt begeleid door een gezellige en enthousiaste gids.

Bekijk alle city games als vriendenuitje

Bekijk alle puzzeltochten voor vriendengroepen

 

Vriendenuitje Volendam
Vriendenuitje Volendam

Quiz Volendam: Daag je vrienden uit

Een quiz is een gezellig samenzijn voor elk vriendenuitje. Een quiz zorgt voor veel gezelligheid, teamspirit en gezonde spanning. Bij Volendam Events vind je de leukste quizzen voor een dagje of weekendje weg. Elke Volendam Events Quiz wordt gepresenteerd door een enthousiaste en gezellige quizmaster.

Ik hou van Holland Quiz

Klaar voor de leukste Holland Quiz in Volendam? In een gezellig café aan de Volendamse haven heet onze quizmaster jullie van harte welkom. Alle deelnemers worden in teams ingedeeld. Per team wordt een mobiele telefoon ingesteld als stemkastje. Vervolgens stelt de presentator jullie de meest uiteenlopende vragen in verschillende categorieën: Film & TV, Muziek, Sport, Taal & Spelling en Algemene weetjes & feiten. Hoe sneller je drukt, des te meer punten je scoort. Druk je niet of wacht je te lang? Dan verlies je kostbare punten. Welk team verzamelt de meeste punten en wint de hoofdprijs?

De Volendam Belevenis

Wil je meer over Volendam te weten komen? Met de Volendam Belevenis test je niet alleen je kennis over het bekendste dorp van Nederland, maar ontdek je ook op een unieke manier nieuwe feitjes en weetjes over Volendam. Alle deelnemers worden in teams ingedeeld. Elk team activeert een mobiele telefoon als stemkastje. En één ding is zeker: bij deze quiz zul je niet alleen veel leren, maar ook veel lachen.

Voetbal Quiz

Wat weten jullie eigenlijk over voetbal en zijn rijke geschiedenis? Dat gaan we ontdekken tijdens onze EK / WK Voetbalquiz. De vragen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Veel vragen worden gepresenteerd aan de hand van unieke beeldfragmenten uit de lange geschiedenis van het EK en WK. De quiz daagt elke voetbalfan uit en zorgt voor een gezellig samenzijn voor elke vriendengroep. De quiz is interactief en elk team krijgt een stemkastje om te antwoorden.

Top 2000 Quiz

Welk team beschikt over de grootste muziekkennis? Dit gaan we ontdekken in een gezellig café aan de Volendammer dijk. Het spel bestaat uit meerdere speelrondes met de meest uiteenlopende vragen. Hierbij draait het niet alleen om kennis, maar ook om snel reageren. Onze Top 2000 Quiz is een gezellig en leerzaam samenzijn voor elke groep.

Bekijk alle quizzen voor vriendengroepen

Vriendenuitje Volendam

Rondleidingen door Volendam: Boek een rondleiding als vrienden uitje

Wil je Volendam ontdekken met een enthousiaste en deskundige gids? Kies voor een rondleiding of een arrangement met rondleiding. Het is ook mogelijk om een rondleiding op maat samen te stellen.

Rondleiding Volendam

Een gids in Volendamse klederdracht neemt jullie mee naar de leukste bezienswaardigheden van het bekendste dorp van Nederland. Ook verken je de 'geheime' straatjes en pleintjes, waar andere toeristen niet komen. Volendam was voor de bouw van de Afsluitdijk een écht vissersdorp. De tour leidt jullie dan ook langs de indrukwekkende vissershaven, de Volendamse kwakken (vissersboten), de Visafslag en kleine vissershuisjes in het Doolhof. Naast leuke wetenswaardigheden vertelt onze gids jullie boeiende verhalen uit het heden en verleden. 

Bekijk rondleiding Volendam

Dagje Volendam Marken

Het dagje Volendam Marken is een compleet verzorgd arrangement inclusief rondleiding. De dag begint met de Volendam Belevenis. De Volendam Belevenis is een interactieve en multimediale quiz over het bekendste dorp van Nederland. Hierbij leer je op een originele manier leuke weetjes en feiten over de geschiedenis, taal, gewoonten en de Palingsound. Aansluitend gaan jullie aan tafel voor een smakelijke Proeverij Lunch met heerlijke broodjes en wraps. Na de lunch neemt onze gids – in Volendams kostuum – jullie mee voor een rondleiding langs de leukste bezienswaardigheden. Na deze tour gaan jullie op de foto in Volendamse klederdracht. Hierbij creëren jullie een uniek Volendam souvenir. Aan het einde van de middag sluiten jullie dag af met een boottocht naar het voormalige eiland Marken. Hierbij geniet je van het prachtige uitzicht op de havens van Volendam en Marken.

Bekijk alle rondleidingen door Volendam

Vriendenuitje Volendam

Met de vrienden op stap - het leukste avondje uit

Ben je op zoek naar een avondje uit met de mannen of de vriendengroep? Zoek niet verder. Bij Volendam Events vind je de leukste arrangementen voor een avondje uit.

Kroegentocht Volendam

Ga los met je vrienden. De Volendam Events Kroegentocht is het gezelligste avondprogramma in Volendam. Volendam telt veel verschillende en gezellige kroegen. Een enthousiaste gids neemt jullie graag mee naar twee leuke borrelplekken aan de Volendamse haven. In elke kroeg krijgen jullie een heerlijke welkomstshooter van ons cadeau! Tijdens deze Volendamse avond organiseren wij drie leuke activiteiten, zoals de ‘Bar Challenge’, de ‘Party Pop Quiz’ en karaoke. En één ding staat vast: Je beleeft een onvergetelijke avond vol gezelligheid en avontuur.

Volendamse Avond

Wil je een compleet verzorgd avondarrangement? Dan is de Volendamse Avond een goed idee. De Volendamse Avond begint met een foto in Volendamse klederdracht. Aansluitend ga je aan tafel in een uitstekend eetcafé aan de haven. Na het diner sluiten jullie aan bij de Kroegentocht Volendam. Zo is het avondje uit in één keer goed geregeld. 

Bekijk alle avondarrangementen voor vrienden

Vriendenuitje Volendam

Vriendenweekend: Een onvergetelijk vriendenuitje met overnachting

Als je tijdens je vriendenuitje langer van Volendam wilt genieten, kies je voor een vriendenweekend. In Volendam is veel te beleven. Het is dus eenvoudig om een meerdaags programma samen te stellen. Volendam Events helpt je graag bij het samenstellen van een vriendenweekend in Volendam. Laat ons weten welke activiteiten je leuk vindt en wij stellen vrijblijvend binnen 24 uur een offerte voor jullie op. Bijna alle combinaties zijn mogelijk. Je kunt ook kiezen uit één van onze hotelarrangementen. Het populairste hotelarrangement is het Hotelarrangement Volendamse avond. Hierbij combineer je de Volendamse Avond met een overnachting in een uitstekend hotel in Volendam.

Bekijk vriendenuitje met overnachting

Origineel vriendenuitje op maat? Wij regelen het voor je!

Op zoek naar een gezellig vriendenuitje op maat? Volendam Events stelt geheel vrijblijvend een offerte op en zorgt ervoor dat jouw vriendenuitje onvergetelijk wordt. Stuur een e-mail naar info@volendamevents.com en geef aan welke activiteiten je leuk vindt. Je ontvangt dan binnen 24 uur een offerte per e-mail. Wil je meer informeren naar de mogelijkheden of heb je een vraag? Neem dan gerust contact op door het contactformulier te gebruiken of een e-mail te sturen, we helpen je graag verder.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Wat kost een vriendenuitje in Volendam?

Een vriendenuitje hoeft niet duur te zijn.  Zeker in Volendam kan je kosten besparen. De prijzen voor een biertje en een diner zijn een stuk lager dan in de grote steden.  Je kunt als vriendengroep kiezen voor één activiteit:

Deze activiteiten zijn beschikbaar vanaf € 7,00 p.p. Je kunt ook kiezen voor een arrangement. Een greep uit ons arrangementenaanbod:

Deze arrangementen inclusief originele activiteiten, foto en diner zijn al beschikbaar vanaf € 49,50 p.p. 

Wat kost een vriendenuitje met overnachting?

Een vriendenuitje in Volendam combineer je eenvoudig met een overnachting. De prijs hangt natuurlijk van de locatie af. De prijs van een overnachting in B&B is mogelijk vanaf € 30,00 p.p. Kies je voor een uitje met overnachting in een hotelkamer dan bedraagt de prijs voor de kamer ongeveer € 65,00 p.p. Deze prijzen zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting. 

Hoe organiseer je snel en eenvoudig een vriendenuitje in Volendam?

Bij Volendam Events boek je snel en eenvoudig de leukste activiteiten in Volendam. Je vraagt een offerte aan of reserveert direct een arrangement via de website. Je ontvangt dan binnen 24 uur een offerte of reservering in je e-mail. Wil je maatwerk? Dan stuur je een e-mail naar info@volendamevents.com. Wil je liever telefonisch contact? Bel dan 0299 323217.