Wie is de Gladde Aal Digitaal

Wie is de Gladde Aal Digitaal
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
1,5 uur
Download als PDF

15,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Wie is de Gladde Aal Digitaal

Bij aankomst in ons virtuele VE café heet onze quizmaster jullie van harte welkom. We verdelen alle deelnemers in teams. Vervolgens voeren jullie in teams verschillende opdrachten uit. Deze probeer je als team zo goed mogelijk uit te voeren. Maar let op: In elk team zit een Gladde Aal. Deze kent alle antwoorden en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je team zo min mogelijk punten verdient. Na meerdere spannende vragenronden nemen we alle antwoorden door en maken wij het winnende team bekend. Ook maken wij de beste digitale Gladde Aal bekend. De prijsuitreiking is gegarandeerd hilarisch. Want je had natuurlijk nooit gedacht dat hij of zij de Gladde Aal was. Natuurlijk verdienen alle winnaars een passende prijs.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Marieth Groot 27-08-2016

Was gezellig!!! En zeker aan te bevelen voor anderen.

Accountenz Breda 27-07-2019

zeer geslaagde dag, waarvoor dank

Scherpenzeel 19-03-2019

Super goed geregeld. Wij wilden eenaangepast programma qua tijd. jullie hebben het zo omgegooid dat iedereen mee kon doen.

HVO Querido 08-06-2019

Was helemaal goed! Dank jullie wel

Diana Janssen 14-08-2020

Het was leuk om te doen en goed voor mekaar allemaal

Steffie 19-03-2019

Communicatie was vlot en duidelijk. Escape room vond iedereen erg leuk. Uitdaging op precies het juiste niveau. Elke deelnemer kon op zijn of haar niveau z´n steentje bijdragen. Het eten bij Spaander was prima geregeld, vlot en lekker.

Aramco 16-10-2019

Complimenten voor de organisatie. Erg netjes, snel en hulpvaardig. Zal jullie zeker aanbevelen!

Ernst Fidder 28-03-2018

Het was een geslaagde avond en fijn dat het op korte termijn georganiseerd kon worden met onze aangepaste tijd.

Groenland 16-11-2019

Iedereen heeft genoten ondanks het weer. We gaan het zeker aanraden bij andere mensen. Groetjes Marc Groenland

Fieke 28-08-2016

Wij hebben echt een super dag gehad. Heel erg bedankt.Wij komen zeker nog een keer terug! Gr. Fieke

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Peleman 25-07-2020

We danken U voor alles . We zijn zeer tevreden over de organisatie . We zullen U zeker verder aanbevelen. Mvg Pierre Peleman

Boneveld 13-08-2020

Leuke kwis! Gat van Nederland: nostalgie

Gerrie Toller 19-03-2019

We vonden het allemaal een gezellige dag en we hebben heerlijk gegeten. ik heb voor 49 personen betaald, het waren er uiteindelijk 45. ik zie het bedrag tegemoet. Bedankt voor alles. Groet Gerrie

Kintetsu 15-08-2020

Alles was heel goed geregeld en we gaan zeker in de toekomst nog een keer via jullie boeken en een gezellige dag van maken!

Antonie Huibers 20-03-2019

Was een top dag met uitstekend eten...

Kennisnet 07-08-2020

Het eten en de quiz waren erg goed!

Jolanda van Baar 27-03-2018

Was een erg gezellige dag! Bedankt!! Zou het een ander zeker aanraden...

Richard Wittens 07-03-2020

Het was een goed verzorgde dag. Ik wil zeker nog benadrukken dat we het meedenken erg hebben gewaardeerd.

KPN 16-09-2020

We hebben allen genoten van de rondleiding! Bedankt!

Eveline van Beekhuizen 19-03-2019

Een heel leuk geslaagd uitje. We hebben er echt van genoten!