Online Workshop Volendams & online Holland Quiz

Online Workshop Volendams & online Holland Quiz
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
2 uur
Download als PDF

15,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Online Workshop Volendams leren & Holland Quiz

Online Workshop Volendams leren of Holland quiz? Kiezen hoeft niet meer! Boek een combideal! Ontmoet vrienden, vriendinnen, familie of collega’s in het digitale VE Café. Leer praten als een echte Volendammer en ontdek wie de kaaskop is van jullie groep. Een quiz master van Volendam Events heet jullie online van harte welkom. Hij of zij zal vol enthousiasme vertellen over het dialect in Volendam. Maar ook jullie gaan aan de slag. Aan de hand van verschillende oefeningen en opdrachten leren jullie het dialect kennen. En dat kan nog wel eens van pas komen bij een bezoek aan Volendam. Na de workshop is er een korte pauze. Zijn jullie klaar voor de volgende ronde? Het is tijd om de strijd aan te gaan tijdens de Holland quiz. Tijdens de quiz stellen wij uiteenlopende vragen op het gebied van topografie, geschiedenis, muziek, sport en tv. Iedereen antwoordt met zijn mobiel. De score houdt de quizmaster live bij. Wie wint de Holland quiz en gaat er met de prijs vandoor?

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Brabers 19-03-2019

Bedankt voor de leuke dag, het meedenken en de prettige communicatie!

Jumbo 14-08-2016

Alles was goed geregeld en de communicatie was ook erg goed!

Breejen - Kruik 08-08-2020

Ons uitje is super geslaagd!!!!!!!

Schut 14-03-2020

Geweldig om ook de 'achterkant' van Volendam te ontdekken. Geweldige gids die ons met de verhalen door het Doolhof liet lopen.

De Wering 19-09-2020

Volendam events had alles goed geregeld! Goede organisatie, goede rondleidingen door de gids. Het was een afwisselend programma. Tevens was het leuk dat wij zelf ook nog wat eigen tijd konden inplannen. Volendam events was steeds goed te bereiken, zelfs op de dag van het uitje was telefonisch contact nog mogelijk om het e.e.a. goed af te stemmen. Het eten was overigens ook prima en van zeer goede kwaliteit. We hebben genoten en vanuit de groep kregen wij vele goede reacties over het goed georganiseerde uitje, bedankt hiervoor!

Maud, CoolProfs 13-08-2020

Het was allemaal top geregeld. Een goede en gezellige bemanning... We hebben erg genoten. Bedankt voor de goede organisatie.

Mariska van Gils 19-03-2019

Hele gave dag gehad! Ramon bedankt voor de gezelligheid!

Son Tran 04-07-2020

We hebben het goed naar ons zin gehad bedankt!!

Leoni van den Bogert 17-04-2021

Super! Prima verzorgd

Familie de Winter 12-09-2020

Jullie krijgen van de 10 personen van fam de Winter een hele dikke 10. Ze hebben al deze 3 dagen het geweldig naar hun zin gehad. Hartelijke dank hier voor namens ons allen.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Maud, CoolProfs 13-08-2020

Het was allemaal top geregeld. Een goede en gezellige bemanning... We hebben erg genoten. Bedankt voor de goede organisatie.

Anita den Ouden 14-08-2016

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding !

Anja Ottenhof 19-03-2019

Was zeer gezellig en informatief en leuke en vrolijke gids. Bedankt.

Van Geenen 26-09-2020

Dank voor de goede zorgen, gasten waren erg enthousiast. TOP. Wellicht tot een volgende keer!!

DWI 27-08-2016

In een woord geweldig voor herhaling vat baar ik zou het aan raden bij collega´s om dit te doen. Het was gezellig en de rondleiding was heel leukndvaart

Anita Beljaars 20-03-2019

Groepsfoto zou leuk zijn. Prijs voor evenement redelijk. Linsey deed het heel goed.

Sarlemijn 12-10-2019

We hebben een ontzettend leuke avond gehad en namens ons hele team - hartelijk bedankt!

Kees Plat 27-08-2016

Erg leuke dag gehad. Voor herhaling vatbaar. Bedankt namens onze groep Drubibu

OLVG 27-08-2016

Het was een zeer geslaagde dag! We hebben met z'n alle genoten. De organisatie was goed en altijd vriendelijk en behulpzaam om t programma zo veel mogelijk naar naar onze wensen in te vullen.

Spijkers 04-07-2020

Bedankt voor de leuke ontvangst en de verzorging van de dag was geheel naar onze zin. Ramon, bedankt voor het persoonlijk contact.