Quiz Volendam

De leukste quiz in Volendam

Bekijk onze uitjes
De gezelligste quizzen in Volendam
Makkelijk te combineren met andere activiteiten
Inclusief Quizmaster
Meer dan 15 jaar ervaring
Sterk in maatwerk

Quiz Volendam

Op zoek naar een leuke online quiz of quiz in Volendam? Volendam Events heeft uitgebreide mogelijkheden voor een geslaagde quiz in een gezellig Volendams café. Bekijk ons aanbod en laat je verrassen.

25 activiteiten gevonden Filter resetten
Slimste Mens Quiz Diner

Slimste Mens Quiz Diner

Combineer de Wie is de Slimste Quiz met een smakelijk driegangendiner.

Vanaf 15 pers
Duur 3,5 uur
45,00 p.p.
Lees verder
Voetbal Quiz Diner

Voetbal Quiz Diner

Combineer een smakelijk driegangendiner met een spannende voetbalquiz.

Vanaf 20 pers
Duur 3,25 uur
45,00 p.p.
Lees verder
Volendamse middag

Volendamse middag

Leuk en origineel dagje uit inclusief lunch, escape room, kroegentocht en foto in Volendams kostuum.

Vanaf 6 pers
Duur 5,5 uur
59,50
49,50 p.p.
Lees verder
Kroegentocht Volendam

Kroegentocht Volendam

Uitje Volendam? Beleef het gezelligste uitje in Volendam inclusief welkomstshooters, begeleiding, party popquiz en karaoke.

Vanaf 6 pers
Duur 3 uur
9,3 zeer goed
19,50 p.p.
Lees verder
Teambuilding Volendam met Hollands Feestbuffet

Teambuilding Volendam met Hollands Feestbuffet

Unieke teambuilding aan de Volendammer dijk met als afsluiting een Hollands Feestbuffet.

Vanaf 20 pers
Duur 6 uur
59,50 p.p.
Lees verder

Wij werken ook voor.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over onze uitjes? Kijk snel of je vraag hier tussen staat. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag via de chat en wij helpen je graag verder op weg.

Vanaf hoeveel personen kan ik een Quiz boeken?

Een quiz is boekbaar vanaf 4 personen. Je kunt ook deelnemen met grote groepen. Daag je collega’s, familie, vrienden of vriendinnen uit en ga de strijd met elkaar aan. Wie wint de quiz en gaat er met de prijs vandoor? Grote groepen komen in aanmerking voor groepskorting.

Kan ik kiezen uit verschillende quizzen?

Jazeker! Volendam Events biedt diverse Quizzen aan. Zo kan je kiezen voor een Holland Quiz, Volendam Quiz, Voetbalquiz, de Slimste mens quiz, Ik hou van Popquiz. Alle Quizzen bestaan uit meerdere categorieën met veel leuke geluids- en beeldfragmenten. Deze zorgen voor een vrolijke en gezellige sfeer.

Kan ik een quiz ook combineren met andere activiteiten?

Het is zeker mogelijk om een quiz te combineren met andere activiteiten. Een quiz combineer je gemakkelijk met een leuke puzzeltocht door Volendam, Escape Room, Karaoke, Kroegentocht, Workshop Volendams leren of Crazy Volendam. Liever een andere combinatie? Wij horen graag wat jouw wensen zijn en stellen een programma naar wens samen. Combineer je activiteiten? Dan profiteer je bij Volendam Events van combinatiekorting.

Is het mogelijk om een quiz te combineren met een diner?

Ja, dat kan! Je combineert een quiz heel gemakkelijk met een driegangendiner. Na het voorgerecht organiseert Volendam Events de eerste ronde van de quiz en na het hoofdgerecht de tweede ronde. De vragen zijn ingedeeld in meerdere categorieën met diverse beeld- en geluidsfragmenten. Natuurlijk sluiten we af met een smakelijk dessert. Een avondvullend programma vol spanning en lekker eten. Liever eerst de Quiz en daarna het diner? Ook dat is mogelijk! Laat ons weten wat bij jouw gezelschap past en wij passen daarop het programma aan. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@volendamevents.com of bel met 0299 323217.

Waar wordt een quiz georganiseerd?

Wij organiseren onze quizzen in cafés aan de Volendamse haven. Afhankelijk van de groepsgrootte en de beschikbaarheid van het café bepalen wij de locatie.