Expeditie Robinson

Expeditie Robinson
Informatie.
Van 12 tot 200 pers
3 uur
Download als PDF

30,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Expeditie RobinsonExpeditie Robinson

Expeditie Robinson Volendam

Bij Expeditie Robinson draait het allemaal om het zo goed mogelijk uitvoeren van uitdagende proeven. Welk team werkt het beste samen en wint daarmee de leukste en uitdagendste Expeditie van Volendam?

Tijdens de proeven testen we:

  • Het denkvermogen van het team
  • De flexibiliteit van de teamleden
  • De communicatie tussen teamleden
  • Diverse andere Vaardigheden 

Tijdens de expeditie komen natuurlijk de vier aardse elementen aarde, water, vuur en lucht aan bod. Welk team bouwt de beste constructie? Overleef je als team met pijl en boog? Maar natuurlijk testen we meer: Welk team bouwt het sterkste vlot en beschikt over de beste teamspirit? Het team met de meeste punten wint Expeditie Robinson en verdient een passende prijs. Expeditie Robinson daagt elk team tot het uiterste uit en is geschikt als bedrijfsuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie-uitje.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Janneke Zwaard 14-08-2016

Hebben een hele leuke dag gehad!

Sandra van Megen 14-08-2016

Super georganiseerd. We waren te laat door file, maar was geen enkel probleem. Toen we de weg vroegen naar Jan Cas Sombroek zei Ramon gelijk, dat is hier in de buurt, ik loop wel even mee. 't zijn de kleine dingen... Super leuke dag gehad!

Kees Plat 27-08-2016

Erg leuke dag gehad. Voor herhaling vatbaar. Bedankt namens onze groep Drubibu

Ingrid te Stroet 20-03-2019

We hebben super leuke dagen gehad in Volendam. Opmerkingen hebben we al bij Lindsey achter gelaten. Bedankt voor de top organisatie! Groetjes familie te Stroet-Schoenaker.

Eline Tol 28-08-2016

Ramon en Crelis, bedankt voor de geslaagde avond! iedereen vond het heel erg leuk! ik hoor alleen maar positieve reacties.

Deborah Hendriks 19-04-2019

We hebben bij jullie een topdag gehad! Gezellige vrolijke gids en heel soepel qua regelen. Het was echt een super dag, de hele groep was over dit uitje erg tevreden. Ook het eten was heerlijk! Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen en deze gezellige dag!

Bob van der Haak 28-03-2018

Alles was top geregeld. We hebben een geweldige dag gehad en het eten was verrassend en erg lekker.

Commissariaat voor de Media 14-08-2016

We hebben een ontzettend leuke (mid)dag gehad! Dank daarvoor!

Francien Segers 20-03-2019

Ontzettende leuke dag gehad.

Marieth Groot 27-08-2016

Was gezellig!!! En zeker aan te bevelen voor anderen.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Familie Ween 08-11-2012

Wij hebben allemaal een geslaagde dag in Volendam gehad, vonden het echt heel erg leuk. Bedankt!

Eveline Hensen 19-03-2019

Eigenlijk geen opmerkingen. Was goed geregeld, duidelijk en gezellig. We hebben een topdag gehad!

SBO de Branding 28-08-2016

We hebben een leuke middag gehad. Bedankt!

Patrick Alders 20-03-2019

Zeer goed eten s’avonds

DWI 27-08-2016

In een woord geweldig voor herhaling vat baar ik zou het aan raden bij collega´s om dit te doen. Het was gezellig en de rondleiding was heel leukndvaart

Marjan de Jong 22-01-2021

Bedankt voor de leuke speurtocht. De kinderen waren ontzettend betrokken. We hebben niet alleen veel geleerd over Volendam, maar ook gelachen. Aanrader!

Marsman 27-08-2016

Super leuk weekend gehad!! Alles goed geregeld, heel tevreden!

Lisa 19-03-2019

We zijn erg tevreden. Hebben een top dag gehad !

Esmeralda Levering 27-08-2016

Perfecte gezellige dag

Streefkerk 27-08-2016

Wij kijken terug op een zeer geslaagd vrijgezellenfeest! Het was een strak en afwisselend programma. Vooral de contacten vooraf worden als zeer positief ervaren. Ook de cocktailworkshop was erg leuk! Wat een enthousiasme heeft deze man!