Online Top 2000 Muziek Quiz

Online Top 2000 Muziek Quiz
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
1 uur
Download als PDF

10,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Top 2000 Online Muziek Quiz - via live stream

Ga online de strijd aan tijdens de meest rockende en swingende muziek quiz van Nederland. Een enthousiaste quizmaster heet iedereen van harte welkom in het VE café en legt de Top 2000 quiz uit. Samen met vrienden, familie of ander gezelschap beantwoord je uitdagende vragen over de allergrootste hits van de afgelopen 60 jaar. Wij dagen jullie tot het uiterste uit: zet de liedjes in de juiste tijdsvolgorde, wie zingt dit nummer?, wie zingt het originele lied? 

Speel met je mobiel als stemkastje

Activeer je stemkastje op je mobiel. Je ontvangt een code, vult je naam in en klikt op ‘Go’. Nu doe jij mee! De quizmaster legt de quiz en de puntentelling uit. Zijn jullie er klaar voor? Aan de hand van leuke beeld- en geluidsfragmenten stelt jullie quizmaster uiteenlopende vragen. Druk zo snel mogelijk op A, B, C, D. De puntentelling houden we direct bij. Simpel toch? Tenminste als je het antwoord weet wel. Druk je te laat of fout? Dan verspeel je kostbare punten. De quizmaster houdt de tussenstand bij en laat weten wie de snelste drukker is. Zo blijft de quiz spannend tot het laatste muziekfragment.

Wie is de grootste muziekliefhebber?

Na 60 minuten stelt onze quizmaster de laatste vraag en is het tijd voor de prijsuitreiking. Wie mag zichzelf de grootste muziekliefhebber noemen? Onze online quizmaster maakt de winnaar bekend en beloont de winnaar met een leuke en originele

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Marielle Heemskerk 19-03-2019

We hebben een erg fijne dag gehad. Goede service en begeleiding. Nogmaals bedankt!

De Haan 28-08-2016

Leuke enthousiaste begeleiding en paling om van te smullen!

Jolanda Dol 19-03-2019

Top voor elkaar en beregezellig Groetjes Jolanda and friends

Kaylee Raeimakers 19-03-2019

Top echte aanrader!

 

Joyce Wessels 20-03-2019

Echt een aanrader. Goed georganiseerd, ondanks dat wij te laat waren, waar overigens niet moeilijk over werd gedaan. Geweldig leuke dag gehad!!

Kinderrijk 28-08-2016

We hebben een onwijs leuke dag gehad! Heel gezellig, enorm gelachen en alles was goed georganiseerd. Bedankt daarvoor!

Andre Renkema 19-03-2019

Prima dag en uitermate prettige contacten voorafgaande aan de dag. Dat was super. Enige minpunt was de lunch op marken. Deze was matig en de bediening was ook niet prettig. De fotoshoot was daarentegen fantastisch met leuke mensen. Verder was het bijzonder om de volendamse kermis eens (eventjes) mee te maken. We hebben genoten.

Linda Veerman 10-04-2021

Wat een leuke speurtocht. De tocht was voor de kinderen en voor ons uitdagend. Uiteindelijk hebben we de Visserman kunnen redden. Kinderen waren superblij met hun prijs.

Karin Kramer 19-03-2019

Was erg leuk

Smulders 10-09-2020

Wat een gaaf spel. De Gladde Aal had ons goed te pakken!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Corrie Huisman 08-11-2012

Hele leuke dag gehad met elkaar een toppertje dat wij zullen promoten bij vrienden en familie. Groetjes Corrie Huisman en familie

Rutten 14-08-2016

We hebben t echt gezellig en leuk gehad. Voor herhaling vatbaar!

Huberts 27-08-2016

Een zeer geslaagde dag. We dit uitje zeker bij anderen aanbevelen.

Karin Sterken 14-08-2016

We hebben met zijn alle een leuke middag/avond gehad. Vooral de karaoke bar tijdens de kroegentocht viel goed in de smaak bij ons!

Peter Groen 20-03-2019

Leuke dag gehad in Volendam. Prima organisatie, ik zal jullie aanbevelen

Rianne van Dongen 19-03-2019

Het was een leuke invulling van de middag die wij in Volendam waren.

Ingrid te Stroet 20-03-2019

We hebben super leuke dagen gehad in Volendam. Opmerkingen hebben we al bij Lindsey achter gelaten. Bedankt voor de top organisatie! Groetjes familie te Stroet-Schoenaker.

Nel van den Hout 28-08-2016

Alle reacties van de groep waren geweldig, dus zeer tevreden.

Groenland 16-11-2019

Iedereen heeft genoten ondanks het weer. We gaan het zeker aanraden bij andere mensen. Groetjes Marc Groenland

Zwaanet Grit 28-03-2018

Het was een geweldige dag! Wij hebben erg genoten!