Online Karaoke Zingen

Online Karaoke Zingen
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
1 uur
Download als PDF

10,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Online Karaoke Zingen

Durf jij thuis online te zingen? Ga samen met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s de uitdaging aan tijdens de online karaoke. Volendam Events heeft de allerleukste karaokeliedjes voor jullie verzameld. Van Billy Joël tot Dolly Parton. En van André Hazes tot Jan Smit. Met keuze uit duizenden liedjes is er voor ieder wat wils. Zing je liever een duet? Ook dat kan! Zing mee vanaf je laptopscherm en laat iedereen genieten van jouw ‘gouden’ keeltje. Natuurlijk zingt iedereen mee en is het feestje compleet!

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Joyce Wessels 20-03-2019

Echt een aanrader. Goed georganiseerd, ondanks dat wij te laat waren, waar overigens niet moeilijk over werd gedaan. Geweldig leuke dag gehad!!

Ben van Dongen 20-03-2019

De gehele groep heeft zich prima vermaakt afgelopen zaterdag. Alles was goed geregeld.

Jolanda Hylkema 11-07-2020

Geweldig! Voor een scherpte prijs heel veel kunnen doen en Volendam ontdekt. Het diner bij van den Hogen was boven verwachting. Alles vers op tafel geserveerd, divers en we mochten bij bestellen. Super snelle en aardige bediening. Aangenaam verrast en aan te bevelen:)

Jolanda van Baar 27-03-2018

Was een erg gezellige dag! Bedankt!! Zou het een ander zeker aanraden...

Irene Smal 20-03-2019

Het hele gebeuren was fantastisch, voor iedereen een dikke pluim. We voelde ons erg welkom, werden overal vriendelijk geholpen en bediend.

Carthago ICT 20-03-2019

Het was weer prima geregeld! Dank en wie weet tot ziens.

Anita den Ouden 15-08-2016

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding!

Karin Veldhuis 19-03-2019

Bedankt voor de superleuke dag!! We hebben er erg van genoten, werden gastvrij ontvangen en alles was goed geregeld!

Van Es 24-09-2020

Organisatie helemaal top. Hebben een geweldige dag gehad.

Azzouz Penninger 20-03-2019

Heel leuk op superkorte termijn geregeld programma, gelachen leuke begeleiding en een grappige locatie!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Loes de Vooght 27-08-2016

Een hele leuke dag gehad. Dankjewel.

Leo de Goede 01-08-2020

Bedankt, Was allemaal goed geregeld. Leo de Goede

Anita Jansen 22-04-2020

We speelden vorig weekend de Volendam Quiz. Veel leuke weetjes en goede presentatie!

SBO de Branding 28-08-2016

We hebben een leuke middag gehad. Bedankt!

Miranka Schreur 14-08-2016

Zeker aan anderen aan te bevelen. Bedankt voor het prettige contact en de goede organisatie.

Lizzy 18-09-2020

Escape room was top!!

Boekweit 15-06-2019

Leuk dat het ons gelukt was

Ernst Fidder 28-03-2018

Het was een geslaagde avond en fijn dat het op korte termijn georganiseerd kon worden met onze aangepaste tijd.

Jolanda Hylkema 11-07-2020

Geweldig! Voor een scherpte prijs heel veel kunnen doen en Volendam ontdekt. Het diner bij van den Hogen was boven verwachting. Alles vers op tafel geserveerd, divers en we mochten bij bestellen. Super snelle en aardige bediening. Aangenaam verrast en aan te bevelen:)

Sandra van Megen 14-08-2016

Super georganiseerd. We waren te laat door file, maar was geen enkel probleem. Toen we de weg vroegen naar Jan Cas Sombroek zei Ramon gelijk, dat is hier in de buurt, ik loop wel even mee. 't zijn de kleine dingen... Super leuke dag gehad!