Online Workshop Volendams leren

8,5 zeer goed
Online Workshop Volendams leren
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
1,25 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

10,00
p.p. incl BTW

Online Workshop Volendams leren - via live stream

Een uitje naar Volendam zit er helaas even niet in. Maar haal Volendam nu naar jouw huiskamer met de Workshop Volendams. Volendammers spreken onderling alleen de Volendamse taal: een dialect met eigen woorden en uitdrukkingen. Ga online met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s en leer praten als een echte Volendammer. Bij aankomst in het virtuele VE café heet onze begeleidster geboren en getogen in Volendam jullie van harte welkom. Zij vertelt over het ontstaan en de kenmerken van het Volendammer dialect. Door de livestream klinken Volendammer kermisliedjes uit jouw boxen. Hier koppelen we een leuke opdracht aan. Kan jij het allemaal nog volgen? We oefenen met Volendamse woorden en uitdrukkingen. En durft iemand van jullie het ook aan een gesprek voor te dragen?

Doe examen en geef antwoord met je mobiel als stemkastje

Heb je goed opgelet tijdens de workshop? Dat testen we met vragen over de Volendamse taal. Activeer je stemkastje. Vul de code in op je mobiel en klik op ‘Go’. Na elke vraag druk je zo snel mogelijk A, B, C of D. Is het antwoord juist? Dan scoor je punten. Succes!

Behaal jij je diploma Volendamse taal?  

Bij voldoende punten haal je je diploma Volendamse taal. Dit unieke certificaat sturen wij per e-mail toe en dit staat natuurlijk prachtig op je CV…  

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie.

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en honderdduizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4. We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot 24 uur voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Mirjam Putter 27-02-2021

Super geregeld! En we komen zeker nog eens naar Volendam!!

Heer Meijer 16-01-2021

Speciaal voor onze moeder (die gek is van Volendam) voor haar verjaardag iets leuks georganiseerd. Een échte Volendamse verzorgde de workshop. Dat deed ze ontzettend goed, vol overgave. We komen na coronatijd natuurlijk ook eens naar Volendam! 

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Mirjam Putter 27-02-2021

Super geregeld! En we komen zeker nog eens naar Volendam!!

Heer Meijer 16-01-2021

Speciaal voor onze moeder (die gek is van Volendam) voor haar verjaardag iets leuks georganiseerd. Een échte Volendamse verzorgde de workshop. Dat deed ze ontzettend goed, vol overgave. We komen na coronatijd natuurlijk ook eens naar Volendam!