Kroegenpuzzeltocht Volendam

Kroegenpuzzeltocht Volendam
Informatie.
Van 6 tot 200 pers
3,5 uur
Download als PDF

35,00
22,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Ontdek de gezelligste Volendamse kroegen tijdens de kroegenspeurtocht. De kroegenspeurtocht leidt je langs vier typische Volendamse cafés rondom de Volendammer dijk. Tijdens de tocht staan verrassende spelopdrachten op het programma. Zowel binnen als buiten de kroeg.  Zo leer je op een originele manier Volendam en het Volendamse uitgaansleven beter kennen. De kroegenspeurtocht is een middag- of avondprogramma vol gezelligheid en plezier en geschikt voor jong en oud. Inclusief minicocktail en drie drankjes per persoon.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Maas 28-03-2018

We hebben een hele leuke dag gehad. Goed georganiseerd en heel vriendelijk ontvangen.

Dahlberg 20-03-2019

Het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Ik ben dus zeer tevreden over de algehele dag.

Eline Tol 28-08-2016

Ramon en Crelis, bedankt voor de geslaagde avond! iedereen vond het heel erg leuk! ik hoor alleen maar positieve reacties.

Rochdale 19-03-2019

Zeer leuke dag gehad!

OBS de Wissel 28-08-2016

We hebben een superleuke, heel relaxte dag gehad. Nooit verwacht dat het zo zou lopen, lekker vlot tempo, leuke puzzeltocht. Hele leuke gids, SUPER!!! Bedankt voor de ontvangst in het gezellige en mooie Volendam!! De Haagse groetjes van het team van OBS De Wissel, uit Den Haag.

Jaski Automaten 16-09-2019

Iedereen heeft de afgelopen zaterdag als erg gezellig ervaren! Bedankt voor de gezellige dag

Stadscafé de Basiliek 14-08-2016

We hebben een geweldige dag gehad, mede dankzij jullie! groet, Jacqueline

Jumbo 14-08-2016

Alles was goed geregeld en de communicatie was ook erg goed!

PWC 23-07-2020

Het was een geslaagd evenement. Positieve berichten. Dankjewel voor de goede en gezellige organisatie.

Volendamse Avond 14-08-2016

Het was super, bedankt voor de gezelligheid.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Familie van Beek 22-01-2021

We waren met gezin in Volendam en hebben deze speurtocht bij Volendam Events geboekt. We gaan zeker nog een keer een uitje boeken bij Volendam Events.

Carla de Roos 22-05-2021

Geweldige dag gehad!!!!

Wegman 27-08-2016

Een ontzettend leuke dag gehad. Een aanrader.

Gerrie Toller 19-03-2019

We vonden het allemaal een gezellige dag en we hebben heerlijk gegeten. ik heb voor 49 personen betaald, het waren er uiteindelijk 45. ik zie het bedrag tegemoet. Bedankt voor alles. Groet Gerrie

Lucas Koor 14-08-2016

Top dag gehad met leuke reisleider en heerlijk gegeten, was zeer de moeite Waard.

Anita den Ouden 14-08-2016

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding !

Stork 27-08-2016

We hebben allemaal volop genoten waarvoor onze dank !!

Wierts-Mounoury 28-03-2018

Wij hebben een gezellige middag gehad en ik zal dit zeker aanbevelen bij andere mensen.

Groep Van Beest 11-07-2020

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Erg vriendelijke mensen die terecht trots op hun dorp zijn. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken.

Lizzy 18-09-2020

Escape room was top!!