Online Karaoke Zingen

Online Karaoke Zingen
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
1 uur
Download als PDF

10,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Online Karaoke Zingen

Durf jij thuis online te zingen? Ga samen met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s de uitdaging aan tijdens de online karaoke. Volendam Events heeft de allerleukste karaokeliedjes voor jullie verzameld. Van Billy Joël tot Dolly Parton. En van André Hazes tot Jan Smit. Met keuze uit duizenden liedjes is er voor ieder wat wils. Zing je liever een duet? Ook dat kan! Zing mee vanaf je laptopscherm en laat iedereen genieten van jouw ‘gouden’ keeltje. Natuurlijk zingt iedereen mee en is het feestje compleet!

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Janneke Zwaard 14-08-2016

Hebben een hele leuke dag gehad!

Ferry 19-03-2019

Was een TOP dag, dank voor de goede zorgen!

Van den Broeke 28-08-2016

Klanten waren erg tevreden.

Cindy de Groot 15-08-2016

Prima avond. Kirsty voelt ons goed aan. Top begeleiding

Annestiene Borgh 07-03-2020

Erg leuke dag gehad, mede door de fantastische gids die met ons mee was! Ze wist erg veel en bracht het op een leuke manier met leuke anekdotes. Wij bleven van begin tot eind geboeid. Bedankt!

Stork 27-08-2016

We hebben allemaal volop genoten waarvoor onze dank !!

Leoni van den Bogert 17-04-2021

Super! Prima verzorgd

Marijke Vermeeren 03-10-2020

Wij hebben een topweekend in Volendam gehad in Volendam met als aanvulling jullie activiteiten. Ga jullie zeker aanprijzen bij anderen. Groeten, Marijke Vermeeren.

Antonie Huibers 20-03-2019

Was een top dag met uitstekend eten...

De Ruiter 28-08-2016

Ga zo door het was een superdag.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Gemeente Lelystad 19-09-2020

Een ieder heeft volop genoten, dat voor een groep van 24 personen, en we hadden natuurlijk het weer mee. Top dag!

SBO de Branding 28-08-2016

We hebben een leuke middag gehad. Bedankt!

Heeren van Jel 21-09-2019

Keep up the good work! We hebben een fantastische tijd in Volendam gehad!

Lizzy 18-09-2020

Escape room was top!!

Chiropractie Munksgaard 04-09-2020

Het was een zeer geslaagd uitje, met een uitstekende gids.

Francien Segers 20-03-2019

Ontzettende leuke dag gehad.

Kleene 15-08-2020

We hebben een erg leuke dag gehad, bedankt!

Rianne van Dongen 04-07-2020

Het was een leuke invulling van de middag die wij in Volendam waren.

Ferry 19-03-2019

Was een TOP dag, dank voor de goede zorgen!

Rozema 07-03-2020

De communicatie liep zeer prettig, vond het meedenken vanuit jullie zeer attent. Ga zo door, ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen.