Ik hou van Holland Puzzeltocht

9,3 zeer goed
Ik hou van Holland Puzzeltocht
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

39,50
p.p. incl BTW


Ik hou van Holland PuzzeltochtIk hou van Holland Puzzeltocht

Welk team heeft de grootste Holland-Kennis? De Ik Hou Van Holland Puzzeltocht geeft antwoord. Inclusief drie drankjes, hapje haring en bittergarnituur.

Welk team heeft de grootste Holland-Kennis? De Ik Hou Van Holland Puzzeltocht geeft antwoord. Bent u op zoek naar unieke teambuilding in Volendam? Dan is het meest Hollandse teambuildingsprogramma in Volendam precies wat u zoekt: Ik Hou Van Holland Puzzeltocht. In een unieke belevenis testen wij de Holland kennis van de deelnemende teams rondom de Volendammer dijk.

Teambuilding Volendam: Het decor

Het hele programma speelt zich af in het meest Hollandse decor van Nederland : Juist Volendam.Volendam heeft een prachtige authentieke haven met traditionele vissersboten, de visafslag en natuurlijk de oude kleine vissershuisjes in het Doolhof. In Volendam beleef je Holland op zijn best

Teambuilding Volendam: Programma

Welk team heeft de meeste Holland-kennis? In een spannende race strijden de teams om de meeste punten in dit puur Hollandse teambuildings-programma. In het spel speuren de deelnemers in teams naar bijzondere locaties in Volendam. Maar dit teambuildingsprogramma zou niet het meest Hollands zijn als de teams niet ook typische Hollandse activiteiten moeten uitvoeren. Op verschillende locaties aan de Volendammer dijk strijden de teams om de meeste punten bij de volgende onderdelen:

  • Holland Kennisquiz

  • Taaltest

  • Kaasproefwedstrijd

  • Hollandse popquiz

Na dit Hollandse avontuur verzamelen alle deelnemers in een gezellig Hollands café. Natuurlijk mogen daar Hollandse muziek, een paar drankjes en paar lekkere Hollandse hapjes niet ontbreken. Als de jury haar werk heeft gedaan is het tijd voor de prijsuitreiking, waarbij het meest Hollandse team bekend wordt gemaakt. Inclusief: begeleiding activiteiten, drie drankjes, hapje haring, bittergarnituur en een prijs voor het winnende team.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie.

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en honderdduizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4. We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot 24 uur voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

K Dekker Bouw & Infra 30-07-2021

Mooie dag gehad en we hebben ons prima vermaakt. Bedankt.

Aramco 23-07-2020

Complimenten voor de organisatie. Erg netjes, snel en hulpvaardig. Zal jullie zeker aanbevelen!

Groep Van Beest 11-07-2020

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Erg vriendelijke mensen die terecht trots op hun dorp zijn. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken.

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

K Dekker Bouw & Infra 30-07-2021

Mooie dag gehad en we hebben ons prima vermaakt. Bedankt.

Aramco 23-07-2020

Complimenten voor de organisatie. Erg netjes, snel en hulpvaardig. Zal jullie zeker aanbevelen!

Groep Van Beest 11-07-2020

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Erg vriendelijke mensen die terecht trots op hun dorp zijn. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken.