Wie is de Saboteur?

Wie is de Saboteur?
Informatie.
Van 3 tot 200 pers
8 uur
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

'Wie is de Saboteur?' is een verrassend spelprogramma rondom de Volendammer dijk. Alles draait om list en bedrog. Bij aankomst krijgen alle teams een drankje naar keuze. Vervolgens gaan de teams op pad met verschillende opdrachten rondom de Volendammer dijk. Maar in elk team zit een Saboteur. Deze persoon is op de hoogte van alle opdrachten en van alle goede antwoorden. Ook heeft hij een plan gemaakt om ervoor te zorgen dat jullie zo min mogelijk punten scoren bij de verschillende opdrachten. De opdrachten leiden jullie langs de mooiste plekjes van Volendam en jullie komen op locaties waar je normaal niet komt. Tijdens het spel dien je op tijd de juiste antwoorden door te geven aan de spelleiding. Geef je aan de spelleiding door wie de Saboteur is, maak je een goede kans op de eindoverwinning. Ben je aangewezen als Saboteur en zorg je ervoor dat jouw team zo min mogelijk punten scoort? Dan win je de prijs voor de beste Saboteur. Het spel duurt ongeveer 120 minuten en is een leuk idee voor bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Paula Griffioen 25-05-2019

Ik vond (en volgens mij geldt dit voor iedereen hier) de workshop echt fantastisch! Ontzettend leuke man die het gaf en leuk café waar het gehouden werd! Genoten hebben we! Dank en groet, Paula Griffioen

Van Gilst 28-08-2016

Bedankt voor een superleuke strak georganiseerde dag Volendam. Waren ook erg blij met de aardige en enthousiast vertellende gids. Met vriendelijke groet, Monique.

Wierts-Mounoury 28-03-2018

Wij hebben een gezellige middag gehad en ik zal dit zeker aanbevelen bij andere mensen.

Schilder 28-03-2018

Iedereen heeft een leuke dag gehad. Wij gaan dit arrangement zeker aanraden. Bedankt Volendam Events

Cindy de Groot 15-08-2016

Prima avond. Kirsty voelt ons goed aan. Top begeleiding

Ernst Fidder 28-03-2018

Het was een geslaagde avond en fijn dat het op korte termijn georganiseerd kon worden met onze aangepaste tijd.

Maas 28-03-2018

We hebben een hele leuke dag gehad. Goed georganiseerd en heel vriendelijk ontvangen.

Stichting Scheepsvaart 26-10-2019

Kan niet anders zeggen dat dit uitje geweldig was. Volgens mijn baas smaakt dit naar meer. Heel erg bedankt allemaal.

Jaski Automaten 16-09-2019

Iedereen heeft de afgelopen zaterdag als erg gezellig ervaren! Bedankt voor de gezellige dag

Knijn 19-03-2019

We hebben erg genoten. Een hele mooie middag in Volendam.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Marieth Groot 27-08-2016

Was gezellig!!! En zeker aan te bevelen voor anderen.

Ernst Fidder 28-03-2018

Het was een geslaagde avond en fijn dat het op korte termijn georganiseerd kon worden met onze aangepaste tijd.

Monique, Havensteder 11-07-2020

Bedankt voor een superleuke strak georganiseerde dag Volendam. Waren ook erg blij met de aardige en enthousiast vertellende gids.

Jonk 26-09-2020

Leuke Escape Room en goede begeleiding

Volendamse Avond 14-08-2016

Het was super, bedankt voor de gezelligheid.

Tonnie Bosgoed 27-08-2016

Wij hebben een zeer geslaagde dag gehad met een leuke/goede gids. Een zeer leuke en gezellige kroegentocht en goede overnachting met ontbijt.

Martin de Bruin 20-03-2019

We hebben een leuke dag gehad en vonden de fotosessie het leukst. Met vriendelijke groet, Familie de Bruin

Spijkers 28-08-2016

Bedankt voor de leuke ontvangst en de verzorging van de dag was geheel naar onze zin. Ramon, bedankt voor het persoonlijk contact.

Eric Huberts 27-03-2018

Overal vriendelijk ontvangen, alles top geregeld. Gaan we zeker nog eens doen.

Roland van den Berg 28-03-2018

Allemaal super goed geregeld, wij waren met 11 personen en iedereen was op en top tevreden, Bedankt!