Escape Rooms Volendam

De leukste Escaperooms in Volendam

Bekijk Escape Rooms
Keuze uit meerdere Escape Rooms
Activiteiten makkelijk te combineren
Professioneel en enthousiast
Het leukste dagje weg
Sterk in maatwerk

Escape Rooms Volendam

De leukste en spannendste Escape Rooms in Volendam

Op zoek naar een leuke en spannende Escape Room in Volendam? Volendam Events biedt enkele spannende Escape Rooms vanuit een typisch Volendams café. Bij Escape the Bar zit je samen opgesloten  in een Volendams café en de kroegeigenaar heeft jullie ontdekt op beelden van de bewakingscamera. Lukt het jullie om binnen  45 minuten de geheime code te kraken en uit het pand te ontsnappen?  

Ben je met een groep van meer dan 16 personen kan je ook kiezen voor de Escape Challenge. We verdelen de deelnemers in twee teams. Vervolgens proberen de teams om de beurt zo snel mogelijk te ontsnappen uit de kroeg. Welk team werkt het beste samen en kan het snelste het pand verlaten? Natuurlijk belonen wij het winnende team met een passende prijs.

Ben je met een groep van meer dan 20 deelnemers? Dan is Escape the Bar XL een echte aanrader. Hierbij zit je tegelijkertijd in twee teams opgesloten in twee aparte kroegen naast elkaar. Het ene team kan niet direct bij het andere team. Bovendien kan je nu alleen maar ontsnappen wanneer je eerst elkaar helpt.  Alleen wanneer je goed communiceert en perfect samenwerkt, zijn jullie in staat op tijd het pand te verlaten.

Heb je interesse in een Escape Room in Volendam? Vraag dan een offerte aan of reserveer direct via de website. Heb je vragen? Bel dan 0299 323217 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com.

Lees meer

12 activiteiten gevonden Filter resetten
Combideal: Crazy Volendam & Escape Room

Combideal: Crazy Volendam & Escape Room

Crazy Volendam & Escape Room.

Vanaf 6 pers
Duur 3 uur
45,00
39,50 p.p.
Lees verder
Escaperoom & Puzzeltocht de Geheimen van Volendam

Escaperoom & Puzzeltocht de Geheimen van Volendam

Lukt het jullie om binnen 45 minuten te ontsnappen aan de boze buurman? En zijn jullie in staat de Geheimen van Volendam te ontdekken tijdens de puzzeltocht?

Vanaf 8 pers
Duur 3 uur
8,0 zeer goed
40,00
27,50 p.p.
Lees verder
Google reviewGoogle reviews4.9934 reviews

Wij werken ook voor.

Is een Escaperoom geschikt voor elke groep? 

Ja een Escaperoom is geschikt voor elke groep. Je boekt onze escape rooms met vrienden, familie of collega’s. Met andere woorden onze Escape rooms zijn geschikt voor vriendenuitjes, familie-uitjes en bedrijfsuitjes.

 

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Welke Escape rooms biedt Volendam Events aan?

Volendam Events biedt verschillende Escape Rooms aan. Populaire Escape Rooms zijn Escape Geries Café, De Volendamse Visserman en de Volendam Escape. Voor welke Escape room jij kiest, hangt af van de groepssamenstelling.  

Hebben jullie ook een Escape Room voor gezinnen met jonge kinderen?

Ja, Volendam Events heeft ook een Escape Room voor gezinnen. Escape Room ‘De Volendamse Visserman’ is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen vanaf 8 jaar. Hierbij speel je de Escape Room aan tafel. Lukt het jullie de vermiste Visserman te vinden?  

Is een Escape Room geschikt voor elke groep?

Ja een Escaperoom is geschikt voor elke groep. Je boekt onze escape rooms met vrienden, familie of collega’s. Met andere woorden onze Escape rooms zijn geschikt voor vriendenuitjes, familie-uitjes en bedrijfsuitjes.

Kan je een Escaperoom combineren met andere activiteiten?

Ja het is mogelijk om de escape rooms te combineren met andere activiteiten in Volendam. Zo combineer je de Escaperoom eenvoudig met een foto in klederdracht, puzzeltocht, quiz of boottocht. Ook hebben we verschillende arrangementen samengesteld met onze escaperooms. Een voorbeeld hiervan is het Escaperoom arrangement.

Is een Escaperoom eng?

Nee, de Escape Room van Volendam Events zijn niet eng. Maar je krijgt wel het gevoel dat je zo snel mogelijk wil ontsnappen. En dat is maar goed ook. Want een goede Escape room is een race tegen de klok. Kan jij deze spanning aan? Dan is de kans een stuk groter dat je op tijd de ruimte verlaat.