Vrijgezellenuitje Volendam

Originele vrijgezellenuitjes in Volendam 

Bekijk vrijgezellenuitjes
Het leukste dagje weg voor de 'vrijgezel'
Origineel en verrassend aanbod
Alles in één keer goed geregeld
Meer dan 15 jaar ervaring
Sterk in maatwerk

Vrijgezellenuitje Volendam

Verrassend Vrijgezellenuitje Volendam

Vrijgezellenuitje organiseren voor een groep mannen of vrouwen in Volendam? Je bent er maar mooi klaar mee om organisator te zijn van dit vrijgezellenfeest. Je vrienden en vriendinnen zijn het meest kritische publiek. Zij nemen geen blad voor de mond. Jouw vrijgezellenuitje zal altijd worden vergeleken met dat ene vrijgezellenuitje van toen-het-zo-gezellig-was. Geen nood. Bij Volendam Events ben je precies aan het juiste adres. Wij bieden je een onklopbaar aanbod aan verrassende en originele activiteiten om van dit vrijgezellenuitje of vrijgezellenweekend een doorslaand succes te maken. Je vrienden of vriendinnen zullen je na afloop in tranen om de hals vallen. Jouw vrijgezellenuitje bepaalt de nieuwe standaard. Welk uitje vind jij het leukst?

Vrijgezellenfeest op maat? 

Wil je liever een vrijgezellenuitje op maat? Ook dan ben je hier goed. Binnen 24 uur (meestal nog dezelfde dag) sturen wij je een offerte op maat. Bel nu: 0299 323217 of stuur een e-mail met al jullie wensen naar: info@volendamevents.com

Lees meer

299 activiteiten gevonden Filter resetten
Workshop Volendams & Inburgeringscursus

Workshop Volendams & Inburgeringscursus

Een unieke combinatie van een Workshop Volendams leren en een Inburgeringscursus Volendam. Inclusief drie drankjes.

Vanaf 8 pers
Duur 3,25 uur
45,00 p.p.
Lees verder
Dagje Workshop Volendams Actie

Dagje Workshop Volendams Actie

Workshop Volendams, puzzeltocht Volendam en foto in Volendams kostuum.

Vanaf 8 pers
Duur 4 uur
37,50
29,50 p.p.
Lees verder
Hotelarrangement Zuiderzee

Hotelarrangement Zuiderzee

Gezellig Weekendje Volendam inclusief koffie met gebak, Muzikale Puzzeltocht, lunch, foto, karaoke, driegangendiner en overnachting inclusief ontbijt.

Vanaf 8 pers
Duur 9 uur
187,50 p.p.
Lees verder
Combideal: Escape Room & Volendam Quiz

Combideal: Escape Room & Volendam Quiz

Verrassende combinatie van Escape Room & Volendam Quiz.

Vanaf 8 pers
Duur 2 uur
39,50
29,50 p.p.
Lees verder
Escape the Bar XL

Escape the Bar XL

Boek nu de grootste Escape Room in Volendam

Vanaf 20 pers
Duur 1 uur
25,00 p.p.
Lees verder
Zing, Lach en Bewonder

Zing, Lach en Bewonder

Een muzikaal arrangement inclusief ontvangst, puzzeltocht, foto in kostuum, borrel aan de dijk en een onvergetelijk Sing a long Diner.

Vanaf 15 pers
Duur 7 uur
85,00 p.p.
Lees verder
Rondleiding Volendam en watersnoodramp 1916

Rondleiding Volendam en watersnoodramp 1916

Themarondleiding door Volendam over de Watersnoodramp in 1916.

Vanaf 8 pers
Duur 1 uur
10,00 p.p.
Lees verder
High Cocktail

High Cocktail

Zomerse combinatie van de lekkerste cocktails met bijpassende hapjes.

Vanaf 8 pers
Duur 2 uur
30,00 p.p.
Lees verder
Ik hou van Holland met Feestbuffet

Ik hou van Holland met Feestbuffet

Geniet van een Ik Hou van Holland Quiz in combinatie met een sfeervol Holland Feestbuffet.

Vanaf 25 pers
Duur 3 uur
39,50 p.p.
Lees verder
Verken Uniek Volendam

Verken Uniek Volendam

Compleet uitje inclusief koffie met gebak, foto in kostuum, bezoek aan 'Uniek Volendam' en Eindeloos Genieten bij Restaurant de Pieterman

Vanaf 4 pers
Duur 8,5 uur
67,50 p.p.
Lees verder

Wij werken ook voor.

Origineel Vrijgezellenuitje

Elke groep is natuurlijk op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest. En elke keer wil je natuurlijk de deelnemers verrassen met een originele invulling. Wat je nodig hebt is natuurlijk een origineel aanbod. Bij Volendam Events kan je kiezen uit een groot aanbod originele uitjes. Bij ons kan je ook alle activiteiten weer combineren tot een uniek vrijgezellenuitje. Combineer bijvoorbeeld een workshop Volendams leren met een Inburgeringscursus of een zeiltocht over het Markermeer met een diner en kroegentocht. Hoe origineel het wordt, heb je zelf in de hand. Vanzelfsprekend helpen wij graag bij het samenstellen van het origineelste uitje in Volendam.

Vrijgezellenfeest Ideeën

Op zoek naar een goed idee voor een vrijgezellenfeest? Wat denk van je van Escape the bar? Hierbij moet je binnen 45 minuten uit een Volendams café ontsnappen. Lukt het jullie binnen de tijd of staat de boze kroegeigenaar voor de deur? Of ontdek Volendam op een originele manier met activiteiten zoals ‘Wie is de Gladde al’, Muzikale Puzzeltocht of Volendam Escape. Op zoek naar een feestelijk avondarrangement? Boek dan de Volendamse Avond. Samen met een enthousiaste gids bezoek je de gezelligste kroegen van Volendam. Kortom: Volendam Events heeft een passend programma voor elk vrijgezellenfeest.

Vrijgezellenfeest vrouwen

Volendam Events biedt enkele verrassende activiteiten voor vrouwen aan. Neem nu onze inburgeringscursus. Samen met je vriendinnen probeer je een echte Volendamse te worden. Voeren jullie de opdrachten correct uit en behalen jullie het felbegeerde inburgeringsdiploma? Of wat denk je van de Sing a long Volendam? Hierbij zing je samen met een Volendamse zangeres de gezelligste Volendamse en Hollandse liedjes en neem je deze op met een voice recorder. Samen varen? Stap dan aan boord van onze loungeboot of zeilboot en beleef met je vriendinnen een onvergetelijke tijd op het Markermeer.

Vrijgezellenfeest Mannen tips

Vrijgezellenfeest voor mannen organiseren? Ook de mannen hoeven zich in Volendam niet te vervelen. Wat denk je van Mannen van het Markermeer? Dat is een arrangement inclusief speciaalbieren en hapjes in gezellige cafés in de havens van Volendam en Marken. Voor de mannen die van actieve uitjes houden organiseren we ook verrassende outdooractiviteiten, zoals Bubbelvoetbal, Footdarts en Poolvoetbal. Wil je 's avonds met de mannen op stap? Boek dan de Volendamse Avond en je bent verzekerd van een onvergetelijk feest op de dijk. 

De leukste vrijgezellen workshops

Wil je een workshop volgen op een gezellige locatie aan de haven in Volendam? Ook dat is mogelijk. Wat denk je van een workshop klompen schilderen? Ontdek je creativiteit en maak het mooiste ontwerp. Of duik de kroeg in voor een workshop Cocktail shaken. Leer van een professional hoe je de allerlekkerste cocktails maakt. Lijkt het je leuk om te leren praten als een Volendammer? Boek dan de workshop Volendams leren. Al snel leer je veel voorkomende woorden en uitdrukkingen en kan je de Volendammers op de dijk in het Volendams aanspreken. Lijkt het je leuk om samen bon bons te maken. Dan is de Workshop Bon Bons maken natuurlijk een echte aanrader. Onze workshops kan je natuurlijk prima combineren met andere activiteiten. Zo kan je elke workshop eenvoudig combineren met een foto in Volendams kostuum, quiz, escape room, diner of kroegentocht. Welke workshop past bij jullie vrijgezellenuitje?

Actieve Vrijgezellenuitjes voor mannen en vrouwen

Bij Volendam Events kan je ook terecht voor actieve vrijgezellenuitjes. Een vrijgezellenuitje waarbij je superactief bent met je vrienden of vriendinnen. Zo bieden wij een Outdoor Circuit aan, waarbij je kunt klimmen, vlot bouwen en krat stapelen. Het kan ook anders. Ga samen met je vrienden of vriendinnen de strijd aan met een potje bubbelvoetbal, footdarts of poolvoetbal. Vind je het leuker om actief te zijn in het centrum van Volendam? Kies dan voor Crazy Volendam, Steptocht Volendam of Volendam Escape. Dus ook voor actieve uitjes kom je gewoon naar Volendam.

Vrijgezellenavond

’s Avonds is er in Volendam veel te beleven. De Volendams Avond is een originele invulling voor een avondje feesten op de dijk. Je bezoekt de leukste kroegen in Volendam met een enthousiaste gids. In elke kroeg ontvang je van ons een welkomstshooter. Ook organiseren wij een gezellige Party Popquiz en een barchallenge, waarbij je prijzen kunt winnen. Wil je helemaal los in Volendam? Reserveer dan de Volendamse avond voor het gezelligste avondje uit in Volendam. Andere leuke ideeën voor een vrijgezellenavond zijn het Sing a long diner, Quiz Diner, Escape Diner of Diner op Zee.

Themafeest voor je vrijgezellenfeest

Het is natuurlijk altijd leuk om een thema te hebben voor je vrijgezellenfeest. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het thema Volendam. Zo hebben wij een leuke workshop Volendams, waarbij je leert praten als een echte Volendammer. Of wat denk je van onze Inburgeringscursus? Hierbij leer je hoe je een echte Volendamse kunt worden. Ook kan je kiezen voor een Hollands thema. Dan is onze Ik hou van Holland Quiz of Holland Quiz Diner een echte aanrader.  Een heel ander thema is 50 Tinten. Dan hebben we het natuurlijk over een erotisch thema. Zo kan je kiezen voor een workshop dildo’s pimpen of een 50 Tinten Seks Quiz. Ben je op zoek naar een ander thema? Wij denken graag met je mee.  

Vrijgezellenuitje met overnachting

Soms is het leuk én verstandig om een vrijgezellenuitje met overnachting te boeken. Al onze activiteiten en arrangementen zijn te combineren met een overnachting in hotel of bungalow. In Volendam heb je uitstekende hotels en een bungalowpark, waarbij je na een dagje feesten weer tot rust kan komen.

Volendam Events werkt samen met volgende hotels / bungalowparken:

- Hotel Spaander

- Hotel Volendam

- Hotel Old Dutch

- Roompot Volendam (Hotel en bungalowpark)

- Landal Park (bungalowpark)

Volendam Events biedt ook leuke hotelarrangementen aan. Bekijk hier de leukste hotelarrangementen in Volendam.

Ideeën voor een goedkoop vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenuitje hoeft niet duur te zijn. Je boekt al een compleet verzorgde Volendamse Avond voor € 47,50 p.p. Dit arrangement is inclusief foto in Volendams kostuum, diner en kroegentocht langs de gezelligste kroegen in Volendam. Je kunt ook kiezen voor losse activiteiten. Wat denk je van Crazy Volendam, Puzzeltocht Volendam, Workshop Volendams leren of klompen schilderen? Deze activiteiten kosten allemaal minder dan €25,00 p.p. Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Wil je dus een leuk én voordelig vrijgezellenuitje? Bekijk dan onze arrangementen en vraag vrijblijvend een offerte aan. Heb je een leuk arrangement gezien en wil je het direct vastleggen? Reserveer dan het arrangement direct via de website.

Organiseer je vrijgezellenfeest met Volendam Events.

Als je op zoek bent naar een origineel en onvergetelijk vrijgezellenuitje, dan is Volendam Events de ideale partner. Al meer dan 12 jaar organiseren wij ieder jaar de meest uiteenlopende vrijgezellenuitjes in Volendam. We zorgen ervoor dat het vrijgezellenfeestje goed georganiseerd wordt en dat de dag soepel verloopt. Volendam Events helpt ook jou graag bij de organisatie van het allerleukste vrijgezellenuitje in Volendam.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Hoe vraag je een offerte aan voor een vrijgezellenuitje?

Vind een activiteit of arrangement op onze website. Klik op offerte aanvragen. Vul je je gegevens in en geef bij bijzonderheden aan of je iets aan de activiteit of arrangement wilt aanpassen. Je ontvangt binnen 24 uur een passende offerte voor jullie vrijgezellenfeest.

Hoe boek je een vrijgezellenuitje?

Wil je direct een vrijgezellenuitje boeken? Reserveer dan direct je vrijgezellenarrangement in Volendam. Bij bijzonderheden kan je bijzondere wensen aangeven. Je ontvangt dan binnen 24 uur (vaak nog dezelfde dag) je reservering en uitnodiging.

Is maatwerk mogelijk?

Het is altijd mogelijk om een vrijgezellenuitje op maat samen te stellen. Alle activiteiten op onze website zijn met elkaar te combineren tot een uniek vrijgezellenuitje op maat. Bel 0299 323217 of stuur een e-mail met jullie wensen naar info@volendamevents.com.