Online Volendam Quiz

Online Volendam Quiz
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
1 uur
Download als PDF

10,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Online Volendam Quiz via live stream

Je ontmoet je vrienden, collega’s of familie in het leukste online café van Volendam: het VE Café. Via een live stream maak je verbinding met het virtuele café. De quizmaster heet jullie van harte welkom en checkt of alle deelnemers aanwezig zijn. Het is tijd voor de Volendam quiz. De quizmaster stelt zichzelf voor en is het aankomende uur jullie enthousiaste gastheer. Wat weten jullie eigenlijk van Volendam? Volendam is het bekendste dorp van Nederland met grote popidolen als Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS. Al in 1969 scoorde The Cats een nummer 1-hit met 'Lea'. Nog geen zeven jaar later bestormde ook BZN de nummer 1 positie met 'Mon Amour'. De Volendam quiz bestaat uit verschillende categorieën: muziek, geschiedenis, taal & dialect, sport en TV.

Speel met je mobiel als stemkastje

Dan is het tijd om de stemkastjes te activeren. Vul de code in op je mobiel en klik op ‘Go’. Nu doe jij mee! De quiz master legt de quiz en de puntentelling uit. Zijn jullie er klaar voor? Jullie quizmaster stelt leuke en uitdagende vragen over Volendam. Druk zo snel mogelijk op A, B, C of D. Is het antwoord juist? Dan verdien je punten. Druk je te laat of fout? Dan verspeel je kostbare punten. De quiz master houdt de tussenstand bij en laat weten wie de snelster drukker is. Zo blijft de quiz spannend tot het laatste moment.

Wie is de grootste Volendam-kenner? Prijsje!

Wie houdt zijn hoofd cool en scoort de meeste punten? Natuurlijk verdient deze speler naast eeuwige roem ook een originele prijs.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Nuon 08-11-2012

Alles prima, wij bevelen jullie bij iedereen aan ! Groet, Nuon team

Nissan 28-08-2016

Prima dag in een gezellige sfeer. Sympathieke mensen bij zowel de foto sessie, de zeiltocht en de bediening in het restaurant. Alles liep op rolletjes.

Streefkerk 27-08-2016

Wij kijken terug op een zeer geslaagd vrijgezellenfeest! Het was een strak en afwisselend programma. Vooral de contacten vooraf worden als zeer positief ervaren. Ook de cocktailworkshop was erg leuk! Wat een enthousiasme heeft deze man!

Petra Deutekom 08-11-2012

Wij hebben een super gezellige dag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!!

Anita Jansen 22-04-2020

We speelden vorig weekend de Volendam Quiz. Veel leuke weetjes en goede presentatie!

CSU Cleaning Service 28-03-2018

De dames hebben het ontzettend naar hun zin gehad!

Bob van der Haak 28-03-2018

Alles was top geregeld. We hebben een geweldige dag gehad en het eten was verrassend en erg lekker.

Karin Kramer 19-03-2019

Was erg leuk

Onderstal 14-08-2016

Het was een geslaagde dag!

Marsman 27-08-2016

Super leuk weekend gehad!! Alles goed geregeld, heel tevreden!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Van Helvert 05-07-2019

prima dag gehad! bedankt!

Stadscafé de Basiliek 14-08-2016

We hebben een geweldige dag gehad, mede dankzij jullie! groet, Jacqueline

Udinga 19-03-2019

Wij hebben een geweldige middag gehad! Iedereen was vol lof en hebben genoten wat Volendam te bieden heeft. Top! Ga zo door!

VVSmitshoek 22-06-2019

Was een super leuk uitje en dus erg geslaagd. Geen enkele klacht. Linsey heeft ons TOP geholpen!

Eric Huberts 27-03-2018

Overal vriendelijk ontvangen, alles top geregeld. Gaan we zeker nog eens doen.

Mariska van Gils 19-03-2019

Hele gave dag gehad! Ramon bedankt voor de gezelligheid!

Klijn 28-03-2018

Wij zijn zeer te spreken over Volendam Events. Goede organisatie, klantvriendelijk. Klasse, ga zo door!

Roland van den Berg 28-03-2018

Allemaal super goed geregeld, wij waren met 11 personen en iedereen was op en top tevreden, Bedankt!

Anita den Ouden 14-08-2016

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding !

Nel van den Hout 28-08-2016

Alle reacties van de groep waren geweldig, dus zeer tevreden.