Dagje uit op maat
Het leukste uitje in Volendam
15 jaar Volendam specialist
300+ Volendam activiteiten
Uitje in één keer goed geregeld

Top 10 Mannenuitjes in Volendam

Je wilt binnenkort met de mannen op stap. Volendam lijkt jullie wel gaaf. Dan heerst natuurlijk de vraag: Wat te doen in Volendam? Toevallig hebben wij net de leukste arrangementen voor vriendengroepen voor jou op een rijtje gezet. Met deze top10 gaan jullie zeker een nieuw record verbreken: Het leukste vriendenuitje sinds jullie zijn begonnen met het organiseren van vriendenuitjes.

Breek het record met één van onderstaande arrangementen:

1. Volendamse Avond (Ga volledig los met je vrienden)

De Volendamse Avond is een echte knaller. Dit vrolijke en gezellige avondarrangement begint met een foto in Volendams kostuum. Zie het maar voor je: samen met je maatjes trek je het officiële Volendamse mannenkostuum aan. Dit zorgt natuurlijk voor hilarische momenten. Daarnaast is de foto natuurlijk een prachtig aandenken aan jullie dagje uit in Volendam. Vervolgens ga je met de mannen een hapje eten. Dat doe je natuurlijk in een gezellig eetcafé aan de dijk. Je legt hierbij een goede bodem voor het aankomende feest. Want na het diner start de kroegentocht.  Samen met een enthousiaste gids bezoek je de drie leukste cafe's van Volendam. In elk café krijg je een welkomstshooter van ons cadeau. Maar dat is nog niet alles. We organiseren ook nog twee leuke activiteiten: In het eerste café een party popquiz en in het tweede café karaoke. In het laatste café gaan we helemaal los en maken we het feest compleet.

De Volendamse Avond is gewoon hét mannenuitje van 2020.

2. Mannen van het Markermeer (Biertje? Ja doe maar veel..)

Mannen van het Markermeer is een topprogramma voor mannen. Waarom? Dat zal ik je uitleggen. De dag met je maatjes begingt in het een gezellig Volendams café. Hoera! En natuurlijk starten we de dag met een heerlijk biertje. En niet zomaar een biertje. Het  is een speciaalbiertje. En daarbij hoort natuurlijk ook een bijpassend hapje. Is dat niet genieten? Na de eerste biertjes is het tijd voor een foto in kostuum. Jullie dagje uit wordt vereeuwigd met een unieke foto van jullie mannengroep in Volendamse klederdacht. Vervolgens gaan de mannen aan boord voor een boottocht naar Marken. De boottocht duurt 30 minuten. En natuurlijk staan jullie tijdens de vaart niet droog. Want tijdens de boottocht naar Marken serveren wij een heerlijk biertje. Wanneer jullie in de haven van Marken aankomen is het tijd voor... natuurlijk, nog een biertje. En nu weer met een hapje erbij. Na een uur vertrekken jullie weer terug naar Volendam. Daar halen jullie de foto in Volendams kostuum op en sluiten de middag af met nog een parel van een speciaalbiertje. En weer met hapje. Eventueel is het mogelijk om in het laatste café nog wat te eten. En daarna door...

3. Hotelarrangement Volendamse Avond (Niet met je zotte kop naar huis)

Wil je met je vrienden een nachtje blijven slapen? Ook dat kan natuurlijk! Dit hotelarrangement is een combinatie van de Volendamse Avond met een overnachting in een uitstekend hotel. Dat is vaak wel fijner dan met je zatte hoofd naar huis terugrijden (met de taxi dan he). Een hotelkamer in Volendam vind je al vanaf ongeveer € 60,00 p.p. inclusief ontbijt. Als je vroeg bent met boeken, vind je vaak ook nog een voordeligere overnachting in B & B. Kortom: Wil je feesten en overnachten met elkaar combineren? Dan is dit hotelarrangement een absolute aanrader.

4. Volendam Escape (Help! De dijken zijn doorgebroken)

De Volendam Escape is een leuke activiteit voor vrienden. Want het zorgt voor veel spanning en teamspirit. Een spelbegeleider legt het programma uit: 'Beste mannen, de dijken zijn vannacht doorgebroken en Volendam stroomt langszaam onder water. Alle Volendammers dreigt de verdrinkingsdood. Maar gelukkig zijn er nog wat slimme koppen in Volendam aanwezig en dat zijn jullie'. Jullie krijgen de opdracht om een geheime ontsnappingsroute te vinden. Deze route vind je alleen als je diverse puzzels en raadsels binnen de tijd oplost. Lukt het jullie om de geheime route te vinden? Zijn jullie de nieuwe helden die de Volendamse bevolking weet te reddden? De Volendam Escape is het ulieme vriendenuitje, als je  op zoek bent naar een uitdagend spelprogramma.

5. Karaoke Volendam (Ontdek je gouden keel)

Karaoke is misschien wel de leukste activiteit tijdens een avondje borrelen. Karaoke is een onderdeel van de kroegentocht, maar kan ook los geboekt worden. Karaoke vindt altijd plaats in een gezellig Volendams café. Alles staat gereed, zodat jullie kunnen laten horen dat niet alleen Volendammers kunnen zingen: Een groot scherm, twee microfoons en professioneel geluid. Tijdens de kroegentocht zijn er ook vaak andere groepen aanwezig. Dit zorgt natuurlijk voor een extra feestelijk sfeertje. Vaak zijn er dan zowel mannengroepen als vrouwengroepen. En dan weet je: een duet blijft niet lang uit. Of soms is er een vrijgezellenuitje. En ook dan is het zeker: De vrijgezel zingt een kraker uit het verleden. En natuurlijk laten zijn vrienden hem niet in de steek en zingen het refrein uit volle borst mee. Karaoke is een supergezellige activiteit die gegarandeerd zorgt voor  vrolijkheid, ontspanning en muzikaliteit.

6. Bubbelvoetbal Volendam (ff ballen in een bubbel)

Soms ben je op zoek naar een actief uitje in Volendam. De mannen moeten even uitrazen.  Bij bubbelvoetbal kunnen de deelnemers zich een uur lang helemaal uitleven met hun hoofd in een gigantische bubbel. Natuurlijk is dit hilarisch. Alle vrienden delen wij in meerdere teams in. En dan kan de strijd losbarsten. Welk team scoort de meeste doelpunten? Bubbel voetbal kost wel veel energie. Op een zonnige zomerdag zal het zweet je uitbreken. Zorg er dan ook voor dat je de na tijd even kunt douchen. Dan kan je 's avonds weer fris en fruitig op stap.

7. Voetbal Quiz (Spannende WK Quiz met stemkastjes)

Een voetbalquiz in een gezellig Volendams café is echt een aanrader voor mannen die van voetbal houden. Of beter: iets van voetbal weten. Volendam Events heeft een leuke én originele voetbalquiz. Een quiz met uitdagende vragen over de WK's en EK's van de afgelopen jaren. Een goede voetbalquiz bevat natuurlijk historische filmpjes en foto's. En weet je wat onze voetbalquiz nog leuker maakt? Elk team krijgt een stemkastje. Hoe sneller je drukt, des te meer punten je verdient. Welk team verzamelt de meeste punten en wint een passende prijs? Onze voetbalquiz is een gezellig samenzijn voor elke vriendengroep.

8. E Chopper arrangement (Zoef Zoef Hap en Slok)

Ook een populair arrangement is het E chopper arrangement. Dit arrangement begint met een onvergetelijke tour op een stoere e-chopper. Je ontdekt daarbij de indrukwekkende omgeving van Volendam. Er zijn diverse routes mogelijk. Zo kies je bijvoorbeeld een route naar Marken, waarbij  je een bezoek brengt aan het historische stadje Monnickendam. Of je kiest voor een route door Volendam en Edam. Natuurlijk mag je ook zelf een route bepalen. Na de tour is het tijd voor een foto in kostuum. We vereeuwigen deze dag met een gezamenlijke foto in Volendamse klederdracht. Tijd voor het diner. Even genieten van een smakelijke buffettafel: Een diner met verschillende vlees- en visspecialiteiten uitgeserveerd op tafel. Maar... dan willen de mannen natuurlijk nog wel even los. En dat kan tijdens de Volendam Events kroegentocht. Een begeleider neemt jullie mee langs de gezelligste borrellocaties van Volendam.  We organiseren een party popquiz en karaoke. En ook belangrijk: In elke kroeg krijg je een welkomstshooter cadeau. Het e-chopper arrangement is een heelijk relaxed dagje uit. Je geniet niet alleen van de omgeving, maar ook van de ultieme gezelligheid op de Volendamse dijk.

9. Zeiltocht Markermeer (Beleef een zeilavontuur met je beste maatjes)

Als je vanuit één haven mooie zeiltochten maakt, is het wel vanuit de haven van Volendam. De Volendamse haven is namelijk wereldberoemd. En dat is echt niet voor niets. De haven van Volendam trekt jaarlijks miljoenen toeristen. Ze bewonderen de visserboten, de authentieke visafslag en de kleine vissershuisjes in het Doolhof. Het zeilavontuur begint dus in één van de mooiste havens van Nederland. Je vriendengroep is er klaar voor. Ze stappen aan boord van een prachtig zeilschip. De kapitein heet hen van harte welkom. Natuurlijk vertelt hij vol trots over zijn prachtige schip. En dan gaat het echt gebeuren. De kapitein neemt jullie op zijn grote trots naar de Gouwzee en het Markermeer.  Je geniet van de frisse zeewind en het uitzicht op havens en schepen. Natuurlijk mag tijdens deze unieke zeilbeleving een hapje en een drankje niet ontbreken. Dit maakt jullie zeilavontuur compleet. De herinnering aan dit avontuur blijft je zeker voor altijd bij. De Zeiltocht is ook te combineren met een diner: het Diner op Zee.

10. Shaken Happen en Stappen (Cocktails and more...)

Houden jullie van cocktails, lekker eten en feesten? Dan is Shaken Happen Stappen echt iets voor jullie. De dag begint met een leuke workshop cocktails shaken. Hierbij bedenk je zellf twee cocktails, die je natuurlijk daarna zelf opdrinkt. Ook is er een prijs voor de winnende cocktail. Aansluitend is het tijd voor een smakelijk diner. Dit is een eenvoudig, maar smakelijk driegangendiner in restaurant aan de Volendamse haven. We sluiten de avond af met hét avondprogramma: De Volendammer kroegentocht. En je weet inmiddels dat deze avond te gek is. Een avondprogramma vol avontuur en plezier. Kortom: Het uitje staat garant voor een onvergetelijke belevenis met je maatjes in Volendam.