Online Top 2000 Muziek Quiz

9,0 zeer goed
Online Top 2000 Muziek Quiz
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
1 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

10,00
p.p. incl BTW

Top 2000 Online Muziek Quiz - via live stream

Ga online de strijd aan tijdens de meest rockende en swingende muziek quiz van Nederland. Een enthousiaste quizmaster heet iedereen van harte welkom in het VE café en legt de Top 2000 quiz uit. Samen met vrienden, familie of ander gezelschap beantwoord je uitdagende vragen over de allergrootste hits van de afgelopen 60 jaar. Wij dagen jullie tot het uiterste uit: zet de liedjes in de juiste tijdsvolgorde, wie zingt dit nummer?, wie zingt het originele lied? 

Speel met je mobiel als stemkastje

Activeer je stemkastje op je mobiel. Je ontvangt een code, vult je naam in en klikt op ‘Go’. Nu doe jij mee! De quizmaster legt de quiz en de puntentelling uit. Zijn jullie er klaar voor? Aan de hand van leuke beeld- en geluidsfragmenten stelt jullie quizmaster uiteenlopende vragen. Druk zo snel mogelijk op A, B, C, D. De puntentelling houden we direct bij. Simpel toch? Tenminste als je het antwoord weet wel. Druk je te laat of fout? Dan verspeel je kostbare punten. De quizmaster houdt de tussenstand bij en laat weten wie de snelste drukker is. Zo blijft de quiz spannend tot het laatste muziekfragment.

Wie is de grootste muziekliefhebber?

Na 60 minuten stelt onze quizmaster de laatste vraag en is het tijd voor de prijsuitreiking. Wie mag zichzelf de grootste muziekliefhebber noemen? Onze online quizmaster maakt de winnaar bekend en beloont de winnaar met een leuke en originele

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie.

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en honderdduizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4. We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot 24 uur voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Topaz 18-12-2020

Hele leuke beeld- en geluidsfragmenten. En super om toch een activiteit samen te doen. De quizmaster kwam met leuke weetjes en hij wist veel. Voor herhaling vatbaar, maar dan natuurlijk met een andere online quiz! 

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Topaz 18-12-2020

Hele leuke beeld- en geluidsfragmenten. En super om toch een activiteit samen te doen. De quizmaster kwam met leuke weetjes en hij wist veel. Voor herhaling vatbaar, maar dan natuurlijk met een andere online quiz!