Wie is de Gladde Aal? & Foto in Volendams kostuum

Wie is de Gladde Aal? & Foto in Volendams kostuum
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

30,00
p.p. incl BTW


Wie is de Gladde Aal? & Foto in Volendams kostuumWie is de Gladde Aal? & Foto in Volendams kostuum

Combineer 'Wie is de Gladde Aal?' met een foto in Volendamse klederdracht. Spanning én herinnering.

Wie is de Gladde Aal?

Wie is de Gladde Aal is een spannend spel rondom de Volendammer dijk. In teams proberen jullie zoveel mogelijk punten te scoren. Maar in elk team zit een Gladde Aal. Deze saboteur is goed geïnformeerd en heeft een plan voorbereid om het team maximaal tegen te werken. Wie Is De Gladde Aal is een spel, waarbij je niemand kunt vertrouwen. Of toch wel? 

Speel in een prachtig decor: het beroemde vissersdorp Volendam

Het spel brengt jullie langs verschillende bezienswaardigheden rondom de Volendammer dijk. Denk hierbij aan de authentieke vissershaven, de visafslag, Hotel Spaander, de Vincentiuskerk en de vissershuisjes in het Doolhof. 

De opdrachten: Ga met elkaar de uitdaging aan

Bij deze bezienswaardigheden voer je met je team originele doe- en denkopdrachten uit:

  • Foto-opdrachten
  • Originele raadsels 
  • Uitdagende puzzels 

Maar let op: je voert de opdrachten uit onder het toeziend oog van de Gladde Aal. 

Bonuspunten: Geef de naam van de Gladde Aal door aan spelleider 

Jullie kunnen extra punten verdienen door op drie tijdstippen de naam van de Gladde Aal door te geven. Welke persoon is verdacht? Of misschien zijn er wel meerdere personen verdacht? Je mag als team maar één persoon per keer doorgeven. Welke naam geven jullie door? 

Alle teams komen samen: De spanning stijgt  

Na 120 minuten komen jullie weer samen in een Volendams café. De spelleider neemt jullie materialen in en checkt de antwoorden. Nu krijgt de spelbegeleider steeds een duidelijker beeld van wat er zich precies heeft afgespeeld. Voor jullie stijgt de spanning. Want wat is er precies gebeurd?  

De Gladde Alen maken zich bekend: Veel Verrassende onthullingen 

Welk team heeft zich niet laten misleiden door de Gladde Aal? En welk team heeft zich misschien compleet op het verkeerde been laten zetten door glibberige acties van de Gladde Aal? Voordat we de Gladde Alen bekendmaken, bespreken we eerst nog even de antwoorden. En er is nog een laatste poging om de Gladde Aal te ontmaskeren. Een ding staat vast: De uitslag zorgt voor veel verrassingen.  

Gezellig napraten: ‘Gladde Aal Talk’

Het spel maakt veel los. Jullie kunnen gezellig napraten over alles wat er is gebeurd. Wat waren de acties van de Gladde Aal? Hoe kon de Gladde Aal zo makkelijk zijn gang gaan, terwijl een onschuldig teamlid de hele tijd werd verdacht?

Wie is de Gladde Aal is inclusief:  
  • Spelbegeleiding door een enthousiaste Volendammer of Volendamse
  • Spel met originele foto-opdrachten, raadsels en puzzels 
  • Drankje (bier, wijn of fris) 
  • Prijs winnende team 
  • Prijs beste Gladde Aal 
Foto in Volendamse klederdracht

Een foto in klederdracht? Die mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je dagje of weekendje Volendam. Bij aankomst in de fotostudio kan het verkleedfeestje direct beginnen. Het omkleden zorgt voor veel vrolijke taferelen. Want zeg nou zelf: Hoe vaak zie je een familielid, vriend of collega in Volendamse klederdracht? Als iedereen een kostuum aan heeft en klompen draagt bepaalt de fotograaf de opstelling. Zo komen jullie er allemaal leuk op te staan. Bij het opstellen krijg je ook nog een paar verrassende voorwerpen in de hand gedrukt. Denk hierbij aan een mand met vis, een ronde kaas of een koffiemolen. Zie je het al voor je?  Per groep ontvang je een grote foto en elke deelnemer ontvangt een kleine foto. Inclusief USB of QR code met alle foto’s.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

SKH Accountants & Adviseurs 13-08-2020

Wij hebben een super leuke dag gehad. Alles was top geregeld, bedankt! Volendam Events: een echte aanrader!

Margriet Hoogenberg 19-03-2019

Kimmetje is top xx MARGRIET

Jan Schraa

De lunch in Marken was prima tafeltje, was keurig gereserveerd en het eten was erg goed. We hebben zeer genoten van het arrangement. Dit gaan we zeker promoten bij vrienden en familie. Hartelijk dank en een fijn zomerseizoen gewenst.

Jan-Willem Tijman 21-09-2023

Zeer bedankt voor de organisatie! Erg fijn contact gehad op voorhand en ook op de dag zelf, hebben jullie er alles aan gedaan om het goed te laten verlopen.

Vermeer Interieurs 12-09-2020

Wij hebben een super leuke middag/avond gehad mede dankzij Volendam Events!! Dank jullie wel! Groetjes Antoinette

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Schilder 28-03-2018

Iedereen heeft een leuke dag gehad. Wij gaan dit arrangement zeker aanraden. Bedankt Volendam Events

Bianca Siegelaer 07-10-2023
Katrijn Claessens 11-07-2023
Annemieke Gorsselink 28-09-2019

We hadden een inspirerende gids met leuke verhalen.

Patty van Leenen 26-04-2023

Lindsey was stipt op tijd. Gaf duidelijk uitleg. We hebben een heerlijke, onbezorgde dag gehad. Het programma verliep precies zoals vermeld. We vonden het prettig dat we nergens aan hoefden te denken. Het eten was vers en goed bereidt. We hebben een mooie foto als aandenken aan deze mooie dag. 62 € voor dit arrangement is het geld echt waard.
Succes
M.v.g.
Patty van Leenen