Speurtochten Volendam

De leukste speurtochten in Volendam. 

Bekijk onze uitjes
De leukste speurtochten tegen dé beste prijs
Makkelijk te combineren
Professioneel en enthousiast
Meer dan 15 jaar ervaring
Sterk in maatwerk

Speurtochten Volendam

Speurtocht door Volendam? Leer Volendam écht kennen

Een speurtocht door Volendam is een uitstekende manier om het dorp, samen met vrienden, familie of collega's, beter te leren kennen. Onze verschillende speurtochten brengen je in aanraking met Volendam's geschiedenis of de rijke muzikale traditie van de palingsound. Wandelend door de straatjes en langs pittoreske plekjes leert u Volendam beter kennen dan de Volendammerszelf. Het winnende team krijgt een prijs en verdient eeuwige roem.

33 activiteiten gevonden Filter resetten
Dagje Volendam Actie: Escape the Bar

Dagje Volendam Actie: Escape the Bar

Compleet en zeer voordelig dagje Volendam inclusief Puzzeltocht de Geheimen van Volendam en Escape Room Escape the Bar.

Vanaf 4 pers
Duur 3 uur
9,3 zeer goed
27,50 p.p.
Lees verder
Escaperoom & Puzzeltocht de Geheimen van Volendam

Escaperoom & Puzzeltocht de Geheimen van Volendam

Lukt het jullie om binnen 45 minuten te ontsnappen aan de boze buurman? En zijn jullie in staat de Geheimen van Volendam te ontdekken tijdens de puzzeltocht?

Vanaf 8 pers
Duur 3 uur
8,0 zeer goed
40,00
27,50 p.p.
Lees verder
Losgeld

Losgeld

Lukt het jullie de directeur vrij te kopen? Beleef een spannende Ipad game in Volendam.

Vanaf 15 pers
Duur 2 uur
35,00 p.p.
Lees verder
Crazy Volendam

Crazy Volendam

Welk team toont het meeste lef? Een activiteit vol lef en hilariteit. Inclusief begeleiding, een drankje, prijs winnende team en downloadlink met alle filmpjes.

Vanaf 8 pers
Duur 2,5 uur
9,6 zeer goed
29,50
17,50 p.p.
Lees verder
Expeditie Volendam

Expeditie Volendam

Welk team voert zes proeven rondom de Volendammer dijk het beste uit? Inclusief Kaasproef, Klompenproef, Volendamse Taalproef, Volendam Kennisproef, Puzzelproef én Muziekproef.

Vanaf 20 pers
Duur 3 uur
9,0 zeer goed
39,50 p.p.
Lees verder
Zuiderzee Challenge

Zuiderzee Challenge

Welk team wint de Zuiderzee Challenge?

Vanaf 15 pers
Duur 4,5 uur
45,00 p.p.
Lees verder
Walking Dinner Volendam

Walking Dinner Volendam

Leuke combinatie van rondleiding door Volendam met een driegangendiner bij drie uitstekende locaties.

Vanaf 8 pers
Duur 3,5 uur
69,50 p.p.
Lees verder
Wie is de Gladde Aal?

Wie is de Gladde Aal?

Speel de Volendamse versie van 'Wie is de Mol'. Een spel waarbij je niemand kunt vertrouwen. Of toch wel?

Vanaf 8 pers
Duur 3 uur
9,3 zeer goed
29,50
22,50 p.p.
Lees verder
Wie is de Saboteur?

Wie is de Saboteur?

Welk team scoort de meeste punten? Maar let op. Ook in jouw team zit een Saboteur.

Vanaf 8 pers
Duur 3 uur
9,0 zeer goed
29,50
22,50 p.p.
Lees verder
E Chopper Puzzeltocht Volendam

E Chopper Puzzeltocht Volendam

Ga met elkaar de strijd aan op een stoere e-chopper. Welk team wint de E-chopper Puzzeltocht?

Vanaf 12 pers
Duur 4 uur
9,5 zeer goed
57,50 p.p.
Lees verder
Google reviewGoogle reviews4.9934 reviews

Wij werken ook voor.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Voor wie is een speurtocht geschikt?

Voor wie is een puzzeltocht geschikt? De puzzeltocht is geschikt voor personen die Volendam willen ontdekken. De tocht brengt je langs de mooiste plekjes en bezienswaardigheden. Bij Volendam Events heb je keuze uit meerdere puzzeltochten. De speurtocht is geschikt als bedrijfsuitje, vriendenuitje, vriendinnenuitje, familie-uitje of gezinsuitje. Volendam Events biedt diverse speurtochten aan. Zo kies je snel én eenvoudig de leukste ontdekkingstocht die bij jouw gezelschap past. Wil je zelfstandig het wereldberoemde dorp ontdekken? Kies dan voor Puzzeltocht de Geheimen van Volendam. Liever een puzzeltocht in teamverband waarbij je onderling een strijd voert om de meeste punten? Dan kies je de Puzzeltocht Volendam. Ben je met het gezin op pad en zijn er jonge kinderen bij? Kies dan de kinderspeurtocht: Help de Volendamse Visserman. Zijn jullie er klaar voor?

Welke bezienswaardigheden ontdek je met een speurtocht?

De excursie brengt je langs diverse bezienswaardigheden rondom de Volendammer dijk. Denk hierbij aan Hotel Spaander, het Stolphoevekerkje, de vissershaven, het Doolhof en de Visafslag. Bij de locaties ga je op zoek naar één of meerdere woorden. De opdrachten zijn uitdagend, maar je kunt ze altijd oplossen. Daarnaast bevat de puzzeltocht leuke weetjes. Het staat vast dat je na deze speurtocht meer weet dan een gemiddelde Volendammer.

Kan ik speurtocht combineren met andere activiteiten?

Ja, dat kan! Het uitstapje kan je gemakkelijk combineren met andere activiteiten of arrangementen. Denk hierbij aan een Escape room, leuke quiz, workshop, boottocht naar Marken, foto in kostuum of Experience Volendam. Heb je interesse in het arrangement de Volendame Avond en ben je op zoek naar een middagprogramma? Ook dan boek je snel én eenvoudig een speurtocht voor de middag erbij. Vraag een offerte aan en geef je wensen aan bij bijzonderheden of reserveer direct. Binnen 24 uur (vaak nog dezelfde dag) ontvang je van ons alle informatie.

Is de speurtocht ook geschikt voor families?

Ja, de speurtocht is ook geschikt voor families. Afhankelijk van de leeftijd kies je de tour die bij het gezelschap past. Bij families met jonge kinderen adviseren wij de Puzzeltocht de Geheimen van Volendam of Puzzeltocht: Help de Volendamse visserman. Beide puzzeltochten kan je zelfstandig en geheel op eigen tempo doen. En dat is fijn wanneer er jonge kinderen mee zijn. Natuurlijk verzorgen wij bij deze puzzeltochten ook kindervragen. Zijn de kinderen al ouder en zijn jullie met meer dan 8 personen? Kies dan voor de Puzzeltocht Volendam. In teams strijd je tegen elkaar en het winnende team verdient een passende prijs. Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact op met Volendam Events. Bel 0299 323217 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com.

Kan de tour doorgaan bij slecht weer?

Ja, de tour kan doorgaan bij slecht weer. Vaak regent het nooit de hele dag waardoor je de puzzeltocht later op de dag toch kan wandelen. Heb je een arrangement geboekt? Dan kunnen we onderdelen binnen het programma verwisselen. Vaak bestaat een arrangement uit binnen- en buitenactiviteiten. Neem bij extreme weersomstandigheden contact met ons op. Dan kijken we samen naar een alternatief programma.