Online De Jongens tegen de Meiden Quiz

8,0 zeer goed
Online De Jongens tegen de Meiden Quiz
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
1 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

10,00
p.p. incl BTW

Jongens tegen de meisjes Quiz

Altijd leuk! De jongens tegen de meiden. Welke sekse is het sterkst? Dit testen wij in onze jongens tegen de meiden quiz.  Deze quiz is origineel én uitdagend voor elk gezelschap. Onze quizmaster stelt jullie de meest uiteenlopende vragen in verschillende categorieën. Welk team blijft cool en sleept de meeste punten binnen.

Speel met je mobiel als stemkastje

Alle jongens en meisjes krijgen een pincode. Deze voeren jullie in op jullie mobiele telefoon. Je mobiele telefoon is nu een stemkastje. Hoe leuk is dat? Klaar voor de start? De quizmaster stelt de jongens en meiden leuke en uitdagende vragen. Weten jullie het antwoord? Druk dan op de juiste letter op jullie mobiel. Wie heeft het antwoord goed? Dan win je punten. Heb je het fout? Dan loop je helaas kostbare punten mis. We houden de spanning erin. Onze quizmaster houdt namelijk de score nauwlettend in de gaten. Ook ziet de presentator wie de snelste drukker is. Natuurlijk verdient het snelste team de meeste punten.

Welk geslacht wint?  

Tijd voor de eindstand én de prijsuitreiking. Wie verdient naast eeuwige roem ook de hoofdprijs? Natuurlijk beloont onze quizmaster het winnende geslacht met een originele prijs. Ook belangrijk: Vergeet jezelf niet te trakteren op een lekker drankje en hapje. Het VE café is een virtueel café, waar groepen uit heel Nederland bij elkaar komen om leuke en originele activiteiten te ondernemen. 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Samantha 21-11-2020

Online jongens tegen de meisjes gespeeld met onze vriendengroep. Leuk opgezet met verschillende vragen. De meiden hebben uiteraard gewonnen! 

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Samantha 21-11-2020

Online jongens tegen de meisjes gespeeld met onze vriendengroep. Leuk opgezet met verschillende vragen. De meiden hebben uiteraard gewonnen!