Het leukste Dagje Volendam

250 tips en ideeën voor een dagje uit

Bekijk onze uitjes
Leukste dagje uit voor de beste prijs
Meer dan 250 tips en ideeën
Meer dan 15 jaar uitjesspecialist
Ook voor dagje weg op maat

Dagje Volendam: Wat te doen?

Dagje Volendam beleven? In het leukste dorp van Nederland is van alles te beleven. Dus wat nu te doen met gezin, familie, vrienden, collega’s of partner? Op deze pagina doe je genoeg inspiratie op om er een onvergetelijke dag van te maken. Wij delen graag meer dan 250 tips en ideeën voor de leukste uitjes in Volendam en omstreken.

Bij Volendam Events boek je het dagje uit dat jij en je gezelschap willen beleven. Je boekt snel, eenvoudig én voordelig. Ontdek ons aanbod Volendamse uitjes en filter de resultaten naar keuze. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Lees meer

295 activiteiten gevonden Filter resetten
Quiz Arrangement Volendam

Quiz Arrangement Volendam

Een compleet verzorgd uitje inclusief Puzzeltocht de Geheimen van Volendam, Holland Quiz, Foto in Volendams kostuum en buffettafel.

Vanaf 8 pers
Duur 6 uur
9,0 zeer goed
69,50 p.p.
Lees verder
Volendamse Avond

Volendamse Avond

Beleef een typisch Volendamse avond inclusief foto in Volendams kostuum, smakelijk diner en kroegentocht langs Volendams gezelligste kroegen.

Vanaf 4 pers
Duur 5,5 uur
9,5 zeer goed
55,00 p.p.
Lees verder
Workshop Volendams & Inburgeringscursus

Workshop Volendams & Inburgeringscursus

Een unieke combinatie van een Workshop Volendams leren en een Inburgeringscursus Volendam. Inclusief drie drankjes.

Vanaf 8 pers
Duur 3,25 uur
45,00 p.p.
Lees verder
Stappen & Happen (met kroegentocht)

Stappen & Happen (met kroegentocht)

Combineer een gezellig kroegentocht met een smakelijk driegangendiner aan de Volendamse haven.

Vanaf 4 pers
Duur 5 uur
47,50 p.p.
Lees verder
Workshop Salsa Dansen

Workshop Salsa Dansen

De meest swingende workshop in Volendam.

Vanaf 15 pers
Duur 2 uur
45,00 p.p.
Lees verder
Volendam & Markermeer

Volendam & Markermeer

Een compleet verzorgd middagarrangement inclusief rondleiding palingrokerij, lunch, zeiltocht Markermeer, rondleiding en diner bij Smit Bokkum.

Vanaf 10 pers
Duur 9 uur
129,00 p.p.
Lees verder
Barchallenge Volendam

Barchallenge Volendam

Leuke uitdaging tijdens ontvangst of borreluurtje. Inclusief een drankje.

Vanaf 4 pers
Duur 0,5 uur
10,00 p.p.
Lees verder
Volendamse Combinatie: Volendam Quiz & Puzzeltocht

Volendamse Combinatie: Volendam Quiz & Puzzeltocht

Leuke combinatie van Volendam quiz en puzzeltocht door Volendam. Welk team scoort de meeste punten na twee onderdelen?

Vanaf 8 pers
Duur 2,5 uur
29,50 p.p.
Lees verder
Deadline

Deadline

Wie stopt Toni Harris? Spannende Escape Game in het stadion van Volendam.

Vanaf 15 pers
Duur 1,5 uur
35,00 p.p.
Lees verder
Escape room: Het Geheim van Hotel Spaander

Escape room: Het Geheim van Hotel Spaander

Kunnen jullie het Geheim van Hotel Spaander ontrafelen?

Vanaf 8 pers
Duur 1 uur
25,00 p.p.
Lees verder
Google reviewGoogle reviews4.91081 reviews

Wij werken ook voor.

Jullie dagje uit in Volendam geregeld door Volendam Events

Wij verzorgen al meer dan 15 jaar de origineelste uitjes in Volendam. De veelzijdigste arrangementen, activiteiten, rondleidingen, puzzeltochten en workshops zijn bij ons te vinden. Bovendien zijn alle thema’s vertegenwoordigd: muzikaal, inspirerend, informatie, avontuurlijk, creatief en culinair. En wij regelen alles voor jullie, zodat iedereen optimaal kan genieten tijdens de grote dag. De intense Volendam-belevenis die wij bieden in combinatie met de originele activiteiten leiden tot het onvergetelijkste dagje uit in Volendam.

Onze populairste arrangementen, activiteiten en rondleidingen

Er is zoveel te ontdekken in het beroemdste dorp van Nederland. Waar moeten we beginnen? Wij helpen je graag met deze keuze en vertellen je meer over de arrangementen, activiteiten en rondleidingen die je kan boeken. Hieronder volgt een overzicht met de populairste uitjes in Volendam.

Dagje Volendam en Marken

Bezoek op één dag twee pittoreske dorpjes en neem vanuit de Volendamse haven de boot naar het schiereiland Marken. Wij bieden leuke Volendam-Marken arrangementen aan, waaronder een compleet verzorgd dagarrangement. Ook een rondleiding met gids is mogelijk als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis tussen de twee dorpen.

Enkele arrangementen dagje Volendam Marken:

Wat te doen in Marken? Ontdek het voormalige eiland

In Marken kan je leuke dingen doen. Je moet eerst wel naar Marken toe. Vanuit de haven van Volendam vaar je in 30 minuten naar de haven van Marken. Tijdens de boottocht heb je een adembenemend uitzicht op de havens van Volendam en Marken en de voorbijvarende schepen. Op Marken kan je lekker wandelen langs de haven en ook door het centrum achter de haven. Hier vind je de huizen op palen en de huizen gebouwd op ‘werven’ (verhogingen). Met onze Volendam Marken tours ontdek je alle hotspots van Volendam én Marken. Wisten jullie dat je op Marken ook een klompenmakerij kunt bezoeken? Hier vind je de een bijzondere stoommachine die in enkele minuten een klomp kan maken.

Dagarrangementen: wij regelen de complete dag

Wij hebben diverse dagarrangementen, stuk voor stuk compleet verzorgd en onvergetelijk. Een dagarrangement is inclusief lunch, diner, puzzeltocht en foto in Volendamse klederdracht. Het voordeel van een dagarrangement boeken is dat alles voor je wordt geregeld. Je hoeft aan nergens te denken, want dat doen wij voor je. Leuke dagarrangementen zijn Aan de Volendamse Haven en Mooi Volendam.

Stel je eigen arrangement samen

Je hebt bij ons de mogelijkheid om zelf een arrangement samen te stellen. Wij bieden maatwerk aan, met onze ruime ervaring kunnen wij dat als de beste. Wat houdt maatwerk precies in? Je bent vrij om arrangementen aan te passen, activiteiten te verwijderen, en delen van een arrangement te combineren met een ander arrangement. Zo kan je bijvoorbeeld een extra lunch of diner toevoegen. Geef je wensen aan ons door in een e-mail of bel voor persoonlijk contact naar 0299-323217. Wij stellen binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op.

Puzzeltochten: Ontdek puzzelend de leukste bezienswaardigheden

Met een puzzeltocht of speurtocht ontdek je op een leuke en originele manier een dorp of stad. Samen met vrienden, familie of collega’s speur je langs bekende en minder bekende hotspots. Bij elke bezienswaardigheid vind je leuke wetenswaardigheden en een paar uitdagende opdrachten. Volendam Events heeft een groot aanbod originele puzzeltochten. Wat denk je van de Geheimen van Volendam? Dit is een leuke tour langs de mooiste plekjes van het bekendste dorp van Nederland. Zijn jullie in staat om alle antwoorden te vinden? Alleen dan ontdek je de geheimen van Volendam.

Bekijk puzzeltochten

Goedkope uitjes: Voordelig dagje Volendam

Een dagje uit naar Volendam hoeft niet veel geld te kosten. Een dagje Volendam kan zelfs altijd voordelig. Tenminste als je het slim organiseert. Het is verstandig om een arrangement te boeken in plaats van meerdere losse activiteiten. Want bij een arrangement profiteer je van combinatiekorting. Met andere woorden: je krijgt meer voor minder geld. Een arrangement heeft nog meer voordelen. Je uitje is namelijk in één keer goed geregeld. En je hebt een kleinere kans op extra uitgaven op de dag zelf. Soms zijn de plekken in de voordeligere restaurants bezet. En dan moet jij een plekje zoeken in een duurder restaurant. Dat is pas zonde van je geld. Wanneer je een arrangement boekt bij Volendam Events voorkom je dat. Wees ook verstandig en boek een verzorgde dag uit voor een vaste én lage prijs per persoon. Tel uit je winst.

Bekijk goedkope uitjes

Familieuitje Volendam: leuk dagje weg met de familie

Zoek je een leuk uitje voor je gezin of familie? Dan ben je hier goed ‘geland’. Volendam Events organiseert al meer dan 15 jaar de leukste familie uitjes. Bij een familie uitje (en ander uitje) is het belangrijk dat zo veel mogelijk deelnemers meedoen. Je bent tenslotte een dagje uit om samen te zijn. Wij hebben leuke arrangementen samengesteld voor gezinnen en families, waarbij iedereen mee kan doen. Zijn sommige familieleden minder goed ter been? Of zijn er veel (jonge) kinderen bij? Bij Volendam Events houden we rekening met alle deelnemers. Welk familie uitje vinden jullie het leukste?

Bekijk familie uitjes in Volendam

Dagje uit met gezin: Leuk uitje met kinderen

Dagje uit met het gezin? Plan een uitje naar Volendam. In Volendam is namelijk zeer geschikt als locatie voor een gezinsuitje. Waarom? Dit komt door de leuke activiteiten die je hier kunt doen. Wat denk je van een boottocht naar Marken of een foto in klederdracht. Of wat denk je van een leuke puzzeltocht en lunchen met uitzicht op de haven? Klinkt goed, toch? We hebben met deze activiteiten leuk arrangementen samengesteld.

Volendam Marken in 1 Dag

Volendam Marken in 1 Dag (middag)

Bekijk alle gezinsuitjes

Dagje weg met vriendinnen

Volendam is dé locatie voor een geslaagd vriendinnenuitje. Je kunt er hier veel leuke dingen doen met je vrienden. Ontdek de leukste Volendamse bezienswaardigheden tijdens Puzzeltocht de Geheimen van Volendam. Of maak een hilarische foto in klederdracht. Maar bij Volendam Events kan (veel) meer. Wat denk je van een Escape Room in Volendams café, een workshop Volendamse praten, een inburgeringscursus of een Volendam Quiz. Ook vind je de leukste arrangementen voor een compleet verzorgd dagje weg of weekendje weg.  

Een greep uit onze vriendinnen uitjes:

Bekijk alle vriendinnenuitjes Volendam

Dagje weg met vrienden

Ook voor een vriendenuitje is Volendam een toplocatie. Bij Volendam Events vind je het grootste aanbod originele activiteiten voor jullie groepsuitje of vriendenweekend. Wat denk je van een puzzeltocht, rondleiding, escape room, Volendam Belevenis of een kroegentocht langs de gezelligste cafés. Of maak je dagje Volendam nog leuker met een arrangement. Hierbij boek je meerdere leuke activiteiten in één keer. Je vriendenuitje of dagje weg is dan in één keer goed en voordelig geregeld.

Bekijk vriendenuitjes in Volendam

De gezelligste bedrijfsuitjes

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Kom gezellig naar Volendam en verras je collega’s met een origineel uitje. Je kan het zo actief maken als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor een Escape Room, puzzeltocht, Volendam Quiz, Sing a long of een workshop Volendams leren.

Dagje Volendam met 2 personen

Wil je de Volendamse sfeer proeven met je partner, vriend, vriend, buurvrouw of familielid? Een dagje Volendam met 2 personen is altijd een goed idee. Zo kunnen jullie gezellig samen fietsen, een museum bezoeken, visje eten bij de haven, winkelen, boottocht maken of gewoon slenteren door de straten.

Dagje Volendam op zondag

Ook op zondag ben je van harte welkom bij ons in Volendam. Volendam is namelijk 7 dagen per week geopend. Daarmee bedoelen we alle cafés, restaurants en winkeltjes rondom de Volendammer dijk. Het is dus altijd super gezellig op zondag. Ook Volendammers weten dat. Ook zij komen graag naar de haven voor een hapje en een drankje. Als ‘toerist’ wil je vaak meer dan een hapje en drankje. Je wil de omgeving zien of leuke dingen doen. Volendam Events helpt je hierbij. Onze activiteiten en arrangementen zijn zeven dagen per week beschikbaar. Wil je onbezorgd genieten van een dagje Volendam? Kies dan voor een leuk arrangement als ‘Aan de Volendamse Haven’ of ‘Volendam Marken in 1 Dag’.

Bekijk alle uitjes in Volendam

Uitje met overnachting

Uiteraard kun je bij ons ook een dagje Volendam met overnachting erachteraan boeken. Na een lange dag heerlijk bijkomen in een hotel, B&B of vakantiepark. Wij verzorgen fijne en betaalbare hotelarrangementen. Verwen jezelf en je gezelschap en boek een weekend weg naar Volendam.

Een greep uit onze weekendjes weg:

  • Hotelarrangement Palingsound
  • Hotelarrangement Volendamse Avond
  • Weekendje Volendam Marken
  • Weekendje Volendam Feest & Cultuur

Boek nu en geniet van jullie dagje uit in Volendam

Zin in een dagje Volendam? Bekijk ons aanbod activiteiten en arrangementen en boek het uitje waar jij blij van wordt. Bij Volendam Events boek je snel, eenvoudig en voordelig. Ervaar je problemen met het boeken? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen kun je contact opnemen.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Wat kost een dagje Volendam?

De prijs van een dagje uit hangt af van het arrangement. Wil je een foto in Volendams kostuum boeken? De prijs hiervoor bedraagt: € 6,75 per persoon. Wil je een boottocht naar Marken maken? De prijs hiervoor bedraagt € 12,50 voor volwassenen en € 6,25 voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen tot vier jaar zijn gratis. Wil je een middag of dagje in Volendam verblijven? Boek dan een arrangement. Je profiteert dan van combinatiekorting. Een populair uitje is het Dagarrangement Aan de Volendamse Haven. Dit is een compleet verzorgd arrangement met lunch, foto in Volendams kostuum, puzzeltocht én diner. De prijs bedraagt: € 55,00 per persoon. 

Welke bezienswaardigheden vind je in Volendam?

In Volendam is veel te zien. Je vindt aan de dijk de authentieke visafslag, Hotel Spaander, de traditionele kwakken (oude vissersboten) en het Stolphoevekerkje. Ook vind je langs de dijk prachtige bronzen beelden van de Bap (opa), Ootje (oma) en de Visserman. Elk beeld kent zijn eigen verhaal. Onze puzzeltochten en rondleidingen brengen jullie langs al deze bezienswaardigheden. Na een puzzeltocht of rondleiding weet je meer van Volendam dan een gemiddelde Volendammer.

Hoe boek je een dagje weg?

Je boekt een dagje weg naar Volendam eenvoudig via onze website. Je vindt hier de leukste activiteiten en arrangementen. Van een foto in Volendams kostuum of boottocht naar Marken tot een compleet verzorgd uitje inclusief lunch en diner. Kies een activiteit naar keuze en reserveer direct. Al onze uitjes zijn zeven dagen per week beschikbaar. Makkelijker wordt het echt niet.

Kan je originele activiteiten ondernemen in Volendam?

In Volendam is veel meer te doen dan je denkt. Zo kan je kiezen voor originele activiteiten als een Workshop Volendams leren, een Muzikale Puzzeltocht, een Sing a long Volendam of Volendam Escape. Ze zijn prima te combineren met een rondleiding, foto in Volendams kostuum, lunch of diner. Neem contact op met 0299 323217 of een stuur een e-mail naar info@volendamevents.com.

Wat doe je bij slecht weer in Volendam?

Je wilt een dagje weg naar Volendam. Maar wat als het regent? In Nederland weet je het natuurlijk nooit... De ene dag loop je in je korte broek in een stralend zonnetje. En de andere dag kan je niet zonder jas naar buiten. Volendam ligt ook in Nederland. En dus regent het hier ook wel eens. Toch wij hebben goed nieuws: Ook bij minder goed weer is Volendam een bezoek meer dan waard.  Zeker wanneer je een arrangement boekt bij Volendam Events. Want onze arrangementen zijn een ideale mix van binnen- en buitenactiviteiten. Zo ben je ook bij slecht weer verzekerd van een onvergetelijk dagje weg. Dat is nog eens stralend thuiskomen.

Een greep uit onze originele arrangementen:

Dagarrangement aan de Volendamse Haven
Volendam Marken in 1 Dag
Gezellig Volendam
Volendamse Avond

Waar kan je de auto gratis parkeren in Volendam?

In Volendam vind je drie gratis parkeermogelijkheden. Deze parkeermogelijkheden zijn:

  • Marinapark Volendam
  • Slobbeland Volendam
  • Parallelweg

Deze parkeerplaatsen worden duidelijk aangegeven met de P-route, wanneer je Volendam binnenrijdt.

Hoe boek je een dagje uit op maat?

Het is mogelijk om een dagje Volendam op maat samen te stellen bij Volendam Events. Stuur een e-mail naar info@volendamevents.com en geef je gewenste programma aan ons door. Wij sturen je binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Daarnaast kan je onze arrangementen naar wens en budget aanpassen. Geef bij de aanvraag bij ‘bijzonderheden’ aan welk onderdeel je wilt vervangen, verwijderen of toevoegen.

Houdt Volendam Events rekening met het coronavirus?

Volendam Events houdt rekening met de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat we bij al onze uitjes rekening houden met de 1,5 meter regel. Op de rondvaartboot zijn mondkapjes verplicht. Wil je meer weten over een uitje tijdens de coronacrisis? Neem dan contact op met 0299 323217 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com

Kan je een uitje van de ANWB of Postcodeloterij bij Volendam Events boeken?

Het is mogelijk om een vergelijkbaar uitje bij ons te boeken. Volendam Events heeft het grootste aanbod aan originele uitjes in Volendam. Bekijk onze arrangementen en kies een dagje uit. Vervolgens boek je het dagje uit. Je ontvangt binnen 24 uur alle informatie over jullie uitje naar Volendam.