Online IQ Quiz

Online IQ Quiz
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
1 uur
Download als PDF

10,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Online IQ Test - via Live stream

Heb je altijd al willen weten wie het hoogste IQ heeft van jouw vriendengroep, familie of collega's? Dat kunnen we testen vanuit ons virtuele café. Bij aankomst in ons online café heet onze quizmaster jullie van harte welkom. Vervolgens legt onze presentator de test uit. Daarna stellen wij jullie de meest uiteenlopende vragen in verschillende deelgebieden, zoals ruimtelijk inzicht, verbale intelligentie, emotionele intelligentie en geheugen. Wie mag zich na deze test hoogbegaafd noemen en wie komt er vanaf met een gemiddelde intelligentie?

Antwoord met je mobiel als stemkastje

Activeer eerst je stemkastje. Vul de code in op je mobiel en klik op ‘Go’. Na elke vraag druk je zo snel mogelijk A, B, C of D. Is het antwoord juist? Dan scoor je punten. Druk je te laat of fout? Dan verspeel je kostbare punten. De quizmaster houdt de tussenstand bij en laat weten wie de snelster drukker is. Zo blijft de IQ test spannend tot het laatste moment.

Wie is de Einstein van jullie groep? Prijsje!

Wie blijft cool en relaxed en scoort de meeste punten? Natuurlijk verdient deze speler naast eeuwige roem ook een passende prijs.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

De Knipperij 19-03-2019

Echt super geregeld!!

Familie Groot 20-03-2019

We hebben een hele mooie middag gehad. Bedankt.

Irene Smal 20-03-2019

Het hele gebeuren was fantastisch, voor iedereen een dikke pluim. We voelde ons erg welkom, werden overal vriendelijk geholpen en bediend.

Vanessa de Wilde 27-08-2016

Bedankt voor de organisatie van ons zeer geslaagde personeelsfeest in Volendam. Wij hebben een super leuke dag gehad. Jullie hadden het TOP georganiseerd. Bedankt!

Nuon 08-11-2012

Alles prima, wij bevelen jullie bij iedereen aan ! Groet, Nuon team

Kaylee Raeimakers 19-03-2019

Top echte aanrader!

 

Leoni van den Bogert 27-03-2018

Super! Prima verzorgd

OBS de Wissel 28-08-2016

We hebben een superleuke, heel relaxte dag gehad. Nooit verwacht dat het zo zou lopen, lekker vlot tempo, leuke puzzeltocht. Hele leuke gids, SUPER!!! Bedankt voor de ontvangst in het gezellige en mooie Volendam!! De Haagse groetjes van het team van OBS De Wissel, uit Den Haag.

Christa Sneek 28-08-2016

We hebben een super dag en avond gehad!! Echt onwijs genoten!! Allemaal! Er was er niet 1 die het niet naar haar zin heeft gehad! Ik zal jullie echt aanraden!! En als de mogelijkheid zich voordoet, zal ik jullie zeker nog een keer boeken!

Margriet Hoogenberg 19-03-2019

Kimmetje is top xx MARGRIET

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Vriendengroep uit Vinkel 09-11-2019

Beste Ramon en Vanessa, Wij vonden het een super weekend in Volendam. Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid. Groeten de vriendengroep uit Vinkel (NB)

Antonie Huibers 20-03-2019

Was een top dag met uitstekend eten...

Stichting Scheepsvaart 26-10-2019

Kan niet anders zeggen dat dit uitje geweldig was. Volgens mijn baas smaakt dit naar meer. Heel erg bedankt allemaal.

Gemeente Lelystad 15-08-2016

Een ieder heeft volop genoten, dat voor een groep van 24 personen, en we hadden natuurlijk het weer mee. Top dag!

CSU Cleaning Service 28-03-2018

De dames hebben het ontzettend naar hun zin gehad!

De Haan 28-08-2016

Leuke enthousiaste begeleiding en paling om van te smullen!

Ernst Fidder 28-03-2018

Het was een geslaagde avond en fijn dat het op korte termijn georganiseerd kon worden met onze aangepaste tijd.

Annemieke Gorsselink 27-08-2016

We hadden een inspirerende gids met leuke verhalen.

Corenso Edam 28-08-2016

Het was prima georganiseerd. Wij hebben een leuke avond gehad. Bedankt.

Bastiaansen 27-08-2016

Zeer geslaagde dag en avond! zeker voor herhaling vatbaar dankzij een leuk en enthousiast team van Volendam Events.