Expeditie Robinson

10,0 zeer goed
Expeditie Robinson
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

30,00
p.p. incl BTW


Expeditie RobinsonExpeditie Robinson

Welk team voert de proeven het beste uit en wint Expeditie Robinson?

Expeditie Robinson Volendam

Bij Expeditie Robinson draait het allemaal om het zo goed mogelijk uitvoeren van uitdagende proeven. Welk team werkt het beste samen en wint daarmee de leukste en uitdagendste Expeditie van Volendam?

Tijdens de proeven testen we:

  • Het denkvermogen van het team
  • De flexibiliteit van de teamleden
  • De communicatie tussen teamleden
  • Diverse andere Vaardigheden 

Tijdens de expeditie komen natuurlijk de vier aardse elementen aarde, water, vuur en lucht aan bod. Welk team bouwt de beste constructie? Overleef je als team met pijl en boog? Maar natuurlijk testen we meer: Welk team bouwt het sterkste vlot en beschikt over de beste teamspirit? Het team met de meeste punten wint Expeditie Robinson en verdient een passende prijs. Expeditie Robinson daagt elk team tot het uiterste uit en is geschikt als bedrijfsuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie-uitje.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie.

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en honderdduizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4. We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot 24 uur voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

CSU 20-07-2019

Wij hebben het bedrijfsuitje met 12 personen als zeer leuk ervaren!

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

CSU 20-07-2019

Wij hebben het bedrijfsuitje met 12 personen als zeer leuk ervaren!