Bekijk onze uitjes
Het leukste uitje in Volendam
Uitje in één keer goed geregeld
Dagje uit op maat
15 jaar Volendam specialist
300+ Volendam activiteiten

Volendamse Visserman

Help De Volendamse Visserman Jan Botter?

De Volendamse visser Jan Botter is sinds vanmorgen vermist. Jan Botter is de laatst overgebleven Volendamse visser. Bijna elke dag vaart hij uit op zoek naar paling, snoekbaars en bot. Maar de laatste tijd vangt hij bijna niets.

De laatste persoon die Jan Botter heeft gesproken, is de havenmeester Kees Kwakman. Jan vertelt de havenmeester dat hij een lek in het dek moet repareren. De havenmeester zegt hem dat hij snel naar huis moet gaan. Vannacht trekt er een zware storm over Volendam en het IJsselmeer.

Deze morgen ontdekt de havenmeester dat de boot van Jan Botter niet meer in de haven ligt. De Volendamse bevolking is in rep en roer. Want iedereen kent de sympathieke visser Jan Botter.

Maar dan ontvangen jullie een bericht van de vermiste visserman. Hij is ten einde raad. Wat is er precies gebeurd? Waarom is hij op zee gegaan? En waar is hij nu? 

Lukt het jullie om Jan Botter te vinden? Zodat hij weer snel en veilig terug kan keren naar de Volendamse haven.

Zijn vrouw heeft een enveloppe gevonden onder zijn bed. Deze willen we jullie graag meegeven. Misschien vinden jullie hier aanwijzingen / informatie over waar hij is.

Beluister hier het S.O.S. bericht van visserman Jan Botter

Voer hier de juiste GPS code

GPS Code

Invoerveld / Code Kaart

52.598632, 5.373438

0 activiteiten gevonden Filter resetten

Wij werken ook voor.