Online Voetbal Quiz

8,5 zeer goed
Online Voetbal Quiz
Informatie.
Van 6 tot 200 pers
1 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

10,00
p.p. incl BTW

Online Voetbalquiz - via live stream

Ga met je vrienden, familie of collega’s de strijd aan om de meeste voetbalkennis. Denk jij alles te weten van voetbal? Onze online quizmaster heet jullie van harte welkom in het VE café. Vervolgens legt onze quizmaster de voetbalquiz uit. Tijdens de quiz krijgen jullie unieke beeldfragmenten te zien uit de rijke geschiedenis van het EK en WK voetbal. Hierover stelt de quiz master de meest uiteenlopende vragen. De vragen zijn ingedeeld in meerdere categorieën. Wie kan zichzelf een échte voetbalfan noemen?

Antwoord met je mobiel als stemkastje. Leuk en spannend!

Om mee te spelen activeer je eerst je stemkastje. Vul de code in op je mobiel en klik op ‘Go’. Na elke vraag druk je zo snel mogelijk op A, B, C of D. Is het antwoord juist? Dan verdien je punten. Druk je te laat of fout? Dan verspeel je kostbare punten. De quizmaster houdt de tussenstand bij en laat weten wie de snelster drukker is. Zo blijft de quiz spannend tot de laatste voetbalvraag.

Wie is de grootste voetbalkenner? Prijsje!

Wie is de voetbalkenner van de dag? Onze quizmaster beloont de winnaar met een originele prijs.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Lex Prins 06-02-2021

We zijn enorm uitgedaagd tijdens deze voetbalquiz. Het was spannend tot het einde! Quizmaster wist ook veel te vertellen. Zeer geslaagd!

Lucas 07-11-2020

Was leuk! Ik raad het zeker aan anderen aan. 

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Lex Prins 06-02-2021

We zijn enorm uitgedaagd tijdens deze voetbalquiz. Het was spannend tot het einde! Quizmaster wist ook veel te vertellen. Zeer geslaagd!

Lucas 07-11-2020

Was leuk! Ik raad het zeker aan anderen aan.