Online Workshop Volendams & online Holland Quiz

Online Workshop Volendams & online Holland Quiz
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
2 uur
Download als PDF

15,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Online Workshop Volendams leren & Holland Quiz

Online Workshop Volendams leren of Holland quiz? Kiezen hoeft niet meer! Boek een combideal! Ontmoet vrienden, vriendinnen, familie of collega’s in het digitale VE Café. Leer praten als een echte Volendammer en ontdek wie de kaaskop is van jullie groep. Een quiz master van Volendam Events heet jullie online van harte welkom. Hij of zij zal vol enthousiasme vertellen over het dialect in Volendam. Maar ook jullie gaan aan de slag. Aan de hand van verschillende oefeningen en opdrachten leren jullie het dialect kennen. En dat kan nog wel eens van pas komen bij een bezoek aan Volendam. Na de workshop is er een korte pauze. Zijn jullie klaar voor de volgende ronde? Het is tijd om de strijd aan te gaan tijdens de Holland quiz. Tijdens de quiz stellen wij uiteenlopende vragen op het gebied van topografie, geschiedenis, muziek, sport en tv. Iedereen antwoordt met zijn mobiel. De score houdt de quizmaster live bij. Wie wint de Holland quiz en gaat er met de prijs vandoor?

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Mengying Zhang 20-03-2019

Thank you for the fantastic afternoon!!

Ineke Schaap 25-07-2020

Erg Leuk! We hebben een leuke dag gehad! De Escaperoom was moeilijk, maar wel leuk om te doen. Hartelijk dank voor de leuke dag.

Wolfswinkel 28-08-2016

We hebben een erg fijne dag gehad. De deelnemers hebben genoten van alle informatie en goede begeleiding van de gids. Het eten was heerlijk. Bedankt voor alles.

Boekweit 15-06-2019

Leuk dat het ons gelukt was

Balsters 19-03-2019

Was echt super leuk, we wilden nog wel doorgaan, maar tijd was op.

Grijpma 14-03-2020

Was erg leuk. Hilarisch hoe onze buitenlandse toeristen denken dat echt is " en maar foto 's maken" Dank voor de leuke ervaring.

Jolanda en Isabelle 28-08-2016

We hebben een geweldige dag gehad onwijs bedankt voor alles..! Zeker voor herhaling vatbaar .!! Gr. Jolanda en Isabelle

Heeren van Jel 21-09-2019

Keep up the good work! We hebben een fantastische tijd in Volendam gehad!

Jonk 26-09-2020

Leuke Escape Room en goede begeleiding

Maureen Roos 29-08-2020

Het was een top weekend!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Hans Bezembinder 04-07-2020

We hebben een topuitje gehad

Westfries Gasthuis 28-03-2018

Was een zeer geslaagd uitje, jullie hebben er alles aan gedaan om het goed te laten verlopen. Gezellige ambiance mede door de kerstdecoratie. Top gedaan!

Familie Groot 04-06-2021

We hebben een hele mooie middag gehad. Bedankt.

Anita den Ouden 15-08-2016

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding!

Blauwendraad 25-07-2020

Het was een super leuke dag! Thanx

Corrie Huisman 25-07-2020

Hele leuke dag gehad met elkaar een toppertje dat wij zullen promoten bij vrienden en familie. Groetjes Corrie Huisman en familie

Tonnie Bosgoed 14-03-2020

Wij hebben een zeer geslaagde dag gehad met een leuke/goede gids. Een zeer leuke en gezellige kroegentocht en goede overnachting met ontbijt.

Marlene Pieper 22-05-2021

Wij hebben echt super mooie dag gehad. En het weer was natuurlijk ook super. De bemanning was erg vriendelijk. Kortom top middag!!!

Karin Sterken 14-03-2020

We hebben met zijn alle een leuke middag/avond gehad. Vooral de karaoke bar tijdens de kroegentocht viel goed in de smaak bij ons!

Lisa de Boer 24-07-2020

Leuke workshop Volendams. Allemaal geslaagd!