De beste uitjes tegen dé beste prijs
Ruim 15 jaar ervaring
Alles in één keer goed geregeld
200 geweldige activiteiten
Sterk in maatwerk

Reviews

Volendam Events houdt van tevreden klanten. Hierbij een greep uit onze klantreacties:

Restaurant Koenders 28-08-2016

Goedemorgen, Wij hebben gisteren een ontzettend leuke dag gehad! We hebben er allemaal enorm van genoten! Het programma zat goed in elkaar en het eten en de hapjes waren voortreffelijk!!! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij ons in de omgeving! Groetjes Miranda Koenders

Fieke 28-08-2016

Wij hebben echt een super dag gehad. Heel erg bedankt.Wij komen zeker nog een keer terug! Gr. Fieke

Kinnaer 27-08-2016

Goed geregeld. Eten was prima bij Van den Hogen. Topactiviteit.

Kees Plat 27-08-2016

Erg leuke dag gehad. Voor herhaling vatbaar. Bedankt namens onze groep Drubibu

Huberts 27-08-2016

Een zeer geslaagde dag. We dit uitje zeker bij anderen aanbevelen.

DWI 27-08-2016

In een woord geweldig voor herhaling vat baar ik zou het aan raden bij collega´s om dit te doen. Het was gezellig en de rondleiding was heel leukndvaart

OLVG 27-08-2016

Het was een zeer geslaagde dag! We hebben met z'n alle genoten. De organisatie was goed en altijd vriendelijk en behulpzaam om t programma zo veel mogelijk naar naar onze wensen in te vullen.

Bastiaansen 27-08-2016

Zeer geslaagde dag en avond! zeker voor herhaling vatbaar dankzij een leuk en enthousiast team van Volendam Events.

Esmeralda Levering 27-08-2016

Perfecte gezellige dag

Tonny Angenent 27-08-2016

Hallo Ramon, Nogmaals hartelijk dank het was echt TOP, niet één die iets op te merken had, (hadden ze waarschijnlijk ook niet gedurfd, grapje) ha ha. Nogmaals dank en we zullen jullie ongetwijfeld aanbevelen. Met vriendelijke groet,

Cindy de Groot 15-08-2016

Prima avond. Kirsty voelt ons goed aan. Top begeleiding

Corenso 14-08-2016

Het was prima georganiseerd. Wij hebben een leuke avond gehad.

Van der Swaluw 14-08-2016

De workshop was erg leuk. We hebben heerlijk bij de rookvaten in het zonnetje met een wijntje/biertje gezeten. Ik vond met name jullie snelle offerte, eenvoudige wijze van communiceren (digitaal) en betalen helemaal top!

Chantal Schermer 14-08-2016

Wij hebben een hele leuke dag gehad. Het programma liep op rolletjes en de tip dat Nick en Simon vlakbij aan het signeren waren en dus beschikbaar waren voor handtekeningen maakte het een onvergetelijke dag!

Van Ingen 14-08-2016

Veel succes verder en bedankt!!! Namens alle asperen allstars

Anita den Ouden 14-08-2016

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding !

De Haan 06-08-2016

We hebben er vreselijk van genoten. De mensen van de organisatie zijn vriendelijke en gezellige mensen. Is zeker voor herhaling vatbaar !!!!