De beste uitjes tegen dé beste prijs
Ruim 15 jaar ervaring
Alles in één keer goed geregeld
200 geweldige activiteiten
Sterk in maatwerk

Reviews

Volendam Events houdt van tevreden klanten. Hierbij een greep uit onze klantreacties:

Rutten 28-09-2019

We hebben t echt gezellig en leuk gehad. Voor herhaling vatbaar!

Heeren van Jel 21-09-2019

Keep up the good work! We hebben een fantastische tijd in Volendam gehad!

Uniserver 21-09-2019

Foto maken was prima, zeiltocht idem. Gezellige kaptein, catering ook prima voor elkaar. Onze klanten hebben ook erg genoten! Dank voor de organisatie. We gaan jullie zeker aanbevelen!

Zwaanet Grit 21-09-2019

Dit was echt te gek. Een geweldige dag! Wij hebben erg genoten!

De Key 19-09-2019

Iedereen heeft genoten van het uitje, lekker ongedwongen en gezellig samenzijn, met een leuk spel. Organisatie vonden we heel goed. Alles kon in een korte tijd goed geregeld worden. Kortom, een geslaag uitje! Kirsten

Jaski Automaten 16-09-2019

Iedereen heeft de afgelopen zaterdag als erg gezellig ervaren! Bedankt voor de gezellige dag

Mevrouw Van Beest 14-09-2019

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken. Groetjes en nogmaals bedankt.

Van Dungen 12-09-2019

Wij hebben een erg leuke dag gehad! Prima geregeld en een goede prijs/ kwaliteit verhouding!

Miranka Schreur 30-08-2019

Zeker aan anderen aan te bevelen. Bedankt voor het prettige contact en de goede organisatie.

De Poorter 17-08-2019

Was een super leuke dag!! Vriendelijke en leuke begeleiding! Aanrader!!

Karine Brand 15-08-2019

De hele groep is erg enthousiast. We hebben genoten. Bedankt!

Accountenz Breda 27-07-2019

zeer geslaagde dag, waarvoor dank

CSU 20-07-2019

Wij hebben het bedrijfsuitje met 12 personen als zeer leuk ervaren!

Ivo van Scheppingen 20-07-2019

Beste Ramon en collega's, Wij hebben genoten van de fijne dag, zeer geslaagd!! Alles verliep goed. Bedankt voor jullie inzet !!!! Ook tijdends de fotosessie was ruim de tijd om foto's te maken, etc. Vr .gr. Ivo van Scheppingen.

Inge Mohlman 13-07-2019

Supergids!

Van Helvert 05-07-2019

prima dag gehad! bedankt!

De Vlamboog 22-06-2019

We waren met 25 personen. Iedereen heeft zich vermaakt en was dol enthousiast!! Hartelijk dank. Ik zal jullie zeker aan anderen aanraden.

VVSmitshoek 22-06-2019

Was een super leuk uitje en dus erg geslaagd. Geen enkele klacht. Linsey heeft ons TOP geholpen!

Jonkman 15-06-2019

Super gezellige dag gehad in Volendam!!! Echt een aanrader. Wij hadden een vrijgezellenfeest met 10 meiden en hebben met de inburgeringscurcus echt in de belangstelling gestaan. Echt super!!

Boekweit 15-06-2019

Leuk dat het ons gelukt was