De Slimste Mens Quiz

De Slimste Mens Quiz
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
1 uur
Download als PDF

17,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

De Slimste Mens Quiz

Altijd al willen weten, wie de slimste is van jullie vriendengroep, familie of collega’s? Onze Slimste Mens Quiz geeft antwoord op die vraag. Alle deelnemers worden in teams ingedeeld. Elk team krijgt een stemkastje. Daarna krijgen jullie de meest uiteenlopende vragen, waarbij jullie intelligentie en kennis uitgebreid wordt getest. De vragen worden gesteld in verschillende categorieën: Topografie, Geschiedenis, Biologie, Taal & Spelling en meer. Welk team blijft rustig en geeft steeds de juiste antwoorden. In de finaleronde spelen de sterkste spelers tegen elkaar de finaleronde. De finalisten krijgen nog meer uitdagende vragen die beroep doen op hun algemene kennis en intelligentie. Aan het einde van de finaleronde is de slimste mens bekend. Natuurlijk huldigen wij de winnaar met eeuwige roem en een passende prijs.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Rozema 07-03-2020

De communicatie liep zeer prettig, vond het meedenken vanuit jullie zeer attent. Ga zo door, ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen.

Ferry 19-03-2019

Was een TOP dag, dank voor de goede zorgen!

Ernst Fidder 28-03-2018

Het was een geslaagde avond en fijn dat het op korte termijn georganiseerd kon worden met onze aangepaste tijd.

Huberts 27-08-2016

Een zeer geslaagde dag. We dit uitje zeker bij anderen aanbevelen.

Hoogendoorn 19-03-2019

Complimenten. We hebben een fantastische dag gehad. Een bijzondere herinnering aan onze 45 jarige huwelijksdag om dit met alle leeftijden zo te vieren. We hebben genoten.

Esmeralda Levering 27-08-2016

Perfecte gezellige dag

Vermeer Interieurs 14-08-2016

Wij hebben een super leuke middag/avond gehad mede dankzij Volendam Events!! Dank jullie wel! Groetjes Antoinette

Cumulus Welzijn 10-09-2020

Het was een fantastische dag. De deelnemers en ik hebben heel erg genoten.

Brasker 20-06-2020

Alles prima verzorgd!

Zwaanet Grit 28-03-2018

Het was een geweldige dag! Wij hebben erg genoten!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Udinga 19-03-2019

Wij hebben een geweldige middag gehad! Iedereen was vol lof en hebben genoten wat Volendam te bieden heeft. Top! Ga zo door!

Annestiene Borgh 07-03-2020

Erg leuke dag gehad, mede door de fantastische gids die met ons mee was! Ze wist erg veel en bracht het op een leuke manier met leuke anekdotes. Wij bleven van begin tot eind geboeid. Bedankt!

Van Dungen 12-09-2019

Wij hebben een erg leuke dag gehad! Prima geregeld en een goede prijs/ kwaliteit verhouding!

Maud, CoolProfs 13-08-2020

Het was allemaal top geregeld. Een goede en gezellige bemanning... We hebben erg genoten. Bedankt voor de goede organisatie.

Vermeer Interieurs 14-08-2016

Wij hebben een super leuke middag/avond gehad mede dankzij Volendam Events!! Dank jullie wel! Groetjes Antoinette

Jansen 14-08-2016

Het was een superleuke dag!

Gemeente Lelystad 19-09-2020

Een ieder heeft volop genoten, dat voor een groep van 24 personen, en we hadden natuurlijk het weer mee. Top dag!

Gerdien Pinkert 19-09-2020

Fantastisch weekend gehad! Complimenten voor Ramon en Vanessa! Geweldig hoe zij moeite doen om er een geweldig weekend van te maken. We hebben allemaal supergenoten

Rutten 28-09-2019

We hebben t echt gezellig en leuk gehad. Voor herhaling vatbaar!

De Boer 16-08-2020

De leukste plekjes van Volendam en Marken ontdekt en lekker geluncht in leuk café op Marken! Aanrader!