Ik hou van Holland Puzzeltocht

Ik hou van Holland Puzzeltocht
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3 uur
Download als PDF

32,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Ik hou van Holland PuzzeltochtIk hou van Holland Puzzeltocht

Welk team heeft de grootste Holland-Kennis? De Ik Hou Van Holland Puzzeltocht geeft antwoord. Bent u op zoek naar unieke teambuilding in Volendam? Dan is het meest Hollandse teambuildingsprogramma in Volendam precies wat u zoekt: Ik Hou Van Holland Puzzeltocht. In een unieke belevenis testen wij de Holland kennis van de deelnemende teams rondom de Volendammer dijk.

Teambuilding Volendam: Het decor

Het hele programma speelt zich af in het meest Hollandse decor van Nederland : Juist Volendam.Volendam heeft een prachtige authentieke haven met traditionele vissersboten, de visafslag en natuurlijk de oude kleine vissershuisjes in het Doolhof. In Volendam beleef je Holland op zijn best

Teambuilding Volendam: Programma

Welk team heeft de meeste Holland-kennis? In een spannende race strijden de teams om de meeste punten in dit puur Hollandse teambuildings-programma. In het spel speuren de deelnemers in teams naar bijzondere locaties in Volendam. Maar dit teambuildingsprogramma zou niet het meest Hollands zijn als de teams niet ook typische Hollandse activiteiten moeten uitvoeren. Op verschillende locaties aan de Volendammer dijk strijden de teams om de meeste punten bij de volgende onderdelen:

  • Holland Kennisquiz

  • Taaltest

  • Kaasproefwedstrijd

  • Hollandse popquiz

Na dit Hollandse avontuur verzamelen alle deelnemers in een gezellig Hollands café. Natuurlijk mogen daar Hollandse muziek, een paar drankjes en paar lekkere Hollandse hapjes niet ontbreken. Als de jury haar werk heeft gedaan is het tijd voor de prijsuitreiking, waarbij het meest Hollandse team bekend wordt gemaakt. Inclusief: begeleiding activiteiten, drie drankjes, hapje haring, bittergarnituur en een prijs voor het winnende team.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Alyssa Krijger 12-09-2020

We hebben een hele gezellige dag gehad!

Marjan de Jong 22-01-2021

Bedankt voor de leuke speurtocht. De kinderen waren ontzettend betrokken. We hebben niet alleen veel geleerd over Volendam, maar ook gelachen. Aanrader!

Marielle Heemskerk 25-05-2019

We hebben een erg fijne dag gehad. Goede service en begeleiding. Nogmaals bedankt!

Floreka 08-08-2020

Ramon heeft het top geregeld zeker doordat de boot een dag van tevoren stuk ging super alternatief. Heerlijke dag gehad

Marjo Horst 28-03-2018

Alles tot in de puntjes verzorgd, fijne gids, helemaal leuk!!!

De Ruiter 28-08-2016

Ga zo door het was een superdag.

Groep Van Beest 11-07-2020

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Erg vriendelijke mensen die terecht trots op hun dorp zijn. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken.

Kinnaer 27-08-2016

Goed geregeld. Eten was prima bij Van den Hogen. Topactiviteit.

Jolanda en Isabelle 28-08-2016

We hebben een geweldige dag gehad onwijs bedankt voor alles..! Zeker voor herhaling vatbaar .!! Gr. Jolanda en Isabelle

Chelina Lankhaar 07-03-2020

Hartelijk dank voor een supergezellig vrijgezellenfeest!!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

De Key 19-09-2019

Iedereen heeft genoten van het uitje, lekker ongedwongen en gezellig samenzijn, met een leuk spel. Organisatie vonden we heel goed. Alles kon in een korte tijd goed geregeld worden. Kortom, een geslaag uitje! Kirsten

Francien Segers 20-03-2019

Ontzettende leuke dag gehad.

Jolanda Smit 20-03-2019

jullie maken te weinig reclame voor jezelf onder de dorpsgenoten, van onze groep(31) kon niemand jullie, en dat is echt onterecht. jullie hebben een top avond verzorgt voor ons. we hebben een HELE leuke avond gehad en komen ZEKER nog een keer terug. gr fanfarecorps Wilhelmina Volendam

Vanessa de Wilde 18-09-2020

Bedankt voor de organisatie van ons zeer geslaagde personeelsfeest in Volendam. Wij hebben een super leuke dag gehad. Jullie hadden het TOP georganiseerd. Bedankt!

Familie van Beek 10-04-2021

We waren met gezin in Volendam en hebben deze speurtocht bij Volendam Events geboekt. We gaan zeker nog een keer een uitje boeken bij Volendam Events.

Anton en Christine van der Lelie 05-09-2020

Wij hebben een superleuke dag gehad. Mede dankzij het mooie weer en de leuke gids hebben wij ons prima vermaakt. Het eten was superlekker. Iedereen van onze groep was vol lof. Heel erg bedankt voor alles. En zeker tot een volgende keer. Groeten Anton en Christine van der Lelie

Linda Veerman 10-04-2021

Wat een leuke speurtocht. De tocht was voor de kinderen en voor ons uitdagend. Uiteindelijk hebben we de Visserman kunnen redden. Kinderen waren superblij met hun prijs.

Marielle Heemskerk 25-05-2019

We hebben een erg fijne dag gehad. Goede service en begeleiding. Nogmaals bedankt!

Van Wetten 20-03-2019

Wij hebben de langste route gereden naar Marken en terug. Het was te doen in drie uur maar als we op een terrasje een lunch hadden besteld was het niet gelukt in drie uur. Hoe dan ook was het wel super leuk om te doen!

Corenso Edam 28-09-2019

Het was prima georganiseerd. Wij hebben een leuke avond gehad. Bedankt.