Ik hou van Holland Puzzeltocht

Ik hou van Holland Puzzeltocht
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3 uur
Download als PDF

32,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Ik hou van Holland PuzzeltochtIk hou van Holland Puzzeltocht

Welk team heeft de grootste Holland-Kennis? De Ik Hou Van Holland Puzzeltocht geeft antwoord. Bent u op zoek naar unieke teambuilding in Volendam? Dan is het meest Hollandse teambuildingsprogramma in Volendam precies wat u zoekt: Ik Hou Van Holland Puzzeltocht. In een unieke belevenis testen wij de Holland kennis van de deelnemende teams rondom de Volendammer dijk.

Teambuilding Volendam: Het decor

Het hele programma speelt zich af in het meest Hollandse decor van Nederland : Juist Volendam.Volendam heeft een prachtige authentieke haven met traditionele vissersboten, de visafslag en natuurlijk de oude kleine vissershuisjes in het Doolhof. In Volendam beleef je Holland op zijn best

Teambuilding Volendam: Programma

Welk team heeft de meeste Holland-kennis? In een spannende race strijden de teams om de meeste punten in dit puur Hollandse teambuildings-programma. In het spel speuren de deelnemers in teams naar bijzondere locaties in Volendam. Maar dit teambuildingsprogramma zou niet het meest Hollands zijn als de teams niet ook typische Hollandse activiteiten moeten uitvoeren. Op verschillende locaties aan de Volendammer dijk strijden de teams om de meeste punten bij de volgende onderdelen:

  • Holland Kennisquiz

  • Taaltest

  • Kaasproefwedstrijd

  • Hollandse popquiz

Na dit Hollandse avontuur verzamelen alle deelnemers in een gezellig Hollands café. Natuurlijk mogen daar Hollandse muziek, een paar drankjes en paar lekkere Hollandse hapjes niet ontbreken. Als de jury haar werk heeft gedaan is het tijd voor de prijsuitreiking, waarbij het meest Hollandse team bekend wordt gemaakt. Inclusief: begeleiding activiteiten, drie drankjes, hapje haring, bittergarnituur en een prijs voor het winnende team.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Maas 18-07-2020

We hebben een hele leuke dag gehad. Goed georganiseerd en heel vriendelijk ontvangen.

Diana Janssen 14-08-2020

Het was leuk om te doen en goed voor mekaar allemaal

Kees Plat 27-08-2016

Erg leuke dag gehad. Voor herhaling vatbaar. Bedankt namens onze groep Drubibu

Macha Jansen 19-03-2019

Ik vond het een top weekend

Alyssa Krijger 12-09-2020

We hebben een hele gezellige dag gehad!

Wierts-Mounoury 26-10-2019

Wij hebben een gezellige middag gehad en ik zal dit zeker aanbevelen bij andere mensen.

CSU 20-07-2019

Wij hebben het bedrijfsuitje met 12 personen als zeer leuk ervaren!

CSU Cleaning Service 19-10-2019

De dames hebben het ontzettend naar hun zin gehad!

Schilder 28-03-2018

Iedereen heeft een leuke dag gehad. Wij gaan dit arrangement zeker aanraden. Bedankt Volendam Events

Van Arnhem 22-05-2021

Het was een leuke middag, met een leuke gids, we hebben ervan genoten!!! Ga zo door!!!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

KPN 16-09-2020

We hebben allen genoten van de rondleiding! Bedankt!

De Poorter 17-08-2019

Was een super leuke dag!! Vriendelijke en leuke begeleiding! Aanrader!!

Anton en Christine van der Lelie 05-09-2020

Wij hebben een superleuke dag gehad. Mede dankzij het mooie weer en de leuke gids hebben wij ons prima vermaakt. Het eten was superlekker. Iedereen van onze groep was vol lof. Heel erg bedankt voor alles. En zeker tot een volgende keer. Groeten Anton en Christine van der Lelie

Inge Mohlman 13-07-2019

Supergids!

Nissan 12-09-2020

Prima dag in een gezellige sfeer. Sympathieke mensen bij zowel de foto sessie, de zeiltocht en de bediening in het restaurant. Alles liep op rolletjes.

De Knipperij 04-07-2020

Echt super geregeld!!

De Haan 28-08-2016

We hebben er vreselijk van genoten. De mensen van de organisatie zijn vriendelijke en gezellige mensen. Is zeker voor herhaling vatbaar !!!!

Eline Tol 28-08-2016

Ramon en Crelis, bedankt voor de geslaagde avond! iedereen vond het heel erg leuk! ik hoor alleen maar positieve reacties.

Kirsten Forte 05-06-2021

iedereen heeft genoten van het uitje, lekker ongedwongen en gezellig samenzijn, met een leuk spel. Organisatie vonden we heel goed. Alles kon in een korte tijd goed geregeld worden. Kortom, een geslaagd uitje!

Udinga 19-03-2019

Wij hebben een geweldige middag gehad! Iedereen was vol lof en hebben genoten wat Volendam te bieden heeft. Top! Ga zo door!