Speurtochten Volendam

De leukste speurtochten in Volendam. 

Bekijk onze uitjes
De leukste speurtochten tegen dé beste prijs
Makkelijk te combineren
Professioneel en enthousiast
Meer dan 15 jaar ervaring
Sterk in maatwerk

Speurtochten Volendam

Speurtocht door Volendam? Leer Volendam écht kennen

Een speurtocht door Volendam is een uitstekende manier om het dorp, samen met vrienden, familie of collega's, beter te leren kennen. Onze verschillende speurtochten brengen je in aanraking met Volendam's geschiedenis of de rijke muzikale traditie van de palingsound. Wandelend door de straatjes en langs pittoreske plekjes leert u Volendam beter kennen dan de Volendammerszelf. Het winnende team krijgt een prijs en verdient eeuwige roem.

33 activiteiten gevonden Filter resetten
CSI Volendam - De Zaak Debby Vondel

CSI Volendam - De Zaak Debby Vondel

Wie is de moordenaar van Debby Vondel? Ga op onderzoek uit in de haven van Volendam en los deze zaak zo snel mogelijk op.

Vanaf 15 pers
Duur 2,5 uur
35,00 p.p.
Lees verder
Dagje Volendam Marken Actie

Dagje Volendam Marken Actie

Een heerlijk dagje uit inclusief Puzzeltocht De Geheimen van Volendam, boottocht naar Marken en foto in Volendams kostuum.

Vanaf 2 pers
Duur 4,5 uur
9,3 zeer goed
37,50
29,50 p.p.
Lees verder
Compleet Dagje Uit Volendam met Escape Room

Compleet Dagje Uit Volendam met Escape Room

Compleet verzorgd Dagarrangement inclusief Petit Lunch, Escape Room, Foto in Volendams kostuum, Puzzeltocht en Diner.

Vanaf 4 pers
Duur 7 uur
8,0 zeer goed
75,00
69,50 p.p.
Lees verder
Puzzeltocht de geheimen & Volendams museum

Puzzeltocht de geheimen & Volendams museum

Combineer Puzzeltocht de Geheimen van Volendam met een bezoek aan het Volendams museum.

Vanaf 2 pers
Duur 3,5 uur
15,50 p.p.
Lees verder
Puzzeltocht Edam

Puzzeltocht Edam

Ontdek de mooiste plekjes van Edam tijdens een leuke puzzeltocht.

Vanaf 8 pers
Duur 2 uur
8,0 zeer goed
17,50 p.p.
Lees verder
Puzzeltocht Volendam & Palingsound Popquiz

Puzzeltocht Volendam & Palingsound Popquiz

Een leuke combinatie van Puzzeltocht Volendam & Palingsound Popquiz. Welk team scoort de meeste punten?

Vanaf 12 pers
Duur 2,5 uur
9,0 zeer goed
29,50 p.p.
Lees verder
Puzzeltocht met IPad

Puzzeltocht met IPad

Op zoek naar een spannende I Pad game in Volendam? Ontdek digitaal de mooiste plekjes.

Vanaf 20 pers
Duur 3 uur
29,50 p.p.
Lees verder
Puzzeltocht Monnickendam

Puzzeltocht Monnickendam

Ontdek de Grote Kerk, de Waegh, de speeltoren tijdens een prachtige puzzeltocht door Monnickendam.

Vanaf 20 pers
Duur 1,5 uur
17,50 p.p.
Lees verder
Kinderpuzzeltocht Volendam

Kinderpuzzeltocht Volendam

Originele puzzeltocht voor gezin met kinderen langs de mooiste plekjes van Volendam.

Vanaf 2 pers
Duur 1,5 uur
17,50
12,50 p.p.
Lees verder
Volendam Escape

Volendam Escape

Vind de geheime ontsnappingsroute en red de Volendamse bevolking. Inclusief begeleiding, een drankje en prijs winnende team.

Vanaf 8 pers
Duur 2,5 uur
9,4 zeer goed
29,50
22,50 p.p.
Lees verder
Google reviewGoogle reviews4.91010 reviews

Wij werken ook voor.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Voor wie is een speurtocht geschikt?

Voor wie is een puzzeltocht geschikt? De puzzeltocht is geschikt voor personen die Volendam willen ontdekken. De tocht brengt je langs de mooiste plekjes en bezienswaardigheden. Bij Volendam Events heb je keuze uit meerdere puzzeltochten. De speurtocht is geschikt als bedrijfsuitje, vriendenuitje, vriendinnenuitje, familie-uitje of gezinsuitje. Volendam Events biedt diverse speurtochten aan. Zo kies je snel én eenvoudig de leukste ontdekkingstocht die bij jouw gezelschap past. Wil je zelfstandig het wereldberoemde dorp ontdekken? Kies dan voor Puzzeltocht de Geheimen van Volendam. Liever een puzzeltocht in teamverband waarbij je onderling een strijd voert om de meeste punten? Dan kies je de Puzzeltocht Volendam. Ben je met het gezin op pad en zijn er jonge kinderen bij? Kies dan de kinderspeurtocht: Help de Volendamse Visserman. Zijn jullie er klaar voor?

Welke bezienswaardigheden ontdek je met een speurtocht?

De excursie brengt je langs diverse bezienswaardigheden rondom de Volendammer dijk. Denk hierbij aan Hotel Spaander, het Stolphoevekerkje, de vissershaven, het Doolhof en de Visafslag. Bij de locaties ga je op zoek naar één of meerdere woorden. De opdrachten zijn uitdagend, maar je kunt ze altijd oplossen. Daarnaast bevat de puzzeltocht leuke weetjes. Het staat vast dat je na deze speurtocht meer weet dan een gemiddelde Volendammer.

Kan ik speurtocht combineren met andere activiteiten?

Ja, dat kan! Het uitstapje kan je gemakkelijk combineren met andere activiteiten of arrangementen. Denk hierbij aan een Escape room, leuke quiz, workshop, boottocht naar Marken, foto in kostuum of Experience Volendam. Heb je interesse in het arrangement de Volendame Avond en ben je op zoek naar een middagprogramma? Ook dan boek je snel én eenvoudig een speurtocht voor de middag erbij. Vraag een offerte aan en geef je wensen aan bij bijzonderheden of reserveer direct. Binnen 24 uur (vaak nog dezelfde dag) ontvang je van ons alle informatie.

Is de speurtocht ook geschikt voor families?

Ja, de speurtocht is ook geschikt voor families. Afhankelijk van de leeftijd kies je de tour die bij het gezelschap past. Bij families met jonge kinderen adviseren wij de Puzzeltocht de Geheimen van Volendam of Puzzeltocht: Help de Volendamse visserman. Beide puzzeltochten kan je zelfstandig en geheel op eigen tempo doen. En dat is fijn wanneer er jonge kinderen mee zijn. Natuurlijk verzorgen wij bij deze puzzeltochten ook kindervragen. Zijn de kinderen al ouder en zijn jullie met meer dan 8 personen? Kies dan voor de Puzzeltocht Volendam. In teams strijd je tegen elkaar en het winnende team verdient een passende prijs. Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact op met Volendam Events. Bel 0299 323217 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com.

Kan de tour doorgaan bij slecht weer?

Ja, de tour kan doorgaan bij slecht weer. Vaak regent het nooit de hele dag waardoor je de puzzeltocht later op de dag toch kan wandelen. Heb je een arrangement geboekt? Dan kunnen we onderdelen binnen het programma verwisselen. Vaak bestaat een arrangement uit binnen- en buitenactiviteiten. Neem bij extreme weersomstandigheden contact met ons op. Dan kijken we samen naar een alternatief programma.