Online Escape Room - Escape the virtual bar

8,0 zeer goed
Online Escape Room - Escape the virtual bar
Informatie.
Van 6 tot 200 pers
1 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

15,00
p.p. incl BTW

Online Escape Room - Escape the Virtual Bar

Na een avondje surfen op internet belanden jullie onverwacht in het virtuele VE Café. Er is een probleem: Jullie zijn niet in staat om uit dit café te ontsnappen. Dan horen jullie de stem van de bareigenaar:

‘Hey wat doen jullie in mijn café? Hebben jullie een online activiteit geboekt bij ons? Volgens mij niet. Ik wil jullie vriendelijk verzoeken om NU het café te verlaten. Sorry hoor, maar het komt nu echt niet uit. In de planning staat een Ik hou van Holland Quiz om 14.00 uur en een Volendam Quiz om 15.00 uur. Ik heb nu wel wat beters te doen. Kunnen jullie nu weggaan?’

Maar het lukt jullie niet om uit het café te ontsnappen. Jullie zitten vast. Hoe kan dat? Weer klinkt dezelfde stem:

‘Ah, Ik snap het al. Jullie houden van spelletjes. Nou ik toevallig ook. Ik geef jullie 50 minuten de tijd om uit dit café te ontsnappen. Maar daarna is het niet leuk meer. Houd jullie aan deze afspraak. Anders moet ik andere maatregelen nemen'.

Lukt het jullie om binnen de tijd te ontsnappen?

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Sandra en Michelle 09-01-2021

Leuke en uitdagende vragen, opdrachten en puzzels. Bedankt!

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Sandra en Michelle 09-01-2021

Leuke en uitdagende vragen, opdrachten en puzzels. Bedankt!