Bekijk personeelsuitjes
Dagje uit op maat
Het leukste uitje in Volendam
15 jaar Volendam specialist
300+ Volendam activiteiten
Uitje in één keer goed geregeld

Personeelsuitje met Teambuilding

Op zoek naar een personeelsuitje met teambuilding? Volendam Events biedt verrassende personeelsuitjes met teambuildingsactiviteiten aan. Of het nu gaat om een Escape Room, puzzeltocht in teamverband, rondleiding, workshop of quiz. Wij bieden elke groep passende teambuilding.

Spannende teambuilding: De Escape Room

Onze Escape Room ‘Escape the Bar’ leent zich perfect voor teambuilding met het personeel. Het zorgt voor spanning, teamgeest en het is ook nog leuk om te doen. Samen met collega’s word je opgesloten in een typisch Volendams café. Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen? Vinden jullie de verborgen aanwijzingen? Alleen als je goed met je collega’s samenwerkt is een ontsnapping mogelijk.

Puzzeltochten in teams

Ook puzzeltochten in teamverband lenen zich perfect voor teambuilding. Omdat alle collega’s in teams worden ingedeeld ontstaat er een wedstrijd. Welk team werkt het beste samen en gaat er met de hoofdprijs vandoor? Populaire puzzeltochten zijn: De Puzzeltocht Volendam, de Muzikale Puzzeltocht, de Steptocht Volendam en ‘Wie is de Gladde Aal?’. De laatste activiteit is de Volendamse versie van ‘Wie is de Mol?’.

Boeiende rondleidingen

Ook rondleidingen door Volendam zijn geschikt voor teambuilding. Samen met een gezellige en kundige gids in Volendams kostuum verken je de mooiste plekjes van Volendam. Deze rondleidingen zijn ook goed te combineren met andere activiteiten zoals een boottocht naar Marken, een bezoek aan de Palingrokerij of een foto in Volendams kostuum.

Teambuilding Maatwerk

Volendam Events is specialist in het verzorgen van personeelsuitjes, teamuitjes en andere groepsuitjes op maat. Wij stellen geheel vrijblijvend een offerte op maat op. De offerte houdt rekening met alle wensen en natuurlijk het beschikbare budget.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over een personeelsuitje met teambuilding? Stuur dan een e-mail naar info@volendamevents.com of bel 0299 323217. 

0 activiteiten gevonden Filter resetten
Google reviewGoogle reviews4.9934 reviews

Wij werken ook voor.