Online Workshop Volendams leren

Online Workshop Volendams leren
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
1,25 uur
Download als PDF

10,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Online Workshop Volendams leren - via live stream

Een uitje naar Volendam zit er helaas even niet in. Maar haal Volendam nu naar jouw huiskamer met de Workshop Volendams. Volendammers spreken onderling alleen de Volendamse taal: een dialect met eigen woorden en uitdrukkingen. Ga online met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s en leer praten als een echte Volendammer. Bij aankomst in het virtuele VE café heet onze begeleidster geboren en getogen in Volendam jullie van harte welkom. Zij vertelt over het ontstaan en de kenmerken van het Volendammer dialect. Door de livestream klinken Volendammer kermisliedjes uit jouw boxen. Hier koppelen we een leuke opdracht aan. Kan jij het allemaal nog volgen? We oefenen met Volendamse woorden en uitdrukkingen. En durft iemand van jullie het ook aan een gesprek voor te dragen?

Doe examen en geef antwoord met je mobiel als stemkastje

Heb je goed opgelet tijdens de workshop? Dat testen we met vragen over de Volendamse taal. Activeer je stemkastje. Vul de code in op je mobiel en klik op ‘Go’. Na elke vraag druk je zo snel mogelijk A, B, C of D. Is het antwoord juist? Dan scoor je punten. Succes!

Behaal jij je diploma Volendamse taal?  

Bij voldoende punten haal je je diploma Volendamse taal. Dit unieke certificaat sturen wij per e-mail toe en dit staat natuurlijk prachtig op je CV…  

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Zwaanet Grit 28-03-2018

Het was een geweldige dag! Wij hebben erg genoten!

Van Helvert 05-07-2019

prima dag gehad! bedankt!

OBS de Wissel 28-08-2016

We hebben een superleuke, heel relaxte dag gehad. Nooit verwacht dat het zo zou lopen, lekker vlot tempo, leuke puzzeltocht. Hele leuke gids, SUPER!!! Bedankt voor de ontvangst in het gezellige en mooie Volendam!! De Haagse groetjes van het team van OBS De Wissel, uit Den Haag.

Kennisnet 07-08-2020

Het eten en de quiz waren erg goed!

Van Halderen 28-08-2016

Alles perfect. Nogmaals bedankt.

De Jong 19-10-2019

Het was een super leuke dag, veel positieve reacties gehad! Dank voor de organisatie.

Nel van den Hout 11-07-2020

Alle reacties van de groep waren geweldig, dus zeer tevreden.

Chiropractie Munksgaard 04-09-2020

Het was een zeer geslaagd uitje, met een uitstekende gids.

Loes de Vooght 27-08-2016

Een hele leuke dag gehad. Dankjewel.

ABN AMRO 20-03-2019

Zeer geslaagde middag. Jullie denken goed mee en zijn zeer flexibel als er ad hoc wijzigingen in het programma doorgevoerd moeten worden. Zal jullie zeker aanraden bij anderen die een bezoekje brengen of een evenement in Volendam willen gaan houden.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Marloes Romeijn 22-05-2021

Het was een heerlijke zonnige dag. De schipper was allervriendelijkst en de boot prachtig. Zeer fijn dat we onze eigen hapjes en drankjes mee mochten nemen. We hebben genoten en zouden de boottocht zeker aanbevelen aan anderen.

Marielle Heemskerk 25-05-2019

We hebben een erg fijne dag gehad. Goede service en begeleiding. Nogmaals bedankt!

Spijkers 04-07-2020

Bedankt voor de leuke ontvangst en de verzorging van de dag was geheel naar onze zin. Ramon, bedankt voor het persoonlijk contact.

Andre Renkema 19-03-2019

Prima dag en uitermate prettige contacten voorafgaande aan de dag. Dat was super. Enige minpunt was de lunch op marken. Deze was matig en de bediening was ook niet prettig. De fotoshoot was daarentegen fantastisch met leuke mensen. Verder was het bijzonder om de volendamse kermis eens (eventjes) mee te maken. We hebben genoten.

Lex Prins 08-08-2016

We hebben een heerlijk dagje uit gehad.

Perquin 19-03-2019

Het was een topavond! Het enige wat ons tegenviel dat we een aparte drankrekening kregen. We hadden verwacht dat er wel wat consumpties in de 50 p.p zouden zitten. Misschien een tip! We komen zeker nog een keer terug bij jullie organisatie!

Brabers 19-03-2019

Bedankt voor de leuke dag, het meedenken en de prettige communicatie!

Marijke Vermeeren 03-10-2020

Wij hebben een topweekend in Volendam gehad in Volendam met als aanvulling jullie activiteiten. Ga jullie zeker aanprijzen bij anderen. Groeten, Marijke Vermeeren.

Mariska van Gils 19-03-2019

Hele gave dag gehad! Ramon bedankt voor de gezelligheid!

Mengying Zhang 20-03-2019

Thank you for the fantastic afternoon!!