E-Car Tour Volendam

E-Car Tour Volendam
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
7,75 uur
Download als PDF

79,50
65,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

E-Car Tour Volendam

Verken Volendam en Marken met een origineel uitje inclusief puzzeltocht, foto in klederdracht, boottocht en e-car tour.

10:30 - 12:30
Puzzeltocht de Geheimen van Volendam

Puzzeltocht 'De Geheimen van Volendam' is een verrassende puzzeltocht langs de mooiste plekjes van Volendam. Zo bezoek je de authentieke visafslag, het beroemde Hotel Spaander, de unieke Stolphoevekerk en de kleine vissershuisjes in het Doolhof.  Ook vind je een vraag over de Volendamse artiesten en bekijk je een videoclip van één van de grootste kermishits allertijden. Wanneer je bij alle locaties de juiste antwoorden vindt,  ontdek je de geheimen van Volendam. Zeker is ook dat je na deze puzzeltocht meer van Volendam weet dan een gemiddelde Volendammer, want in de puzzeltocht vind je veel leuke weetjes.

12:30 - 13:00
Foto in Volendamse klederdracht

Jullie gaan gezellig samen op de foto in Volendams kostuum. Alle bekende Volendammer artiesten en veel internationale beroemdheden gingen jullie reeds voor. Alleen het omkleden zorgt al voor veel vrolijke taferelen. Per groep ontvang je een grote foto en elke deelnemer ontvangt een kleine foto.

13:00 - 13:30
Boottocht Volendam - Marken

Welkom aan boord! Jullie maken een prachtige vaartocht naar het voormalig eiland Marken. Tijdens de tocht geniet je van het prachtige uitzicht op de de havens van Volendam en Marken en andere schepen.

13:30 - 14:30
Lunch Marken: 12-uurtje

Jullie gaan aan tafel in een sfeervol restaurant in de haven van Marken. Wij serveren een smakelijke 12-uurtje met huisgemaakte tomaten-basilicumsoep, bourgondische kroket op vloerbrood en zelf afgebakken boerenbrood belegd met Old Amsterdam kaas en Zaanse mosterd.

15:00 - 17:30
E-Car Tour Volendam

Wil je Volendam én omgeving op een originele manier ontdekken? Boek dan een tour met onze supergave E-Car. Verken 100% elektrisch de mooiste plekjes van Monnickendam, Volendam én Edam. Of kies voor een tocht langs het schilderachtige Broek in Waterland, Monnickendam en Zunderdorp. De E-Car is een comfortabel voertuig met leuke extra’s. Het grote voordeel van de E-Car is natuurlijk dat je een dak boven je hoofd hebt. Zo kan je dus altijd droog van het uitzicht genieten. Is het tropisch warm? Dan zet je de airco aan. Ril je van de kou? Dan zet je de verwarming een paar graadjes hoger. En dankzij de ingebouwde navigatie kan je (bijna) niet verdwalen. In overleg zijn er ook andere routes mogelijk. Natuurlijk zijn deze tochten eenvoudig te combineren met een tussenstop voor borrel of lunch bij diverse unieke locaties op de route. 

17:45 - 18:15
Boottocht Marken - Volendam

Na het bezoek aan Marken stap je weer aan boord en vaar je terug naar de haven van Volendam.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

K Dekker Bouw & Infra 20-03-2019

Mooie dag gehad en we hebben ons prima vermaakt. Bedankt.

Van Helvert 05-07-2019

prima dag gehad! bedankt!

Brabers 19-03-2019

Bedankt voor de leuke dag, het meedenken en de prettige communicatie!

Anita den Ouden 15-08-2016

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding!

Nico Vonk 14-08-2016

Alles keurig geregeld.

Karin Kramer 19-03-2019

Was erg leuk

Mengying Zhang 20-03-2019

Thank you for the fantastic afternoon!!

Karina Hovestad 28-03-2018

Wat een fijne snelle service! Iedereen is zo vriendelijk. Volendam is een dorp om trots op te zijn. Het straalt ook zeker gastvrijheid uit! Wij komen weer een keertje terug.

Esmeralda Levering 27-08-2016

Perfecte gezellige dag

De Poorter 19-03-2019

Was een super leuke dag!! Vriendelijke en leuke begeleiding! Aanrader!!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Spijkers 28-08-2016

Bedankt voor de leuke ontvangst en de verzorging van de dag was geheel naar onze zin. Ramon, bedankt voor het persoonlijk contact.

Mengying Zhang 20-03-2019

Thank you for the fantastic afternoon!!

Blauwendraad 28-08-2016

Het was een super leuke dag! Thanx

Jolanda Dol 19-03-2019

Top voor elkaar en beregezellig Groetjes Jolanda and friends

Dingerdis 19-03-2019

Iedereen heeft genoten lekker gegeten Marken prima mooi weer gezellig Bedankt.Jaap D. Fam Bakkerdag .

Marcia Claasse 20-03-2019

Ondanks het slechte weer heeft iedereen een top dag gehad! Goed geregeld allemaal! Shout out naar Lindsey en Ramon, keep up the good work

Astrid Miltenburg 28-03-2018

Super leuke middag gehad. Fijn dat het helemaal verzorgd is. Professioneel, middagvullend en goed georganiseerd. Een aanrader!

Karine Brand 15-08-2019

De hele groep is erg enthousiast. We hebben genoten. Bedankt!

Woertink 14-08-2020

Een bezielde gids, zeer enthousiast, erg leerzaam

Zelfstandigen Bouw 28-08-2016

Collega's waren zeer enthousiast over de steps. 1 Collega wil er zelfs 1 aanschaffen.