Dagje uit op maat
Het leukste uitje in Volendam
15 jaar Volendam specialist
300+ Volendam activiteiten
Uitje in één keer goed geregeld

De leukste tips voor een Coronaproof dagje Volendam

Ben je op zoek naar een onvergetelijk uitje in corona tijd? Het kan écht met Volendam Events. Wij hebben voor jullie de leukste corona-proof uitjes samengesteld en op een rijtje gezet. Het is nog nooit eerder zo belangrijk geweest om het bedrijfsuitje, vriendenuitje, familie-uitje of vriendinnenuitje door te laten gaan. Want het is tijd om weer eens te genieten! Bekijk snel ons aanbod en laat je inspireren.

#1 Volendam Marken in 1 dag

Tijdens dit compleet verzorgde arrangement ontdek je Volendam én Marken. De dag begint met een smakelijk kopje koffie of thee en gebak. Dan stappen jullie aan boord van de rondvaartboot. Onderweg genieten jullie van het uitzicht op andere schepen en de havens van Volendam en Marken. Dan is het tijd om Marken te verkennen. Met onze verkenningstocht komen jullie langs de mooiste plekjes van Marken. Van al het wandelen hebben jullie honger gekregen, dus is het tijd voor een smakelijke lunch. Na de lunch stappen jullie weer aan boord en varen terug naar Volendam. Hier vereeuwigen de dag met een unieke foto in Volendamse klederdracht. De dag sluiten jullie af met de puzzeltocht de Geheimen van Volendam.

#2 Dagarrangement aan de Volendamse Haven

Dit uitje start met een heerlijke petit lunch in de haven van Volendam. Na de lunch gaan jullie op pad langs de mooiste locaties rondom de Volendammer dijk. Vinden jullie de juiste woorden? Dan ontdekken jullie de Geheimen van Volendam. Natuurlijk maken jullie ook een foto in Volendams kostuum als leuk aandenken aan jullie dagje weg. Tijdens de eigen tijd kunnen jullie lekker winkelen, de markt (op zaterdag) bezoeken of genieten op het terras. De dag sluiten jullie af met een smakelijke buffettafel. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

#3 Quizdiner Volendam

Op zoek naar een avondarrangement? Dan is een quizdiner in een restaurant aan de Volendamse haven een top idee. Wij heten jullie van harte welkom en schenken voor iedereen een drankje naar keuze. Een enthousiaste begeleider van Volendam Events legt het programma uit en deelt de teams in. Dan wordt het voorgerecht geserveerd. Na het voorgerecht start het eerste deel van de quiz. Zijn jullie er klaar voor? De quizmaster stelt uiteenlopende vragen over geschiedenis, topografie, muziek, sport en taal. Het draait niet alleen om een goed antwoord, maar ook om snel reageren. Hoe sneller je drukt, hoe meer punten je verdient. Na ongeveer een half uur is het tijd voor een smakelijk hoofdgerecht met keuze uit een vlees- vis of vegetarisch gerecht. Dat is nog eens genieten! Klaar voor de tweede ronde? De quizmaster verrast jullie met nog meer uitdagende vragen. En in de laatste ronde zijn er ook nog eens dubbele punten te verdienen. Welk team gaat er met de winst vandoor? De avond sluiten we af met een smakelijk dessert. En natuurlijk kunnen jullie nog even naborrelen.

#4 Volendamse Quiz Avond

Dit arrangement start met een uniek aandenken aan jullie dagje uit in Volendam: de foto in Volendamse klederdracht. Alleen al het omkleden zorgt voor veel hilariteit. Dan gaan jullie aan tafel voor een smakelijke buffettafel. De gerechten serveren wij op tafel uit. Na het diner is het tijd voor de Volendamse Quiz avond. Tijdens deze avond organiseren wij een Party Popquiz, Barchallenge en Volendam quiz met stemkastjes. Welk team wint de Quizavond en gaat er met de prijs vandoor?

#5 Escape Room Arrangement

Dit uitje in Volendam start met de spannende Escape room: escape Gerie’s café. Na een avond borrelen en gezelligheid zijn jullie de tijd helemaal vergeten. De buurman heeft de hele nacht wakker gelegen en is jullie helemaal zat. Hij stuurt een videoboodschap en geeft jullie 45 minuten te tijd om het café ongezien te verlaten. Anders belt hij de politie. Er is alleen een klein probleempje. De bareigenares vond het ook gezellig met jullie en is de sleutel kwijt geraakt. Lukt het jullie om op tijd aan de boze buurman en politie te ontsnappen? Na de Escape room gaan jullie op pad door Volendam met de puzzeltocht de Geheimen van Volendam. Jullie bezoeken tien locaties rondom de Volendammer dijk. Vind je de juiste antwoorden? Dan ontdekken jullie de Geheimen. De dag sluiten jullie af met een foto in Volendamse klederdracht: een uniek aandenken aan het dagje Volendam.