Dagje uit op maat
Het leukste uitje in Volendam
15 jaar Volendam specialist
300+ Volendam activiteiten
Uitje in één keer goed geregeld

Top 10 bedrijfsuitjes in Volendam 2020

Er is veel te beleven in Volendam. Dit maakt de keuze voor de invulling van jullie bedrijfsuitje lastig. Want ja, hoe zorg je dat alle personeelsleden enthousiast zijn over het dagprogramma? Om je op weg te helpen hebben wij een top 10 samengesteld die succesvol zijn gebleken en dus geschikt zijn voor bedrijfsuitjes in Volendam.

1. Ik hou van Holland Quiz (Met z'n allen in de Hollandse glorie)

Dit is de leukste en meest uitdagende Holland quiz in Volendam. Volendam Events organiseert de quiz in een gezellig Volendams café. De teams zijn ingedeeld en per team ontvang je een stemkastje. Ga de strijd aan met je collega´s. Wie heeft de meeste Holland-kennis en gaat er met de prijs vandoor? Deze Holland quiz is ook te combineren met een smakelijk diner aan de Volendamse haven.

2. Muzikale puzzeltocht (Uitdagende puzzeltocht met Palingsound Quiz)

Ben je op zoek naar een leuk teambuildingsuitje en wil je ook iets zien van Volendam? Dan is de Muzikale Puzzeltocht zeer geschikt. In teams kom je langs tien bezienswaardigheden in Volendam. Vind antwoord op de gestelde vragen. En het is niet zo gemakkelijk als je denkt. Je moet goed om je heen kijken om het antwoord te vinden. Na de puzzeltocht verzamelen de teams in een typisch Volendams café. Om het nog Volendamser te maken wordt hier een Palingsound popquiz georganiseerd. De punten van deze twee onderdelen tellen we bij elkaar op. Wie wint de Muzikale Puzzeltocht?

3. Botterrace (Racen met een zeilboot)

Op zoek naar een spectaculair teamuitje? Zeil over het prachtige Markermeer. Ga aan boord van authentieke zeilschepen en ontdek Volendam vanaf het water. De kapitein vertelt jullie het reilen en zeilen aan boord. Samen bedenken jullie een plan om de andere schepen voor te blijven. Voel ondertussen de wind door je haren en geniet van het uitzicht op de havens van Volendam, Marken en Monnickendam. Wie laat zich niet afleiden en wint de zeilrace? Natuurlijk ontvang je naast eer ook een passende prijs. Dit uitje is geschikt als bedrijfsuitje, personeelsuitje en afdelingsuitje.

4. Workshop Volendams leren (Sok Bedakke)

Leer samen met collega’s tijdens deze workshop praten als een echte Volendammer. In Volendam spreekt men onderling een eigen taal. Door verschillende oefeningen ontdekken jullie snel Volendamse woorden en uitdrukkingen. Natuurlijk dagen wij het personeel uit Volendams te praten en te zingen. Dit zorgt voor veel hilariteit. Bij goede inzet ontvang je een officieel diploma Volendams leren.

5. Expeditie Volendam (Doorsta uitdagende proeven. Welk team wint)

Ben je op zoek naar een afwisselend teambuildingsuitje op de dijk? Dan is de Expeditie geschikt als personeelsuitje. Tijdens de ontvangst deelt een begeleider de teams in en legt het programma uit. Dan is het tijd op pad te gaan langs diverse locaties in Volendam. De teams voeren zes proeven uit: de Geheugenproef, de Volendamse Taalproef, de Volendamse kennisproef, de Puzzelproef, de Muziekproef en de Geheime proef. Het team met de meeste punten wint de Expeditie!

6. Hotelarrangement Volendamse Avond (Foto, Happen, Stappen en beetje slapen..)

Op zoek naar het gezelligste bedrijfsuitje met overnachting in Volendam? Kies dan voor Hotelarrangement Volendamse Avond. Het programma start met een Foto in Volendams kostuum als leuke herinnering aan jullie bedrijfsdag. Daarna gaan jullie aan tafel voor een smakelijk diner aan de haven. Dan is het tijd voor het gaafste avondprogramma in Volendam: de Volendammer Kroegentocht. Een begeleider van Volendam Events neemt jullie mee langs de leukste kroegen. Elk café ontvangt jullie met een welkomstshooter. Volendam Events organiseert een leuke Party Popquiz. Wie heeft de meeste muziekkennis en gaat er met de prijs vandoor? Laat jullie stem horen tijdens de Karaoke. Wie weet ontdekken jullie een gouden keel bij één van de collega’s! Omdat jullie blijven slapen in Volendam hoeven jullie gelukkig nog lang niet naar huis!

Ook te boeken zonder hotelovernachting.

7. Zing, lach en bewonder (Muzikaalste arrangement...)

Een fantastische combinatie van Volendam ontdekken, teambuilding en muziek! De Puzzeltocht Volendam in teamverband brengt je langs de mooiste plekjes. Het winnende team verdient een passende prijs. Natuurlijk gaan jullie ook op de foto in Volendams kostuum als leuke herinnering aan de dag. Daarna kunnen jullie even ontspannen tijdens het borreluurtje op de dijk en je voorbereiden op het avondprogramma. Zijn jullie klaar voor het Sing a Long diner? Ga met je collega’s alle gene voorbij! Zing samen de sterren van de hemel en geniet van een smakelijk driegangendiner aan de Volendamse haven. Zeker is dat je na dit arrangement je collega’s op een andere manier hebt leren kennen!

8. Rondvaartarrangement (Ontdek Volendam én Marken met gids)

Op zoek naar een meer informatief programma? Dan is het rondvaartarrangement geschikt voor jouw afdelingsuitje. Een enthousiaste gids in Volendams kostuum heet jullie tijdens de ontvangst van harte welkom. Hij neemt jullie mee voor een Rondleiding door Volendam, een foto in Volendams kostuum en een bezoek aan het voormalige eiland Marken. Na het programma brengt hij jullie bij een restaurant aan de Volendamse haven en neemt afscheid van de groep.

9. Dagarrangement Aan de Volendamse Haven (Leukste arrangement rondom de haven)

Genieten in Volendam op eigen gelegenheid? Start de dag met een smakelijke petit-lunch. Tijdens de ontvangst legt een begeleider van Volendam Events het programma uit. De puzzeltocht de Geheimen van Volendam is een prachtige tocht langs bezienswaardigheden die je echt niet mag missen. Heb je alle antwoorden op de locaties gevonden? Dan is het tijd om de geheimen van Volendam te ontdekken. Ook in dit programma mag de foto in Volendams kostuum niet ontbreken. Loop in de eigen tijd zelf nog een rondje door Volendam of geniet van een drankje op een gezellig terras. De dag eindigt met een heerlijke buffettafel in een restaurant aan de haven.

10. Volendam Marken in 1 dag (Volendam en Marken op zijn best)

Combineer een uitje in Volendam met een bezoek aan Marken. Geniet samen met collega’s tijdens de ontvangst van koffie of thee met heerlijk gebak. Een begeleider van Volendam Events heet jullie van harte welkom en legt het programma uit. Daarna kunnen jullie het programma zelfstandig volgen. Geniet van de boottocht over het Markermeer. Verken Marken met onze Verkenningstocht. Laat je verblijden met een heerlijke lunch op Marken. Eenmaal terug in Volendam gaan jullie gezamenlijk op de foto in Volendams kostuum als leuk aandenken aan deze dag. Sluit de dag af met een leuke puzzeltocht door Volendam. Lukt het jouw collega’s om de Geheimen van Volendam te ontdekken?